"Sysslor"

Nu är jag klar med alla mina "sysslor" jag hade skrivit på en lapp i huvudet.
Idag har jag:

* Fixat den vanliga fredagsgrejen
* Målat väggarna en sista gång
* Shoppat med mamma
* Klackat om mina skor (okej inte jag med kom ihåg att lämna in dom)
* Hämtat växel till jobbet
* Åkt och fått rutan på bilen fixad
* Skruvat fast alla uttag igen
* Tagit bort alla karmar till dörrarna och listerna
* Tagit bort det gamla golvet i hallen och gästrummet.

Nu är jag rätt trött, blir läggdags snart och läsa en ny bok.

Men först har jag lite saker var att göra:

* Plocka ur diskmaskinen
* Städa undan i köket
* Vattna blommorna

Snart!

Snart ligger vi på plajan och njuter, mindre än 1 månad kvar och jag längar, längtar och längtar!

Förra året:


image385


image386


image387

Hemma igen

Då var jag hemma igen.
Åt god middag hos mamma och pappa, blev lax, potatis, sås och sallad *mums*
Efter det åkte jag och mamma till Kista och tittade runt, hittade såklart ingenting att ha på mig men det finns ju fortfarande lite tid att leta. Provade en klänning på Gina men den var lite för urringad i ryggen för julfest men ändå fin fast jag köpte den inte.

Fick jätte fina saker av mamma som namnsdags present även om det inte är förren på söndag :)
Brukar alltid få något litet på min namnsdag men idag blev det ganska mycket, älskade mamma!

Visar bilder snart, ska passa på att riva ut vårt gamla golv innan klockan rinner iväg...

Pust!

Pust! Är precis klar med att ha målat väggarna en sista gång. Det blev en hel del mörkare än innan men det är samma färg som i sovrummet förrutom den svarta fondväggen. Det går tyvärr inte att ha fondvägg för rummet är alldeles för litet. så där måste vi bryta trenden med fondvägg, annars finns det ju överallt förrutom i hallen :)

Har fixat rutan på bilen idag, känns bra. Var rädd att vid nästa stenskott så skulle hela rutan spricka och det går inte att köra med det!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan hem till mamma och pappa och äta lite mat. Efter maten ska jag och mamma till något centrum och shoppa lite. Hann inte med affärer när jag var med pappa så jag letar fortfarande efter kläder till julfesten, kanske något jag kan ha på julafton också?

C är bort hela kvällen och halva natten, dom ska ut med jobbet. Först bowla sen äta och sen blir det väll party så jag ska mysa med mamsen...

Måste skynda mig. Återkommer ikväll med det jag hittat (om jag köpt något)

Stan

Nu ska jag och pappa åka till bilia och se hur det gick med bilen, har inte lyft upp den och sett om det är några andra skador där, ska fråga hur mycket det roliga kalaset kommer gå på!

Sedan åkte vi in till stan och köper julklappar till mamma!

Får se om jag hittar något att ha på mig på julfesten som är den 15 december....

Vad ska man ha på sig på nyår förresten? samma klänning som förra året?

image384

Vi på nyår förra året

Uppdatering: NEJ vi ska inte ha bebis, inte därför jag är tjock, gillar bara godis ;) (du som kommenterade)

Anmälan

Igår skulle jag hämta stolarna vi köpte i fredags på deras lager i Vallentuna.
När jag är framme hittar jag inte riktigt dit så jag ska vända vid en infart till ett företag, helt plötsligt känner jag hur hela bilen guppar till och det låter som fan....

Kliver ur bilen och ser att det är en ganska djup grop och att jag kört in i det! Lägger mig på marken och tittar under bilen, då ser jag att skydds plasten på ena sidan är av och hänger ner och att bilen är skrapad på ena sidan i plasten. Blir skit ledsen och ringer pappa och C båda säger att jag ska ta bilder på håler (det var inte utmarkerat) och ringa polisen..

Ringde polisen och blev slussad fram och tillbaka tills en trevlig tjej tar upp en anmälan och säger att dom ska skicka dit någon för att spärra av det. Hon säger att hon har skrivit en anmälan men att jag måste vända mig till komunen.
Hela eftermiddagen satt jag i telefon för att försöka få tag i komunen, när jag får tag i någon säger han att den jag egentligen ska prata med är på semster men att han kan hjälpa mig. Berättar allt som det var och han var jätte gullig och frågade om jag hade gjort mig illa och hur de hade gått för bilen. Sedan sa han att han gör en anmälan och när den andra är tillbaka från semestern ska dom utreda vem som äger marken just där gropen är och vem jag ska skicka fakturan till...

Fan alltså, blev så grymt besviken, har inte ens haft bilen en vecka och redan händer det något! Detta är inte ens mitt fel utan någon idiot som skiter i att märka ut där han gräver!

Aja, känner på mig att det kommer bli en lång process innan jag ser mina pengar men jag ska ha tillbaka verenda liten krona!

Hjälp!

Vill verkligen få tag i en snygg svart kandelaber, är det någon som har några tips på vart man kan hitta en?
Kraven är att den måste vara svart, inom rimligt pris och ska kunna köpas i sthlm så inga små butiker är ni snälla :)

image383

Skulla kunna tänka mig en sån här men utan de vita prismorna eller pärlorna eller vad det nu är, alla förslag är bra!


Helgen!

Ber om ursäkt för dålig uppdatering men har varit begravd i plugg och jobb!

I fredags vid 1 mötte jag upp Martina, åkte in till stan och åt lunch och fikade. Vid 4 tiden var hon tvungen att gå och jobba så jag tog en sväng på stan själv. Köpte en mysig halsduk som luddar så mycket att jag ser ut osm en snögubbe när jag haft dne på mig. Nu är den iaf tvättade så jag hoppas den kommer ludda mindre!
Vid 5.30 mötte jag upp C som hade varit och klippt sig, gick in på hemtex och köpte tabletter till bordet, jätte fina och precis sånna jag varit ute efter.

På kvällen åkte vi till bauhaus och köpte mer lim till WallCovern. Under tiden ringde Kjelle och frågade om vi inte var sugna på poker och det var vi. Åkte hem och gjorde middag sedan kom Kjelle, Johan, Bobbo, Stoffe och Martina hit och vi spelade, gick inge bra för mig dock!
Vid 2 tiden på natten gick alla hem och det var hög tid att gå och lägga sig!

I lördags vaknade jag vid 7.30 och åkte till jobbet, jobbade 8-19, en lång och seg dag! På kvällen fortsarr vi i rummet och blev faktiskt klara med golv och väggar.

I söndags jobbade jag igen, 9.19, denna dag tog aldrig slut kändes de som! Var en super lång och tråkig arbetshelg. På kvällen satt jag med skolarbete.

Igår var jag i skolan, vi skulle fixa klart det sista på arbetet till seminariet på torsdag, dock hann vi inte klart så snäll (dum) som jag var tog jag på mig det sista.
När C kom hem åkte vi till baubaus och köpte nytt golv, ska lägga nytt golv i hallen och det lilla rummet. att köpa laminat var det största misstaget vi gjorde, hatar laminat! Ser plastigt ut och drar åt sig multum med damm! Nu ska vi iaf ha fin ekparkett...
På kvällen satt jag med skolarbetet och vid 1.30 var jag så slut att ögonen gick i kors och gick och la mig.

Vad som hänt idag berättar jag senare, ska fortsätta med maten men det har minst sagt varit en annorlunda dag, tyvärr inte på det positiva!

Eat Rice

C påminnde mig just att jag måste fixa min resväska så det inte blir lika pinsamt denna gång vi åker till Thailand.

Förra året på arlanda kom vi på att det inte längre står Beatrice på min väska, B:et har fallit bort och det står Eat Rice på den! Kissade på mig av skratt när vi såg det första gången och hade roligt åt det hela vägen tills vi kom till Thailand och vi hade skämtat så mycket så jag på allvar trodde att dom skulle neka mig inträde i landet för att jag gjorde narr av folket....

Detta år ska det bli annorlunda....
Måste komma på något trix med C´s namn så han får skämmas istället :)

Hjälp mig någon!
Gör om Conny till något roligt!

Jihooo

Nu är bilen hämtad :) kändes otroligt häftigt att åka ut med den från bilhallen. PussyCat hämtades ju av pappa eftersom det var en present så detta är lite speciellt!

Ska hårdplugga instuktionsboken nu

Ursäkta allt bilprat men jag skriver ju om det som händer för tillfället :)

Torsdag

Torsdag idag. vaknade vid 9.30 och C hade försovit sig rätt rejält! Körde honom till jobbet och efter det till bauhaus för att köpa ny WallCover. Den jag köpte som var billigare var rena skiten! Den gick att sätta upp efter mycket om och med men den kommer inte att täcka så mycket.
Nu har vi iaf så det räcker till resten av rummet.

Efter bausbaus åkte jag och snabbtvättade bilen, körde bara igenom den med dammsugaren och högtrycks tvätten. Blev väll inte så jätte rent men nu skäms jag inte lika mycket att lämna ifrån mig den iaf :)

Så vad händer idag då?
Ska träffa pappa vid 12 och hämta bilen, blir roligt! Måste ta farväl av PussyCat och fota så man har lite fler minnen även om det finns bilder på henne.
Undra vad nya bilen ska heta, några förslag?

Onsdag

Har inte så mycket att skriva om idag.

Väcktes åter igen av telefonen imorse, dom var här för att leverera kylen. Äntligen har vi fått en ny!
Körde sen C till jobbet, åkte runt i hela sthlm kändes det som och letade efter däck, är ju tvungen att lämna in bilen med sommardäck och två av mina däck var så slitna att de inte var godkända längre.
Fick tag på två nya däck i Hagby (skogen) och fick dom bytta till fälgen också!

Resten av dagen har jag ägnat åt att städa undan här hemma, tvättat lite tvätt och sedan kom mamma hit och vi började med rummet. Satte upp lite Wallcover men den första vi satte upp var helt sjuk men det andra pappret vi fick upp blev bra! Vi ska fortsätta imorgon och på fredag sen hoppas jag att det är klart!

Vill göra klart allt under nästa vecka och nästa helg så vi kan få upp lite julpynt nästa söndag. Jobbigt att jag jobbar i helgen, hade gått fortare om jag varit ledig!

Imorgon ska bilen hämtas, ska ta ordentligt farväl av PussyCat.

Nu sängen!

Jul?

Har jätte julkänslor emellanåt trots att vi inte har snö eller liknande. Beror väll på alla julsaker man kan köpa i affärerna och att det faktiskt inte alls är långt kvar!

Julen hos oss förra året:

      

Längtar tills vi kan börja julpynta här hemma, många har redan börjat men jag tycker det är lite för tidigt ännu. Ska vänta tills första advent sen åker allt fram förrutom granen. Men den måste vi nog köpa snart om vi ska få tag i en riktigt fin, har alltid kungsgran på julen för dom är otroligt vackra och stora!

Underbara dag!

Dagen började med att en kille från Elektrolux ringer 07.08 (är det lagligt at ringa så tidigt?)
Han säger att han tänkte leverera vårt kylskåp idag men jag sa att vi ska vara på jobbet om en timma så han får komma imorgon istället.
Hatar att väckas sådär plötsligt så tidigt, tusen tankar hinner fara genom huvudet innan man ser vem det är som ringer.

Var på jobbet 8-12.30 skulle sortera och sätta upp nya etiketter, gjorde ungefär 1100 stycken så det tog sin lilla tid. Var nära på att ge upp flera gånger och sa väll upp mig ungefär 5 gånger innan jag var klar :)
Hände också en liten olycka på jobbet, halkade på golvet på väg ner till lagret och tänkte att nu ramlar jag ner för spiraltrappan och bryter nacken. Fick tag i gallerdörren och slog i armen, armbågen och knät rätt rejält....

Efter det åkte vi till bilia i Solna och tittade på bilar, jag och C var ju där i lördags men den säljaren var inte speciellt rolig, denna var mycket bättre!

Han tog in min bil på värdering och när den var klar blev det att förhandla :)
Jag stod på mig att jag SKULLE ha vinterdäck till även om det inte ingår så till slut fick jag ett par vinterdäck, tjatade också till mig en sån där man drar för i bakluckan så man inte ser in och även en full tank med bensin....
Ska se om jag kommer på något mer jag vill ha till torsdag när bilen ska hämtas *hihi*
Säljaren hade aldrig varit med om en så ung tjej som förhandlar såhär sa han :)

Iaf, när affären var klar och vi kommit överrens hämtade jag upp C för att välja vilken färg vi skulle ha, tittade nämligen både på en silver och en mörkblå men kom fram till att båa gillade silver bättre. Åkte ut och testade bilen och C fick köra den till sitt jobb där han stannade kvar och jag körde den tillbaka.
Den är helt underbar att köra, så himla lätt! och den är pigg också!

Vi valde en flexifuel bil, bra för miljön sen slipper vi den äckliga vägtullen in till stan (ska bli väldgt skönt att slippa tänka på att betala)
Det går att tanka med både vanlig bensin och etanol, etanol är biligare men då drar den mer så det går på ett ut :)

Ikväll har vi varit hos mamma och pappa på middag, alltid gott med mammas mat!
Sen blev det Ugly Betty och husfruarna.

Nu blir det sängen och vård av mitt knä som har börjat svullna upp ordentligt nu!

Ett stort TACK till världens bästa föräldrar som gjorde detta möjligt för oss! Vet inte vad jag hade gjort utan er, älskar er mest i hela världen!
Kommer aldrig kunna tacka er för allt ni gör men jag lovar att hålla mitt löfte till er!


Ny bil!

Vi har köpt en ny bil idag! Är så otroligt lyckliga!

Denna har vi köpt:

  

En Volvo V50, Flexifuel.
Hämtas på torsdag!

Ny design!

Älskade Denise har varit så gullig och fixat ny design på min blogg!
Blev super nöjd, du är så duktig!
Tusen tack!
Får skicka en fin tack present

Måndag

Helgen flög förbi som vanligt!
I lördags åkte vi iväg och tittade på lite saker men kom inte hem med någon speciellt. På kvällen var vi ute på Ekerö och C tittade på matchen och jag satt och pratade med C´s mamma och syster. Kom inte därifrån fören vid 2 på natten så det blev sängen direkt!
Igår var vi på baushaus och köpte lite saker till det lilla rummet, vi ska renovera om det för det blev inge bra när vi gjorde det när vi flyttade in. väggarna är ojämna och inge fina så det ska bli fint nu! På eftermiddagen fixade vi med våra filmer, fick 83 stycken fixade så nu måste vi köpa en till bokhylla för dom filmera. Vi ska ha som en filmhörna i vardagsrummet med alla våra filmer, är några hundra stycken nu!

Idag körde jag C till jobbet och sen åkte jag och köpte lister, hittade även det vi köpte igår på bauhause för en mycket billigare peng så det köpte jag med så det blir att åka och lämna tillbaka det andra. Varför kasta pengar i sjön?

Idag ska jag hämta banankartonger på jobbet och börja packa undan allt vi har i lilla rummet så vi kan sätta igång med renoveringen snart! Har också bestämt oss för att byta ut alla lister till alla dörrar och bygga lite valv här hemma där det inte sitter några dörrar. Kommer bli super fint!

Nu blir det lunch!

Lördag

Vaknade mycket tidigare än vad jag hoppats på, C låg och hade myror i kroppen hela morgonen så jag gav upp. Nu får han ligga och vrida sig hur han vill utan att väcka mig...

Har tagit en dusch, pressat apelsiner till frukost och ska snart brygga lite kaffe och göra frukost.

Idag har vi en del att göra, ska åka och titta på bilar, köpa lite små saker på Bauhaus och jag hade tänkt att sy gardinerna jag fick hem igår som jag beställt.
Ikväll ska vi ut till ekerö för att titta på matchen, vi har ju inte den kanalen. Måste skaffa oss mer kanaler när vi gjort färdigt alla projekt här hemma!

Gårdagen var jätte mysig, badade tillsammans och sen åkte vi och köpte lite ost och chips! Inte alls likt oss men ibland måste man unna sig saker tänkte vi. Men fy sjutton vad jag ångrar mig, allt smakar ju bara OLJA! Mådde riktigt dåligt fast jag bara åt några chips bitar och 5 kex med ost. Nu förstår jag varför alla som slutar med skit inte tycker att det är gott längre. Samma sak när T fyllde 30 och vi var där, dom bjöd på pizza och jag hade längtat men fick genast avsmak, allt smakar ju bara olja och deg!
Men det är nog bara bra, tror min kropp har vant sig helt vid bra mat och det tänker jag fortsätta med!

Nu ska jag blåsa året och väcka C med massa gos

Välja?

Har länge letat efter ett par nya ballerina skor att ta med mig till thailand. Finns iofs att köpa där men vill ändå ha ett par med mig. Ikväll hittade jad tre stycken från Din sko men nu gäller det att välja vilken jag ska ta. Vilka tycker du?

image367
eller
image368
Eller
image369

Roligt!

Nej ta det INTE seriöst, är inte emot invandrare, är ju "blatte" själv men denna var väldigt rolig:

En turk, en somalier och en stockholmare satt i en bar.
Turken svepte sin öl...kastade glaset i luften och drog sin pistol och sköt sönder glaset
"I istanbul är det så billigt med glas så vi behöver aldrig dricka ur samma glas 2 gånger".
Somaliern svepte även han sin öl...ger glaset en kula och säger
"I mogadishu har vi så mycket het sand att vi inte heller behöver dricka ut samma glas 2 gånger".
Stockholmaren dricker lungt ur sin öl, drar sitt vapen, skjuter turken och svartingen och skriker:
"I stockholm har vi så jävla många invandrare så man behöver inte supa med samma blattar 2 gånger"

HAHAHAHA

En till rolig:

En familj är samlad och sonen vill ställa en fråga ...
"Pappa hur många typer av bröst finns det?"
pappan svarar lite förvånat att det finns tre:
"I 20 års åldern har kvinnan bröst som meloner, runda och fasta. 30-40 års åldern som päron fina men lite hängiga. Efter 50 blir dom som lökar"
"lökar?" säger sonen
" Ja när du ser dom får dom dig att gråta..."
Detta utlägg får modern och dottern att se rött...Varpå dottern frågar mamman:
"vilka typer av penisar finns det?"
Mamman ler och säger:
"Jo det finns tre faser. 20 års åldern är en mans penis som en ek såtlig och hård, 30-40 är den som en björk flexibel men pålitlig vid 50 blir den som en julgran"
"Julgran?" säger dottern
"Jajamän, död från roten och kulorna hänger där bara som dekoration..."

HAHAHAHAHA

Mysigast!

Har nästan precis kommit upp ur badet med bejbi. Låg och pratade, drack vin och myste.

 Lite bilder:

image364

  

Vill ha

Har alltid haft en kärlek för "snör skor"
På min student hade jag ett par jätte fina gräddvita pumps med öppen häl och snörning upp på vaden, ganska opraktiskt men det gör inget :)
Dock har jag faktiskt bara haft ett tillfälle till att använda dom men jag tycker ju så mycket om dom!

Hittade dom här på asos.com och blev förälskad men om jag bara använt de jag har 2 gånger är det inte så stor idé att beställa ett par till.....

image362
Bild:
asos.com

tomt!

Då Admira har "bott" hos oss sedan i måndags känns det verkligen jätte konstigt att vara hemma ensam, tomt på något sätt!

Har märkt att det på senaste tiden mest skrivs om skolan och vv men det 'r väll så tråkigt mitt liv är just nu. Eller tråkigt är väll kanske fel ordval men det händer inte så mycket i livet just nu när man är begravd med läxböcker och all ledig tid går åt vardagssysslor.

Till helgen ska jag iaf vara ledig, kan inte komma på när det var sist vi inte hade något inplanerat till helgen. Dock måste vi tvätta bilen både invändigt och utvändigt eftersom den ska in på värdering men det kan man ju ta på söndag eftermiddag!
Har längtat jätte mycket efter att få vakna sent, ligga och mysa och sen äta brunch. Åka och titta på saker hela dagen, komma hem och göra god middag och bara få vara med varandra....
trots att man är med varandra varje dag känns det knappt som man hinner ses ordentligt eller hur?

Uscha, känns so matt ju mer jag läser dessto mer förvirrad blir jag, det kanske sitter där inne men att jag inte vågar lita på det? Har iaf märkt att titta på papper med frågor precis innan man går in i salen är det värsta man kan göra, då kommer paniken att hjälp jag kan inget och så blandar man ihop....men det är svårt att låta bli för tänk om man skulle lära sig en sak till...men så blir det aldrig ändå :)

Förhör!

Är ensam ikväll, C har poker på jobbet och sedan pub. Får se när han ringer för att bli hämtad.

Det var ett rent helvete att ta sig hem, brukar ta 2 timmar dörr till dörr men idag tog det nästan 3 timmar och då har vi inte ens snökaos! Tåget blev försenat eftersom den hamnade bakom ett pendeltåg och inte kunde åka så fort och sedan missade jag min tunnelbanana och fick vänta på nästa....

Seminariet gick iaf bra, fick bra kritik, ju mer kritik dessto bättre arbete kan vi göra så jag gillar det!

När jag kom hem gjorde jag middag, samma mat som i frdags med kyckling och pasta kanske min nya favorit?
Sedan jag åt har jag gått runt i lägenheten och förhört mig själv på tenta frågor, grannarna som ser mig måste tro jag har blivit helt koko i bollen men det bjuder jag på :)

tenta på frdag så nu blir det fortsatt plugg tills det är dags att hämta C.

Bestämt oss?

Jag tror vi har bestämt oss för vilken bil vi gillar bäst, nu återstår det att värdera min och se om detta kan bli möjligt. Men jag hoppas på att det blir denna:

image360

En volvo V50

Antingen en svart, ljus grå eller mörk grå....med snygga fälgar såklart ;)


Tisdag

Igår blev det en väldigt lång dag, åkte in till stan och mötte Admira. Skulle gå runt och titta på mössa till mig men kom såklart inte hem med någon. Hittade en som var söt men den kostade 400 och det kan jag tycka är lite mycket för en mössa men om jag inte hittar någon annan får det bli den. Ska leta lite till i veckan

Iaf, när vi kom hit började iv plugga, blev klara 2 i natt med arbetet till seminariet imorgon.
Idag ska vi plugga till tentan på fredag, smart osm jag är glömde jag att anmäla mig till tentan (måste göras minst 6 arbetsdagar innan tenta) men jag mailade läraren och han sa att det var okej och att jag kan göra den iaf, skönt!

Sitter och väntar på att lunchen ska bli klar, blir lite kycklingsallad men vad ska man äta till middag? förslag?

I ordning

Håller på att göra mig lite smått i ordning, ska träffa Admira i stan vid 16.30. Ska gå och titta på mössor, har ingen mössa jag gillar och jag fryser så mycket!
Får se om jag hittar någon snygg, de jag provat hittills får mig att se ut som ett kondomhuvud!

Var en sväng uppe i centrum på ams med min moster och sedan blev det att betala vägtullen sen i fredags och köpa skoinlägg till mina stövlar.

Igår kom mamma och pappa hem från London, har varit där sedan i torsdags. Vi överraskade med att hämta dom på arlanda, hade även med mig en ros till pappa på fars dag.
När vi lämnat av dom åkte vi upp till dom en sväng, fick jätte fina presenter, ska visa sen!

Helgen tänker jag inte skriva något om eftersom den spenderades på jobbet. Men i fredags såg vi film: Now I pronounce you Chuck and Larry. Riktigt rolig film faktiskt!
I lördags började vi se på Wild Hogs men jag somnade såklart så det blir att titta på den snart.

Måndag

I eftermiddag kommer Admira hit, hon ska bo hos oss till onsdag då vi åker tillsammans till Västerås för att ha seminarium.
Till onsdag ska vi alltså sitta och plugga som dårar :)

Har tenta på fredag och då är det lättare att sitta och förhöra varandra än att läsa in allt själv sen ska vi även fila lite på vårat arbete.

Annars händer det nog inte så mycket idag, ska upp till centrum snart och hjälpa min moster som ska till arbetsförmedlingen.

Ska också kolla upp klippkort på badet, skulle vilja köpa ett så jag kan ha något att träna med någon dag i veckan fram tills vi åker och när vi kommer hem ska jag köpa gymkort på C´s gym (okej inte hans gym men där han tränar)

Åter senare idag!

Resultat

Idag är det måndag vilket innebär vägning och eftersom programmet har pågått i 8 veckor nu så var det även mätning imorse (mäter mig var fjärde vecka)

Resultat:

Vikt: - 6.9kg
Midjemått: - 6 cm
Höftmått: - 8 cm
BMI : - 2.4

Det går alltså framåt!
Hade från början hoppats på att gå ner 1 kg i veckan men det här är minst lika bra!

Stolt över mig själv :)

vuxen?

Körkort: japp, sedan 2003 10 28

Bil: en Peugeot 206 cc, 03:a

Matservis: nej, inte hittat några som passar till min Intermezzo glassamling

Soffbord: japp

Ica-kort: ja, men används aldrig

Hemförsäkring: ja, Salus Ansvar

Eget boende: Bostadsrätt, 3:a på 73 kvm

Fast inkomst: ja men baserat på timlön

Köksbord: Ja, ett alldeles nytt :)

Finglas: Samlar på Orrefors Intermezzo, har än så länge 6 rödvins glas, 6 vitvins glas, 6 champagne glas och vinkaraff

Betalkort: visakort och kreditkort

Toarullehållare: ja
Duschdraperi: ett vitt

Barn: nej men en vacker dag ska vi ha 2

Sambo/make/maka: en underbar sambo

Spelar Bingolotto: var väldigt länge sen

Tippar på lördagar: nej men köper en trisslott ibland, för plötsligt ska det väll hända?

Internetbank: ja hur ska man annars betala räkningarna?
Organiserat skafferi: självklart!

Färsk mat i kylskåpet: alltid
Slänger dina håliga sockar: japp

Går på reklamer på tv: inte när det gäller smink och hudprodukter

Har fläckbortagningsmedel hemma: ja, både vanish och ta bort

Pensionsfond: Jobbet betalar in pension men sparar inet ännu själv

Sopsorterar: bara papper, glas och flaskor/burkar

Prenumerar på någon dagstidning: nej, man har ju internet
Prenumerar på Allers/Hemmets veckotidning: nej

Letar middagstips: japp, alltid tasteline

Blir arg när skorna inte står på sin plats: ja om det ser för stökigt ut i hallen 

Får majoriteten av post i räkningsform: ja, tyvärr

Har en stavmixer: C tog med en från sitt boende när vi flyttade ihop

Äter söndagsmiddag: ingen speciell middag men middag äts varje dag

Försöker att inte svära: borde börja med det ja...

Sorterar tvätt: självklart, skulle bli galen annars
Har en krok i badrummet märkt "Gäster": nej, passar inte inredningen ;)

Hemtelefon: ja

Veckohandlar: storhandlar varannan vecka och småhandlar efter behov

Medlem i hyresrättsföreningen: bor inte i hyresrätt

Gardiner: ja, förrutom i köket och vardagsrummet och badrummet för det passar inte där

Dukar: ja men används aldrig

Överkast: Hatar övekast, har en pläd vid fotändan på sängen

Kuddar för prydnad: ja köpta i Thailand

Fler än 5 kryddor hemma: japp, har väldigt många!

Fruktskål: japp


bestämt oss

Har bestämt oss för att sälja min älskade Pussycat (min bil)
Känns jätte hårt i och med att det är min första bil, en ny bil, en present jag fick på min student av världens bästa föräldrar.
men livet måste gå vidare :)

Har haft lite problem med bilen, första året var den inne på service mycket för att den läckte in runt fönstret och i år gick avgassystemet sönder så det fick vi byta. I och med att åren går kommer alla problem...

Sen måste vi köpa nya sommardäck och nya vinterdäck nästa år och det är ingen rolig kostnad.

Vi kommer att köpa en ny bil, kanske inte blir en sprillans ny utan en som är 1-2 år gammal, allt beror på hur mycket vi får för min.
Ska sätta oss och kolla på nya bilar ikväll lite men kommer nog inte bestämma oss helt ännu.
Kommer inte heller att bli en cab, vilket också känns tråkigt men senare i livet vet jag att vi kommer köpa en cab som är mycket bättre :)
Förmodligen kommer det bli en combi eller en liten variant av combi eller en jeep, även om familj är avlägset för oss så måste man tänka ett steg längre.

Jätte tråkigt beslut men försöker tänka positivt, det här är absolut inte världens grej för många men för mig är det en rätt stor sak i och med allt som rör sig runt omkrng bilen. Det första jag har ägt själv och den bästa present jag fått någonsin...

Hjälp mig!

Hjälp mig vinna är ni snälla :) Tänk på att även NI kan vinna om ni hjälper mig.


Hej!

Bythjul.com har en tävling där man kan vinna nya vinterdäck inklusive fälgar och montering!

Klicka på länken
http://calsms.com/514/501/4478/8608603/8614096
och gå med du också!

Det är dessutom så att om du tipsar vänner om tävlingen och en av dem vinner, så vinner du också! Det vill säga: om du vinner, så vinner jag också!

Vi hörs!
beatrice

PS. Skynda dig. Tävlingen pågår bara till 22/11 2007.

Bort bort bort!

Vilken dag det har varit!

Var på jobbet vid 8 eftersom jag skulle hjälpa till på morgonen men eftersom leveranserna blev otroligt försenade satt jag mest och läste tidningen :)
vid 10.30 ringde en kille som skulle titta på vårat kylskåp (berättar längre ner) så det var bara att åka hem och vänta in honom. När han varit där åkte jag till jobbet och hämtade mina vinterdäck, åkte och bytte dom. Åkte tillbaka till jobbet med sommardäcken och tog A:s bil och åkte tillbaka och bytte hans däck. Efter det åkte jag till jobbet igen, lämnade hans bil, skrev ut lite papper (fortfarande inte köpt bläck till vår skrivare *suck*) och sedan hem!

När jag kom hem var jag uppe i varv av allt fixande så jag gick ner i källaren och började rensa där. Var mycket som åkte kan jag tala om!
Det värsta av allt är att massa skor åkte, det var riktigt tufft (alla som känner mig vet att skor är min grej) men jag kan inte ha dom för evigt och ju mer jag rensar dessto mer plats får jag för nya ;)
Städa där nere tog sin lilla tid, packade sen alla kläder jag ska slänga i bilen så jag kan åka med dom till röda korset eller något.
Kom upp igen, då tog jag mig an garderoben, blev rätt mycket kläder slängt även där. Har ingen lust att lägga upp skiten på tradera, ändå inget som ger mycket pengar.
Nu har jag bara en garderob kvar och det är den med jeans och byxor.

Sen ska jag ta ner sommarkläderna till källaren och vid 18 ska jag hämta C på jobb.

Angående kylen: Vi köpte ju ny kyl och frys i slutet av augusti. För några veckor sedan upptäckte jag en spricka i kylskåpet på insidan.
Tog kort och åkte ner till affären. Dom sa att dom skulle ringa elektrolux/husqvarna men det gjorde dom såklart inte så jag fick ringa dit och vara på krigsstigen. Det bestämdes att dom skulle skicka ut en tekniker för det måste dom tydligen göra innan som fattar några beslut.
Han var här idag, tittade på spricka ungefär 2 sekunder och sa att det är fabrikatsfel. jahapp..
Skrev på ett papper och han sa att dom skickar en ny kyl så fort dom får in en.
Sa till honom minst 100 gånger att den ska vara vänsterhängd för det var mycket strul med det när vi köpte dom här och jag orkar inte jaga efter andra för att dom klantar sig!

tillbaka till rensandet!

Mänskligt?

Det här är för f*n inte mänskligt! Åker till skolan vid 7 och kommer hem 19.30, är det mänskligt? Är så sjukt trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen...

Har pågått i snart 2 veckor nästan varje dag och idag när vi satt i biblioteket blev det nästan för mycket, allt känndes hopplöst och vi kom ingen vart men till slut bev det bra men man var bra nära till gråten.

tenta är det också nästa fredag, denna kurs har pågått 1½ vecka och vi har redan haft 1 seminarium, grupparbete nästan varje dag och nästa vecka är det både tenta och seminarium....

Känns helt underbart att snart få åka till thailand och hoppla av, det är verkligen välbehövligt!

Får väll hålla humöret uppe med att skolan inte vara för evigt....men just nu ser jag inget ljus i den mörka tunneln

Nu duschen sen god natt, jobb imorgon!

Hungrig!

Sitter och väntar på att C ska komma hem, blir lite senare än vanligt för jag skickade honom till affären :)
Är så hungrig att jag dör, tur att man har massa reserver att ta ifrån hihi

Har hunnit med en del idag iaf.
Plockade ihop sovrummet
Tvättade 2 maskiner
Vek redan tvättade kläder
Lagat middag - kycklingklubbor i ugn med couscous, sallad, ajvar
Gjort färdigt alla tentafrågor
Läst igenom det vi ska opponera på på seminariet

Det jag har kvar är att åka till mamma och just de, graven! Till mamma ska jag efter middagen.

Nu får han faktiskt komma hem!

Vad ska ni äta till middag?

Oops

Idag väckte älsklingen mig först när han skulle till jobb, jag sa nämligen till honom igår att jag ville ha bilen idag  men när han kom och skulle väcka mig var jag inte människa så han fick ta den. Sen sov jag till (hör och häpna) 11.40!! Har inte sovit så länge sen jag vet inte när!
Tror det är för att jag börjar bli dålig som jag sov så länge, när jag är sjuk kan jag sova hela dagen.

När jag vaknade kändes det lite lite bättre i halsen men inte alls bra. Får hålla mig inomhus fast jag hade tänkt att gå en promenad.

Idag står det lite olika saker på schemat.
Först ska jag hitta något att göra till middag, så jag kan ta upp ur frysen.
Sedan blir det att läsa en massa i min kursbok, en super intressant bok!
Jag ska också hinna med att röja upp lite här hemma och städa lite smått men inte ta i allt för mycket så jag blir frisk till imorgon
Ikväll ska jag till mamma för att hjälpa henne välja kläder, hon och pappa åker till London på torsdag.
Ska förbi morfars grav då det idag är 18 år sedan han gick bort
Sen måste jag opponera på en annan seminariegrupp men det kanske jag kan ta och göra på tåget imorgon bitti, det är inte så mycket som ska göras.


Lika bra att sätta igång då!

Shoppat

Nu när jag ändå är inloggad kom jag på att jag glömt att lägga ut lite bilder.

Detta kom i paketet förra veckan:

 

Badkarsställ där man kan ställa vinglas, ljus och en bok. Då vi badar mycket tillsammans är det en mysig sak! (hittade ingen annan bok att visa med än skolboken haha) Nu längtar jag bara tills vi köper vårat nya badkar, en jacuzzi!




Glasunderlägg från Sia, älskar saker från Sia! Dessa passar perfekt till vårat bord, nu ska jag bara hitta snygga tabletter också

Helt slut!

Jag är helt totalt slut! Åkte hemifrån 7 imorse till skolan, kom hem vid 18.30. Sedan blev det middag och Prison Break och emellan det och efter PB har det varit plugg fram till nu. Ska ha seminarium och jag vill hinna så långt som möjligt innan, är sån som person gillar inte att lämna saker till slutet hellre är jag klar flera veckor för tidigt! Nu är det iaf mailat!

Idag kom älsklingen hem med en ny dator till mig! Han är verkligen världens bästa. Denna är mindre än den jag hade innan! Ibland är det bra att ha en pojkvän som jobbar med datorer :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och sova, kommer absolut inte bli några problem med att somna iaf. Kan knappt hålla ögonen öppna.

Idag vaknade jag även med ont i halsen och det har hängt kvar under dagen och kvällen. Vet att jag börjar bli sjuk för jag gått i tok för lite kläder och sovit sjukt lite.
Har iaf tagit medicin nu och hoppas att det blir bättre till imorgon, har verkligen inte tid att vara sjuk just nu!

Sov gott!

Håret

Såhär såg håret ut innan:

 


Håret nu:

  

Sedan färgade jag ögonbryn och fransar:



Håret är lite mörkare i verkligheten men det går inte att få till det exakt med kameran!

Dagens

Dagens outfit:

image350

* Polotröja MQ
* Klänning H&M
* Leggings Lindex
* Strumpor

Ute:
* Stövlar Din sko
* Skinjacka Hollies

shopping

Idag har jag varit iväg till Täby Centrum med Martina, småshoppade lite men inget speciellt.  Sedan tog vi också en fika innan vi åkte hem igen. När jag kom hem åkte vi till kyrkogården och tände ljus. Nu har jag precis kommit ur duschen och ska äta lite mat sedan blir det till att göra sig iordning

Köpte en vit topp som jag ska ha till kjolen ikväll sedan blev det detta också:

 

* rosa skärp från Gina Tricot
* Guld örhängen, armband och hårnålar från H&M

Köpte också blommor till Thomas då vi ska dit och fira hans 30 års dag.

Myskväll

Igår efter att ha flängt runt i massa affärer hade vi myskväll här hemma med lite gottis. Nu när vi inte längre äter så mycket godis och chips och annat "onyttigt" så fick det bli detta, men det är nästan godare!

image347

Stolar

Idag när vi var på Mio och tittade runt hittade vi inte bara tapeterna vi ska ha i sovrumet utan också stolarna vi ska ha i köket, dock köpte vi dom inte idag.
Dessa stolar blir det iaf:

image346


Projekt!

Återigen har jag hittat något nytt att göra i sovrummet, måste vara fel på mig *haha*
Vet inte hur många gånger jag har målat om och gjort om och nu är det snart dags för något nytt! Har bestämt oss för att tapetsera vår svarta vägg i denna tapet:

image344

Tapeten är INTE lila utan matt svart med glansigare svart mönster.

Sedan har jag beställt gardiner som passar till:

image345

Det är gardinen längst nere till vänster, alltså B.

Kommer bli jätte fint! Sedan har jag hittat passande lampor till nattduktsborden men dom har jag inte bild på tyvärr men det är likadana som tapeten och gardinerna.

Vet inte när vi kommer påbörja detta projekt men jga hoppas på snart!

klipp kilpp

Nu är jag nyklippt och nyfärgat lite överallt haha stor förändring på håret för att vara jag iaf men syns kanske inte så mycket som jag tror....

Ska åka och handla nu men visar bilder senare!

Torsdag

Torsdag kväll, kom hem vid 19 tiden, och jag gick 06.50 imorse! Iofs så träffade jag mamma i stan vid 4 och gick en snabb sväng. Blev en kjol som jag hade tänkt ha på lördag men får se vad jag bestämmer mig för, ni får se på lördag vad det blir :)

Just nu sitter min andra chef hemma hos oss och C hjälper honom att fixa låtar till en fest han ska ha imorgon.
Själv har jag tråkigt och är rätt så trött fast jag gick och la mig vid 10 igår och somnade 11, mycket tidigt för att vara jag!

Skulle ha fotat det vi fick hem på posten igår men jag tror jag väntar till imorgon!