beställning

För att piffa upp tillvaron beställde jag lite kläder *hihi*
Givetvis tog jag mindre storlek, så nu finns det ingen återvända på dieten :)


Detta blev det:
110377-119
110377-118
110377-117
110377-116
110377-115
110377-114
110377-113
110377-112

"min"

Den här bilen, Lexus RX 300, kommer bli mitt första köp så fort jag är klar med min utbildning och fått fast jobb.
Har länge länge drömt om den här bilen. För många är den inge speciell men för mig är den en av världens finaste bilar, stor och maffig *me like*

110377-111


konstaterat

jaha, då var det konstaterat
jag måste sluta dricka så mycket när jag går ut...


http://www.aftonbladet.se/vss/stockholm/story/0,2789,988940,00.html

kista

Idag efter middagen åkte jag och mamma till kista galleria, ett centrum som har öppet till 21.00 för de som inte visste det :)
Skulle kolla runt lite och köpa strumpor men kom hem med massa strumpor och 2 klänningar
* en svart klänning med trekvarts ärm från Gina Tricot
* grå klänning med långärm från Lindex

Hittade massa fina saker på H&M men man blir ju bara deprimerad av att prova och inget sitter osm jag vill! men det är ett rätt effektivt sätt att få igång en när man behöver det, man blir ju mer besluten om att gå ner odm dumma kilona! Fattar inte att det är så lätt att lägga på sig kilo med inte att få väck dom....

Imorse jobbade jag, micke på jobbet har fått lunginflamation å det var bara att rycka in och jobba från 8-14.

När jag kom hem från kista betalade vi räkningarna, uscha säger jag bara! de blir INGE shoppande för min del den här månaden, inge gå ut och äta ingenting *suck* glad iaf att vi hade pengar för att betala det vi skulle plus lite extra på kortet och Annies 30 års present!
Har även börjat betala tillbaka de 25 000 till mina föräldrar vi lånade till möbler, tog en startkredit på IKEA men då måste man börja betala ränta efter 6 månader så efter 6 månader lånade vi pengar från mor och far och betalade in allt, så nu betalar vi tillbaka till dom istället, slipper man räntan :)

nä nu blir det sängen, tidig uppgång imorgon för jag måste tvätta håret *orkade inte idag* sen är det föreläsning!


ge mig

Någon snäll som vill ge mig? storlek 38 tack!


110377-110110377-109

inget

INGENTING känns lockande idag.

Vaknade efter en mindre rolig natt, har vaknat till och från och försökt fly från min dumma dröm men den envisades med att fortsätta varje gång jag slöt ögonen. Med andra ord har jag mest vänt och vridit på mig hela natten. Vid 11 öppnade jag ögonen för dagen iaf, orkade inte ligga kvar och känna obehaget krypandes.

Kanske kunde ha legat kvar för ingenting känns lockande idag...
Har suttit och kämpat med min lunch de senaste 20 minutrarnam en ingenting vill gå ner i magen, känns som att ju mer man tuggar dessto mer vänder det sig i magen. Detta trots att jag är vrålhungrig.

Ska jobba idag, känns inte heller roligt. Gillar inte att jobba eftermiddag, måste man stå ut med alla idioter (med finare ord: kunder)
Jag orkar inte!
Jag orkar inte prata om vädret 120 gånger på en timma, orkar inte gå och hämta det dom ber mig om, orkar inte ens ta i deras äckliga mat
Och det värsta av allt, jag orkar inte med deras klagomål, jag vet att jag är ansiktet utåt och får ta emot skit (vilket jag skakar av mig lika fort) men jag kan verkligen inte förstå mig på kunder som säger: "alltså, ni har blivit så dyra, och så är det massa varor som saknas"
har jag tvingat dig att handla här eller?Gå till äckliga hemköp då om det här stället inte passar!
Fast å andra sidan har jag kommit på en sak som är ännu värre; idioter som tror sig veta mer om saker där inne än vad jag vet.
Lilla, lilla, LILLA dumma idiot, jag har jobbat där de senaste 9 åren, jag VET vad som är kylvara och inte så kom inte och tro att du kan ta över mitt jobb!

Idag är det ingen bra dag

Middagen igår var iaf super, helstekt oxfilé, hemmagjord pesto och gratäng på potatis, tomat och zuccini.
Låter mer lockande än mitt ris och min kyckling som vägrar gå ner....

Kanske ska städa upp här så jag får ut dagens negativitet på något, kanske kan bli en bra efermiddag då?

Dagens enda roliga: 1 vecka diet = 1 kilo mindre på vågen!

söndag

Söndag idag och vi har legat i sängen fram tills nu! Vaknade vid 11 men låg kvar och pratade om gårdagen sen värmde vi på alla rester vi hade och åt sen kollade vi på tv. Skönt att få ha en sån här slappar dag med varandra!

Gårdagen var rolig till en början iaf! Va hemma hos kjelle vid 20 tiden, sena som vanligt :) roligt folk och så, det var trevligt sen skulle vi in mot stan. Jessica stannade hemma så jag blev ensam tjej - som vanligt!! Å andra sidan gör det mig inget, har roligt med killarna!
När vi skulle gå ut så var det Kjelle som valde, han fyllde ju trots allt år men stället föll mig inte alls i smaken! Det var en irländsk pub och jag och pub i stockholm går inte ihop! Okej att man går på pub i london eller så men inte här hemma, det är inte vad jag kallar utgång!

Stannade nog 2 timmar bara om jag minns rätt sen åkte vi hem. Var riktigt kallt på hemvägen, ångrar att jag inte kollade termometern men jag skulle gissa på att det var mer än 10 minus iaf.

Snart ska vi till mamma och pappa på middag, ska bli trevligt men orkar inte riktigt göra mig i ordning och så...

Dagens outfit - söndag
* morgonrock!

Dagens outfit - lördag

Kvällens outfit, ha överseende med den dåliga bilden :)

110377-108

shopping

Var iväg i täby centrum idag och letade efter en mössa till mig men hittade ingen jag ville ha. har tänkt ut den perfekta mössan i huvudet nu gäller det bara att leta tills jag hittar den :)

Var även inne på rusta, skulle kolla runt lite efter saker jag sett i katalogen men dom hadei nte de vaser jag var ute efter men lite annat hittade jag!
Dom hade allt sitt loreal smink för 25 kr styck så det blev ett lack i mörk rött nästan svart, suer snyggt, ska testa det efter duschen! har iofs tagit bort min nagelförlängning, skulle bara ha den i Thailand, nu ska jag spara ut mina egna naglar! sen tycker jag att röda naglar och mörka naglar passar bättre på lite kortare naglar!
Sen blev det även en ögonskugga i lite guld/brons, hoppas den också är fin!
Efter det åkte vi till Clas Ohlsson och köpte fodral till dvd skivor, vi har över 200 filmer utan fodral men kunde inte köpa så många fodral så de fick bli 25 stycken, har jag iaf till mina sex and the city filmer :)

När vi får lite mer pengar, när nu det ska bli, ska vi köpa en bokhylla till alla filmer, hatar att ha dom i skåpet då glömmer man bort vilka man har!
Önskar vi kunde köpa skåpet snart så vi kan göra om i vitrinskåpet i vardagsrummet!
Nu blir det duschen!

Fredagsmys

Igår efter skolan åkte jag till Connys jobb, blev inte kvar så längei nnan vi åkte upp till Mörby centrum för att handla det sista för kvällen

Vid sju tiden kom martina för bi co hvi åt fondue, första gången jag gjorde vanlig fondue hemma, innan har vi bara jort med choklad men det blev väldigt gott! Hade massa grönsaker och kött, lax och tigerräkor. Till det åt vi bakpotatis, sallad och olika såser.

I dag ska vi åka och köpa mössa till mig, har tjatat om att jag fryser om öronen så Conny lovade mig att han skulle köpa en mössa åt mig :)

Ikväll blir det hem till Kjelle och Jessica, Kjelle har fyllt år så. Sen ska dom ut, får se om vi följer med eller inte har så katastrofalt dåligt med pengar just nu!


dagens outfit - fredag

* svarta leggings - H&M
* svart linne - MQ
* brun klänning - Gina Tricot
* brun halsduk - Thailand
* svart jacka - Canada Goose
* bruna stövlar - Vaga Bond
* väska - Gucci

dagens outfit - torsdag

* mörkblåa jeans - Fornarina
* svart skjorta - Marlboro Classic
* rosa v-ringad tröja - Gina Tricot
* svarta stövlar - Ecco
* svart jacka - Canada Goose
* svarta handskar - Björn Borg
* svart halsduk - Lindex


tröttis

Kan inte riktigt förstå att man sover och sover men ändå är man trött! Igår var ju rätt förståligt att jag var helt slut, första dagen i skolan på nästan en månad och desseutom började vi ny kurs så jag var helt slut när jag kom hem!

Nya kursen är iaf statistik, kanske inte det roligaste men det blir väll vad man gör det till! 5 veckor står jag ut iaf :)

Igår hände inte så mycket, låg mest i soffan när jag kommit hem, hade så ont i huvudet. Lagade mat också, köttfärssås och spagetti och rivna morötter till det *mums* älsklingen hade allmöte och sen pub på jobbet men han kom hem väldigt tidigt, redan vid 20 var han hemma. Slapp vara själv eftersom jag kom hem vid 18.30.

Gillar inte att gå i skolan på eftermiddagarna, känns som att hela dagen går till spillo, ska fakstiskt försöka byta skola så fort jag kan. Trivs jätte bra där och har hittat massa nya vänner men om det går så byter jag iaf till sthlm, trött på att pendla! Sen är det roligt när 2 av mina vänner också ska byta dit!

Började iaf skolterminen bra, läste allt som ska läsas till nästa föreläsning *stolt* och övningarna vi skulle titta på ska jag göra ikväll!

Fick iaf veta en sak igår som gjorde mig rejält besviken! Man får inte längre tillbaka pengar på kurslitteratur som man fick innan! Jag som hade tänkt att få tillbaka en hel del på skatten så jag kunde lägga de pengarna i lägenheten och minska mitt lån men men...ska försöka sälja alla böcker jag inte behöver, det är ju en hel del iaf!

Idag är det jobb på eftermiddagen men nu ska jag försöka äta klart min frukost och bege mig till gymmet där jag ska köra ett pass step och ett pass core, mycket bra för rygg och mage! Har iofs fortfarande en träningsverk som heter duga sen i måndags men det går nog bra iaf när musklerna blir varma!


Dagens outfit - måndag

Tycker det är kul att se vad andra väljer för kläder om dagarna så jag kommer själv börja lägga ut, fast kanske inte med bild, iaf inte tills de 10 kilona är borta *hihi*

* svart lång kortärmad tröja - Gina Tricot
* svarta leggings - Lindex
* brunt skärp - Thailand
* svart kofta - H&M
* bruna stövlar - Vaga Bond
* svart jacka - Canada Goose
* brun halsduk - Thailand
* svarta handskar - Björn Borg
* Gucci väska


nytt liv

Kalla mig patetisk om du vill, I don´t care men idag börjar mitt nya liv!

Jag ska från och med idag fram till 1:a juni börja min nya diet, vill inte säga banta (fast det är egentligen precis vad det är) för banta låter så nedvärderande, blir så mycket jobbigare att tänka så!
Mitt mål är 10 kilo för att vara realistisk, egentligen vill jag ju totalt gå ner 15 kilo och sen är jag super nöjd men jag säger 10 kilo till juni iaf.
Jag ska äta frukost varje dag, en rejäl ordentlig frukost så jag börjar dagen bra, sen blir det matlåda till skolan, inga mer mackor från kåren iaf. Även om deras mackor är supergoda så ingår inte bröd i någon form dagligen i min nya kost! Så det blir lunchlåda. Sen blir det att jag tar med mig frukt till skolan som blir mitt mellanmål så jag klarar mig bra under dagen, höjer även koncentrationen. Kaffe dricks från och med nu endast med mjölk och INGET socker, kommer bli konstigt men det får bli så, jag måste ju skära ner på sockret.
Middag blir det här hemma (med undantag vissa få tillfällen under våren när man är bortbjuden eller äter ute) men även om jag inte äter middag hemma ska jag tänka på att skippa sås och så vidare. Middagstallriken ser ut som följande: MAX 1 potatis om det bjuds på potatis, sen ska 1/3 vara "mat" och resten av tallriken vara sallad. Sallad utan såsaktig dressing, kan hända att man tar lite och då menar jag verkligen lite olja och vinäger men oftast bara naturell sallad. Efter middagen blir det inte glass eller liknande framför tv:n som det tyvärr blivit på senaste tiden utan frukt eller nötter (givetvis osaltade)

Om jag vet med mig att vi ska ut och festa på kvällen kommer jag under dagen att vara strängare med min diet, jag kommer givetvis att äta för att orka med dagen, men jag kommer att äta lite av bra saker som pasta etc.

All pasta kommer som hittills att vara fullkorn, likaså med ris. Vi äter redan mycket fullkorn hemma så det är inget jag behöver tänka på att byta ut. Det jag kommer ändra på är att äta mer mörkt knäckebröd istället för mörk mjukt bröd, inte för att det är bättre men det ger något åt magen att jobba med och ibörjan när man jämt är hungrig så kommer det vara bra.

Det räcker givetvis inte med att bara ändra mten, man måste ju ändra sin livsstil så hej då till hissen, jag tar trappen upp till oss (skämmigt att säga att man tar hiss till andra våningen)
Sen kommer jag även att utföra mycket motion, gå på gymmet nästan varje dag, iaf varje dag jag inte går i skolan, de dagar jag går i skolan får jag rätt mycket motion iaf då skolan ligger 20 minuter från tågstationen och jag går den sträckan både till och från skolan. De dagar jag inte behöver gå tidigt i skolan kommer jag träna på morgonen annars tränar jag de dagar jag är ledig vilket blir i snitt varannan dag.
Träningen kommer bestå ganska mycket av att träna min rygg för min hållning, jag har tappat alla mina muskler jag byggde upp med Victor så min hållning har blivit sämre igen tyvärr. Så styrketräning kommer att stå på schemat iaf 2 gånger per vecka, när styrketräning utförs kommer det även tränas kondition både efter och innan.
Sedan kommer jag försöka gå på vattengympa pass, det är en väldigt bra träning då man använder alla muskler i kroppen, mycket effektivt!
Ska också försöka gå på en del step pass för att få bra kondition och uthållighet.
Jag ska försöka att balansera muskelbyggandet och konditionen så jag inte enbart bygger upp muskler, tanken är inte att få muskler egentligen utan bara fina konturer ;)

Visst kommer jag också att unna mig saker ibland, det vet jag att man behöver men då finns det andra alternativ till chips och godis, först finns ju low fat chips men jag tror inte på de så mycket, bättre är det med nötter, viktväktar bars, naturgodis och liknande.

Jag vet att jag kan enorm mycket om kost, skulle kunna syssla med kostrådgivning om jag ville haha, har lärt mig enorm mycket om kost under mina år som simmerska då man ständigt höll diet och det var döden att väga över 50 kilo (!)

Hur som helst, det blev ett rätt långt inlägg men jag kände för att skriva av mig så jag själv kan gå tillbaka och läsa om jag behöver peppa mig själv, vilket alla efter ett tag kommer till!
Det här gör jag inte för någon annans skull, det här gör jag enbart för mig själv! Jag är trött på att se ut såhär, trött på att inte kunna ha på mig vad jag vill och desseutom vill jag att mina kläder ska sitta snyggt.
En annan sak som är mitt mål är dessvärre inget jag skriver ut här på nätet men pappa har lovat mig något jag längtat mycket efter under väldigt många år och om jag fullföljer det här nu kommer min dröm bli verklighet!Plus att jag ska få gå in på Karen Millen och välja valfri klänning *hihi*

Jag har ett mål, en lång väg dit men en vilja som få, nu ska jag göra verklighet av allt!



prinsessa

Blev behandlad som en riktig prinsessa av älsklingen igår.
Vi möttes upp och åkte in till stan för att köpa en födelsedagspresent till Johan, tyvärr fanns den inte igår så Conny får åka tillbaka till stan idag innan klaset.

När vi tittat på det vi skulle gick vi in på Gina Tricot där älsklingen överraskade mig med att köpa en tröj-klänning jag gillar, sen bjöd han mig på pizza hut och sen på bio! Blev en hel kväll...
Var underbart att få bli bortskämd! Kanske berodde allt på att jag storstädade hela huset igår men iså fall var det värt det :D

Idag jobbar jag, har varit här sen 8 imorse och ska varaa här till 19 så jag har några timmar kvar *pust*
fast idag längtar jag inte hem så mycket, blir en ensam kväll framför tv:n. Conny är ju på kalas men jag orkar inte åka ut dit efter jobbet, känns onödigt när jag vet hur trött jag brukar vara och ska upp och jobba imorgon så jag blir hemma!
Får hoppas på att han saknar mig så mycket att han kommer hem hyffsat tidigt :)

Nä nu va min rast slut



trött

Redan torsdag idag, veckan har verkligen flugit förbi!

Har varit så trött om kvällarna den här veckan, i måndags somnade jag redan innan 22 och så har det fortsatt hela veckan, somnat innan 22.30 varje dag och det är inte alls likt mig, jag är annars nattmänniska.
Nu väntar jag på att älsklingen ska komma ut ur duschen så jag kan göra mig i ordning för natten, som jag längtar efter sängen just nu!

Tänkte ta mig i kragen imorgon och gå till gymmet när jag skjussat älsklingen till jobbet. Sen ska det storstädas här hemma, tänkte vara väldigt effektiv så jag även hinner tvätta bilen. På eftermiddagen vid 16 ska jag hem till mamma och pappa, ska hjälpa mamma med en sak sen lägga över alla bilder från vår kamera i deras dator.

Nä nu blir det NOGA tandborstning sen kudden!



tack och adjö

Japp, tack och adjö julen för den här gången! Har städat ut julen, tog hela eftermiddagen *pust*  har iofs inte tagit ut julgranen men det får bli Connys uppgift :)

Imorgon ska det storstädas här, har köpt en skurborste så nu kommer stengolven bli super snygga! Det är lättare med en borste när man torkar av de golven, svårt att få rent mellan plattorna annars...

Ska bära ner allt i källaren nu, resväskorna också sen blir det att hämta Conny vid 18 tiden.


tandläkaren

Uscha, tog mig i kragen efter 3 år och gick till tandläkaren, det skulle man ju inte ha gjort. Visade sig att jag har 2 hål som måste lagas, visserligen sa han att det bara var ytliga hål på tuggytan men att det var lika bra att laga dom så det inte blev djupare. Det är en skit dag idag....mina första hål i tänderna och det känns kan jag tala om!

känner mig dum, hur kunder jag skaffa dom här ovälkomna gästerna?? önskar jag kunde spola tillbaka tiden.

Tandläkaren var snäll iaf, han såg att jag blev ledsen över hålen och försökte trösta mig med att de är de vanligaste hålen och att det inte är hela världen och att allt annat såg bra ut men det spelade ingen roll vad han sa....

Nä nu ska jag bara borsta med den elektriska tandborsten, skrota allt annat. Sen ska jag till apoteket och köpte tandtråd som han sa kunde vara bra för att göra rent där jag har kvar min skena efter tandställningen.

Kanske inte ska vara så drastisk och ta bort allt godis från huset men det kanske kunde vara lika bra, inga hål i tänderna och så syns de på vågen sen...äh ska inte lova något!


för alltid

Du och jag för alltid  ♥

110377-105

Shopping i Thailand

Eftersom bloggen har krånglat hela dagen läggerj ag nu upp bilderna i stort format.

Det här är vad jag har shoppat i Thailand, förrutom inrednings prylarna och filmerna som vi valt tillsammans

110377-104
Ett Gucci skärp och ett brunt flätat skärp

110377-103
2 par korta, vida byxor, ett par gröna och ett par bruna
110377-102
Lampor till sovrummet
110377-101
2 väskor, en Fendi "spybag" och en Gucci
110377-100
En röd klänning och lite badrumssaker
110377-99
3 pashmina sjalar, en ljusblå, en brun och en naturvit som är mönstrad
110377-98
2 par skor, ett par flip flop och ett par pumps
110377-97
Hela Vänner boxen
110377-96
Hela Sex and the City boxen
110377-95110377-94
En Bvlgari ring
110377-93
2 par solglasögon från Dior
110377-92
En söt sopborste till att sopa bort sand från solstolen, inlägg för höga klackar och 2 hårband
110377-91
Thaimat *mums*
110377-90
En stor klocka (hela urtavlan är rosa) klockan som V.B har
110377-89
Kuddfodral i Thai siden till sovrummet
110377-88
Glas man lägger värmeljus i
110377-87
Nagellack i 5 olika färger
110377-86
Ansiktskräm från Dior, hudlotion från E. Arden och ansiktspeeling från E. Arden

Sedan köpte jag även
* body butter
* clear eyes
* liten rosa cabin väska

Conny köpte:
* hos skräddaren:
en smoking
en kritstrecksrandig kostym med tillhörande väst
en beige sommar kostym
6 skjortor
* Calvin Klein underkläder
* strumpor
* byxa
* 2 billabong badbyxor
* 2 solglasögon
* en star wars gubbe
* 2 J.Lindeberg pike tröjor
* en stor resväska
och en del jag inte kommer på just nu


Thailand - bilder

Nu ligger det bilder uppe från Thailand på www.sthlmprinsessa.pixbox.se !
Har inte lagt upp alla bilder vi tagit då vissa är för priva som ni säkert förstår men de flesta ligger uppe iaf!

Vet att jag lovade en blogg och bilder igår men var helt död när jag kom hem så det fick bli idag isället! har inte skrivit någon blogg om själva resan men det kommer också inom snar framtid!

Igår sov vi ut iaf, sen på eftermiddagen åkte vi ut till Ekerö för att hälsa på Connys familj. Åt jätte god middag; lax, potatis, sallad och sås. Sen tittade vi på bilderna från vår resa och conny visade upp det han hade sytt hos skräddaren, sjukt snygg var han i dom ;)

Idag har jag hunnit med att plugga lite, har tenta på onsdag och jag är inte alls förberedd men men det får gå som det går, ska göra mitt bästa! hoppas att man kan få lite extra poäng genom egna tankar :)

ska äta lite lunch nu sen blir det skolböckerna igen. Kanske hinner blogga lite mer sen!


Home sweet home

Nu är man hemma i Sverige igen, eller kom hem rättare saqgt igår kväll men hade ingen ork att blogga då! Idag ska vi ut till Ekerö och hälsa på familjen Säll. Åter kommer med både blogg om Thailand och bilder ikväll *lovar*

Tills dess får ni titta på den här bilden som är tagen på nyår!




110377-85