Uppe!

Inte oftaj ga är uppe såhär tidigt, vaknade av att jag hade ont i magen :( Kunde inte somna om så det var lika bra att kliva upp.
Ska snart åka iväg för att köpa lite frukost innan C vaknar men det kan ta ett tag!

Solen lyser utanför men jag vet inte om det är varmt eller inte, och jag har ingen aning om vad vi ska göra idag?

Återkkommer!

På stan

Kom hem från stan för en stund sedan.
Åkte in tidigare och letade och letade efter det jag skulle ha men hittade det ingenstans, får leta vidare imorgon!
Mötte upp C och vi gick runt en sväng, köpte studentpresent till C´s bror och sen hittade det jag ska köpa till min kusin men dom hade den inte inne så jag ska leta i en annan affär imorgon eller på måndag.
Köpte även en ny Sebastian potion 9 till håret, dom var på rea så det var ju bra då min nästan är slut!

Mötte upp C´s mamma, mormor och bror som hade köpt studentkläder och tillsammans gick vi och åt på bamoo city, uscha vad dåligt det verkligen har blivit där! Har gett det många försök nu men nej dit går vi nog inte mer på ett bra tag!

Har varit en mysig eftermiddag även om det inte blev så mycket shopping men kul att gå runt där tillsammans.

Nu blir det snart sängen eller en film, börjar känna mig nannig :)

Hörs imorgon!

ps, Denise om du menade allvar kan jag nog få ihop några kassar tills vi ses i sommar så kan du välja ut om du vill ha något ;)

Kläder och skor

Det blir ju sällan som jag tänkt mig från början, kommer på massa småsaker jag vill göra och då ska det ske nu på en gång! Skulle bara bädda sängen när jag kom att tänka på att jag vill hämta upp mina sommarkläder och skor från källaren, får inte plats med allt här hemma!
Så jag gick ner och hämtade upp en liten del iaf, alla skor är uppe iaf (det är det viktigaste) sen tog jag med lite kjolar och annat. Det jobbiga nu är att ta ner vinterkläderna men det får bli en annan gång :)

Jag måste verkligen städa min garderob snarast men inte idag, måste gå igenom allt och en hel del kommer säkert  att hamna hos myrorna. Jag orkar inte lägga upp på tradera, vem vill ha min gamla avdankade kläder? Sen tycker jag det är för mycket jobb för så lite pengar...Bättre att ge till behövande!

Men nu måste jag verkligen börja plugga, iaf fram till lunch ;)

Första gången

Igår var det första gången som C färgade någons hår och håret var mitt :)
Har alltid varit emot att färga/tona hemma och alltid gått till salong men nu känns det onödigt med dom pengarna när jag inte kan göra så mycket med håret. Måste låta håret vila efter att det blev helt förstört i Thailand. Men det blev bra, han var duktig även om jag fick massor i pannan *haha*

Idag är det plugg för hela slanten innan jag ska träffa upp C i stan, tänkte åka in lite tidigare för jag letar nämligen efter något jag behöver ;)
Vi tänkte grilla ikväll men om det blir sent i stan tänkte jag övertala C att äta ute :) Älskar att äta ute, det är nog det vi unnar oss som mest. Blir mycket restaurang och jag gillar att prova nya ställen. Vilket påminner mig om att jag faktiskt inte varit på Grill (min favvo) sedan dom öppnade igen efter branden! Måste gå dit och äta deras buffé någon söndag.

Hur som helst, lika bra att sätta igång med dagen innan det är dags att göra sig i ordning!

Bättre sent än aldrig

Ska också göra den omskrivna listan som cirkulerat i bloggarna en tid:

För 5 år sedan: Tog jag studenten och flyttade hemifrån 1 vecka innan jag fyllde 18.

För 3 år sedan: Träffade jag underbara C

För 1 år sedan: Avslutade jag mitt första år på ekonomprogrammet

För 3 månader sen: Hälsade Denise hos oss

Igår: Var jag i Uppsala och träffade A

Idag: Är det plugg hela dagen

Imorgon: Ska jag försöka hinna gå på stan

Om cirka 1 år: Tar jag examen som Ekonom och förhoppningsvis får jag ett jobb

Torsdag

Idag har jag ruskat av mig resultatet jag fick igår, orkar inte älta det!

Igår kväll blev det 2 filmer, håller på att plöja igenom våra beck samlingar och dom är faktiskt helt okej! Vilket påminner mig om att det är torsdag och en ny beck kommer ut så den måste vi köpa idag.

Hade velat åka in till stan idag eller imorgon när C slutat för att fixa lite presenter, har ett kalas på söndag och 3 studenter att gå på. Men C kom iväg sent till jobbet och att åka in för att vara i stan 1 timme innan butikerna stänger är ingen idé. Ska försöka övertala honom att vi åker imorgon, har ingen lust att slösa en hel lördag på det. Vill ju vara ute i det fina vädret om det håller i sig.

Dagen började iaf vid 10 för mig, så nu har jag hunnit med att vattna blommorna, pluggat en del och tvättat 1 maskin och lagt i en ny.
Ska fortsätta plugga resten av eftermiddagen och sen om jag ska ta en paus så ska jag ge mig på att tvätta fönster i vardagsrummet och hänga upp de nya jaluseerna (eller hur det nu stavas)

Dags att fixa lite lunch tror jag!

Deppdag & uppsala

Idag är det deppdag, det visade sig att jag inte klarade tentan i statistik som jag hade tokpluggat inför. Så otroligt få poäng som saknades och jag hade verkligen lagt ner mycket tid men det gick som sagt inte vägen...Inget att göra åt nu, som mamma sa: ruska av dig det och tänk på allt du faktiskt har åstadkommit den här terminen.

Det är iofs sant, har faktiskt lyckats med mycket mer än vad jag förväntade mig, har klarat alla min ordinarie tentor och alla omtentor (förrutom nu statistiken) så jag är faktiskt nöjd men ändå kändes det som luften gick ut mig när jag fick se resultatet...

Jag är dock väldigt glad över att A klarade sig! När man har pluggat tillsammans och fått en fin kontakt med varandra även privat så kan man inte riktigt glädjas åt ens egna framgång när den andre har någon motgång. Det absolut roligaste är när vi båda klarar men tyvärr är det inte alltd så och då gäller det att peppa varandra och det är just det hon har gjort idag. Har fått höra så mycket positiva saker så jag blir tårögd :) Tack så mycket, det värmer!

Hur som helst, över till annat :)
idag åkte jag till A i uppsala, satt och pluggade på förmiddagen och en stund efter lunch men på eftermiddagen gav vi upp och gick ner på stan. Har varit kanon väder idag och jag har haft premiär för kjol utan strumpbyxor!
Vi gick runt lite i affärer, hittade ett par snygga gladiatorsandlaer. Har inte vetat om jag ska tycka dom är fula eller snygga men nu hittade jag ett par utan nitar och annat kraffs som jag inte gillar. Dum som jag var köpte jag dom inte och i sthlm lär dom vara slut. Ska åka och titta imorgon :)
Efter den lilla rundan gick vi och fikade, satt i solen och pratade.

Hämtade C och nu är vi hemma och har ätit middag.
Vad som händer nu är nog inte alltför mycket , ska vara ta det lugnt ikväll. Det är ju en ny dag imorgon och snart är helgen här!

Tisdag

Skulle jobba 10-14 idag men stannade till 15.
När jag kom hem var det bara att sätta igång och plugga, sätter jag mig och gör annat så blir det inget plugg. Nu har jag hunnit med lite och ska sätta igång med middagen. C kommer hem snart, han har varit på utbildning i Nacka så han kommer hem lite tidigare än vanligt. Längtar till nästa vecka då dom börjar med sommarschemat och slutar därför 1 timme tidigare varje dag :)

Har varit alldeles underbart väder idag men jag har inte hunnit njuta, har satt sånt åt sidan tills jag har sommarlov helt. Funderar dock på att ta en promenad eller cykeltur innan hemmafruarna.

Ska fortsätta med middagen, ska prova ett nytt recept jag hittade i en tidning, så ikväll blir det fläskfilé i ugn med tomat, champinjoner och skinka. till det ris och sallad. Hoppas bara jag lyckas med det!

Hörs sen

Sova?

Är så otroligt trött idag, vet inte vad det är med mig!
Kan man gå och lägga sig redan nu? kommer jag vara uppe och kuckla inatt då?

Imorgon ska jag hoppa in och jobba 10-14 då pappa har ett viktigt möte. Lite för få timmar för att det ska löna sig men alltid något, så det är klart man ställer upp!

Tog mig en promenad till mamma, inte så långt men en bit iaf. Köpte med mig blommor och jordgubbar som morsdag present. Glad blev hon :)
C skulle komma och hämta mig efter jobbet men han glömde bort det så det var en tom lägenhet han kom hem till innan han kom på det, men snäll var han och vände och hämtade mig.

Tror jag ska lägga mig i sängen och sätta på en film så somnar jag när jag somnar (väldigt snart känns det som nu)
C tittar på fotbollen och jag borde egentligen plugga men är för trött för det *inte bra* men imorgon SKA jag plugga!!

Sov gott så hörs vi imorgon!

Måndag

Jobbade 8-14, var måttligt irriterad för som vanligt kommer dom som ska byta av mig aldrig i tid, det är okej att vara sen ibland men inte alltid?
Tog en promenad till jobbet imorse och snart ska jag ta en längre promenad till mamma med lite blommor, var aldrig förbi igår eftersom jag inte orkade.

Har tagit fram mat till middagen, får bli fisksoppa.
Nu blir det duschen sen betala räkningarna och sen hem till mamma

Antar att C ska tittap å fotbollen ikväll så jag ska passa på att plugga, har ju tenta den 7:e men jag har inte ens satt igång så det lär inte bli ett godkänt iaf....men man ska inte ge upp hoppet!

Duschen var det ja...

Aldrig som man tänkt sig

Hann äta min middag innan ett sms på min mobil kom upp:
Mamma och pappa kör hem mig, kommer upp på en kopp kaffe

Jaha, så det blev till att slänga sig iväg till centrum och köpa fikabröd, städa undan lite fort och sätta på kaffet. Nu är jag färdig och dom lär nog droppa in snart tror jag.

Alltid trevligt med besök tycker jag!

Middag

C är fortfarande inte hemma, han är ju och lyxar på restaurang men jag inte alls avis ;)
Har gjort lite tortellini med tomatsås *mums*

Efter maten blir det duschen och en tidig läggdags, jobb imorgon med men som tur är jobbar jag bara 8-14

Ha en trevlig kväll

Mamma!

Grattis på Morsdag mamma!

Jag älskar dig ♥



Snart

"Bara" 1½ timme kvar innan jag får gå hem. Längtar verkligen för dagen har gått otroligt segt måste jag säga!

C kom förbi och överraskade mig så vi satt ute medan jag åt lunch, blev en sallad med räkor, avocado och skinka.
Ikväll blev jag medbjuden på restaurang av C´s farmor eftersom det är morsdag men jag jobbar så C får gå dit själv.

Dags att börja jobba igen så det tar slut någon gång!


Flopp?

Trodde verkligen inte att Sverige skulle floppa såhär! Inte ens topp 10 och det förvånar mig!

Köpte den ryska maffian alla 12 poängare eller?

Tycker att Sverige kan stupa med flaggan i topp iaf, hade inte alla kompisröstat så hade vi gått längre, det är jag säker på för låten var bra! det enda jag tycker va synd är att de sista 30 sekunderna är jätte bra men innan de är hennes framförande lite lamt...
Men vad gör en förlust om 100 år?

nu väntar sängen, jobbar imorgon med!

Topp 3

Nu har alla sjungit så nu väntar alla spänt på reslutatet eller har jag fel?

Mina topp 3 är iaf:

* Sverige
* Island
* Seriben eller Armenien

Hur ser era topp 3 ut?

ESC?

Det tråkiga är att det har blivit en tävling om vem som har flest grannländer som kan ge landet den högsta poängen...

Hur som helst, vi får sitta och hoppas på att Perelli vinner, tycker faktiskt att låten är väldigt bra! Men lite i smyg utan att någon vet om det så tycker jag piraterna är lite roliga men säg inte det till någon ;)

Trodde C skulle överraska mig med att komma hem men det gjorde han inte :(
Får sitta och hurra och dansa i soffan själv....


Halsbränna

Då var också denna arbetsdagen slut. Har jobbat 8-19. Tiden gick mestadels långsamt men nu är det över iaf.
Har haft halsbränna större delen av eftermiddagen. måste ha fått det från lunchen. Nu har jag tagit tablett så jag hoppas det ger med sig, får bli en sen middag om det går över.

c är ute på Ekerö, söta lilla Aurora (C´s systers dotter) fyller 3 år imorgon men det firas idag, själv orkade jag inte åka ut. Tar ju en stund att åka dit och sen om jag sover kvar kommer jag bli trött imorgon för läggdags brukar bli väldigt sent där ute. Skönt att vara ner hemma. Får se om C kommer hem eller om han stannar över natten.

Ska in i duschen nu och duscha av dagen. Sen blir det att göra middag och titta på ESC.

Vad hittar ni på ikväll?


Torsdag

Ännu en jobb dag har paserat, några till blir det. Jobbar även fredag, lördag, söndag, måndag och tisdag men det är bra med pengar!

Efter jobbet har jag mest tagit det lugnt.
C är på poker ivkäll så jag håller på med middag och idag blir det korvstroganoff.
Efter maten ska jag köra en långdusch med peeling, rakning, hårtvätt och fotbad. Köpte en fotscrub igår som jag ska testa, måste ju få fina fötter till sommaren :)

Köpte även klänningen på lindex, hade en rabattkupong så den blev billig :) Satt fint men tyvärr har man inte kropp för att ha den utan BH, men det blir snyggt även med en tubtopp under. Fanns svart, lila och turkost att välja mellan och jag tog den lila.

Nu är nog maten klar

Klänning

Har hittat en klänning på Lindex som ser riktigt fin ut! Ska titta om jag hittar den imorgon och se om den passar för då blir det nog ett köp :)

image676
Bild; lindex.se

Räkningar

Har suttit och tittat över månadens räkningar. Har ju inte fått lön ännu men den kommer på fredag, men jag har ju fått min löne spec så det gick att räkna lite :)
Ser faktiskt bra ut denna månad med tanke på hur mycket vi har shoppat så det känns skönt. Skönt att inte behöva lägga undan 3000 till att åka till skolan nu i ett par månader. Riktigt mycket och tråkiga pengar att lägga på att pendla men hoppas på att det går igenom så jag kan dra av det på skatten sen.
Får se vad C får i lön men allt verkar som sagt bra. Tur att vi har gemensam ekonomi :)

Nu blir det tvättstugan, ska tvätta sängkläderna och vill inte göra det uppe för vi har ingenstans att hänga dom. Nästa storköp måste bli en torktumlare! Synd att dom som drar lite el är så dyra....

som sagt, tvätten nu

Göra tråkiga saker?

Nu efter frukosten funderar jag på vad jag ska göra härnäst.
Skulle behöva:
* damma
*dammsuga
* Tvätta golven
* bädda rent
* tvätta
osv...

Men samtidigt måste jag ju plugga....men det är ju inge roligt!

Iofs är inte städa heller roligt men just nu känns det roligare än att plugga....

Varför kan man inte bara få göra roliga saker hela tiden (och då menar jag inte städa) ??

God morgon!

God morgon världen och denna tisdag!

Vaknade lite läskigt sent idag, nästan så det var pinsamt att gå upp så sent. Fast egentligen är 10,30 inte så sent men om man tänker på alla andra som redan gått till jobbet för länge sen, då är det sent :)

Idag är jag ledig, iaf från jobb. Men som jag skrev så har jag egentligen sommarlov eftersom jag inte har några föreläsningar/seminarium/ordinarie tentor. Men jag kommer att plugga iaf för min omtenta som är den 7:e juni.
Så idag får det bli en pluggdag!

Vädret är sådär, lite sol och lite moln, om det inte börjar regna ska jag ut på en promenad idag, försökte få med mig C ut på en igår men han ville inte *tråk*
Istället gjorde jag jordens tråkigaste grej! Jag städade spisen, ugnen, drog ut den och rengjorde runtomkring.....Fy vad tråkigt och äckligt det var men väldigt nödvändigt!

Nu ska jag fortsätta med min frukost...

Lugg?

Ja det är frågan. Måste verkligen klippa mig snart och då funderar jag på att klippa lugg. Har haft lugg tidigare men det är inte riktigt sån lugg jag tänker mig nu. Svårt att förklara!

Hur som helst, har tänkt på det här rätt länge och jag menar det är bara hår, det växer ju ut igen!

Vad tror ni? Lugg eller inte??

The hills have eyes

Har jobbat idag, 8-14. Imorgon är jag ledig, ska bli skönt :)

Väntar på att lunchen ska bli klar, blir lite nudlar som går fort eftersom det ändå snart är dags att göra middag.

Tittade på film igår, det var den vidrigaste, sjukaste, äckligaste etc. filmen jag sett i hela mitt liv! Trodde aldrig jag skulle kunna somna efteråt! Sånna här filmer borde inte få göras, det sätter ju sprätt i folks huvuden, därför vissa personer inte är helt friska i kolan!
Någon som sett den? vad tyckte ni?

image675

Bild; buylando.se

Gårdagen

Igår firade vi Bobo som fyller år idag (grattis igen) blev grillning hemma hos honom först innan det bar av till stan. Först skulle vi till Undici men det var så lång kö så vi gick till Blue Moon istället. Var riktigt roligt och det blev mycket dans.

Blev dock inte så många bilder för jag glömde bort kameran men denna bild tycker jag väldigt mycket om. Jag och älsklingen står och sjunger för varandra "If only you...."

image673

image674

Bilder; privata

Dagens

Regn regn regn bara hela tiden, nu ska vi iaf iväg till Täby C för att köpa en present, ikväll är det födelsedags firande på schemat.

Såhär ser jag ut idag, under dagen:

image672

Love Note

Har länge tittat på detta halsband men tyvärr är det alltid slut. Skulle gärna vilja ge bort ett sånt här halsband då det är så fint och budskapet är helt underbart.

image671
Bild: kyssjohanna.se

C tittar på hockeyn så jag får krypa ner i sängen och titta på en tjejfilm med lite godis

Klänningen

Har helt glömt bort att visa min shopping jag beställde från ellos. Klänningen jag tvekade om skickade jag tillbaka, C tyckte den var fin men jag kände på mig att jag inte skulle använda den mer än 1-2 gånger innan jag tröttnat på den så den åkte tillbaka.

Nu orkar jag inte fota de kläderna jag beställde men jag ska visa en klänning som jag beställde. Den är hur fin som helst, dock genomskinlig men det går alltid att lösa. Underbara detaljer och den kommer att bli en stor favorit i sommar och på alla resor framöver.

image670
Bild; ellos

Sommarlov?

Ja egentligen har jag sommarlov från och emd idag, mitt livs sista sommarlov innan vuxenlivet tar fart.
Men jag har även en resttenta som jag kommer försöka mig på utan förhoppningar då dne är ruskigt svår, tentan är den 7:e juni och efter det är det sommarlov för hela slanden till slutet av augusti/början av september.

Men just nu njuter jag av att inte behöva gå till skolan mer. Det firar vi med mysig middag, idag blev det bulgur, kycklingfilé fylld med ädelost inlindad i parmaskinka och sallad. Till der ett (några :) ) glas vin.

Sen gjorde vi även en fredagsdrink:

image669

Passionsfrukt, socker, lime och loka *mums*

Pluggrace

Hade ju pluggrace igår, gick väldigt bra men vi blev väldigt trötta i slutet. Vid 04,30 gav vi upp, A blev hämtad och jag hoppade ner i säng.

Imorse skulle jag egentligen ha gjort lite saker men fick ställa in i sista sekunden då jag kände att jag aldrig skulle orka med. Var totalt rent kräkfärdig när jag vaknade, tror det berodde på tröttheten så att kliva upp efter 3 timmars sömn var inte alls att tänka på!

Hur som helst, har lite lite kvar att fixa med idag när det gäller plugg sen gäller det imorgon! Tentan med stort T....
Det har gått väldigt bra för mig med tidigare tentor och jag har klarat alla ordinarie och omtentor jag gjort hela terminen så det skulle verkligen vara riktigt surt att misslyckas på denna. Men tyvärr kan man misslyckas, speciellt i ett ämne man inte tycker om.

Hur som helst, hade velat ta en promenad idag för att få lite frisk luft i hjärnan men vädret är inte alls roligt. Regnade igår och idag är det mulet. Får se om jag tar mig i kragen senare innan C kommer hem.

Vad gör ni idag?

Fullt upp

Som vanligt kommer bloggen i skymundan nu när jag har fullt upp med jobb och plugg.
Har jobbat idag med, 8-14 och ska jobba imorgon med 8-14 sen är det ledigt med jobb fram till nästa måndag *skönt*

Alla andra timmar mellan sömn, jobb och andra viktiga saker har bestått av plugg, har en superstor tenta på fredag som jag MÅSTE klara av, finns inget annat alternativ.

A kommer hit imorgon eftermiddag, vi ska köra pluggrace. Plugga hela eftermiddagen och kvällen och natten. Kommer bli en lång dag men det betyder att jag kan ta det lugnt på torsdag och vila och samla krafter inför fredagen. Tror det kommer bli toppen!

Snart är iaf skolan slut för den här terminen och då kommer det garanterat att bloggas mer :)

Effektiv

Då var helgen slut men jag kommer inte kunna sova ut imorgon. kommer inte kunna sova ut förren till nästa lördag. Jobbar måndag - torsdag och på fredag ska jag skriva tenta. Men stackars den som ringer mig på lördagmorgon och väcker mig *hihi*

Har varit väldigt effektiv sen jag kom hem för drygt en timme sen, har fixat potatisen, gjort tzatziki och en minisallad på tomat, rödlök, fetaost och olivolja *mums*
Har även hunnit duscha och tvätta håret.

Väntar på att C ska komma hem, han har varit och sett matchen mellan AIK och Malmö. Skön vinst nu innan uppehållet!

Nu blir det att blåsa håret och tända grillen

Ont i huvudet

Har haft ont i huvudet nästan hela dagen. Tror nog det beror på att jag ätit så dåligt idag, smörgås till frukost sen bara fikat. Behöver riktig mat så jag hoppas verkligen C kommer hem snart så vi kan äta.

Till middag idag blir det kyckling, bulgur och sallad

Ska lägga mig i soffan så länge och vila lite

Dagens

Det var väldigt länge sen jag la upp en dagens, beror nog på att jag för det mesta har på mig arbetskläder eller myskläder hemma.
Men idag kom jag på ett bättre sätt att ta bilder på, nu kommer C´s fula högtalare till användning för mig med :)

image668
Byxor - H&M
LInne - MQ
Topp - MQ

God morgon fredag

God morgon!

Fredag idag, veckan har gått fort som vanligt...

Ögonen gick i kors totalt när klockan ringde imorse, hade ställt den tidigare för att få en lugn morgon men det slutade med att jag snoozade 30 minuter! Tog mig iag i kragen till slut men jobbigt var det!

Idag väntar Eskilstuna och den sista duggan, måste gå bra. Får se om det blir till att fira eller inte när den är klar. Efter skolan och ikväll är det inte planerat, ska väll fortsätta plugga till en annan tenta jag har. Mycket tentor nu men det är tentaperiod inför sommaren så....

Verkar bli sådär super väder idag igen, vad ska man ha på dig då? Tycker alltid det är så svårt. Får bli något "ledigt!" men snyggt :)

Nu måste jag fortsätta göra mig iordning


Sommar?

Har varit helt underbart väder ute idag, varmaste dagen hittills kanske? men jag har inte hunnit vara ute och njuta av vädret, så mycket annat som snurrar just nu!
Men snart är jag ledig och då kommer jag sitta bänkad ute på balkongen och lapa sol så mycket jag bara kan!

Det värsta är att vädret är precis som förra året, super varmt i maj och sen var resten av sommaren skit dålig! Men dom säger ju att varannat år är det en bra sommar så vi får väll hoppas på det. Orkar inte med en regnig sommar till

Snart ska C hämtas från jobb *saknar*

image667
Den enda fina dagen förra året

Bild: privat

Blir galen!

Håller på att bli galen, suttit och pluggat en stund och jag får verkligen inte en sak att stämma! I boken står det en sak, i facit på en tenta en annan sak. Vart får dom alla siffrorna ifrån? som vanligt är det väll egentligen superlätt men innan man har kommit på hur man gör håller man på att bli galen!

Nog tjatat om plugg, men det är svårt att skriva om annat då skolan är så stor del av mitt liv just nu. Mitt liv kretsar kring C, familjen, vännerna, skolan och jobbet. Skolan är en väldigt viktig del av mitt liv, det är min framtid! Jag ska lyckas, så enkelt är det bara

Imorgon väntar det inget jobb, ska slita loss resten av håret som inte åkte ikväll för jag ska för tusan lyckas lösa skiten om det så är det sista jag gör.
Men inte ikväll, orkar inge mer nu
Egentligen hatar jag att lägga mig när man håller på med en sak, känns inte som man kan koppla av ordentligt då. Det ligger och maler i huvudet men jag ska göra ett försök att sova. Behöver krafterna till imorgon.

Snart helg igen, jobbarhelg så inget annat lär väll hända. Det positiva är iaf att jag slipper städdagen i området, vi har städdag 2 gånger per år och jag jobbar varje gång det är :)
Stackars C som får kratta eller vad dom nu ska göra för skoj.
vad har ni för helgplaner?

Nu dushen sen bums i säng!

Grillning

Var ju så sugen på grillat igår men istället blev det wok, hade ingen ork till annat och tänkte att jag tar det imorgon (idag)

Men vädret är ju inte det bästa idag, visst är det härligt men lite molningt men grillas ska det!
Har förberett allting nu och potatisen ligger i ugnen, till det blir det sallad, fetaost, tzatziki, majskolvar, marinerade champinjoner som ska slängas på grillen och sen fläskfilé

image666
Bild: elgiganten.se

Onsdag

Har nästan precis kommit hem från jobb, eller för ett tag sen iaf...
Efter jobbet tog jag pappas bil och åkte till centrum för att hämta ut mitt paket. Beställde nämligen lite kläder som jag hittade superbilligt. Är jätte nöjd med allt med lite skeptisk till en av klänningarna så jag ska rådfråga C när han kommer hem annars får den åka tillbaka. Tror även jag har hittat en klänning att ha på C´s 30 års fest i sommar, om jag inte hittar något annat under sommaren :)

Ska åka och lämna tillbaka bilen snart eller om jag väntar på att C ska komma hem, har verkligen inte ork att promenera idag, stukade foten så det heter duga igår.
Samtalet igår mellan mig och C:

- jag tror jag har brutit foten
- Njaee, det tror jag inte att du har
- Ja men bara lite då?
- Näää då skulle du inte kunna gå
Så fortsätter han läsa i sin bok!!
Inte ens lite sympati kan man få :)

Nu ska jag återgå till att plugga finanspolitik för det är ju sååå roooligt! Not!

Tisdag

Denna vecka har börjat med jobb och jobb, jobbat både idag och igår 8-14. Idag var det väldigt mycket så det blev som ett enda långt träningspass *hihi*

Efter jobbet idag har jag ägnat mig åt skolsaker, sista spurten nu innan lovet. Har lov väldigt snart och det blir ett väldigt långt sommarlov för mig!
Sista sommarlovet innan vuxenlivet sätter igång på allvar med att skaffa jobb och sånt...men om jag inte hittar något jobb jag verkligen vill ha hoppar jag på och fortsätter mitt 4:e år annars är det tänkt att jag ska läsa in mitt 4:e år lite senare i livet. Exempelvis under mammaledighet eller dylikt! det löser sig alltid :)

Håller på att göra mat nu, får bli wok idag, är sugen på att grilla men det får bli imorgon kanske....

Shopping

Lite småshopping jag gjort de senaste dagarna:


Kofta från outlet


Blus från H&M


Halsband från Åhlens

Helgen

Redan söndag och snart är denna långhel slut, tråkigt!! Har varit så mysigt att vara hemma tillsammans såhär länge men snart är det semester, eller ja inte snart men om några veckor iaf!

I lördags efter shoppingen bestämde vi oss för att gå ut en sväng med C´s vänner. Mötter upp på kungsholmen på Lemon Bar. Var dock inte där så länge eftersom de flesta var trötta men trevligt var det och vi dansade en del till gamla goda schlagers!

 

I söndags fick vi vakna tidigt även om det tog emot, har ju sovit bort halva dagarna nu och det har varit välbehövligt!
Åkte iaf till Alvik där dom hade en utförsäljning av kläder. Det var mest killkläder och C fyllde på sin garderob med skjortor och piké tröjor. Själv hittade jag bara en kortärmad gardigan (visar bild senare)
Efter att ha handlat färdigt gick vi ner mot vattnet en liten stund.

   

Idag är det underbart väder ute. Vi ska dock inte vara ute idag utan gå på lunch/middag hos C´s moster med familj. Återkommer ikväll!

Shoppingdag

Idag har jag lyckats få emd mig C ut och shoppa!
Blev en hel del till honom, 2 par jeans, ett linne och två par skor.
Själv fick jag dessa med mig hem

image656

Valborg i bilder

Efter vår shoppingtur mötte vi upp C och fikade på Baresso:

 
Alltid lika sociala ;)

När vi fikat klart bar det av hemåt, handalde med oss en del från systemet och affären och påbörjade maten till grillningen.


Bordet är dukat

  
Under middagen, vi hade även goda drinkar bestående av färska jordgubbar och skumpa

Efter maten roade sig pojkarna med att spela Wii och vi roade oss med att ta en massa kort :)

      

Efter ett tag åkte vi in till stan, tyvärr blev vi inte långvariga där då hela sthlm i princip var dött, men lite bilder blev det iaf:

   

Tack för en super trevlig kväll!

Shopping

I onsdags var jag i stan med Martina och shoppade lite, det jag fick med mig hem var:

image635
Kjol - H&M Divided

image636
Örhängen och armband - H&M

image638
Tubtopp, kan även användas som klänning - Benetton

Grattis!

Grattis min älskade vän på 24 års dagen


image634

Älskar dig <3

more

Fler bilder:

image632


image633