torsdag

Dagen har gått fort. Fick äntligen ihop vårt grupparbete, blev 21 sidor men man får ha max 20 men vi hoppas på att dom inte klagar :)

Så dagen har spenderats i västerås, kom hem vid 16.30 tiden.

Ikväll har jag roat mig med att räkna våra DVD filmer, oj vad många! ska lägga upp bild imorgon så kan ni gissa er fram till antal *haha*

nu blir det verkligen sängen, ögonen går i kors!

Imorgon blir det en lång dag, har inventering på kvällen från 20.00 sen är det jobb hela helgen! På lördag blir jag ensam hemma, C ska spela hockey. Är så trött på denna hockey match, dom har laddat sen förra vintern. De är några kompisar som ska mötas, gamlingarna mot de yngre. Hoppas på att få se en hel C på söndag!

sov gott

Fonduekväll

image540
Middagsbordet

image541
Fina tulpaner jag fick av gästerna

På jobbet

Idag jobbar jag 14-20. Lika bra att jobba då jag ändå inte ska till västerås. Imorgon blir det dock västerås som det ser ut nu iaf, ska göra det sista på projektarbetet.

Gårdagen var väldigt trevlig, mindre trevligt att plocka ihop köket imorse *haha* men jag hann med en hel del imorse innan jobbet. Tvättade 2 maskiner, skrev klart min del på arbetet, bäddade, diskade vinglasen, lagade middag, dammsög köket och plockade ihop lite i övriga lägenheten.

Bäst att jobba igen, "bara" 2 timmar kvar...

Tillåt mig skratta!

Tillåt mig skratta åt dig din stora FJANT!

Haha har under några dagar fått lite syrliga kommentarer om att jag ätit glass och tårta trots min "diet".
Jag tar inte åt mig av negativa kommentarer, jag är starkare än så! Jag har otroligt bra självkänsla och självförtroende så inget kan rubba det.

Hur som helst, jag orkar inte förklara mig men kommer dra det lite kort iaf:
1. min diet går ut på att ränka poäng varje dag, vid veckans slut ska jag ha förbrukat ett visst antal poäng. Har jag inte gjort det får jag äta hur mycket jag vill tills jag kommer upp till poängen.
2. ingenting är förbjudet i min diet, det står inte att jag inte får äta glass, godis och allt vad det nu kan vara!
3. Det är JAG som går på diet, ingen annan. Det är bara jag som bestämmer!

Kan inte sluta skratta åt hur man kan lägga ner tid och energi på att ens kommentera folks vikt, jag tycker djupt djupt synd om er (dig)
Sen för det andra om kommentaren om jag är gravid, det är helt orelevant. Det är det mest förolämpande man kan fråga någon om man inte hört ryktesvägar att den personen är gravid, dina föräldrar har tyvärr misslyckats totalt med sin uppfostring. Du borde skämmas!

Och du förresten, ella, ullis, eller g eller vad du nu kallar dig. Du är verkligen korkad som inte vet att jag kan se din ip-adress så jag ser att du är samma person!

Hur som helst, tänker inte sitta och förklara mig, jag går inte ner i vikt för någon annans skull, endast för mig själv. Jag skulle aldrig drömma om att ge råd om att gå ner i vikt till någon som är normalviktig och jag är jävligt stolt över mig själv!

Hahahaha tack för att du tog in lite glädje i min dag!

Middag

Sitter och väntar på min kära kusin och hennes pojkvän som ska komma på middag. De (eller hon) är sen som vanligt, Jag vet att du kanske läser detta men det är ju bara sanning *haha*

Vi serverar fondue idag, ska bli gott. Har provat att göra lite nya såser så jag hoppas även dom är ätbara. Sen blir det sallad, massa grönsaker, bakpotatis och vitlöksbröd, scampi och kyckling.

Ska tända ljusen nu :)

Bokrean

Snart ska vi iväg till centrum för att gå på bokrean. Åka in till stan och trängas finns inte på världskartan. Det är alldeles lagom att bara åka upp till centrum en snabbis. Har blivit som en tradition att vi åker upp på natten, mysigt!

Egentligen borde jag ligga och sova istället, gick upp 6 imorse och ska upp senast 7 imorgon men allt gå med lite vilja ;)

image539
Bild: google

Ekerö

I söndags var vi ute hos "svärföräldrarna" Tog lite kort i bilen då jag hade tråkigt :) Tyvärr blir inte bilderna så jätte fina när man åker samtidigt och vädret var inte på topp.

    

* Utsikt över öarna
* Drottninghols slott
* Brukar vara en skidbacke men inge snö i år
* En otroligt fin kyrka
* Husen (de 5 röda lite till vänster) där C´s föräldrar bor

Bilder: Privata


Terapi

Min terapi


image533

Bild: Privat

vill-absolut-ha

De här skorna måste-jag-verkligen-ha!

image532

Älskar färgen, lagom klack och allt!

Bild: laredoute


Ekerö

Har sovit alldeles underbart inatt. Tittade på Bring it on igår kväll, C tyckte nog den var rätt fjantig!

Nu blir det Ekerö och "svärföräldrarna"

Dagens

Dagens outfit lördag:

image530

* Klänning - MQ
* Leggings - Lindex
* Knästrumpor - Lindex
* Stövlar - Vagabond
* Skinjacka - Hollies
* Sjal - Thailand

C ville också vara med på dagens outfit:

image531

* Skjorta - Thailand
* Slips - ?
* Jeans - Carlings
* Kofta - Laredoute
* Skärp - ?

Bilder: Privata

Lördag

Vi sov kvar hos Annie och Thomas igår. Vaknade vid 11 tiden och åt frukost. efter en stund drog vi oss därifrån in mot stan. Skulle köpa en present och blommor.

Väl hemma blev det lite lunch och dags att göra sig i ordning.
Skulle på middag hemma hos min moster som fyllde 40 år i torsdags. Det var bara släkten där men det var mysigt. Jätte god mat och världens godaste tårta (som för övrigt var samma tårta som de hade på sitt bröllop).

Vi tittade på melodifestivalen och herre gud hur röstar folk? Det roliga är att det är folket (hoppas jag på att det är iaf och inte manipulerat) som röstar och ändå står det i itdningen: läsarna tycker fel låt vann. Men herre gud, det var ju dom som röstade!
Hur som helst, den senaste tiden tycker jag melodifestivalen bara blir sämre och sämre!

Vid 22 tiden körde vi hem. Nu blir det glass i soffan :)


Fredag

I fredags var vi hos Annie och Thomas på kvällen. Åt god middag bestående av wok. Sedan vart det massa vin, nintendo wii, kareoke och snack. Mycket trevligt var det!

Jag fastnade inte på en enda bild men visar bilder från kvällen iaf:

  

* Annie och C kopplar in
* Thomas sjunger
* C dansar till Herreys - Diggilo Diggiley
* Denna sjöngs mycket!

Bilder: Privata

Irriterande!

Åh har hittat dessa skor på ellos

image525
Har velat ha såna skor i över 1 år men aldrig hittat någon i min storlek. Sjukt irriterande! Nu finns det på ellos hemsida men idag fick jag veta att jag får otroligt pissig lön denna månad så det är verkligen inte läge att köpa skor just nu!

Måste även köpa en vårjacka, har iofs min skinjacka men behöver en annan i tyg.

Kan inte tomten komma nu istället?

Bild: ellos.se

Väntar

Väntar på att Martina ska komma. Ska ha en mysig kväll men mat. Blir kycklingfilé med en stor och god sallad *mums*
Sen blir det nog mycket skvaller om jag känner oss rätt...

image524

 Jag och Martina sommaren 2005

Bild: privat

Sakerna

Här är de saker jag köpte igår.

 

Hållare för tandborste och tvål, det följde med en extra hållare och en bricka men det ska vi inte ha. Tycker det blev mycket finare i badrummet med dessa än de plastiga blåa vi hade innan.

 

Söta servetter som matchar våra underlägg fick följa med, sedan köpte jag vita tulpaner. Har den senaste tiden fårr röda och rosa men nu föll jag för dessa vita. Tycker det är väldigt dyrt att jämt ha fina snittblommor hemma men ibland så, sen är ju tulpanerna inte så dyra just nu och tänk vad mycket finare bordet blir med lite blommor.

Komsikt

Då har man varit vaken en stund, har redan hunnit äta frukost och skriva klart det sista på arbetet till måndagens seminarium.

Nu står det städning och CV skrivande på schemat.

Igår kväll innan jag gick och la mig bäddade jag i gästrummet redan på en gång. Sa godnatt och gick och la mig för att läsa. Efter en stund kommer C med både täcke och kunnde i handen och frågar om han kan lägga sig där *haha* såg så komiskt ut. Vi har en superskön och stor säng i sovrummet men ändå klämmer vi in oss i gästrummet :)

Hur som helst gick det bra ända fram till 4 i natt då jag hostade som en tok och C tog sina saker och flyttade tillbaka till sovrummet.

Köpte medicin igår och de har hjälpt lite men som ni förstår hostar jag fortfarande *suck* men det kanske är för tidigt att förvänta sig några radikala förändringar efter 2 tabellet?

Nej just de, städning!

kalas

Idag mötte jag som sagt mamma och pappa, åkte runt lite och jag skulle gjort som jag skrev med att lämna kortet hemma. Blev liiite shopping :) Visar vad imorgon!

Efter all shopping bjöd dom mig på lunch på kina restaurang, mycket gott! Blev så mätt så jag hoppade över middagen men nu börjar det småkurra i magen!

Nu under kvällen har vi varit på kalas, min ena moster fyllde år, grattis!
Blev lite tårta för min del, C åt middag där.

Imorgon ska jag skriva klart en sak sen blir det att städa undan i hemmet. På kvällen kommer Martina hit, vi ska ha myskväll. C kommer ändå vara på poker så vi kan ha fritt tjejsnack *mys*

Sov gott!

ps. fick godkänt på min hemtenta, tentan jag satt med konstant mellan 09-01.30 i 4 dagar! Nu känns det verkligen värt varenda timma! Superglad att det gick vägen, lite mindre huvudvärk har jag nu iaf :)

Samma

Samma irriterande hosta igår kväll igen! Denna gång bäddade jag i gästrummet.
Men nu börjar det känns riktigt trist att inte kunna dela säng med C, får gå förbi apoteket idag och köpa hostmedicin.

Har precis duschat, klätt mig och sminkat färdigt. Väntar på att mamma och pappa ska dyka upp. Då jag inte har någon föreläsning idag så tänkte jag följa med dom på deras shoppingrunda, men jag ska hålla händerna i styr, borde nog lämna kortet hemma...

Ska passa på att plocka ihop lite innan de dyker upp.

Sova på soffan

Inatt blev det att sova på soffan för min del. Jag och C har inte bråkat, de va inte därför jag sov på soffan. Hade de varit så hade han fått ta soffan ;)
Nej men jag fick en otrolig rethosta och låg och hostade lungorna ur mig. Vid 2 tiden märkte jag att C blev störd av mitt hostande så snäll som jag är gick jag ut och la mig på soffan så han kunde få sova gott. Gulligt av honom att komma ut imorse och fråga om jag var sur för något men så var det ju inte alls :)

Hade vi haft denna soffa hade jag gärna legat där och sovit!

image519

Men nu när vi inte har denna soffa utan en rätt obekväm soffa får det bli att bädda i gästrummet om hostan kommer tillbaka i natt!

Bild: Mio

30 min = 217 kalorier

30 minuter och 217 kalorier senare är jag slut som artist! Det här var riktigt jobbigt måste jag säga, tror det har att ögra med att jag inte rört mig aktivit på 2 veckor. Det sätter sina spår!
Hur som helst är det skönt nu när det är klart för dagen. Imorgon väntar 30 nya minuter.

Samtidigt som jag stod där och svettades tittade jag på Simon och Thomas, ett jätte bra program enligt mig. Det finns många inredningsprogram men detta är nog min favorit. Oftast blir det super snyggt som idag, vem vill inte bo i deras hus? och 24 karats guld på väggarna? en dag *drömmer mig bort*
Min stora dröm har alltid varit att bo i villa, innan vi köpte lägenheten ville jag gärna bo i en lägenhet i vasastan, älskar de gamla lägenheterna där men smakar det så kostar det. En trea i vasastan kostar säkert minst 4-5 miljoner och det är en bit över vår budget.
Men nu när vi inte bor mitt i stan tycker jag det är mysigt, det är så lungt här i området och det gillar jag. Nära till natur och inte alls långt in till stan.
Men som sagt är drömmen att bo i en villa, inget radhus utan ett fristående hus. Sen gillar jag snygga grejer, dyra snygga designade saker, det är min sak det! Fast IKEA är lika bra det iofs, då kan man göra om ofta. Möbler är det annorlunda med, där tycker jag om att kunna köpa nya saker men när det kommer till golv och sånt då är det väldigt viktigt med kvalite. Kvalite kostar faktiskt, där ligger IKEA långt ner på listan kan jag säga!
Det allra viktigaste är ju att trivas men lite lyx har ju ingen dött av så när jag blir "stor" ska jag bo i ett designat hus. Drömma går ju alltid, det är iaf gratis :)

Nu blir det duschen sen lite TV

onödig dag

Uscha vilken onödig dag det har varit idag! gick upp 6 imorse för att åka till västerås. föreläsningen skulle börja 9.15. I skolan står det på salsdörren att vi istället börjar 10.15. Happ blev att sätta sig och dricka kaffe 1 timme. Väl på lektionen hade vi vikarie, vi kunde ställa lite frågor om vi ville sen va det tack för idag! för det lilla hade jga åkt hela vägen *morr*

Hur som helst, fick en tid med en studievägledare, blev iaf lite klokare på vad jag ska syssla med mitt sista år. Känns helt sjukt att jag är klar nästa sommar. Men sen är frågan om man får något jobb direkt? Annars går jag vidare med min utbildning och tar mitt 4:e år. Vill ju egentligen bli civilekonom och det blir man efter 4 år, eller 3.5 om man är flitig! Men nu är det full fokus på detta halvår, ska läsa klart denna kurs och en ny innan sommaren. Ska också fixa rest tentor så jag är fri med allt sånt till nästa termin!
Uscha vad jag längtar ut i det riktiga arbetslivet, låter kanske konstig men jag längtar verkligen efter min kavaj, snäva kjol och 10 cm klackar :)
Det är min dröm och jag kommer göra allt för att förverkliga den!

Nu ska jag ställa mig på crosstrainern ett tag, har inte tränat på den på länge eftersom jag varit halv sjuk i 2 veckor men eftersom det ändå inte verkar gå över struntar jag i det nu och börjar träna iaf. Beach 2008 är snart här!

grannar

Grannarna under spelar trance musik
Grannarna brevid spelar piano för fullt
Grannarna över spelar gitarr

Underbart att sitta mitt i smeten!

Lördag

Vaknade så fruktansvärt trött idag, trodde aldrig jag skulle få upp ögonen. Tog mig i kragen och gick till jobbet. Där var det lika trist som vanligt, uscha vad jag verkligen inte trivs. Det enda roliga är att jag ska få champagne i augusti för då har jag jobbat på företaget i 10 år *hemsk tanke* Jag föreslog en Breitling klocka men de tyckte att det räckte med skumpa, aja bättre än inget ;)

Jobbade iaf 8-19 idag. När jag kom var det att packa upp lite mat jag köpt med mig hem och ställa mig och laga middag. Fick bli hamburgare *mums* nu känner jag för att ställa mig på cross trainern och stå där hela natten men eftersom jag varit krasslig hela veckan och förra veckan måste jag avstå från träning.

C är iväg och firar Stoffe som fyller 30 år, grattis säger vi!
Jag orkade inte följa med, dels för att jag jobbar och dels för andra privata skäl. Men jag saknar min bubii...

Nu ska jag slänga mig i soffan och läsa lite bok eller slötitta på TV, blir nog en tidig kväll ikväll. Jobbar 9-19 imorgon!

Fredag

Vid 14 tiden mötte jag upp mamma i stan. Bjöd henne på lunch på vårt vanliga ställe där dom har underbart god pasta. Efter det gick vi runt lite i affärer. mamma är fortfarande sjukskriven sen operationen så hon orkar inte gå alltför mycket men det blev en liten lagom runda. Fick detta med mig hem:

  

* Underkläder från Twilfit
* Super söta trosor även de från Twilfit
* Lila klänning från Gina tricot (har likadan i svart som jag tycker är så mysig)

Efter rundan bjöd mamma på fika, festade till det och beställde in en bit kladdkaka till mig *mums* Jag måste vara den största godisgrisen på jorden. C tycker inte om godis och sötsaker förrutom chips så jag får alltid vara grisen i vårt förhållande :)

På väg hem strulade tunnelbanan som vanligt. Det var rökutveckling vid tekniska och därför gick de inga tunnelanor hem, blev slussade till karlaplan där ersättningsbussar skulle gå. vi stod på karlaplan 30 minuter med minst 500 andra människor men inte sjutton kom det någon buss! Vi tog till slut en annan buss till stadion och gick sen til ltekniska för att ta buss men då såg vi att tunnelbanan börjat gå igen.
Lustigt att kollektivtrafiken aldrig fungerar men att höja priserna är dom snabba med! Det är SL i ett nötskal!

C kom hem senare, han hjälpte sin kusin att flytta. själv tog jag en lång dusch och pratade med C´s syster innan det var läggdags.

Dagens

Dagens outfit; Torsdag 14/2, Alla hjärtans dag

image514

* Skjortklänning - H&M
* Leggings - Lindex
* Knästrumpor - Lindex
* Stövlar - Din Sko
* Pärlarmband - gamla
* Stora pärlörhängen
* Ring - Thomas Sabo
* Ring - gåva från C

Köpte denna skjorta samma dag, eller jag köpte en likadan dagen innan men dom är helt knäppa i storleken så min vanliga storlek var pytte liten. Detta är en storlek större och sitter enligt mig okej. Skulle dock vara snyggare om den var lite tajtare runt armarna och nertill men jag är nöjd ändå, man kan ju inte få allt ;)

Alla <3 dag

I torsdags var det alla hjärtans dag.

C och jag hade tidigare i veckan bokat bord. Vanligvis brukar vi alltid gå till vår favorit restaurang
Grill men eftersom några puckon brände ner restaurangen för ett tag sen har de inte hunnit öppna ännu. Istället blev det indisk mat på en restaurang som hette Ellora. Har aldrig varit där innan.

Restaurang besöket var jätte mysigt, själva lokalen var okej men maten var super! Åt så vi höll på att spricka och satt och pratade i 2½ timme. Delade på en flaska vin och bara njöt av varandra. Tack så mycket för en underbar kväll!

När jag mötte upp C i stan hade han en blomma med sig till mig


En lååång röd ros (självklart var den inte torkad som på bilden, bilden tog jag idag)

På förmiddagen hade även mamma, mormor och moster varit här och fikat. Av dom fick jag jätte fina blommor. Tulpaner av mamma och en blomma i kruka av mormor och moster. Tack så mycket!

 

internet

Som sagt är det dålig uppdatering nu då vårt internet ligger nere hemma och som jag skrev innan fungerar det provisoriska interneten som den vill själv.

Hur som helst. ska försöka uppdatera de senaste dagarna i etapper så får vi se hur länge internet vill vara med denna gång!

Alla <3 dag

image510

Du & jag
Jag älskar dig Bubii

Bra

Mötet fick bra, valde en svart kjol och svart skjorta. Hann dock inte fota någon dagens outfit imorse och när jag kom hem glömde jag bort det :)
Vi hade förberett en del frågor men när vi väl var där märkte vi fort att frågorna tog slut så jag hoppas att de material vi fick in kommer räcka.

Efter middagen tog vi tag i städningen, så nu är huset rent och fint. Tur det för imorgon kommer mamma, moster och mormor på lite fika innan det är dags för mig att jobba. Jobbar 12 - 17, kort dag men det är ju alla ♥ dag så jag tänker inte jobba på kvällen....

Nu blir det en dusch sen sängen.

sov gott

Proper?

Imorgon börjar vårt projektarbete. Ska göra ett projekt om Handelsbanken och har möte med dom imorgon klockan 15.00
Nu är fråga om man ska klä sig lite propert imorgon? inte kostym kanske, blir nog lite överdrivet men man kan väll inte komma in i jeans och gympaskor? kanske bra att göra ett gott första intryck så dom minns en i framtiden?

vad ska man ha på sig då?

Blivande köp

Har tittat på dessa saker länge nu men aldrig kommit loss och köpt mig det.

image506
Consealer från i.d makeup

image507
Borste till consealern

image508
Rengöring för borstar/penslar

Älskar alla i.d produkter (med undantag för mascaran) synd att det är långt kvar till jag fyller år :)

Middag

Snart kliver C in genom dörren. Lagade till en lätt middag som vi ätit många gånger förr. Så otroligt enkelt och så himla gott!

image505

Pasta (egentligen ska det vara tagliatelle men det hade vi inte hemma ås det fick bli vanlig spagetti) och en kall tonfiskcreme.

Bild: tasteline

Nytt smink

I helgen när vi var på Ekerö sminkade C´s syster mig och använde då denna:

image504

Lumenes eyebrow controler. En jätte bra ögonbryns fixare med färg. För mig som har ögonbryn som står lite som de vill är denna perfekt för att få dom på plats. Att det är lite färg på borsten är toppen, brukar vanligtvis färga min ögonbryn men det är inte alltid man hinner med det. Kan verkligen rekommendera denna produkt!

Bild: lumene.com

Beställning

Är många timmar att ta kål på när man är hemma en hel dag. Har flyttat in mig i soffan idag med täcke och kudde. Har tittat lite på TV och sett på film. Snart kommer C hem och det är dags att göra middag strax.

När man har många timmar att döda kan man inte låta bli att surfa runt på olika sidor och idag klickade jag hem 2 saker från
Modemecka, vad jag klickade hem får ni se när jag fått paketet.
Har beställt därifrån innan och de har verkligen en toppen service. Paketet kom fort så jag hoppas på att det går lika fort denna gång.

Hemma

Blev hemma idag, hade lite feber igår och eftersom vi har ett viktigt möte på banken med min projektgrupp imorgon så stannade jag hemma idag. Men imorgon blir det Västerås oavsett hur jag mår!

Sov riktigt länge idag, til 12. så länge har jag inte sovit sen...ja jag minns faktiskt inte!

Nu sitter jag här med en jumbo frukost. Thé och baguette med massa goda saker i.

image503
Bild: privat

krasslig?

Förra veckan var jag helt täppt i näsan men det gick över i söndags. Idag vaknade jag och hade ont i halsen, ska man aldrig få må riktigt bra? Har uselt imunförsvar känns det som...

Men jag får stå ut till torsdag och fredag som är mina lediga dagar denna vecka.

image502
Bild: google

Som ett barn

Älsklingen är som ett barn på julafton. Hann knappt äta upp maten innan han va på vår nya familjemedlem. Det revs i kartonger hejvilt och nu är det installerat. Är så gulligt att se honom när han är så ivrig :)

Tror jag får vänta med att slå honom i något så jag inte förstör hela dethärliga för honom....

Blir duschen sen sängen, är ganska seg sen igår och imorgon är det måndag och ny vecka. Föreläsning och Västerås väntar imorgon.
Men dagarna blir så mycket lättare när man går och längtar efter något och det gör jag, längtar väldigt mycket till den 7 mars...

wiiiiii

Vi sov över på Ekerö och idag var det dags att åka hem efter lite fika och annat.
I bilen på väg hem fick vi ett litet infall som resulterade i:

image501

Resultatet:
* Nintendo Wii
* extra handkontroller
* minneskort
* extra spel
* laddare till handkontrollerna.

Det var absolut inte tänkt att vi skulle köpa spelet. Johan som bodde i vårt hem när vi var i Thailand hade lämnat kvar sitt och vi spelade när vi kom hem. När vi lämnade tillbaka det så insåg vi att vi saknade spelet men eftersom det är mycket som händer ekonomiskt i år ( C fyller 30, hans morbror 40, min moster 40, C´s brorsor 18 och 20 bland annat) så var det inte alls på tal att köpa det

Men å andra sidan: skomakarens barn går i de mest trasiga skorna och vi ekonomer har den sämsta egna ekonomin :)

Nu ska jag spöa skiten ur C i både tennis och bowling ;)

40 års fest

Igår var vi på C´s morbrors 40 års fest. Det var jätte trevligt, mycket folk, mat, dricka och allt. Tack för en trevlig kväll!

image499
Födelsedagsbarnet och en del av gästerna

image500
Jag igår på kalaset

Grattis

Grattis på födelsedagen min underbara vän


image498

Love you ♥

strul

Ursäkta för hemskt dålig uppdatering men Comhem har bestämt sig för att inte fungera i vårat område så vi har inte haft internet. Nu har jag fått låna någon sorts 3G uppkoppling av min kära far men den vill lite som den vill. Har därför inte vågat mig på några långa inlägg.

Ska uppdatera i små omgångar tills vårt internet fungerar igen (upp till 5 arbetsdagar)

Nytt

Lite nytt här hemma, har velat ha dessa tavlor jätte länge och nu äntligen är de våra!

 

Ni får ursäkta det stökiga men det pågår plugg för fullt (kanske därför man aldrig hittar rätt papper) :)

Blommor

Tidigare idag var mamma och pappa förbi. Vi fikade lite och med sig hade dom en alldeles underbar bukett med tulpaner. Tack så mycket!

Annars har dagen flytit på, snart är C hemma och då kanske vi åker inom IKEA för att köpa present till lördag (presentkort eftersom hans morbror håller på att bygga om sitt hus och ska göra nytt kök)
Fast det är fotboll på TV ikväll så man vet ju aldrig om C har lust att åka då. Fast det är bara bra att det är fotboll för då kan jag ägna tid åt pluggande ostört :)

Dags att skriva klart innan han kommer.

image495
De fina blommorna jag fick

Onsdag

God morgon tråkiga regninga onsdag!

Inte mycket händer här hemma idag heller, eller jo det händer saker här hemma men ska inte iväg något idag. Har ju som jag skrivit om massa plugg, tentan ska in imorgon kväll och jag har en egen deadline på att göra det mesta klart idag och de sista smårättningarna imorgon men vi får väll se hur det går.

Hur som helst....

På lördag är det 40 års kalas som vänar, ska bli trevligt. Det är C´s morbror som fyller så vi kommer nog spendera den största delen av helgen på ekerö.

Vad ska ni göra idag?

Snart min vän!

Snart ses vi min vän, som jag längtar efter dig ♥

image494

31 dagar kvar


Tisdag

tisdag idag och dagna flyger förbi!

Igår var C hemma från jobbet, det är han idag med. Han har sovit dåligt och haft ont i huvudet.
Igår var jag begravd i mina skolböcker från morgonen till kvällen. Har ju en hemtenta jag håller på med som ska vara inne på torsdag kväll.har 3 frågor kvar men varje fråga är 2 sidor så det är en del. Ska klara av det!

Fettisdag är det med, var uppe i centrum och köpte varsin semla vi ska äta till efterrätt ikväll. Har inte ätit semla sen förra fettisdagen så det är verkligen dags! Time to get faaaat *hihi*

Någon som redan ätit semlor iår?

image493
Bild: google

Dåligt

Bloggen har verkligen varit försummad sedan i fredags.
Kommer inte bli ett långt inlägg för klockan är en del och vi ska varva ner för dagen med en film.

Helgen gick av förbi fort, jobbade hela helgen så inget speciellt eller roligt hände. fast iofs hände det en grej på jobbet:
en kvinna kommer in med sin unge, hon ger ungen av korg och tar en till sig själv. sen går dom runt och handlar, när dom kommer till kassan lastar hon på sakerna från sin korg. Ungens korg ställer hon bort, jag frågar om hon inte ska ha varorna i den korgen då säger hon nej det ska jag inte.
Frågar om hon kan ställa tillbaka varorna som hennes sn har lekt men men nej det har hon inte tid för svarar hon!
Blev så jäkla arg och paff, ursäkta men tar du med dig din äckliga snorunge och låter honom leka med varorna får du för f*n lägga tillbaka dom efter dig!

hur som helst, uppdaterar mer imorgon!

Myskväll

Har haft fredagsmys hemma hos oss. Blev god mat som jag överraskade C med; sweetchili kyckling, paprika fylld med couscous, champinjoner, lök och massa krydda. Blev väldigt gott, ska göras fler gånger.

efter maten åt vi massa ost och drack vin

Imorgon väntar jobb så nu blir det en snabbdusch sen sängen.

sov gott

Dagens

Tänkte börja lägga in dagens de dagar jag rör mig utanför huset annars är det inte mycket att se *hihi*

Dagens fredag:

image492





































* Jeans - Fornarina
* Stövlar - din sko
* Linne - H&M
* Skjorta - H&M
* Skärp - Gucci
* Skinjacka - Hollies
* Halsduk - Thailand
* Mössa - Assecorize
* Väska - Chloé
* Ring - Thomas Sabo
* Örhängen - pärlor

Shopping

Kom hem för en liten stund sen, har träffat Martina på stan då hon är i sthlm över helgen. Gick och tog en fika först innan vi gick en stor runda. Hittade inte det jag skulle ha men självklart hittade jag annat :) kom hem med:

* carmex - super bra läppsalva
* mössa - har letat länge efter en
* necessär - att ha i väskan då den är super liten

ja kära ni, det var nog det jag köpte. Vi avslutade dagen men lunch innan vi begav oss åt varsitt håll och jag åkte hem!

Egentligen skulle jag ha påbörjat min hemtenta nu under eftermiddagen men krafterna och lusten finns verkligen inte där! ska försöka ta tag i en annan sak jag måste göra innan C kommer hem.

Ikväll ska vi ha en riktigt myskväll, äta gott och kanske se någon film?
Saknar dig kotten