skor

Innan jag gick in på systemet åkte jag förbi skopunkten, dom hade rea och jag hittade såklart ett par skor jag inte kunde motstå! Har velat ha sånna här sedan mamma köpte ett par liknande, perfekta skorna för sommaren utan klack! Och för 99 kronor kunde man ju bara inte lämna dom där :)

image244 image245

nostalgikväll

Igår kväll spelade jag och Conny nintendo, självklart blev det super mario haha, de är minnen det! Roligt hade vi även om vi satte igång att spela lite väl sent så vi inte hann spela så mycket!

Idag har en kille från ett persienn företag varit här och mätt våra fönster i sovrummet, måste lägga in persienner mellan fönstret då vi har morgonsol och det blir 100 grader i rummet! Ska få kostnadsförslag nästa vecka!

Imorse var jag och handlade det vi ska ha till landet, blev lite arg på hon i kassan för hon påstod att dom inte tar emot checkar som jag vet att dom gör! dom funkar i alla livsmedelsbutiker men men ville hon inte så ville hon inte! Sen va hon sååå långsam så man dog! Stod till slut och sa alla koder till varorna man väger så det skulle gå lite fortare, tur att vi har samma koder haha man är ju lite lätt arbetsskadad! Sjukt egentligen att man kan komma ihåg 100 koder till mat men inte saker man måste kunna i skolan *suck*

Nu tänkte jag åka iväg till systemet för att handla det sista, sen blir det att dammsuga lägenheten innan vi åker till landet vid 5 tiden!

helt slut

Känner mig helt slut idag! Har varit med dom små terrorist änglarna idag hela dagen och vädret har varit piss, ösregnat hela dagen! Barnen har haft jätte tråkigt men det gick ändå bra att sysselsätta dom emellanåt. Vi ritade, la pärlplatta, lekte med någon blåsande elefant och medan Lukas sov middag åkte jag och Alexandra upp till centrum för att handla lite. Hade varit bättre om det varit fint väder så man kunde gå till lekparken eller något. Det blev iaf ingen stan pga av vädret så någon ansiktscreme blev det inte, tyvärr!
Har varit som en hitler Bea idag, "tvingat" barnen att plocka undan alla leksaker såfort som lekte med något annat, det var svårt att få dom att göra det till en början men när dom sa nej var det bara att ta dom i handen och säga till ordentligt och så plockade dom, till slut behövde man knappt säga till. Min moster som legat och vilat på soffan tyckte jag hade väldigt bra regler och hand om barnen vilket är kul att höra! Nya regler för dom numera med andra ord! Men jag beundrar verkligen alla som jobbar med barn, man känner sig rätt tjatig! men man lär sig hur man ska säga till på ett bra sätt så man inte låter särskillt tjatig!

Nog om det!

Till helgen ska vi ut till landet, jag conny Annie thomas barnen och kanske gunnar (connys morbror) ska grilla och bara vara! Man får passa på medan mamma och pappa är bortresta annars brukar dom okupera hela landet på sommaren! Hoppas på bättre väder än idag iaf!

Nu blir det duschen sen blir det en väldigt tidig kväll, är helt slut!

tisdag

Sitter på jobbet som vanligt höll jag på att skriva men var ju faktiskt ledig igår :) Är även ledig imorgon men eftersom min moster opererade sig igår så ska jag ta hand om dom små terroristerna imorgon med, hade dom även igår. Gick jätte bra förrutom att Alexandra ramlade ner från klätterställningen så jag höll på att få hjärtinfarkt men det gick bra, hon blev bara rädd! Imorgon har jag  iaf lovat Alexandra att ta med henne till stan och fika, hon älskar att fika haha

Uscha vill verligen gå hem nu, har suittit här från 8.00 och ska sitta här till 20,00 *suck* inte många timmar kvar nu!
Måste hitta en bok tills jag jobbar igen på torsdag, har sedan i torsdags färra veckan läst ut 2 böcker på jobbet, Asyl och Mias hemlighet. Har haft böckerna jätte länge i bokhyllan men glömt bort dom och dom va ju så klart lika spännande som Gömda! Får se om ajg hittar något hemma idag annars får jag köpa en bok på stan imorgon! Ja ni märker ju hur myckeet jag har att göra här!

Vill hem nuuuu


midsommar

Här kommer lite bilder från midsommar:

         

Bild 1: Conny i bilen på väg mot Trosa
Bild 2: Allsång på altanen
Bild 3: Bobbo kör Peter Jöback solo
Bild 4: 3 rumpor; connys, älgens och bobbos
Bild 5:Kjelle och Björn
Bild 6: Jag och Jessica
Bild 7: Liselott och Björn
Bild 8: Conny på morgonen
Bild 9: Min sovplats
Bild 10: Vår bostad under midsommar

De va faktiskt de enda bilderna jag tog! Ingen annan hade kamera heller så...

söndag

Då var denna helg snart slut! Sitter på dårhuset men det finns inge folk, håller på att somna av tristess!!

Jag vart ledig i fredags från jobbet för jag sålde så bra i torsdags. Vaknade i fredags och åkte till täby centrum för att handla det sista sen gjorde vi oss iordning och åkte iväg.
Åkte till ekerö för att lämna bilen och mötte upp bobo och älgen sedan tog vi färgan över och åkte mot Trosa. Vi skulle till Jessicas föräldrars land, det var jessica, liselott, kjella,bobo,björn,jag,conny och älgen sedan var det jessicas föräldrar och några kompisar till dom.
Kan väll inte påstå att jag hade så roligt! När vi kom dit hade dom precis börjat med sin femkamp trots att dom visste att vi va på väg. Sen fick vi inte ens hoppa in och vara med trots att dom inte var i några lag! Så det blev att sitta och titta på och ha sjukt tråkigt i 3 timmar innan som va klara! Inte precis de gästvänligastem änniskorna jag träffat iaf!
Efter det blev det middag sen gick vi upp till någon fallfärdig lada där alla 5 åringar buggade med sina föräldrar *njiihaa*
När det var slut vid 00 tiden så gick vi hemåt igen, spelade lite fotboll och snackade sedan gick vi äntligen och la oss!
Jag och Conny sov i ett tält och bobo och älgen i ett annat men deras tält va inte så bra så bobo sov till slut i bilen haha!
Dagen efter gick vi upp och åkte rätt fort därefter. Stannade på vägen och käkade innan vi åkte tillbaka mot ekerö.
Väl där skulle vi bara stanna och fika men det slutade med att vi stannade på middag också sen spelade vi spel och åkte hem vid 00 tiden. Var hemma vid 01 och gick och la mig direkt!

Idag är det dårhuset mellan 9-16
Ikväll ska vi hem till mina föräldrar, dom ska åka till Cypern imorgon...

Skriver mer ikväll och lägger upp bilderna även om de inte vart så många bilder!

jobb jobb jobb

Är överöst med jobb denna vecka!
måndag: 8-14
tisdag: 12-20
onsdag: 8-17.30
torsdag: 10-20
fredag: 10-14

onsdag,torsdag och fredag står jag utanför affären och säljer jordgubbar, känns jätte bra att få betalt för att bara vara artig, sälja lite annars sitta och läsa bok och sola :) Fick inte alltför snygga t-shirt märken idag haha hoppas jag får gå i linne imorgon annars tillverkar jag ett eget linne av min befintliga tröja med en sax! Riktigt bra pröjs får jag i år också, min vanliga timlön plus 1000 kronor i handen *niiiice*

Annars händer det inte alltför mycket, angående det jag skrev om sist så har det hänt lite. Connys morbror blev utskriven igår och fick åka hem till sthlm. Igår grep dom även de två killarna som gjorde skiten. Den ena 29 åringen är känd hos polisen sedan innan bland annat för misshandel på sin flickvän, det dumma är bara att hans flickvän bor i lägenheten ovanför Connys moster så om han släpps blir det nog inte så roligt men dom kanske får polisvakt vi vet ännu inget om det. Även den andra 34? åringen greps också!
Det var inga riktigt smarta lirare då de blev filmade på övervakningskameran när de tog ut pengar från hans konto med det stulna kontokortet och polisen kände igenom honom på en gång!
Nu är det väntan på åtal och rättegång, eller åtalade är dom, än så länge för grov misshandel och grovt rån men åklagaren kan ändra det till mordförsök i och med att dom använde sig av en kofot mot huvudet. Nu återstår det väntan, finns inte så mycket mer att göra!

Äckliga svin!

Läs här

Kan inte förstå att det finns så äckliga människor som vill göra någon så illa!

Artikeln handlar hemskt nog om Connys morbror. allt som står i artikeln är inte sant men det mesta är det! Han hade inte varit på fest i en lägenhet utan blev anfallen av en kille med kofot utanför porten där han bodde över helgen. Connys familj är nere i Perstorp för att fira en kusin som tagit studenten.
Hur som helst, han blev misshandlad där i porten och sen tog dom in honom i en lägenhet och fortsatte misshandla honom tills han gav alla sina kontonummer och kort och koder och allt. Sedan tvingade dom av honom hans bilnycklar, satte honom i bilen och körde iväg sedan slänge dom ut honom på gatan från bilen och körde vidare. Han körp till ett hus där han fick hjälp och hamnade på Lunds sjukhus.
Detta hände natten till söndag, han lades på intensiven för att de skulle kolla om han fått inre blödningar men som tur är hittade dom inget! Han flyttades över till en vanlig avdelning och imorgon blir han utskriven.

Hela misshandeln resulterade i en nästan bruten arm, en inreblödning i örat, ett igensvullet öga, en totalt blåslagen rygg, ett sytt jack i huvudet och en krossad näsa!

Min tankar går helt och hållet till honom och hela deras familj!
att utsätta någon ensam människa på det här sättet är brutalt, omänskligt och rent ut sagt äckligt!
Ni äcklar mig!


Lite nytt

Lite nya halsband som inhandlades i veckan, man kan aldrig ha för mycket av något :)

         

Kvinnlig?

Hur kvinnlig är du?

Mitt resultat:


Din poäng: 293
Det är sådana som du som sätter definitionen för vad som är kvinnligt och inte. Du är ett praktexempel av kvinnlighet. Sträck på dig och var glad!
Testet gjordes
här

God morgon

God morgon god morgon!
Vaknade redan 06.30 idag och körde C till bandyn, ville ha bilen idag nämligen :)

Får se vad dagen bjuder på, ska iaf åka och hämta en GPS hållare som pappa har köpt sedan kanske tvätta bilen. C kommer hem vid 16 idag, vet inte alls vad vi ska göra ikväll!

Imorgon jobbar jag 8-12 åt micke för han ställde upp på mig förra lördagen! Under dagen imorgon vet jag inte alls vad vi ska hitta på, beror väll på vad det är för väder och lite så. På kvällen ska Annie komma hit och C åker till Thomas, vi ska käka och snacka och jag ska färga hennes hår.

Nä nu blir det duschen sen frukost!

Lista

Sitter och väntar på filmen på 5:an, har sett den 100 gånger men den är ju så bra :) Så under tiden gör jag en lista som tidsfördriv!

Vad blir ditt namn baklänges?
ecirtaeb
Har du gjort en snöängel i år?
Tror inte det tyvärr
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus?
När jag var jätte liten, minns inte hur länge de va
Platt eller lockigt hår?
Har lite självlockigt men plattar det för det mesta, annars gillar jag saltvattenslockar 

Är du kär i någon?
Jaaaa

Vad gör du när det regnar?
Myser under filten till en film eller städar
Har en dröm gått i uppfyllelse?
Jaa, har ju träffat min drömprins
Vad har du för startsida på internet?
Google

Vem ringde du senast?
Martina

Tycker du att sengångare är söta?
Njaa
Har du haft vattkoppor?
Inte vad vi vet men har heller aldrig blivit "smittad" så kanske
Har du någon gång testat karate?
Nej

Vilken mobilringsignal?
Discover

Minimorötter eller pommes frites?
Pommes
Första sporten du gick på?
Simning

Vad längtar du mest till just nu? 
Semestern

Hur gammal har du tänkt bli?
Tills jag dör en smärtfri död

När åt du senast en fiskbulle?
Det var ett bra tag sen
Vad drömde du inatt?
Kommer inte ihåg
Vilken tv-serie är bäst?
The O.C, Prison Break, Desperate Houswives, Sex and the city och så vidare
Kan du gå ner i spagat?
Jaa jag har kunnat men har inte testat på ett tag nu
Vad åt du senast?
Pommes med fisk nuggets
Höga eller låga strumpor?
Låga

Vad är du mest rädd för i hela världen? 
Att förlora någon jag älskar
Har du varit kär i en kändis?
Jaa det har jag nog

Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
Ja det gör jag
Röd, grön, blå eller gul mjölk?
Grön laktosfri

Vad har du för färg på ditt påslakan? 
Just nu är den svart men lite mönster

Vad ska du döpa dina barn till?
Om det blir en kille ska han heta Carl Christopher Olof och om det blir en tjej vill jag att hon ska heta Thindra Isabela
Sommar eller snö? 
Sommar, sol och paraplydrinkar
Bikini eller baddräkt?
Bikini

Snyggaste läraren?
Haha alla mina "adjunker" är gamla juh! Så ingen

Är du mörkrädd?
Neej

Har du någon gång haft på dig ett par kallingar?
Jaa

Riktig gran eller plastgran?
Alltid en riktig kungsgran, annars är det inte jul
Tänt eller släckt när du ska sova?
Släckt

Godaste drickan till frukosten?
Apelsinjuice

Senast lästa bok? 
Höga klackar av Anna Maxted

Vem kramade du senast? 
Alexandra

Älskar du att sjunga? 
Jaa i bilen

Vill du bli president?
Nej tack, är inte så mycket för politik
Har du spelat kille i en teater?
Jaa men de va länge sen
Duscha eller bada?
Duscha för det mesta men bada när man har tid
Kan du ditt mobilnr utantill?
Klart jag kan

Har du tråkigt?
Jaa ganska

Har du gråtit i skolan nån gång?
Hm, inte vad jag kan komma på

Stockholm city, Metro eller .SE?
.Se för det mesta annars Metro

Hur tar du dig till skolan?
Fots, tunnelbana, intercity tåg och sen fots

Har du någonsin sminkat dig som punkare?
Nej tack
Sjunger du på toa?
Haha neej bara i duschen i såfall

Vilken färg har din jacka?
Vilken av dom?

Använder du långkallingar?
När jag åker skidor ja

Är du höjdrädd?
Nej

Vilket land vill du åka till?
Till något varmt land
Vad var det senaste som fick dig att skratta?
Alexandra och Lukas med sina galna upptåg
Vad ska du göra NU?
Se på film sen sooova


Wihoooo

Nu har vi äntligen fått reda på tenta resultat och hur det har gått i hela kursen och gissa om jag är glad:

SAMMANSTÄLLNING

VÄSTERÅS

PNR  PNR  Tentamen  Artsem  PMarbete 1, 2  Inlämnade revideringar  Urkund  GRU

840808           G                 G+               G                                                                                    JA            G



Fy fan vad jag är GLAD! Ni som kanske inte vet så kan man endast få G och VG när man går på Universitetet/högksolan men VG spelar ingen roll för mig om jag ska vara ärlig, så länge jag är godkänd så är jag hur nöjd som helst!

Har varit orolig för resultatet och kännt att jag inte riktigt kan koppla av och ha lov innan jag får veta hur det gick men nu med detta resultat kommer det bli en kanon sommar!

Jag är bra, fy fan vad jag är bra  talallala*sjunger*


God natt

Är helt uttråkad, ingenting att göra. Kan fortfarande inte släppa att jag är ledig. väntar på ett tentaresultat som skulle ha kommit idag men som vanligt kom det aldrig. Ingenting förvånar mig längre med denna skit skola, ska försöka byta till Sthlm till våren.
Borde plugga på lite till tentan i augusti så man kan njuta av semestern men inte nu, tar det imorgon om det är tråkigt väder.
Skulle ha tvättat fönster idag, tror ni jag gjorde det? Neeej, jag drar ut på det hela tiden, finns inget tråkigare. Det positiva är att grannarna inte ser in men nackdelen är ju att vi inte ser ut! Sen har vi så otroligt många fönster också *suck* men snart ska jag  göra det!

Ska krypa ner under täcket med älsklingen *mys*


image230

Onsdag

Nyss hemkommen från jobbet, eller jag gick till banken för att sätta in lite pengar innan jag kom hem :) Passade också på att köpa lite saker till middagen ikväll.

Annars händer det inte mycket idag, ska ta tag i hemmet, behöver småplokca lite överallt. Om jag hinner och har lust ger jag mig på att tvätta fönster, kanske i köket och badrummet iaf!

Nu lite lunch sen städning!

Bokat

Då har vi bokat hotell för i sommar i Göteborg, verkar vara ett jätte mysigt hotell så jag hoppas att det är de!


    

Här ska jag och Denise ligga  och bubbla och dricka paraplydrinkar och snacka skit medan killarna....
typ kollar sporten :)

Måndag

Happ så var denna tråk-måndagen över!
Jobbade idag med, 14-20 bara 6 timmar men det är INTE roligt att svettas som en gris i 6 timmar! Kunderna är roliga, så fort dom kommer in säger dom "Gud vad svalt och skönt här inne" sen när dom kommer till kassan säger dom "Fyfan vad varmt ni har det" Ska kräva en fläkt om jag ska kunna jobba i sommar!

Imorgon ska jag köra Conny till jobbet sen åka och köpa ett par saker i centrum som mamma la undan i en affär till henne. Efter det blir det uppsala vid 12 tiden! Ska träffa Admira och bara umgås, ingen skola bara ha det roligt! Om det blir fint väder blir det stranden annars fika i stan. Är väll kvar hela dagen, inget annat att göra för Conny har personalförenings möte och sen fest på kvällen och jag har noll lust att sitta ensam hemma! Om jag kommer hem tidigt åker jag till mamma och pappa och är där...

Sen på onsdag blir det jobb igen, 8-14. Pappa ska opereras (inget allvarligt) så jag ska jobba för honom...

Vill ha semester, nästa vecka är det jobb heeeela veckan nästan! fy vad det är långt kvar till semestern *suck*

nu; föna håret!

Nyheter

Har som jag nämnt tidigare shoppat lite nya saker och nu har jag haft tid att fota allt så här kommer det:

         

* Bild 1: Svarta byxor, har sånna här i massa olika färger sedan innan men dom är så sköna!
* Bild 2: Ett likadant linne som detta fast i vitt med röda ränder
* Bild 3: Söta ballerina skor
* Bild 4: Korta shorts i svart
* Bild 5: Klänning
* Bild 6: Svart kort klänning, man ser inte så bra men den är "ribbad" under bysten och nedtill, perfekt till party kvällarna!
* Bild 7: Svarta city shorts, benen är lika långa, blev bara konstigt på bild!
* Bild 8: Klänning, redan en stor favorit!
* Bild 9: En bikini
* Bild 10: Örhänge och armband

Sedan har jag köpt massa underkläder men det lägger jag inte ut bild på :)

Sommarlov

Nu äntligen har jag sommarlov *wihooo*
(Fast egentligen så började mitt sommarlov igår vid 10,30)


Till salu!

Har valt att sälja mina stövlar, dom är för stora.
Tänkte lägga in en liten annons om dom här och kommer imorgon att lägga ut dom på tradera!

Det är ett par svarta stövlar i skinimitation och är använda endast 1 gång!
Storlek 40 men kan användas av en 39:a då dom är ganska små
Klacken är ca 8½ cm
På insidan är det dragkedja och på utsidan är det som ett nät
Frakt betalas av köparen annars finns dom att hämta i Stockholm!
Priset är 300 kr sedan tillkommer frakt. Betalning sker till mitt bankkonto eller i hand vid affär i Stockholm


     

skor

Igår kväll tvingade jag ner Conny till källaren med mig, skulle lägga undan alla vinterskor och ta fram sommarskorna. Gick igenom alla skor och inser tragiskt nog att jag till nästa vinter måste rensa bland mina gamla skor och att alla som är trasiga eller som jag inte använder längre ska väck! Känns tråkigt eftersom jag älskar skor men samtidigt är havla källaren full av mina skor och det funkar inte heller!

Tog bara upp dom skorna jag brukar använda men rensningen får jag ta tag i vid ett senare tillfälle när klockan  inte är så mycket.

Såhär blev resultatet iaf, nu ser man iaf vad man har!

         

Lägg märke till att jag gav Conny 1 ½ hylla till sina skor, så snäll jag är :)

Min vän

Om det fanns något jag hade kunnat göra för dig hade jag utan tvekan gjort det!
Tänker på dig hela tiden min vän
Älskar dig

24 timmar ledigt

Igår var det ju röd dag, mycket roligt eftersom Conny är ledig på röda dagar :)
I tisdags slutade han tidigt för innan röd dag jobbar dom vara halvdagar *riktigt lyxföretag* och vi åkte hem till Annie och Thomas. Grillade, drack massa vin, pratade och spelade spel. Först blev det något spel jag inte minns namnet på men de gick ut på att man parvis skulle utföra lite uppdrag, roligt! Sedan blev det en omgång poker. Blev tvåa och älsklingen vann (som vanligt) fusk att spela mot någon som spelar en gång i månaden på jobbet och någon gång i veckan på nätet....

Åkte hem därifrån igår och väl hemma åkte badkläderna på och vi åkte till svedenbadet. Tog mig det första doppet för i år i Sverige, dock var det poolbad så det var lagom varmt (läs: jätte kallt i början) Solade en stund och sedan åkte vi hem. Det blev dags att börja plugga igen! 24 timmar ledigt från plugg var det enda jag hade råd med! Gjorde klart resterna i mitt PM arbete och pluggade 2 timmar till tentan.

Idag tog jag lite sovmorgon, klev upp 10 och satte igång att plugga. Har hållt på fram tills nu när det är lunch. Sitter med gårdagens rester: spagetti och köttfärssås.
Nu efter lunch blir det plugg fram till 5 när Conny kommer hem (lägg märke til 5, dom jobbar ju givetvis en timma kortare mellan 1 juni och 31 augusti för samma lön)
Jag vet precis vilket företag jag ska skicka mitt livs första CV till iaf! (fast på ekonomi avdelningen och inte bland datanördarna på connys avdelning)

Ikväll händer det inte mycket, blir väll lite tv eller film och sen blir det att plugga någon timma i sängen innan läggdags.
Längtar varje dag efter att få gå och lägga mig för det betyder att lördagen snart är här och sen är det sommarlov!
Tror iofs inte alls att jag klarar tentan men som Martina säger måste jag skaffa mig ett självförtroende när det gäller skolan, gärna innan jag tagit examen! Får väll hoppas på att tentan är relativt enkel *håller tummarna*

Imorgon ska jag åka till Täby centrum en snabbis med mamma, hon ska kika lite på bikini för hon fick en överrasknings resa till Cypern av pappa, 2 veckor ska dom lyxa utomlands *avis*
Ska också titta på en bikini, beställde en från HM men är inte så jätte nöjd med överdelen, ska kolla på en annan bikini istället. Vet precis hur den ska se ut i mitt huvud, nu gäller det bara att leta!
Sen ska jag se om dom har några enkla kjolar till sommaren eller några söta klänningar.

Tillbaka till räknandet nu!

vill ha!

Denna klänning vill jag ha! Man kan aldrig ha för mycket klänningar (Conny tycker tyvärr inte samma sak)
Ska iaf titta på den när jag åker upp i centrum för att hämta mitt paket, men först måste Conny komma hem. Sen ska jag köpa nya leggings, tunna denna gång!

Här är klänningen iaf, 299:- från Lindex


image210

besviken nr.2

Jaha idag kom då avin till mitt paket från strawberrynet, jätte kul tänkte jag och log som en sol innan jag såg att jag skulle betala tull på 308 kr!!! Då är det lika bra att köpa sakerna ute i butiken! Vet inte hur jag ska göra för att få tillbaka tullavgiften, kanske snälla Denise vill hjälpa mig? Men det är ändå surt att få ligga ute med pengarna och jag hoppas verkligen jag får tillbaka dom!

Ska iaf upp i centrum och hämta ut paketet så fort Conny kommer hem, ska passa på att köpa leggings också, behöver några par tunna! Sen har jag sett en super söt klänning jag vill ha, kanske lägger in en bild på den senare!

Nu åter till böckerna *snälla ta mig härifrån*

besviken

Hoppades hela dagen på att postgubben skulle komma cyklandes med mitt brev från Strawberrynet, att de hade hamnat längst under alla brev men han kom inte *besviken*
hoppas verkligen att det kommer imorgon, tycker det är rätt dåligt men men
Om det inte kommer imorgon får jag ringa för nu är det kris, har INGENTING att tvätta mitt ansikte med förrutom vatten....tur att man aldrig har finnar eller liknande!


väntar på att middagen ska bli klar...blir kyckling, couscous, sallad och sås *gott*

Imorgon blir det grillning och poker hos Annie och Thomas, sover väll kvar där men måste hem tidigt på onsdag för jag måste plugga hela veckan! Känns skit att sitta inne nu när det är rena sommaren ute men nästa vecka har jag sommarlov, tror aldrig jag har längtat så mycket till ett lov!
Känner mig helt slut mentalt sett, det enda jag tänker på hela dagarna är den där jäkla tentan, vet inte vad jag göra om jag inte fixar det men jag är rädd för att det inte kommer gå vägen, det är för svårt!
Aja, ska plugga lite till innan maten!

favorit

I helgen hittade jag en ny favorit sida (förmodligen sist av alla) www.lookfantastic.com
Det är som strawberrynet men de har andra märken. Jämförde med strawberrynet och strawberrynet var billigare när det kom till ansiktkrämer iaf.
Men på lookfantastic finns märken som I.D (borstar och smink) och kerastase och massa annat som jag gillar som är mycket billigare än i Sverige!
Eftersom jag inte har beställt vet jag inte hur det funkar men just nu är jag rätt besviken på strawberrynet, de verkar gå jätte fort för alla andra men inte för mig! Pengarna drog dom av fort men varorna väntar! Beställde förra fredagen, alltså 6 arbetsdagar sen men det har fortfarande inte kommit! Kom inte med posten i morse heller!

Men iaf, ska testa lookfantastic, har länge varit ute efter en saltvattenspray till håret, snyggt att göra lockar med på sommaren! Har hört ganska mycket om KMS California men har aldrig testat själv, vilken ska man välja?

* HAIRPLAY PASTE UP SPRAY
eller
* TURNSTYLR CLEANSING SPRAY

Eller någon helt annan som är bra?


fredag

Har haft en konstig magknip hela dagen i princip, i eftermiddags var det värst, va alldeles kräkfärdig och matt men efter 2 alvedon och 1 ipren känns det bättre :)
Har suttit hela dagen med min PM uppgift, fick rest *suck* men men nu är det inte mycket kvar av skolan så det är bara att bia ihop!

Igår var jag med mamma på stan och shoppade! Ska visa sedan vad jag fick men orkar inte fota just nu och sen ska jag byta en sak till en annan färg så jag visar när jag gjort det :)

Ihelgen är inget stort planerat, jag ska jobba extra imorgon mellan 12 och 19, sen åker jag ut til Ekerö för att titta på fotbollen men det blir att åka hem efteråt. Sover man över blir man kvar halva dagen och vi ska åka och titta på persienner på söndag, vi måste köpa till sovrummet. Just nu har vi rullgardiner men eftersom det är morgonsol i sovrummet blir det ungefär 100 grader här innte. Får hoppas att det inte är så dyrt! Sen vill jag åka och titta på hur mycket allt vi ska göra i lägenheten förrutom köket kommer kosta så man vet hur mycket vi ska spara!
Vi har kommit på precis hur vi vill ha det och bara vi kan spara ihop pengar kommer det bli så grymt snyggt!

Nu ska jag hoppa in hos älsklingen i duschen sen blir det att se inspelade Uggly Betty med en massa glass och jordgubbar *mums*

ps. Hoppas allt är bra med dig vännen, tänker på dig hela tiden! Tack för att du ringde så jag fick veta att allt är okej! Love you!