bilder

Nu har C vaknat och jag har fått in bilderna i datorn. C har gått för att träna så jag hinner sitta lite här innan det är dags att göra sig iordning.

Märkte nu att det tar en evighet att ladda upp bilder här så jag kommer att ladda upp bilderna på min bilddagbok istället :)

Hej från Thailand

Hej på er där hemma!

Sitter på vår balkon (kanske ska säga terass med tanke på storleken) och tänkte blogga lite. C ligger och vilar sig.

Har haft det sjukt underbart sedan vi åkte!
Planet blev 2 timmar försenat men det var okej. När vi kom till hotellet trodde vi att vi drömde, det såg inte alls såhär lyxigt ut i katalogen och såhär lyxigt har jag aldrig bott, inte ens när vi bodde på ett Sheraton hotell!

Iaf, vi bor i en del av hotellet där ingen under 18 år får bo (barn i all ära men det är sååå underbart med lugn) vi bor i ett jätte stort rum med stor säng, soffa, platt tv på typ 42 tum, dvd spelare och gratis filmen man får låna. Vår balkong är enorm och har 2 stora solstolar. Badrummet har en enorm dusch och ett badkar.

Sedan finns det en fitness anläggning och ett spa. sedan finns det en lounge med gratis dricka och frukt och sånt mellan 11-14 varje dag!

Hade jätte gärna visat men jag förstår mig inte på C´s dator så jag får inte över bilderna till datorn men lovar att lägga in dom senare om jag hinner. vi har gratis internet på rummet

Jag lyckades bränna mig ordentligt igår, kände inte av det förren på kvällen. Har fått ligga i skuggan hela dagen idag men ser ändå ut som en kräfta. Blir ändrad nyårs outfit för jag tänker inte skrämma iväg alla med hur jag ser ut!

Vi ligger ju 6 timmar före er så snart ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning, ska äta nyårs middag på mamma och pappas hotell och sedan ner på stranden och fira.

Kommer inte skriva någon års resume härifrån utan får ta det hemmifrån, kommer nog bara småblogga härifrån.
Ska ta vara på tiden här och vi ska bara njuta av varandra och det gör vi till fullo.

Det är så underbart att vara i paradiset med den man älskar, här är jag som lyckligast!

Vi hörs snart igen och GOTT NYTT ÅR PÅ ER!

Bye Bye

Hinner tyvärr inte skriva någon inlägg nu om julen men får väll uppdatera därifrån haha

Hej då Sverige och hej hej Thailand!

image447

Fredag

Gick inte att komma in på blogg.se igår så därför blev det inga inlägg.

Har precis gått upp, är sjukt trött. Gick och la mig vid 2 tiden i natt och nu är jag vaken för att fortsätta packa det sista.

Vid 10 ska jag vara hos Wanna och fixa naglarna, C ska klippa sig vid 11.30 och vid 17.30 lyfter flyget. Blir en hektisk dag tror jag men lika bra det för då somnar jag gott på planet men det brukar ju aldrig vara något problem för mig *sover innan vi kommit ut på startbanan*

kanske blir ett inlägg till annars kommer nästa inlägg från solen!

Ursäkta

Ursäkta för jättedålig uppdatering, ska sätta mig ikväll och uppdatera om juldagarna. Har knappt varit hemma och därför har det blivit såhär.

Imorgon åker vi, kanske ska man börja packa eller vad tror ni?

Iaf, nu ska vi åka och spola av bilen, återkommer senare med uppdatering!

Dan före doppardan

Jaha då var nästan denna dag slut och det betyder julafton imorgon!

Jobbade inte idag heller, är så gott som frisk förrutom hostan men kändes bra att ta en extra dag, har ingen lust att bli dålig igen nu när vi åker snart!

Idag åkte vi in till stan och köpa en julklapp, sen till C´s jobb och hämtade hans julklapp han glömt på jobbet. I år fick dom jätte fina glas oc hen jättefin karaff.
Efter det ut till Kista, äta och köpa julklappar och sen sist till arninge och köpa den sista julklappen. På vägen hem stannade vi i centrum och köpte det sista vi ska ha med oss imorgon och då köpte vi något vi aldrig köpt tillsammans, nämligen Bingolotter!!
Vi har aldrig spelat det tillsammans men nu när C inte känner sig hundra så kunde jag övertala honom att sitta och spela med lite chips, pepparkakor, julmust och kanske glögg :)

Ska in i duschen nu innan det börjar, ska försöka hinna med en rejäl inpackning på håret så det är rent och fint till imorgon!

Lägenheten

Nu har vi avslutat renoveringen för detta året. Vi blev inte klara med allt vi tänkt oss. Det vi har kvar är valvet från hallen till vardagsrummet, sedan ramen runt sovrumsdörren och dörren mellan köket och vardagsrummet.
Sedan ska det även upp en skjutdörr till gästrummet.

Men hur som helst. såhär blev det. Inte stor skillnad för de som inte bor här men för oss :) Om ni inte minns hur det var innan så tänk er vanliga tråkiga dörrar och dörrkarmar.

    

det vi har gjort är att lägga genomgående parkett i hallen och gästrummet. Bytt dörrkarmar till gästrummet, köket och badrummet. Vi har även lagt wallcover i gästrummet, målat och lagt lister mellan vägg och tak.

Tomten!

Kära Tomten!

Jag har varit extremt snäll i år (precis som alltid annars :) ) och jag VET att jag har fått massa fina presenter till jul redan men OM och mot all förmodan någon skulle vilja ge mig en julklapp har jag nu tagit mig en funderare och kommit fram till följande till min önskelista:

    

* Halsband - Efva Attling
* Rosa Playstation 2 (gärna med dancingstage och singstar)
* Armband eller vilket smycke som helst från Thomas Sabo
* Systemkamera

Vi ses på julafton tomten och glöm inte bort mig ;)

MVH// Beatrice ♥

Jul

Nu är de jul här i vårt hus *tralalala*


image431
Årets julgran, även dekorationen i hallen fick vara med på bild.


Julgranen tagen med blixt

    
Några av våra julgranskulor. Alla kulor är handmålade. De tre första är lika stora som handbollar ungefär! Den sista är lite mindre men betydligt större än "vanliga" De är så otroligt fina tycker jag!

Jul i vårt hus

Jul i vårt hus...
Tanken var att jag skulle lägga in bilder på julgranen och lite annat men det vill ju inte funka här på blogg.se *suck*

Får bli ett vanligt tråkigt inlägg istället :)

Tog en promenad tidigare, kände att vi behövde komma ut i friska luften ett tag. Har ju sittet inne i huset sedan i tisdags kväll så det var verkligen på tiden! Känndes skönt att gå en sväng även om vi inte alls var borta länge.

Har hållt på att pyssla lite här hemma. Skulle ha bakat biscotti men har inte kommit så långt ännu :) La in en till sill och gjorde Rockey Road godis *inspirerat från Leilas jul* får se hur de smakar när de är klara men de ser iaf vääldigt goda ut, farligt farligt!

C tittar på film nu men jag orkar inte ligga i soffan, har så ont i ryggen efter att sängliggande så nu vill jag vara uppe på benen! Längtar så till Thailand, ska gå på massage redan första dagen!

Nu SKA jag göra biscotti ;)


God morgon!

Japp så är det, det är god morgon för mig nu (vid 13.30) och det känns inte ett dugg som bortkastad förmiddag. Är man sjuk så ska man sova! Och idag vaknade jag feberfri *jihooo*
Ska väll ändå inte hoppa upp och ner men det är på rätt väg iaf, dock hostar jag något otroligt

C ligger kvar i sängen och jag tänkte faktiskt sätta igång och baka biscotti, det behöver man inga maskiner till så jag inte stör i hans skönhetssömn ;)

Ha en underbar dag!

Klart

Då var granen klädd och jag har lagt in 3 olika sorters sill.

Imorgon ska jag försöka julbaka lite, lband annat biscotti, lussekatter och julgodis. Får se dock hur mycket jag orkar göra. Känner mig bättre men blir lätt trött för kroppen är ju inte helt frisk...

Nu ska jag lägga mig och hålla C sällskap i sängen

God Natt

image430

Samma båt

Jaha då sitter vi båda två i samma båt. C fick feber imorse *suck*

Har bara legat och sovit i princip hela dagen och pysslat om varandra. Jag börjar känna mig lite bättre men febern verkar inte vilja släppa för det.

Hur som helst, inte jobb imorgon tyvärr....

Nu ska vi klä granen :)

Oförändrat

Mitt mående är oförändrat, fortfarande feber, ont i kroppen, hostig och fryser/svettas om vartannat...

Det här suger verkligen big time!

Det värsta är att jag har min sista tenta imorgon för terminen och jag som har pluggat så flitigt och nu kan jag inte göra den! det är HEMSKT! Men jag vågar mig inte på att köra bil till västerås och inte ta tåget heller. Tänkt om jag blir jätte dålig och har ingen där, nej det får bli att stanna hemma imorgon och skriva tentan i februari....

Det värsta är att det är min helg att jobba och jag behöver verkligen jobba, har så lite timmar denna månad *suck*
Men om jag mår såhär kan jag inte gå dit och smitta alla kunder. Det återstår att se hur jag mår imorgon på kvällen

Nu avtar alvedonen så nu är det dags för en ny kur och sedan sova lite innan C kommer hem och pysslar om mig.

Slut som artist

Helt slut, febrig och helt färdig i kroppen.

Kände redan igår kväll att jag började få ont i kroppen och mådde illa men trodde det berodde på att jag slarvat med maten och var trött. Sa till C att jag trodde jag skulle få kräksjukan och frågade om jag fick ta in på hotell då men han tyckte det var bättre om mamma sov här och han flyttade dit haha vadå inte vilja ta hand om mig?!

Iaf, när jag vaknade idag och skulle köra C till jobbet hade jag fortfarande ont, tog tempen och den landade på 37.7Sov när jag kom hem igen och vaknade av att jag frös ännu mer, tog tempen igen och denna gång landade det på 38.4 grader.

Har i stort sett sovit hela dagen, kroppen orkar ingenting, knappt stå upp!

C har julfest med jobbet så ingen är hemma för att pyssla om mig. Ska kanske ta ett bad och sedan lägga mig igen. Sömn är det bästa när man är sjuk!

Jag

Jag i lördags


image429

Planer

En vecka kvar till jul och nu börjar min panik. Har väldigt mycket att göra denna vecka och nästa vecka efter jul blir inte mycket bättre då vi åker på fredagen och en massa ska göras tills dess.

Planerna:

Måndag 17/12: Tvätta, måla klart dom förbaskade listerna, städa undan hemmma, plugga, skriva början på vårat arbete.

Tisdag 18/12: Träffa gruppen och fortsätta på vårat arbete, handledning klockan 15.00

Onsdag 19/12: Obligatorisk föreläsning 13-15, plugga hemma

Torsdag 20/12: Plugga hemma, julbaka

Fredag 21/12: Tenta 8.30-12.30, lägga in sill och fortsätta julbaka

Lördag 22/12: Jobba 8-19

Söndag 23/12: Jobba 9-19

Måndag 24/12: JULAFTON, firas på förmiddagen hos mina föräldrar och på eftermiddagen/kvällen ute på Ekerö med C´s familj.

Tisdag 25/12: Juldagen som firas med släkten, obligatorisk juldagsutgång på Garbo´s

Onsdag 26/12: Jobba 9-16

Torsdag 27/12: Tvätta och packa

Fredag 28/12: Köra mamma och pappa till arlanda, till Wanna och fixa naglarna, åker till THAILAND!

Under dessa dagar ska jag också ha köpt alla julklappar vi inte köpt, klä granen och städa här hemma!
Jaha, bara att sätta igång då!

Mondaybar Lucia Cruise

Då var denna kryssningen över, tyvärr! Dock tycker jag att denna kryssning inte alls hade lika bra dj:s som dom brukar, kanske för att jag inte känner till någon av dom?

Hur som helst, blev lite bilder och filmsnuttar men vet inte hur man lägger upp filmer så ni får bara kort för nu iaf...

                

trött

Är otroligt trött, har inte sovit ordentligt sen natten till fredagen. Ska faktiskt gå och lägga mig nu. Kommer bilder och allt imorgon!

Hållt till godo med denna:

image411

Ångrar mig!

Åh varför hittade jag inte dessa skor tidigare? Nu är de försent att beställa dom, dom hinner inte till mig tills på fredag....

Ångrar mig riktigt mycket, hade varit supersnygga att ha på lördag!
image410
Bild: asos.com

Måndag

Var nog inte så skönt att helgen är över, hade glömt bort hur det var att gå upp så tidigt och det var väldigt svårt att vakna när klockan ringde. Försov mig lite och vaknade vid kvart i sju, hann iaf sminka mig, klä mig, borsta tänderna och platta håret innan jag klev utanför dörren kvart över sju! Fick nästan springa till tunnelbanan men hann iaf med tåget.
Hade en föreläsning idag som var mycket viktig, fick vårat case presenteras och det ska bli mycket roligt faktiskt!
Som jag har skrivit ska vi göra en raklamkampanj åt Mimer, hur de ska lansera sin nya tjänst: Plusval.
Ska spåna lite idéer ikväll och sedan sätter vi igång med arbetet imorgon.

Har varit otroligt trött idag, sov på tåget både till västerås och hem.

Ikväll har jag inte alls hunnit med det jag tänkt, är nog en väldigt tidsoptimist men kvällen är inte slut ännu :)

Ska påbörja middagen nu så den är klar tills C kommer hem.

Äntligen!

Äntligen är denna helg slut!
skönt att få komma hem och inte tänka på jobbet i 12 dagar :) Bara en jobbarhelg kvar och jobb på annandagen sen är jag ledig ett tag framöver! Kanske hoppar in någongång men nu är det sista fokus på skolan som gäller och det är mycket som ska göras. Är en hel del kvar här hemma med....

Är så otroligt trött på allt snack om köttfärsen! Att 4 puckon har gjort bort sig drabbar även oss, har lappat hela butiken med anslag om att vi INTE packar vårat kött själva så det gäller inte oss men kunderna är som de är. På ett sätt förstår jag dom faktiskt, hade också ifrågasatt men ändå.... Att prata köttfärs en hel helg är inget jag vill göra om. Hoppas dom blir sparkade, för så gör man f*n inte! Utsätta folk för livsfara är inget jag håller med om, och sen att de har en årsinkomst på 2 miljoner och hus för ett antal miljoner gör det verkligen svårt att förstå varför dom utsätter sig själva och alla för några småslantar. Det är inte ens bra marginal på kött och chark! Skärpning idioter!

Efter jobbet åkte jag och köpte hem mat, älskar plockmat så det bliev lite sånt, tog allt gott jag hittade även om det kanske inte passar ihop så bra haha

image409

* Smörgåstårta i två varianter
* sushi
* Kyckling med gröncurry

Riktigt gott var det iaf men åt så mycket så nu rullar jag fram

När jag kom hem hade C gjort jätte fint! Satt upp dörrlisterna vid badrummet och fixat i dvd bokhyllorna. Sedan hade han även städat så gott det går här hemma med alla grejer överallt.

Efter maten målade jag ingången till gästrummet men maskeringstejpen tog slut så vi kunde bara måla på ena sidan haha, ska köpa mer imorgon och måla allt jag hinner. Ska också försöka julpynta lite där det går och sy gardinerna till gästrummet. Här är man tidsoptimist.

Nu blir det duschen, föreläsning imorgon!

Dags snart!

På torsdag är det dags för en Mondaybar kryssning. Dessa kryssningar är bland de roligaste som finns. Inte alls som en vanlig finlandskryssning. Hela båten är fylld av partyglada människor som älskar att dansa och spexa ut sig. Ingen hyttdörr är någonsin stängd och man går runt och hittar massa nya vänner, många känner man igen eftersom det alltid finns de som åker på alla kryssningar. Förra året var vi på alla men nu har vi inte varit på någon sedan i våras, de brukar vara 3 kryssningar om året. En springbreak, en sommarkryssning och luciakryssningen som är nu då.

Om man kan åka på en kryssning så tycker jag man absolut ska göra det!

Lite bilder från tidigare kryssningar och andra mondaybar events:

    

Hittat den?

Igår var ju jag och mamma och shoppade i täby centrum. Mamma kom på varför jag inte hittar något att ha på mig, problemet var ju att jag faktiskt inte ens visste vad jag letade efter. Hade en outfit i huvudet med en kjol jag har hemma men eftersom jag inte har provat det ännu visste jag inte alls hur det såg ut.

Hur som helst, hittade faktiskt en klänning jag tror jag ska ha. C tyckte den var skit snygg när jag gick modevisning hemma igår och jag ska definitivt behålla den sen får jag se om något bättre kommer upp. Antingen blir det denna eller så har jag den på nyår, eller varför inte båda gångerna? Ingen i Sverige kommer ju se mig på nyår ändå...

När vi hittat något till både mig och mamma blev det även underkläder, älskar affären
Change som har så fina underkläder till bra pris och mycket bra kvalité! Rekommenderas verkligen

Såhär hade jag tänk mig:

Klänning:

 

Skor:



Tillbehör:

* Svarta strumpbyor
* Silverringar i öronen
* Silver armband

Vad tycks?

Fredag

Äntligen fredag säger många men en tråkig dag för mig, ser inte alls framemot helgen eftersom det är jobbarhelg *suck*
Och med denna inställningen kommer det bli en väldigt lång helg...

Iaf åkte jag till skolan imorse och tog tåget hem redan tid 12. Skönt att vara hemma tidigt iaf även om jag är trött efter en väldigt tidig morgon.

När C kommer hem ska vi åka och köpa fler lister till dörrarna. Ska försöka få klart allt så fort som möjligt, jag vill ju börja julpynta! Snart är det även dags att gå på jakt efter en gran men dom har väll inte börjat sälja dom såhär itidgt eller?
Har inte så bråttom, vi brukar inte klä granen förren dagen innan julafton eller på julafton men det kommer bli lite tidigare i år så vi hinner njuta av den lite iaf innan vi åker.
När vi kommer hem har den väll barrat sönder :) Men över min döda kropp att vi skaffar en plastgran, är allergisk mot plastgranar :)
Ska de vara gran ska det vara en riktig en!

Aja, bara att fortsätta plocka här hemma. Känns som att det inte spelar någon roll hur mycket jag plockar för det tar ju aldrig slut!

Pust

Har hållt igång hela dagen därför inget bloggande!

Håller på att flytta in alla saker i gästrummet igen. Blir jätte fint fast jag minns ju inte exakt hur vi hade det i bokhyllan haha men det får gå ändå!

Nu blir det snarbbt duschen, ska hämta mamma 16.30 och sen åka och se om jag hittar något att ha på mig. Hittar jag inget idag ger jag upp hoppet!

Återkommer ikväll

sista spiken

Då var sista spiken för dagen satt. Stackars våra grannar så som vi har hållt på att banka hela veckan men ingen har klagat och vi har hållt oss till tiderna.
Idag blev vi klara med dörren till gästrummet, ska bara måla den och sen sätta upp vikdörren.
Kanske ska göra det imorgon men har en del plugg så det kanske får vänta till fredag.

Imorgon ska jag och mamma till täby centrum och titta om jag hittar något att ha på mig. Det är inte de att jag inte har kläder utan det är faktiskt så att de flesta av mina kläder är för stora! Har iofs klänningar som passar nu med men inget känns roligt och allt har jag använt ett antal gånger!

Nu kom jag på att jag helt har glömt att uppdatera kategorin: Beas sunda liv ;)
Vägde mig i måndags och nu har jag gått ner totalt 8.6 kilo! Super nöjd med mig själv och det är ännu roligare nu när alla andra märker det! Men jag gör det för MIN skull och bara min skull!!!
Nästa måndag uppdaterar jag med mina nya mått och vikt för då är det även midje och höft måttning

Medan C höll på med dörrarna fick jag sovrummet fixat. Storstädat där inne så nu luktar det gott! Hängde upp ljushjärtat och bytte sängkläder till jultema!

Nu ska vi lägga oss och titta på betty och desperata, har inte haft tid att titta på det!

Onsdag

Sitter med kaffe och frukost, så snart är man människa igen!

Vaknade tidigt och åkte för att besikta bilen för skadan. Som tur var är det inte så mycket om är sönder, skyddsplasten ska bytas, plasten framtill ska bytas och dom ska kolla hjulinställningarna så dom inte tagit stryk. Tog ingen tid för att få det fixat eftersom jag måste ta tag i kommunen först så jag vet vem som ska ta fakturan oc hdet kommer ta tid och jag har inte pengar att lägga ut på reparation just nu. Runt 5000 vill dom ha!

Igår hann vi med en hel del trots att jag jobbade till sent och C hade möte i stan till 19.
Satte fast alla lister på golvet, listerna i taket får vi vänta med till helgen eftersom C måste ut till Ekerö för att kunna såg i rätt vinkel, sågen vi har nu kan man bara ställa in i 90 grader och det funkar inte på två av väggarna.
Iaf, efter det satte C fast brädorna som ska sitta innanför dörren och idag kommer fodret upp. Bar även in alla tunga möbler men kan inte bestämma oss för om vi ska ha matta där inne igen eller inte. Utan matta ser rummet större ut men det är skönt med matta under fötterna....vi får se!

Idag får jag se vad jag hittar på, ska plugga en del och kanske börja fixa lite i gästrummet. Om jag har tid och lust ska jag städa sovrummet, byta lakan och damma och sånt, kanske även hinner med badrummet!
Återstår att se vad jag pririterar!

Smygtitt

Tänkte visa en smygtitt på hur det ser ut hos oss just nu. Det är långt ifrån klart och just nu ser det ut som en krigszon men det kommer komma före och efter bilder :)

    

* En liten den av gästrummet
* En annan del av gästrummet, lådan har äntligen fått lite färg!
* Hallen och en bit av lillarummet med genomgående parkett *älskar*
* En del av hallen, i den stora ingången till vardagsrummet ska det sitta ett valv och i ingången till köket kommer det sitta ett hemmagjort valv
* Hallen, i ingången till gästrummet kommer det sitta ett hemmagjort valv och även en vikdörr. Listerna till badrums dörren kommer bytas ut så det passar till de andra. Det kommer ås småningom sitta en ny dörr där med.

Ja ungefär såhär ser det ut hos oss precis just nu, det är mycket kvar med grovjobbet är iaf klart och det känns skönt!
Svårt att föreställa sig hur det kommer se ut men jag är väldigt nöjd. Kommer bli en hel del skillnad iaf i mina ögon!

Nu väntar dårhuset (jobbet)

Tur!

Tur att jag inte lovade något om att simma för jag gick precis upp ur sängen och nu hinner jag inte. Valde sovmorgon istället för att det är något jag verkligen behövde. Det har varit många tidiga mornar och sena nätter så det känns underbart att få sova.

Hur som helst, ska sätta igång och plugga en liten stund och försöka få i mig lite frukost. Sedan bär det av till jobbet vid 13.45. tror C lämnade kvar bilen hemma eftersom han ska på möte i stan så jag slipper iaf gå i regnet :)

Nu blir det iaf:

image395
Smoothie *mums*

Lister!

Håller på att bli galna här hemma. tanken är att vi ska sätta upp lister längst taket för att få en snyggare kant. Egentligen vill jag ha det överallt i huset men en sak i taget ;)
Har hållt på heeeela kvällen och tror ni vi fått upp någon? NEJ!
Tre stycken är klara för att spikas upp men när dom blev klara var klockan för mycket för att spika, vi måste köpa villa i framtiden så man får banka när man vill!
Och nu sitter vi och försöker lösa de andra listerna där vinklarna inte är 90 grader. Eller C sitter och klurar och jag sitter brevid som stöd, är på tok för trött för att fungera i kolan just nu!

Blir iaf snart duschen och sen sängen. Ska försöka gå upp samtidigt som C imorgon och gå och simma men jag lovar inget ;)
Imorgon är det även jobb fick jag veta idag; 14-20. Kort och alldeles lagom...

Sov gott

image393

Helgen!

I fredags var jag med mamma i Kista och handlade. Som jag skrev innan hittade jag inte alls det jag skulle.
Men av mamma och pappa fick jag detta till min namnsdag:

    

* Armband från Bianco
* Läppglans från Nouba
* BH band så man kan göra om BH:n till brottarrygg
* Tjej te
* Kandelaber (fick jag i söndags)
* Ej på bild: Klänning från Gina Tricot

I lördags höll vi på här hemma hela dagen, tog bort dörrkarmarna och började lägga golvet, fick klart allt golv i hallen men det tog tid eftersom det ska sågas ut för dörrarna. På kvällen åkte vi in till stan och mötte mamma och pappa och åt middag på nr8.

I söndags skulle vi gå på julmarknad med eftersom C´s fot är så dålig fick vi ställa in. Istället ägnade vi hela dagen åt att lägga golv i gästrummet. På kvällen var vi hos mamma och pappa och åt adventsmiddag. Mamma hade även bakad lussekatter som var otroligt goda!


Måndag

Ny vecka....

Idag hade jag upprop på den nya kursen, var lite för het på att börja så jag var där redan en timma innan jag skulle haha. nej men jag trodde helt seriöst att jag skulle vara där 9.15 men det var 10.15.

Kursen är Marknadsinriktad Kommunikation, kommer bli en jätte rolig kurs! Som grupparbete ska vi göra en reklamkampanj för Mimer. Tentan är redan om 3 veckor, den 21 december men det är bara bra att den inte hänger över julen!

Kom hem vid 3 tiden och fixade klart den sista plankan på golvet så nu är golvet helt klart. Målade också alla hyllor en sista gång. Får börja med dörrarna och listerna när C kommer hem och vi ätit middag.
Hoppas verkligen på att få klart allt denna vecka så vi kan julpynta lite. Är inte så fint att julpynta när hela lägenheten ser ut som en krigszon! Måste också städa väldigt grundligt. Har iaf fått upp ljusstaken i sovrummet och julstjärnor i köket och självklart adventsljusstaken.

Nu ska jag läsa lite i kursboken innan det är dags att börja med middagen, idag blir det kycklingklubbor, potatismos och sallad.

men först gå ner med soporna till grovsoprummet, vill inte gå ut för det spöregnar! Vart är snön?

Till salu!

Titta gärna på denna länk där vi lagt ut våra glasdörrar till försäljning!

http://www.blocket.se/vi/14375536.htm?ca=11_s

Lördag

Lördag 1:a DECEMBER! Hjälp vad tiden går fort....

Låg och läste rätt länge igår och somnade precis när c ringer och frågar om jag siver...nja inte längre blev svaret...
Han hade stukat foten på bowlingen och var på väg hem, stackare! Får se hur det är med foten idag....
Om det blir inställda planer eller inte, jag hoppas verkligen inte det för vi måste bli klara nu!

Själv ska jag åka och göra massa tråkiga saker, panta burkar, slänga glas och golvet sen tanka och handla brädor till dörrarna.
Är jätte sugen på att köpa nya dörrar vi hittat till sovrummet och badrummet men jag vet inte om budgeten säger stop.....Har några julklappar kvar aå vi får se

Bäst att sätta lite fart så jag blir klar tills C vaknar