Tisdag

I söndags jobbade jag 9-19, tiden stod verkligen still! Men så är det väll alltid när man är där man inte vill vara....

Igår var jag i uppslaa hela dagen, satt hemma hos A och skrev på våra bokrecensioner. Den tråkigaste boken ja gläst i hela mitt liv kan jag säga! Men nu är det över iaf, ska bara finslipa lite på det jag skrivit innan jag skickar in det.
Ställde mig även på vågen igår morse men vikten har stått stilla, fast jag tror jag gått ner men eftersom det har varit den trevliga (not) veckan så går man alltid upp lite. Men motivationen sviker absolut inte!

Idag har jag tagit det lugnt, tvättat lite, snittat om mina fina blommor. Köpte blommor i fredags när jag var inne i stan. Brukar alltid gå för bi hötorget och köpa blommor när jag är i stan sent för då kan man få otroliga buketter för nästan inga penar allt. Köpte ne bukett med 3 liljor (mina favoriter) 5 rosor och lite annat småplock för 50kr! det är billigt! Liljorna är så fina på köksbordet och det doftar underbart. Har även lagt orkideerna i vatten och plockat undan lite här hemma.

Ska lägga mig i soffan och börja läsa den andra boken vi ska skriva om i samma ämne. Känns mer som att vi får en svenska kurs där man ska läsa massa böcker :)
Sen blir det duschen och middag, får bli kyckling i ugn med citron och timjan sen potatismos till det. Var länge sen vi åt potatismos och det är ju så gott men det ska självklart INTE vara pulvermos *blä*

Lördag

Imorse skrev jag en dugga (tenta i miniformat) mellan 9-11. Satt hemma hos min underbara moster som jag inte vet hur jag ska tacka. Hon har hjälpt mig med skolan något otroligt mycket och jag kommer vara evigt tacksam för det. Ska hitta en fin present till henne när jag är klar med skolan som tack för all hjälp under alla år.

Efter duggan åkte jag hem och bytte om, sen åkte jag och jobbade. Är min jobbhelg men näsa helg ska camilla bort och vi har bytt så nu jobbar jag 3 helger i rad *suck* men det är klart man ställer upp nästa gång kanske det är jag som behöver hjälp!

När jag kom hem åt vi god middag, indisk mat *mums* sen kom Bobbo hit. Har tittat lite på TV och nu ser de på happy gilmore men den är jag rätt less på. Ska krypa ner i sängen och läsa lite innan det är dags att sova. Jobbar 9-19 imorgon.

sov gott

Fredsgatan 12

I torsdags firade vi 3½ år tillsammans. Jag skulle boka bord och valet hamnade på F12 
Vi har tidigare besökt Melker Andressons ena restaurang: Grill och det har varit min absoluta favvo men nu har jag verkligen ändrat mig! grill i all ära med sin fina inredning och goda mat men inget slår F12!
Allt från bemötande till mat och ja allt var super!
Vi åt en super god 3 rätters och drack goda viner till. Måste ge credd till vår servitör som var helt fantastisk.
Kan verkligen varmt rekomendera er att gå dit om ni har möjlighet för jag har aldrig varit på en sån bra restaurang i hela mitt liv :)

Efter restaurangen åkte vi hemmåt, fanns inte så mycket att göra i stan då vi satt kvar till 22.30 (hade bord från 19.00)

Super tack älskling för den underbara kvällen! jag älskar dig

3½ år

3½ år med dig, de bästa åren i mitt liv

Jag älskar dig ♥


surt!

Förra veckan var bilen inne på en stor service, och vi blev 5000 kronor fattigare!
I lördags när vi skulle åka iväg till kalaset dog hela bilen. Det gick inte att göra ett smack, inte ens låsa den var stendöd! Efter 5 minuter startade den och allt var nollställt, vi körde iaf till macken och där stannade den igen. 5 minuter gick och så startade den igen. Det lät precis som att den startade om sig.

C ringde verkstaden igår och idag lämnade vi in bilen. Verkstaden ringde till C nyss och sa att dom hade gjort en felsökning och det visar sig att det är en sladd mellan tändning och motor som det är fel på och han hade även ringt Maxi trygg försäkring och det klassas som förslitningsskada och därför täcker inte försäktringen detta. Så nu ska vi betala 900 för felsökning och 300 för en sladd.
Kul att ha lagt ut 6300 på bilen på en vecka! Behöver jag nämna att vi haft bilen sen i november förra året? alltiså inte ens ett år....

Men å andra sidan har ingen sagt att bilar är billiga....
Bilar är verkligen världens sämsta investering!

Helgen

Var en vecka sen jag skrev men har inte haft något att skriva om. Inte så roligt att läsa om hur jag pluggar eller jobbar varje dag :) För mycket jobb har det varit och mycket plugg där emellan så jag har inte hunnit med så mycket mer.

Fick jackan från H&M och den var super fin! Kommer nog behålla den men vill gärna höra vad mamma tycker, hon är bra på att se vad jag passar i

I lördags åkte vi och handlade lite presenter sen åkte vi ut till Ekerö för att fira C´s bror Patrik som fyllde 20 år. Hela släkten (utom farmor) var där och det var som vanligt trevligt. Kul också att träffa hans kusiner som bor i skåne men som var uppe!
Åt god mat, tårta (super lite bit för mig) och pratade massor. Satt i timmar med Amy och Annie och pratade, alltid lika roligt!

Vi åkte hem på natten vid 01.30 någon gång, ville itne lämna Tiger hemma hela natten själv och ta med honom var ingen idé då han är så liten och det var så mycket folk.
Väl hemma hadej ga svårt att somna, somnade nog inte förren vid 3 tiden. Hatar när det blir så, när man ligger där och tänker att man måste sova och när C ligger och sussar brevid.

På söndagen gick vi upp i hyffsad tid och åkte till Pernilla, Stoffe, Neo och det nya underverket William (välkommen till världen sötnos) Fikade och pratade, så synd att man träffas så sällan men det får vi ändra på! Så kul att umgås med dom, man hittar alltid något att prata om. Väldigt fina människor och underbara föräldrar (hoppas man själv blir så en dag)
På hemvägen åkte vi inom ICA Maxi och handlade lite. Hjälp vad dyrt det är att äta nyttigt! Köpte mycket vikt väktar saker men det är värt pengarna för man investerar ju i sig själv!
Vi fick lite bråttom eftersom jag skulle jobba 15-19. Är nämligen tvungen att vara ledig på lördag morgon eftersom jag har tenta så jag jobbade in timmarna i söndags. Väl hemma blev det middag sen film, Vi såg World Trade Center och den var bra. Tyckte dock den var lite utdragen men ändå bra.

Idag har jag varit hemma hela dagen, håller på att läsa en bok som ja galdrig blir klar med. En skol bok som verkligen inte är i min smak men måste läsa den eftersom jag ska skriva om den.

Nu blev det ett långt inlägg men det blir väll så när man inte skrivit på ett tag. Får fortsätta en annan dag för nu ska jag lägga mig i sängen och läsa.

Sov gott

Igen

Då var det dags att ta tag i vikten igen!
För ett år sedan började vi med vikt väktarnas ät och njut program, hade inga direkta mål utan att försöka gå ner så mycket som möjligt till vi reste till Thailand vid jul.
Gick ner mycket men när vi kom hem igen försvann all motivation.
Är jag inte motiverad gör jag bara saker halvdant!
Vikten smög sig på igen, inte alla kilon men en del av det

Till förra veckan, då kände jag hur jag åter igen fick motivation att börja så sagt och gjort.
Förra måndagen började jag, C har hållt på tidigare men han är så smal att han inte behöver. Tror han gjorde det för att ge mig en utmaning :)
Men denna gång är jag bergsäker på att fortsätta så det spelar ingen roll om han rä med eller itne för jag kommer att lyckas iaf.

Vågen visade idag -1,6 kilo. Ganska mycket men så är det i början, det går fort då men sen trappas det ner. Förra gången gick jag ner i snitt 1 kilo i veckan fram till slutet då det var 0.5 kilo per vecka.
Denna gång kommer jag försöka hålla igång så jag går ner 1 kilo per vecka. Har redan börjat cykla mycket och gå istället för att ta bussen eller åka bil och det är ett steg iaf.

Denna gång ger jag mig inte förren jag nått mitt mål, vad mitt mål är behåller jag för mig själv men ni kommer säkert märka det när jag väl är framme :)

Önska mig lycka till

Helgen

Helgen som var, var riktigt trist för jag jobbade hela helgen.

I fredags hade vi myskväll hemma med vin, räkor , frukt och ostbricka.
I lördags efter jobbet var jag ensam, C var i stan med några kompisar.
Igår var jag i princip död efter en jobbig helg men lite film blev det iaf!

Ny vecka idag, vet inte helt hur veckan ser ut dock men det visar sig!

Jurmala

Om vår mini weekend:

På torsdagen mötte jag upp C på hans jobb sen tog vi tunnelbana in mot båten. Trodde båten skulle ligga närmare än vad den gjorde så vi var dom sista som rusade upp till båten innan dom kastade loss men vi hann!
Väl på båtren duschade vi av oss efter att ha sprungit som tokiga! Sen gick vi upp mot taxfreen och tittade runt, köpte inget speciellt. Vi åt middag och gick runt lite på båten innan det var läggdags.

  

På morgonen åt vi en stor frukost innan vi klev av i Riga:
 

När vi klivit av gick vi en liten runda i Riga
  

Sedan tog vi tåget till Jurmala där vi checkade in på Jurmala spa
    

Nör vi checkat in var det dags för vår första behandling, bubbelbad och hot stone massage:
 

På kvällen var vi ute och åt middag på en indisk restaurang. Vi gick även ner på stranden och tog fina bilder på solnedgången:
     

På lördagen hade vi behandlingar hela dagen, massage, ansiktsbehandling och hydrojet massage säng. Var en underbar dag. Vi åt lunch på en sushi restaurang och gick en promenad på stranden. På kvällen åt vi en supergod 3 rätters middag på hotellet:
       

På söndagen hade vi en sista behandling på morgonen, scrub, lerinpackning och massage! Efter det var det dags att checka ut från hotellet. Sen tog vi tåget till Riga och låste in väskorna på centralen och gick runt och tittade på Riga:
  

På kvällen tog vi båten tillbaka mot sthlm coh var hemma på måndag morgon.
Tack kära svärföräldrar för den underbara resan! Och tack min älskade för allt ♥

H&M beställning

Kom på nu att det finns en kod med 50% rabatt på H&M som gäller tills idag så det blev en beställning.
Har tittat på en jacka väldigt länge, den fanns även förra hösten men då blev det inget köp. Provade även en jacka när vi var iväg förra helgen men så dum som jag var köpte jag den inte. Men jag ska leta efter den här hemma för den var från Vero Moda. C tyckte den var super snygg men jag tänkte att jag beställer denna från H&M så får jag se vilken jag ska ha om jag nu hittar  den andra.


Blev även en beställning på lite hemmakläder från deras outlet

C´s present

Har ju totalt glömt bort att visa presenten C fick av mig på hans 30 års dag.
I nästan 2 års tid har jag samlat massa pengar för att förverkliga hans dröm, han har inte haft en susning men det var såå roligt att överraska honom för överraskad är det minsta man kan säga att han blev:





En Samsung A656


46 tum var det största vi fick plats med så det fick det bli. Var en underbar känsla att se honom för han blev som ett litet barn på julafton :)

Lite hjälp?

Självklart är vi hemma från vår mini weekend och jag lovar att uppdatera om allt!
Har haft det super mysigt!

Nu är det så att den 25:e september firar vi 3½ år och varje gång vi firar års dag eller halv årsdag brukar vi göra något lite extra.
I början av vårt förhållande hittade vi på saker varje månad den 25:e, inte stora saker men typ gå ut och äta, äta mysigt hemma, gå på bio eller andra saker.
Jag tycker det är viktigt att fira kärleken och göra massa roliga saker.
C överraskade mig på vår 3 års dag och nu tänkte jag ta hand om den dagen den här månaden men då är frågan vad vi ska göra?
Jag har lite små idéer men det skulle vara roligt om ni kunde hjälpa till med lite tips :) Alla tips är välkomna!

Nu ska jag fixa med middagen

Packar

Är helt galet att jag fortfarande är uppe men jag håller faktiskt på att packa!

Amy och Patrik är här, dom ska bo här dessa dagar och passa lilla Tiger. Kommer sakna honom jätte mycket!

Dags att packa klart för imorgon eftermiddag åker vi på en mini weekend!

Problem

Har haft problem med att logga in på blogg hela veckan därför inget skrivande men nu verkar det iaf funka.

Idag är jag hemma, hade tänkt tvätta lite och plocka undan här hemma för det behövs!
Sen måste jag köra damsugaren även idag för jag tror Tiger byter päls för han hårar mer nu än vad han gjort innan.
Och som han har vuxit! Inte så jätte liten längre som när han kom till oss för 3½ vecka sen, ska bli ku latt se hur stor han blir
Men han är precis som en sån katt jag önskat mig, väldigt kelig och sällskapssjuk. Hna har även funnit sin sov plats och det är mellan våra kuddar i sängen. Jätte mysigt att somna till hans spinnande :)
Igår avmaskade vi honom eftersom det var 2 veckor sen han fick sin första vaccination och nu är det två veckor kvar tills han ska få sin andra. Det var INTE populärt kan jag säga, C kämpade på ett bra tag men till slut så :)

Nog om Tiger nu, ska äta frukost sen återkommer jag