Skiathos

Nu åker vi mot Skiathos. Fick resan av mina underba färäldrar i 25 års present *tusen tack* så jag och C ska spendera en underbar vecka där. Vad veckan bjuder på får ni se i bloggen, tar med mig datorn men det är ju inte säkert att internet fungerar.

Nu ska vi iaf åka mot Arlanda, vårt plan lyfter 7.30!






Bilder; apollo.se
http://www.apollo.se/se/vart-vill-du-resa/europa/grekland/skiathos/pages/default.aspx

världens bästa pojkvän

Jag måste verkligen ha världens bästa pojkvän. I fredags fick jag min födelsedags present! och titta bara vad jag fick:





En canon EOS 450D
Ett minneskort på 4G med snabbhastighet
Ett extra obejtiv med bra zoom
En väska att bära allt i
Försäkring
En dvd med instruktioner för kameran och hur man tar bra bilder.

Jag blev så sjukt glad av denna present, det finaste jag fått! Han visste att jag gärna hade velat ha med mig en på vårat äventyr imorgon så därför fick jag den lite tidigare.

Jag håller fortfarande på att lära mig men den går bra, sen finns det givetvis saker som kommer att ta tid men jag ska bli expert på att ta snygga kort! Har redan lyckats ta en bild som C´s familj blev riktigt imponerade av :)

Tusen tusen tusen tack älskling, älskar dig ♥

söndag

Söndag och jag är uppe sedan någon timme. Har knappt sovit en blund eftersom katterna har härjat heela natten, håller på att bli galen på dom! Dom brukar alltid sova när vi sover men inte inatt, inatt har dom bara sprungit runt och jagat varandra *suck*

Gick iaf upp eftersom jag ville få en tvätt tid och det  fick jag, när jag står där nere kommer en annan och vill tvätta så jag hade verkligen tur att jag hann före :)

Igår var vi och hälsade på C´s föräldrar på ekerö, jätte trevligt. Hans syster med barnen var där. Jag plockade en massa hallon som jag ska ta med till mamma idag, då blir hon glad :) Med andra ord ska vi hälsa på mina föräldrar idag, grilla lite men det blir en tidig hemgång...har en del att fixa inför imorgon

Värmdö golfklubb

I onsdags åkte jag och C och mötte upp Bobbo och Kjelle för att få låna Bobbos systers hus och kunna festa till det på Värmdö Golfklubb. Det är verkligen riktigt kul på onsdagar, mycket folk och bra musik. Vi började med att bada lite bubbelpool innan vi grillade och gjorde oss i ordning. Väl där dansade vi så mycket att jag trodde mina fötter skulle gå av :)

Blev lite bilder och den bästa kommentaren kom från en tjej som kommer fram till vårat bord och säger: Vad händer som man sätter sig vid det här bordet och inte har något randigt på sig? haha som vi skrattade eftersom vi alla har randiga tröjor på oss. Snabbt som sjutton tog jag av mig tröjan eftersom jag endast hade den på eftersom det var kallt haha.

       

Malmö och Halmstad

Har ju så mycket att berätta! Vet inte vart jag ska börja....

Förra måndagen åkte jag ner till Malmö för att hälsa på denise, peter och urgulliga tilde. Hade verkligen sett framemot att äntligen få träffa prinsessan och hon var verkligen sockersöt! Så otroligt go och bara skrattade hela tiden.
Självklart var det även kul att träffa denise och peter :) Vi hade mysiga dagar med mycket tjejsnack, rundor på stan och mys på kvällarna.
Kändes jobbigt att åka därifrån eftersom man vet att det kommer att dröja tills vi ses igen! Men det är ju bra att längta, tråkigt bara att man inte kan följa tilde i sin utveckling på samma sätt. Nästa gång vi ses kommer hon säkert kunna gå och allt :(

Hur som helst, efter ett par fantastiska dagar i malmö åkte jag vidare till Martina i Halmstad på torsdagen. Var underbart att få träffas bara vi för en gångs skull :)
Hade superdagar med mycket prat, gå på stan och en hel del fest. Behövde verkligen lägga in mig på rehab när jag kom hem haha. Fick träffa Martinas underbara vänner som verkligen är hur goa som helst. Tråkigt att Pernilla alltid jobbar när jag är nere men så är livet, hann träffas en liten stund iaf :)

På måndagen åkte jag hem igen till C.
Som vanligt är jag dålig på att fota så det blev dessvärre inga bilder i malmö men jag (martina) fick med några kort från halmstad iaf.

      

Tusen tack min underbara vänner för denna vecka! ♥

1 vecka

ska vara borta hemmifrån 1 vecka, åkte i måndags och kommer hem på måndag. Självklart saknar jag C men det går mycket bättre än vad jag trodde det skulle göra. Är iofs i goda vänners sällskap så det beror nog på det!

nu är jag iaf i halmstad efter några dagar i malmö hos denise, peter och tilde. Hade jätte bra dagar där.

Här i halmstad har vi legat och glassat oss vid poolen nu på eftermiddagen och ikväll blir det nog en sväng till punch. Morgondagen är smått planerad liksom resten av veckan. Kommer ha varit en supervecka och semestern har verkligen börjat riktigt bra!

När jag sedan kommit hem igen väntar 3 underbara veckor tillsammans med C. Vad vi ska hitta på får ni läsa om här :)

Nu ska jag gå och vara lite social, hörs snart igen!

semester

japp då har man semester, jobbade min sista dag igår och nu är jag ledig i nästan 5 veckor, underbart!

Idag var jag med mina föräldrar, åkte dit för att hämta en resväska men blev kvar hela dagen. Vi åkte till Norrtälje men fann inget roligt. Hör och häpna var jag inte på något shoppinghumör, det händer extremt sällan!

Ikväll har vi grillat och tittat på film, ska hoppa in i duschen strax och sen blir det väll sängen.

Imorgon ska jag till Alina och bli fin i håret, vill ha lite ljusare slingor, har en bild i huvudet men sen får vi se om jag lyckas förklara det :) Men jag är inte orolig, hon är extremt duktig och det kommer att gå bra. C ska följa med och få sitt hår trimmat lite inför semestern men undra om han står ut alla timmarna, det brukar ju ta minst 3 timmar med mitt hår haha

Annars är helgen helt oplanerad men något mysigt blir det och sedan packa väskan för på måndag lämnar jag älsklingen hemma för en vecka borta i malmö och halmstad, kommer känns som en evighet från varandra. Vi har bara varit ifrån varandra så länge en gång tidigare och det var i början av vårt förhållande när jag var i Bulgarien med mamma. Men det är bra att sakna varandra, eller jag har hört det iaf.
Det ska hur som helst bli underbart att få umgås med mina älskade vänner, har verkligen saknat dom!

sov gott

sent

bättre sent än aldrig men nu kommer det lite bilder på hur vi spenderade förra helgen. Var som sagt ute hos mina föräldrar och passade deras hus, katterna hade det kanon bra och kunde springa runt fritt. Dom vågade itne lämna trädgården men det kommer dom säkert att göra snart. Hoppas bara dom inte blir överkörda!

      

Katterna tyckte nog det var för varmt, såg lite roligt ut när de flåsade men tungan rakt ut :)

    

Onsdag

Sitter på jobbet, är mitt uppe i en jobbig vecka med över 50 timmar här *suck*
men dagen har gått bra hittills iaf.
Inte så mycket att skriva, har inte haft tid att lägga upp bilderna men dom kommer!

Igår träffade jag underbara Martina, tog en liten runda på stan innan vi satte oss på Fridays. Tog en drink innan vi åt god mat. Sedan tog vi en promenad längst strandvägen bort till djurgården där vi köpte glass som vi åt sittandes på en bänk vid vattnet. Var en jätte mysig eftermiddag/kväll. Snart ses vi igen!

Ska äta lite mat innan det är dags att fortsätta jobba igen...

grattis

Grattis till körkortet Camilla! Fan va bra du är :)