Fredag

Fredag, idag har jag varit med mamma i täby, kom hem med en ny mascara och en BH, självklart från change de har de bästa underkläderna!

Nu är ljusen tända så nu blir det fredagsmys, först god mat bestående av kött, potatis, sallad och såser.
Till idol blir det ett glas vin, lite räkor och ostbricka

Ha en mysig fredag!

ingenting

Idag har jag gjort absolut ingenting! och det har varit helt underbart...
inte pluggat, inte städat (trots att jag skulle ta fönstret) och har bara legat och latat mig men ibland måste man göra det med.

Vi beställde vinterdäck i veckan (sur utgift) och de har kommit till en verkstad så imorgon ska jag dit och försöka få tid att byta däcken, de ska på våra sommarfälgar och sen på bilen. Egentligen hade jag velat vänta med vinterdäck men då våra sommardäck knappt är godkända så måste vi byta nu när halkan är på väg.
Till våren är det dags att köpa sommardäck på fälg *suck* men det är kommande pengahuvudvärk :)

Imorgon ska jag även träffa mamma om jag hinner, hon ville ta en tur i täby och se om hon hittar några skor och några byxor, får se om jag kommer hem med något.
I helgen ska vi träffa mina föräldrar och sen fira Andi som fyller år.

C är på poker idag och det verkar gå bra eftersom han ännu inte kommit hem så jag hoppas han kommer hem med lite pengar :)

Nu blir det snart duschen sen sova

Inge mer?

Blir allt längre mellan gångerna jag skriver, kanske dags att lägga ner bloggen?
Ska fundera på det men samtidigt är det skönt att skriva av sig ibland, lite tråkigt att skriva varje dag då jag oftast gör samma sak: jobbar eller går i skolan eller pluggar eller liknande....

hur som helst, i söndags skulle jag vara ledig men pappa blev sjuk så jag gick in och jobbade iaf. 
På kvällen på söndagen hämtade jag C på arlanda, åh vad jag har saknat honom!

I lördagskväll var jag hemma och tittade på ps. i love you och shit vad jag grät! tömde alla tårkanaler jag har. Stackars Tiger låg och tittade lite konstigt på mig när jag hulkade och hade mig :)

i måndags, tisdags och idag har jag jobbat. Tur att det inte är mycket att göra i skolan nu så jag kan jobba också....
Efter jobbet idag åkte jag till mormor och hämtade mamma sen kom hon hit och vi satt och fikade.

Imorgon är jag ledig så jag tänkte ta tag lite i städning, tvätt och kanske plugg om jag orkar. Men det jag absolut ska göra är att torka bort världens största fågelskit frpn fönstret haha, har dragit mig för att göra det men jag blir så äcklad varje gång jag ser det så nu måste jag!

Dags att hänga upp lite tvätt


gräsänka

Har inte bloggat på ett tag nu, har verkligen inte haft tid då jag hade tenta idag och har varit tvungen att plugga. De här var nog en av de sämsta tentorna jag skrivit så jag är tveksam till om de räcker till godkänt men vi får se!
Fick så fruktansvärt ont i huvudet när jag satt där och skrev och har fortfarande ont. Har ätit och druckit massa men inget hjälper ju!

Är gräsänka i helgen, C är i köpenhamn och firar Älgen som fyller 30. Han åkte efter jobbet och när han sa hej då imorse halvsov jag så jag minns inte så mycket :(

Imorgon jobbade jag, inte min helg men lika bra att fixa extra klirr i kassan när jag ändå inte har annat för mig. Sen på kvällen kanske vi går ut, får se hur jag känner mig imorgon.

På söndag är det städning på schemat men även lite plugg och på kvällen ska jag hämta C på arlanda.

Skriver mer imorgon, ska slänga mig i soffan

Lördag

Lördagen är snart slut, idag har vi varit hos mina föräldrar hela dagen. Åt god mat och pratade. Släppte ut tiger på tomten och det gick bra till en början tills han klättra upp i ett träd och inte kom ner! satt där uppe och började jama mer och mer så C fick klättra upp och ta ner honom :)

Nu ikväll är bobbo och stoffe här, två av C´s kompisar. Dom spelar wii. Jag var med ett tag men när dom började spela baseball var de inge roligt längre så jag satte mig framför datorn. Vet inte hur länge dom blir kvar men jag funderar på att snart dra mig tillbaka i sovrummet och lägga mig och kika på film. Är så trött idag...

Imorgon blir de väll en sovmorgon och sen kalas hela dagen, får inte glömma att blåsa upp ballonger och ta med. Brukar alltid ha med ballonger till de små söta. Tyvärr har vi inget helium....

ska surfa vidare lite nu innan sängen

Fredag

Äntligen fredag och en helg jag är ledig! Var en månad sedan jag var ledig och det känns kan jag tala om!
Helgen är dock fullspäckad som vanligt, det sjuka är att jag inte varit hemma en hel helg och tagit det lugnt sedan i våras! skandal...
Men så är det när båda har stor släkt och det är massa kalas hela tiden plus en massa måsten under helgerna....

Ikväll när C kommer hem ska vi på kalas till min ena kusin som fyller år. Blir nog inte så långvariga.

Imorgon ska vi hem till mina föräldrar, även Tiger ska med :)

På söndag är det kalas igen klockan 14 för min minsta kusin som fyller 4 i nästa vecka.

Idag åkte jag in till stan och lämnade tillbaka ett par skor åt mamma, sjukt otrevlig tant i kassan *usch*
sen mötte jag upp Robert för lunch, har inte träffats på super länge så det var riktigt trevligt. Bestämde att vi skulle ses snart igen!

Dags att göra sig lite iordning för snart kommer C

Zombie

Sover hur länge som helst men ändå är jag konstant trött, hör det till hösten eller ar det något annat? Somnade iofs sent inatt och vaknade några gånger.

Idag är det plugg hela dagen. På kvällen ska jag ta upp mina skor från källaren, har inte orkat göra det ännu bara fixat med kläderna. Sen måste vi ta ner en massa grejer till källaren men vi får väll se när det blir.

Ska också visa bilder på husets nya prylar *me like*

Men först frukost!

Underbara smycken

Ska visa lite underbara smycket min moster har gjort till mig, dessa finns även att köpa på hennes sida på internet

Ibolya Design

  

Ringen heter pure och finns att beställa på hemsidan, dock är min lite smalare och jag bär det tillsammans med min Thomas Sabo ring jag fått av mina föräldrar. Bär alltid den ringen

 

Örhänget finns att köpa på hemsidan och heter Beatrice. Underbara är dom!

Alla smycken är gjorda i äkta silver och äkta stenar och alla är helt fantastiska!

Onsdag

Nu rullar tvättmaskinen här hemma och nere i tvättstugan. Tvättar i tvättstugan när vi tvättar sängkläder annars tvättas det mesta här hemma, dyrt men värt det! En dag önskar jag mig en ny tvättmaskin och torktumlare men om man ska köpa en kondenstumlare med låg förbrukning får man hosta upp mycket pengar....
Så länge duger den maskinen vi fick med i lägenheten

Annars har jag inte gjort så mycket idag, känns som att jag gör allt för att dra mig från att plugga men jag måste sätta mig ner och plugga lite ikväll iaf. Lär mig knappast mer utav att inte öppna böckerna. Var förbi mormor en sväng där även mamma va. Inte träffat mamma på ett tag så det var mysigt.

Undra vad jag ska laga till middag idag, några förslag?

Sötaste

En sötnos med tuppkam (nej vi tvingar honom inte, han älskar vatten!)


Skönaste sovstilen ever!

Bättre

Nu mår jag mycket bättre, helt bra nästan.
Tror det beror på att jag sov mig igenom gårdagen och när jag får sova blir jag frisk :)
C har också varit hemma dessa dagar, har haft ont i huvudet (lider av migrän) så vi har pysslat om varandra.

C har även ägnat sig åt sin nya leksak, monterat, flyttat, borrat, ändrat om, funderat och så vidare men snart är det klart och då ska ni få se...

sen är det min tur att köpa en leksak som jag velat ha lääänge (ny soffa!)

Imorgon är det dags för C att gå tillbaka till jobbet om han inte blir dålig igen (lite huvudvärk kvar) och för mig är det hög tid att återgå till mina skolböcker, jag har ju för sjutton tenta nästa fredag *hjälp*

Nu blir det en dusch och sen mys i soffan

slut

Är helt slut som artist, har blivit sjuk! men inte så konstigt när folk är så förbannat respektlösa och hosar en rakt upp i ansiktet! Blir så trött på våra kunder som inte kan ta någon hänsyn alls till andra. Hur kul tror dom att det är om 400 personer om dagen hostar på en, självklart blir man sjuk!

Dessutom har någon jävla idiot snott min cykel! den stod utanför jobbet och 30 minuter senare har någon knippsat låset, såg till och med märkena efter däcken! blir så trött på alla pappskallar som inte kan skilja på ditt och mitt! ibland undrar man vad som gick snett i uppfostran!

slutklagat för idag, ska lägga mig och hoppas på en bättre vecka!

Måndag

Skulle egentligen ha pluggat med A idag men det blev inte så så vi tar det imorgon istället! tentan är ju trots allt om ca 3 veckor så det är hög tid att sätta igång.

Istället åkte jag och mamma in till stan, mamma köpte en jacka och ett par stövlar. Själv fick jag ett par svarta Falke strumpbyxor och inlägg till skor. Har sedan 2 veckor sjukt ont i min fot. Vet att jag går på utsidan av foten vilket inte är bra men nu har jag inlägg i skorna så nu ska det bli bättre :) Måste bara fixa med en doktor åt vad jag ska göra så foten blir bra igen för vissa dagar kan jag knappt gå :(

Efter stan åt vi middag när C kom hem och sen åkte vi till rusta. Har tittat länge på en ångmopp så idag köpte vi en sådan och även en handdammsugare, behövs till alla kattsand om Tiger dräller ut :)
När vi kom hem fick vi städryck och jag dammsög lägenheten medan C tvättade golven. Resultatet blev super! är så nöjd med den så den rekomenderar jag verkligen!

Nu blir det duschen sen sängen bums!

Vägning

Idag är det ju måndag vilken innebär vägning för min del och såhär såg det ut:

1 vecka: -0,9kg
Totalt: -2,5kg

Nöjd är jag men jag måste börja äta lite mer tror jag. Det är svårt i början att komma in i hur mycket jag ska äta men det brukar lösa sig efter några veckor. Hungern och huvudvärken har lagt sig, är alltid hungrig och har ont i huvudet i början men det brukar lägga sig efter någon/några veckor. Magen är ju van att få mer mat men nu börjar magsäcken att krympa :)

Bara att fortsätta :)

Ingen bra dag

Har inte alls känns mig bra idag så jag har mest legat i sängen och läst och sovit. Har iaf haft mysigt sällskap av Tiger, riktigt mysmisse det där!

Gjorde ett ryck när C kom hem och lagade lite mat av resterna vi hade. Sen gick jag ner i källaren och tog upp mina vinterkläder och packade ner mina sommarkläder. Ska ner i källaren imorgon och göra detsamma med skorna.
Trots att vi köpte stora garderober när vi flyttade in får vi inte plats med allt så det är bra med förvaing i källaren.

Imorgon kanske mamma kommer hit. var hemma hos dom hela dagen igår, jätte mysigt. Jag älskar deras hus och nu är det så fint när möblerna de beställt har kommit. Kanske vi som bor där en dag om några år men inte nu, är inte redo för att bo i hus sen går det inte riktigt ihop med eknomin nu när jag pluggar. Men sen :)

Ska duscha nu sen fortsätta läsa i min bok i sängen
Sov gott

vill vill vill ha!

Åh vad jag är sugen på dessa stövlar. köpte ett par utan klack för några veckor sedan. Dt jag har sedan förra vintern är ett par superslitna utan klack, ett par på tok för varam utan klack och ett par bruna med klack. Det jag saknar är svarta med klack och dom här var ju underbara! MÅSTE titta på dom även om C inte lär hoppa av glädje :)


Den med flest skor på dödsbädden vinner :)