½ dag

Vaknade sjukt tidigt imorse, redan 05.20 var jag uppe! skulle ju ta tåget 07.06 till västerås och skriva tenta. Ja vad kan man mer än att sucka, efter 1 timma (skrivtiden var 5 timmar) reser sig ungefär 60% av klassen och då tog ändå fråga 1 som var i 5 delar ungefär 45 minuter att göra! Nu snackar vi svårt prov! Jag tänkte iaf att jag skulle sitta kvar en stund och skriva ner allt skit jag kom på så jag kunde kanske få 0.5 poäng till. Jag reste mig vid halv tolv och då var vi ungefär 10 stycken kvar! Utanför träffade jag några av mina kurskamrater, ingen verkade förstå något av det här provet, det sjuka var att det inte alls är likt de gamla tentorna eller vad han gått igenom på föreläsningarna! Med andra ord var det ingen bra start på dagen!
Jag räknade ihop på allt jag chansade och då skulle jag få 42 men godkänt är 30 så det är nog rätt kört för min del!

Fikade hos Admira innan jag åkte hem, åkte in till stan och köpte tyg. Min moster och jag ska hjälpas åt att sy kläder till kryssningen, kommer nog bli toppensnyggt! kommer bilder när det är klart!

Ikväll har jag och Conny varit ute och ätit, inget märkvärdigt bara lite fredags lyx :)

Betalade nyss alla räkningar vi har, man hinner ha lönen i ½ dag innan den försvinner lika fort som den kommer in på kontot! Nu är jag nästintill pank på mitt konto iaf och ändå fick vi båda grymma löner! Conny har inte rört sin lön ännu så han får betala vårt kreditkort och sin mammas present.

Imorgon är det 40 års kalas för Connys mosters man Ben. Ska vara ute på Ekerö vid 18 tiden så får vi se om vi stannar över natten eller åkter hem.

nu blir det nog lite tv och soffan!

jag är bra!

Måste bara säga att jag är så jäkla bra! Fick godkänt på mitt ekonomistyrnings prov! i´m good, i´m really good *stolt*

länge sen

Det var ett tag sen jag skrev i min blogg, har varken haft tid eller lust och skriva....har inga idéer längre om vad jag ska skriva....

hektiskt vecka har det varit och jag är överöst med plugg *suck* den här kursen var verkligen INTE lätt!
Längtar till fredag när allt är över!


alla <3 dag

Igår var det ju som bekant alla <3 dag.

Hämtade lillskruttan på dagis vid 11 och åkte in till stan, gick på bio och såg inte en alltför rolig film i mina ögon: Lilla spöket Laban *hihi*
Men hon såg ut att njuta där hon satt i bio stolen och åt sin stora popcorn.

Efter bion blev det mc donalds, börjar tycka mer och mer illa om det där stället! Maten blir verkligen bara sämre och sämre och dom blir bara dyrare och dyrare! Tack vet jag Max när det kommer till hamburgare, där får man iaf varm mat och inte några äckliga halvmögliga grönsaker på burgaren! Sen är det cheddar dip godare också ;)

Aja, efter mc donalds åkte vi hem, åkte till mina föräldrar för hennes föräldrar var inte hemma (var på sjukhuset med Lukas som skulle opereras och de gick bra). Väl hemma hos mamma och pappa fick jag lite alla <3 dag presenter:

3 röda rosor
hjärtgodis
pengar

När jag kom hem gjorde jag middag, blev lite lyxigare än vanligt :)
till förrätt blev det gratinerad hummer, till huvudrätt blev det räkor med tillbehör och till efterrätt blev det ost och frukt *mums* uppskattades mycket!


När älsklingen kom hem fick jag underbara blommor, tusen tack hjärtat!


Själv hade jag lagt en lång röd ros på hans plats i sängen men de tog honom några timmar innan han såg den haha.

Vart iaf en väldigt mysig alla <3 dag!

25 mars

Nu har vi bestämt vad vi ska göra den 25 mars då vi firar 2 år tillsammans.

Dagens ska avnjutas på centralbadet med simning, bad i termalpool, bubbelpool, bastu och mys.

110377-142
www.centralbadet.se


På kvällen blir det middag på underbara restaurang grill.
110377-143
www.grill.se

Som jag längtar.
2 år fyllt av kärlek och det är bara början på vår resa. Jag älskar dig ♥

helgen

Var ett tag sedan jag skrev men hela helgen har det varit så fullt upp så jag har inte hunnit eller varit för trött för att skriva!
Men här kommer iaf en summering av helgen

fredag:
Var hemma och pluggade hela kvällen med undantag då jag tog ett långt och välbehövligt bad!

lördag:
morgonen började kaosartat! Ska skriva en tenta mellan 9-11, resan med bil tar ca 1 timma och 10 minuter så jag tänker att jag ska vara ute i god tid och åker därför redan vid 7.30. När jag närmar mig kungsängen (25 minuter härifrån) kommer jag på att jag har bytt jacka och därför glömt plånboken hemma. Ingen plånbok betyder inte körkort! Tänker att jag måste vända tillbaka eftersom det är obligatoriskt med legg på tentan annars river dom den när du lämnar in den! Ringer Admira och Maria och beklagar mig att jag absolut inte kommer hinna, måste ju vända tillbaka och sen köra om på nytt vilket kommer ta iaf över 1½ timma! Vänder iaf och tänker att jag ska göra ett försök med att hinna, har ju inte pluggat helt i onödan! Som sagt vänder jag tillbaka, ringer upp Conny som springer ner med mitt legg. Åker mot västerås igen som en dåre, känner verkligen när jag åker förbi massa pensionärer hur dom i sina tankar tänker "jäkla ungdomar som kör som dårar"
Ligger i 140-150 hela vägen till västerås och slår mitt rekord sthlm-västerås på nya tiden: 45 minuter!!!
Kommer in till prover 9.15, man har rätt att komma in till 9.30 då de första eleverna får lämna provet (allt för att man inte ska kunna hjälpa varandra) När jag kommer in ser jag Maria och Admira, admira lyfter provet lite försiktigt och fyrar av världens leende, pust tänker jag med andra ord är det ett lätt prov! Sätter mig ner och märker att det här går ju galant! Lämnar in prover 9.55 och går ut och är hur nöjd som helst med mig själv!

Går hem till Admira efter tentan och fikar innan det är dags att åka tillbaka till sthlm.
När jag kommer hem har jag köpt med mig thai mat *mums* sen åker jag och conny till täby c för att handla på duka. Vi fick ett presentkort där så vi köpte en slip till knivarna, behövdes verkligen!
Efter den lilla shoppingturen åkte vi hem igen och duschade och gjorde oss i ordning. Sen åkte vi ut bokstavligen till skogen! Stoffe och pernilla har byggt ett hur låååångt ut på landet, tog iofs inte mer än 50 minuter att åka dit och huset var jätte fint. Kanske inte min stil av inredning och så men fint iaf men hjälp jag skulle aldrig kunna vara hemma där själv! Det är jätte mysigt med det lugna och tysta men jag skulle få panik! Vi satt och lirade lite poker, åkte ut sist haha men de gjorde inte så mycket! Vid 23.30 åkte vi hemmåt.

söndag:
Vaknar 8.15 för att vara på jobbet 9.00 och jobbar till 19.00. Tiden gick iaf rätt fort så...
Igår kväll var jag såå död när jag kom hem, kändes som att jag blivit överkörd av ett tåg ungefär. La mig iaf i sängen vid 21.00 och tittade på tv.

Det var min helg det!
Idag ska jag sitta med vår andra inlämningsuppgift. Egentligen skulle jag kunna strunta i det för det är ju ett grupparbete men jag känner för att börja med det iaf! Sen får vi göra klart imorgon innan skolan.


Till världens bästa

110377-140

grattis

Grattis världens bästa Denise på 25 års dagen ♥

110377-139

vill ha

Denna vill jag ha!

110377-138

tråk

Uscha vilken tråkig dag det här har varit och fortfarande är!

Tog mig iaf i kragen och gick till centrum, postade brevet till försäkringsbolaget och sen gick jag in och handlade lite. Tänkte faktiskt baka lite snoddas idag, var riktigt länge sen jag gjorde det. Det var min och A.s kakor som vi alltid bakade :)

Håller just nu på att göra lasagnette, skulle först ta någon enkelt till middag men sen kom ja på att vi hade mix så de blev lasagnette istället. Lika bra så kan man frysa in och ta lunchlåda när man inte har mat.

Har lagt ner pluggandet, ska inte plugga mer idag, eller kanske bara läsa igenom mitt papper en sista gång. Tror inte på taktiken att råplugga innan prov, brukar inte vara så mycket som fastnar sen blandar man bara ihop allt!

Ska ta ett varmt och skönt bad sen med någon bra tidning! har inte ens hunnit kolla i cosmo sen den kom så det är på tiden.

Imorgon kväll ska vi iaf hem till Pernilla och Stoffe, ska bli kul att se deras hus. Stoffe är såååå duktig han har byggt allt själv! Skulle jag med vilja göra!

Sen har jag ju totalt glömt bort: GRATTIS till pluset till Pernilla och Stoffe!
Blir allt fler och fler som skaffar barn numera! Måste ju erkänna att man själv börjar längta till en knoddis men samtidigt vet jag att jag inte är mogen för det just nu. Vår tid kommer om 4-5 år och då kommer det bli super!

Ska skämma bort mina barn precis på samma sätt som jag har blivit bortskämd av mina föräldrar. Man blir inte som andra tycker en sämre människa av att vara bortskämd, eller kan man ens kalla sig bortskämd? Är det så fel att ens föräldrar ställer upp och ger en allt de inte hade möjlighet till när de var små? I mitt fall är det annorlunda, jag kommer från en familj som inte alls levde som andras familjer. Mina föräldrar har fått känna på fattigdom, hur det är att vara utan saker, är det då fel att de inte vill att jag ska ha det så?

Min pappa flydde hit utan någonting, allt han ägde var kläderna han kom i! Han åkte när jag var 1 år gammal och började ett helt nytt liv här och det är inte det enklaste man kan göra som vuxen! Han jobbade dygnet runt tills jag var 3½ år och kunde komma ut hit tillsammans med min mamma, han har gått miste om mina första ord och allt det där små barn går igenom. Även när vi kom hit till sverige var det inte en dans på rosor, pappa hade 3 jobb att gå till varje dag medan min mamma lärde sig svenska. Vi har ALDRIG gått på bidrag, inte en enda månad har vi bett om hjälp! Mina föräldrar har sett till att vi klarade oss, fick mat på bordet och rena kläder. Med tiden blev det givetvis bättre och vi har det väldigt bra ställt som det är idag men mina föräldrar har jobbat hårt för det! Än idag arbetar min pappa 6-21 nästan varje dag och det ska han ha mycket cred för!, han är ju trots allt 55 år gammal.
Alla som säger att invandrare borde åka dit där de hör hemma för de lever ju bara upp våra skattepengar borde tänka om! Det finns faktiskt människor som har arbetat väldigt hårt och har gjport sig i mina ögon förtjänta av att vara här! Ibland kan jag tycka att vi har mer rätt att vara här än vissa svenskar som är lata och stämplar hela dagarna för det är sååå mycket enklare än att gå och göra sitt jobb! Jobb finns det i det här landet, det handlar bara om att människor är för kräsna och lata för vad som finns erbjudet!

Hatar när folk talar om för mig att jag inte vet något om livet för jag är ju "bara en bortskämd snorunge" men tänk så fel folk kan ha!
Jag fick veta värdet av pengar redan när jag var 14 år och började arbeta, sedan dess har jag arbetat varannan helg minst! Jag har varit anställd på exakt samma villkor som alla andra, jobbat hårt för de pengar jag fick. Jobbat varje jul förrutom 2 år sedan jag var 14 år, jobbar varje påsk, varje sportlov, varje midsommar you name it!

Jag är evigt tacksam mot mina föräldrar att de uppfostrade mig på så sätt de gjorde.
Jag har gjort det jag har kunnat hittills för att tacka dom, jag har gått ut gymnasiet med hyffsat bra betyg, börjar studera på högskola (även om jag inte valde läkarlinjen som min pappa drömde om utan valde något jag ville bli) så vet jag att dom är sjukt stolta över mig! Allt dom någonsin har bett mig om är att inte slarva bort min chans när det kommer till utbildning, det är det viktigaste man kan ha!
Alla som bor här är lyckligt lottade för i Sverige finns det alltid en chans att göra något av sitt liv men för få tar den chansen!
Jag vet mycket väl att skola inte är för alla människor, vissa har det svårt och jag kan inte säga att min skola har varit en dans på rosor men jag har kämpat för allt och gjort mig förtjänt av allt jag uppnått!
Jag älskar er, världens bästa föräldrar!


Skulle behöva ta mig till centrum men det innebär att jag måste gå *suck* det är trots allt bara 2 km fram och tillbaka men de är tillräckligt långt för mig just nu!

Har pluggat lite *yeey* skulle städa men jag kom bara så långt att jag plockade in i diskmaskinen...

Funderar på att svika min diet idag, behöver något gott känner jag. Något gott som jag kan smaska på medan jag tittar på någon film ikväll, då slipper jag känna mig så ensam...

Får väll traska mina 2 km då

fredag

Blev som ni märkte inget bloggande igår, var i full fart hela dagen så jag hann inte

Iaf på föriddagen åkte jag in till stan och åt sushi med Robert, jätte god restaurang jag aldrig varit på men som jag definitivt ska lägga på minne. Liten restaurang men mysig!
Efter det åkte jag hem igen och pluggade några timmar. På eftermiddagen åkte jag och mamma och tränade på gymmet, gick på crosstraining maskinen i 20 minuter sen styrketränade jag.
Efter träningen åkte vi och köpte lite mat och lagade, blev bakpotatis, kyckling, sås och sallad.

När conny var klar med sitt pokerspelande på jobbet åkte jag och hämtade honom sen blev det att vi tankade bilen och åkte hem. Somnade gott!

Idag tog jag lite sovmorgon, har gått upp tidigt alla dagar den här veckan och ska göra det i helgne också så det var skönt att få sova lite!
Förmiddagen har ägnats åt plugg och nu är det lunch, blev lite rester vi hade kvar sedan veckan, de duger bra :)

IDag fyller Connys morbror Gunnar år *grattis grattis* men jag ska inte ut dit och fira med dom. Vill gå och lägga mig tidigt idag så jag är härligt utvilad till imorgon!


finally!

ÄNTLIGEN är rishögen *connys bil* såld!! Och vi är överlyckliga! Den har legat ute på försäljning sen december men ingen har riktigt nappat förrren igår när en kille hörde av sig och frågade om han kunde titta på den. Han ville ha den men ville ge 500 mindre än vad vi hade tänkt oss och det gick vi med på eftersom avgassystemet håller på att braka ihop och det kostar mer än 500 att laga det! Men det är hans huvudvärk nu ;)

Väntar fortfarande på att Conny ska komma hem, potatis och sallad är klart nu är det bara fisken som ska stekas...undra vart han håller hus?

Imorgon ska jag iaf äta lunch med Robert, var år och dar sen jag träffade honom! Ska bli mycket roligt faktiskt...

Nu hör jag nyckeln i låset så nu blir de mat :)


ingen lust

Idag skulle vara plugg dag men när jag kommit hem fråen gymmet och ätit frukost kände jag verkligen itne för att plugga och jag vet sedan innan att om jag sätter mig ner och tvingar mig själv lär jag mig ändå inget! Tog iaf en paus från pluggandet idag och tittade på film, såg borat, haha sjuk film de där! Eller så är de bara för att jag har sån sjuk humor ;) Sen vart jag så sjukt trött att jag somnade en stund på soffan.

Väntar på att Conny ska komma hem, han slutar 18.00 som nästan alltid annars. Så tråkigt at han är så sjukt morgontrött att han aldrig går tidigare till jobbet så han kan gå tidigare. Dom har ju flex där så de hade gått...
Skulle ha velat åka till någon Duka affär idag och köpt den där knivslipen för våra knivar är nästintill värdelösa just nu! Men men får väll ta tag i det på lördag eller så.

Ska väll ta tag i maten lite smått, idag blir det: rödspätta, potatis och sallad!


alla <3 dag

Egentligen är inte alla ♥ dag så speciellt för mig när det kommer till presenter. Tycker man ska ta tid att bara vara med varandra sen spelar det ingen roll om man bara är hemma eller om man gör något ute på stan.

Dock har jag trots detta hittat 2 söta saker från Urban Outfitters som jag önskar mig, inte bara till alla ♥ dag utan även annars :)

110377-137
110377-136


dagens - onsdag

* gröna mjukisbyxor - älsklingens gamla
* grå collegetröj - stadium

* frisyr: uppsatt i knut
* smink: inget
* nagellack: håller på att falla bort (måste tas bort under dagen)
* parfym: ingen

lång dag

Har haft en väldigt lång dag idag! Gick hemifrån vid 7.15 imorse och kom hem vid 20.00! Åkte iaf till västerås i morse, träffade tjejerna och la ihop vårat arbete som ska vara inlämnat på torsdag sen började vi på andra uppgiften som ska lämnas in nästa torsdag, för en gångs skull är vi ute i god tid :)

Efter det hade jag föreläsning mellan 13.15-16.00. Håller på med en ny kurs, statistik denna gång och det är ungefär som grekiska! Det är hur svårt och krånligt som helst, blir att plugga till tentan direkt efter lördagens tenta! Håller på med formler som inte ens är tal utan massa bokstäver och utropstecken!
t.ex: n-1/e! '* f!, räkna på det ni ;)

Efter föreläsningen tog jag tåget tillbaka till sthlm och åkte hem till mina föräldrar, fikade lite innan jag åkte till arlanda för att hämta min moster och hennes familj som varit och åkt skidor! Vad glad Alexandra och Lukas blev när dom såg mig, världens underbaraste ungar! Otroligt att man kan bli så fäst vid två små barn som inte ens är mina egna! Lovade iaf Alexandra att gå på bio med henne, hon har aldrig varit på bio så det blir nog en upplevelse. Hon frågade mig: är det verkligen sant att man får äta popcorn när man går på bio fast det inte är lördag? haha hon är såå söt! Hon vet verkligen vad som gäller med godis, att det bara får ätas på lördagar.

När jag kom hem hade älsklingen gjort middag, falukorv i ugn och potatis *mumma*

Imorgon blir det vattengympa på morgonen sen blir det plugg som vanligt! hårt liv man lever ;)

Nu blir det iaf duschen en snabbis och sen kommer jag nanna gott!


dagens - tisdag

* grön kortärmad lång tröja - Gina tricot
* svarta leggings - Lindex
* svart kofta - H&M
* svart jacka
* svarta handskar

* frisyr: uppsatt i hårklämma
* smink: mascara

dagens - måndag

* svarta mjukisbyxor - H&M
* vitt linne - MQ

* frisyr: hårklämma
* smink: inget

lite mer

Kunde ju bara inte låta bli att ringa in och lägga till dessa på min beställning, såå söta för inga pengar alls i princip :)

110377-135

ny vecka

Måndag idag...

Förra veckan var det så mycket med skola och jobb så då blev det ingen träning vilket också visade sig på vågen tyvärr! Gick iaf ner 0.2 kg men de kunde ha varit mer!
Denna vecka är det träningsvecka igen, var på vattengympa imorse vid 8.45 - 9.30, skönt att vara färdig med träningen innan 10 på morgonen! Jag gillar inte alls att vara på gymmet på eftermiddagen/kvällen, så mycket folk då!
Sen har jag också bokat in vattengympa på onsdag och step och core på torsdag! Tänkte ta vattengympa på fredag också men det var fullt :(

Idag händerdet inte så mycket, blir ju mest plugg som vanligt. Tenta vecka den här veckan så de blir mest plugg hela veckan *pust*

Förresten, någon som har något bra tips som fungerar mot sköra naglar som går av hela tiden??


dagens - söndag

* svart klänning - Gina Tricot
* svarta leggings - Lindex
* svarta stövlar - Ecco
* svart jacka - Canada Goose
* svarta handskar - Björn borg

 * frisyr: hästsvans med hårnål i luggen
* smink: foundation/puder och mascara


klant vs klantigare

Jaha då har vi bytt efternamn till klant!

Som jag tidigare har skrivit (tror jag) råkade jag ju ta sönder 2 skivor av vårat glasbord i vardagsrummet.
Första gången halkade jag på golvet som var blött för jag hade gått runt i blött hår och det resulterade i att jag ramlade över bordet och slog sönder en skiva i en miljon bitar.
Andra gången tappade jag vårat järn saltkar så en skiva sprack.

Sen dess har vi skojat om att vi kommer ta sönder hela bordet

Och idag var det dags igen! Conny skulle byta lampan som var sänder i facken i vardagsrummet, när han kliver ner från soffan halkar han till så han ramlar in i bordet! Iofs så gick inte skivan sönder denna gång men den lossnade från limmet som den sitter fast med så nu har vi bara en skiva kvar av vårat bord!

Jag gick till en glasmästare i fredags för att få en offert för de 2 tidigare skivorna så jag kunde redovisa kostnaden för försäkringsbolaget men imorgon blir det till att ringa dom och be dom lägga till en skiva...

Kanske ska börja göra vårat hem barnsäkert! Iofs har vi bara planerat barn om 5 år men så som vi håller på så lär det behövas redan nu!


söndag

Händelserik dag idag :) Vaknade och åt frukost och tog det bara lugnt. Sen köre vi ut till kungens kurva, gick på duka och tittade. Tänkte handla upp vårat presentkort vi fått där. Har tittat ut en knivslipsmaskin vi vill ha men den var slut så någon sådan blev det inte!
Istället blev det dessa till vår samling, jag har samlat ett tag och har nu: 6st vittvins glas, 6 st champagne glas och 6 st rödvins glas samt en vinkaraff.


Intermezzo rödvinsglas - 2 stycken blev det

Efter duka åkte vi till IKEA, skulle bara ha galge men kom hem med följande:


* tyg"låda" till smycken och dylikt
* plastöverdrag till kostymer
* en drös galger
* en ungsform (den andra råkade jag ta sönder)
* present papper (alltid bra att ha)
* ljusglas
* värmeljus (som alltid)

* köpte även en liten växt i en kruka som ser ut som ett hjärta (till alla hjärtans dag)
* köpte också lampor till facken i väggen i vardagsrummet

Efter IKEA blev det att vi åkte till Huddinge för att titta på när älgen spelade hockey match mot AIK, AIK vann såklart *hihi*

Efter hockeyn åkte vi till Annie, Conny skulle hämta datorn vi lämnade där igår och som han behöver till jobbet imorgon. Stannade inte så länge och sen åkte vi hemmåt!

Nu är jag helt färdig! Conny tittar på någon dracula film men jag är inte alls sugen på att se den!
Blir nog ett bad sen sängen för min del


30 års kalas

Sitter på jobbet nu och äter lunch, vet att det är sent men jag gillar att ta sen lunch när jag jobbar, då blir det mindre tid kvar att jobba sen :)

Hur som helst, igår hade vi myskväll, massa tända ljus och så åt vi tacos *mums*

Idag ska vi till Annie som fyller 30 år *grattis* har tagit ledigt imorgon så vi får väll se vart man hamnar inatt men för min plånboksskull och för dieten så borde jag hålla mig nykter....fast de får väll bli en annan helg ;)

nä nu väntar jobb *blä*

blond vs brunett

Nå nu kan ni väll rösta på hur jag ska ha det, blondt eller brunt? tack tack!


110377-126
110377-125
110377-124

renovering

Just nu skulle jag ge allt för att renovera vårat kök! Funderar seriöst på att skriva brev till Room Service eller Från koja till slott och be dom fixa vårat kök men jag skulle bokstavligen avlida om dom tog bort vårat golv så brevet kommer nog aldrig bli av...

Skulle vilja byta kyl/frys, spris, fläkt och diskmaskin
Dessa vill jag ha:

110377-123

110377-122

110377-121

110377-120

det där med luckor är svårt! vill iaf ha svarta "stenar" istället för kakel mellan köksbänk och luckor

Detta är bara drömmar  men en vacker dag hoppas jag att det blir av :)

bad hair life

Jag har inte längre någon "bad hair day" utan jag går nu in i "bad hair life" mitt hår ser trist och fult ut varje dag!

I höstas gjorde Alina mitt hår, då ville jag ha det rätt ljust, visserliggen blev det ljust men inte så ljust som jag ville ha det. Tror det krävs några gånger för att få det så, men iaf.
Nu när jag har kommit hem från Thailand har jag en utväxt som heter duga och håret är jätte blondt. Nu är äntligen färgen så som jag ville ha det från början. Men hur vill jag ha det nu då?

Vet inte om hon kan färga in min utväxt i den här färgen så det stämmer överrens med övriga håret exakt och då vet jag inte om jag vill vara blond längre!
Har de senaste dagarna haft en känsla att jag vill bli brunhårig igen, och igår när jag såg bilder på Pernilla Whalgren i sitt nya mörka hår kände jag ännu mer begär haha

Hela familjen, släkten och min älskling säger att jag passar bättre i ljust hår *suck*

Aja kommer en bild senare idag om hur håret ser ut nu så kan ni ju säga vad ni tycker :)

torsdag

Jobbet kallade även idag, micke har ju lunginflamation *hm*
jobbade iaf mellan 8-14, sköna tider iaf :) har blivit mycket jobb de senaste dagarna men det jublar min plånbok åt iaf :)

Ska göra min hemuppgift idag så slipper jag den senare.
Imorgon ska jag börja plugga till min tenta som är den 10 februari.
Ska också maila studievägledaren och boka in ett samtal med henne

nä nu blir de plugg för min del