Tisdag

Dagen idag har gått relativt snabbt, var inte alls lika mycket att göra i morse på jobbet som i vanliga fall på tisdagar.
Fick gå hem i vanlig tid vilket numera är runt 16, att jobba 8-16 är inte alls mycket om jag tänker på vilka andra arbetspass jag jobbat innan haha 8-20 är ju tusen gånger värre :)

Idag svider det lite extra eftersom det är imorgon vi egentligen skulle ha satt oss på planet till Thailand :(
Ser redan framemot nästa vinter haha

I helgen som var tog vi det mest lugnt, var på 80-tals fest på lördagskvällen (kommer bilder snart) och det var trevligt! I söndags var vi på en hus visning, vi hade höga förväntningar på huset eftersom det var så otroligt fint på bilderna men redan i hallen kände vi nej nej nej. Sen att bilderna ljög kraftigt med att allt såg så stor ut är en annan sak. C kunde inte ens stå upp rakt i badrummet på nedervåningen eftersom det var så lågt till tak haha. Det "gigantiska" vardagsrummet var lika litet som vi har nu....
ja tänkt vad man kan göra med photoshop!

Hur som helst, vi blev inte direkt ledsna över att det var massa med folk som kom och tittade, undra hur många det var som budade till slut...

Vi skulle ha gått på en till visning idag men C måste jobba över så vi får hoppa över det huset...
Jakten går vidare men vi har inte bråttom :)

Nu ska jag laga lite middag, återkommer med bilder!

saknar

Idagt saknar jag min vän lite extra mycket. Trots att vi inte längre bor grannar och inte har gjort det på några år så är banden mellan oss fortfarande lika starka. En riktig vän som alltid ställer upp i vått och tort. En vän jag kan tala med allt om. Det kära ni är en äkta vän!



Älskar dig min underbara vän


Sommar

Hittade lite bilder från en utekväll i sommras, en mycket trevlig sådan!

 


Skumpa är gott :)


Puss min älskling

Älskar dig min prins


Wanna

I fredags vid lunch ringde jag Wanna för att försöka boka tid att fixa mina naglar. Fick en tid redan samma dag så jag gick dit vid 17, hon är alltid gullig och fixar tider fort!

Var på tiden att jag fyllde på naglarna för dom va inte snygga, växer ju som ogräs :) Har gjort naglar många många gånger men ingen är så bra som Wanna! Dels går det fort, ca 50 minuter att fylla på vilket underlättar för jag har inget tålamod att sitta där flera timmar sen håller som hur bra som helst, sitter som berg!

Lite innan och efter bilder

 

Förra gången valde jag glitter tippar men denna gång körde jag vanlig fransk, mindre att pyssla med hemma själv :)

Dags att krypa till kojs, jobb väntar imorgon!

borta bra

Vid denna tidpunkt på året brukar vi inte alls befinna oss i kalla och snöiga Sverige utan i varma och underbara Thailand. Jag tror seriöst att jag var thailändare i mitt förra liv för i min värld finns det ingen vackrare plats än just det landet. Som ni förstår befinner vi oss alltså inte där i år. Planerna var att vi skulle åka dit 27 januari  till 8 februari men på grund av vissa omständigheter kommer jag inte att befinna mig där då tyvärr. Ibland blir saker och ting inte alls som man tänkt sig eller hoppats på men desto roligare kommer vi få det nästa vinter när vi garanterat kommer att vara där!

Men jag hänger inte läpp för det, kommer bli en annan resa som vi planerat och som vi väldigt snart kommer att boka. Finns även en del sommarplaner som inte kommer att förbi planer länge till utan verklighet då även det ska bokas. Har jag berättat för er att jag älskar att resa?

Men innan dess drömmer jag mig bort till paradiset


Bilden är privat och får inte användas utan mitt godkännande!


så va de med de

Har inte hållt mig borta från bloggen frivilligt för jag har velat blogga om en massa saker men jag har haft otroligt mycket att göra så tiden har inte funnits där.

Jag jobbar otroligt mycket nu Hej super lön! bara denna vecka ligger jag på 64 timmar... och då har jag inte räknat med mina OB timmar! sedan tar skolan mycket tid. Har en hemtenta som ska in på fredag, den är färdig nu men har inte haft orken att läsa igenom det ännu, får bli imorgon kväll efter jobbet.

Hade en monsterinlämning i en kurs förra veckan som tog otroligt mycket tid, aldrig varit med om liknande! Men nu är den inne och fick veta idag att jag blev godkänd! Lagom kul att det tar månader att göra en uppgift och svaret får man efter 3 dagar haha

Idag hade jag min lediga dag fast särskillt ledig blev jag inte eftersom jag satt och kämpade med tentan. Dock hann jag till Täby C för att luncha med en vän, mycket trevligt! Sedan gick jag runt lite och fick med mig några påsar hem. I en av påsarna blev det en överraskning till C, ett par täckbyxor för skidåkning. Till mig själv blev det en tröja jag spanat in på H&M hemsida men det var för lång beställningstid, jag har ju nada tålamod


Bild: www.hm.se

Sedan köpte jag även en cool rolling stones tisha jag velat ha länge! Det roligaste av allt va lite 80tals prylar jag köpte i form av örhängen, leggings och armaband som jag ska bära på en fest med samma tema nästa helg, kommer bli riktigt kul!
Förresten, har du kvar dina turkosa pumps kussen? låna?

Ikväll har vi lagat god mat och slötittat på TV, sedan har jag filat på de sista raderna och nu är jag klar för en dush och kudden!

Sov gott kära ni, ska inte dröja lika lång tid till nästa inlägg - lovar!