Du och jag

Du och jag mot världen
Jag älskar Dig


Smygbilder

Har lite tid över på semestern så jag tänkte lägga in lite smygbilder från semestern, resten får ni se när vi kommit hem!



Utsikten från hotellrummet


Lata dagar vi poolen


På balkongen


Lite brun har jag blivit iaf


På en strandbar

Bloggpaus


Mellan 22/7 - 29/7 tar jag en bloggpaus.

Jag och C åker iväg och firar hans kommande 30 års dag lite i förväg för oss själva.

Hallon

Sitter hemma hos svärföräldrarna, dom har åkt iväg för att titta på något och C håller på att spola av bilen med högtryckstvätten.

Har ätit så mycket hallon att jag tror jag kommer spricka, dom har typ 10 hallonbuskar så där har jag varit bosatt :)
Ska fråga om jag kan få plocka med mig några hem

Vi blir kvar här till imorgon så bilder från den gångna veckan kommer imorgonkväll för på dagen ska vi ut till mina föräldrar.

Hoppas C´s syster kommer snart och gör mig sällskap....

Home

Då var vi hemma igen, iofs så kom vi hem vid 20 tiden ikväll men har haft fullt upp här sen dess...
Har ägnat kvällen åt att åka och handla mat, packa upp, sortera tvätt och ta igen läsning på olika bloggar :)

Snart ska jag krypa ner i sängen för imorgon är det åter igen full fart hela dagen. Har tvättid mellan 10-13 och efter det åker vi ut till svärföräldrarna och stannar där tills måndag.

Har iaf haft en underbar vecka med min älskade vänner. Återkommer med uppdatering imorgon!

I Malmö

Sitter hemma hos Denise och Peter, imorgon åker vi vidare :(
Har haft det super kul här och det känns alltid så tråkigt att åka härifrån för man vet att det dröjer ett tag innan man ses men drömmen vore ju att dom kom upp den 16 augusti när C har sin 30 års fest!
Annars får jag komma ner och hälsa på snart igen....

Ska berätta allt vi har gjort men känns inte så roligt att sitta framför datorn när man väl ses så jag uppdaterar när vi kommer hem på lördag/söndag.

Imorgon rullar vi viare till Halmstad för att hälsa på Martina, blir mysigt!

Skriver mer till helgen om inte tidigare!

Vaken!

Då var man vaken igen, känns som jag endast har blundat 10 minuter och inte sovit ett dugg men jag klarar mig :)

Vi tänkte bege oss hemmifrån runt 6 så det är lika bra att sätta igång med det jag har kvar.

Hej då Sthlm och hej hopp Malmö

Sova?

Klockan är över 23 och som vanligt sprack min plan! Har precis torkat håret men ska fixa med luggen imorgon eftersom den ser ganska rolig ut när jag sovit :) Ungefär som i filmen "den där Mary"

NU är det iaf läggdags, ska bara plocka undan lite här hemma...
börjar ju låta som alfons...ska bara....

Packar

Håller på att packa det sista, är nästan klar men det finns vissa saker jag inte kan lägga ner förren efter duschen.

Mitt mål är att somna innan 23 men vi får väll se hur det blir det med.....ska hoppa in i duschen nu sen fortsätta pricka av på min packlista.

Imorgon kommer vi Denise!

Vaxa benen

Ja det är det jag har ägnat mig åt en stund nu. Men tyvärr tog vaxet bara bort de svarta grova hårstråna så dom är fortfarande lite stickiga :( Får lösa det med rakhyveln....

Så til lfrågan om det gjorde ont?
NEJ! Klart att det känns men ska inte säga att det gjorde ont för det gjorde det inte, förstår inte varför alla gör grimaser när man talar om att vaxa benen men alla har ju olika smärtgränser!
Har även provat att göra med epilator men det är ju bara en lång utdragen smärta och jag tycker inte resultatet blev så jättebra heller så när håret har vuxit ut igen ska jag boka in mig för vaxning på salong. Ville testa hemma först så man inte ligger där och skriker men nu är det ju inte så farligt så jag ska boka tid!

Ska fortsätta småpyssla här hemma innan det är dags för sängen.
Sista dagen på jobb imorgon innan 4 långa veckors semester!

Jobbet

Sitter på jobbet, har varit här sen 8.00 imorse och kommer bli fast här till 19.00! Vill verkligen gå hem nu, dagen går så otroligt segt men det är väll för att man längtar till semestern.

Ikväll när jag kommit hem måste jag packa för imorgon blir det en väldigt tidig läggdags. Har skrivit en liten packlista på det allra viktigaste och sånt som jag glömmer bort lätt så jag hoppas på att jag kommer ihåg att ta med den härifrån också!

Idag går det stora flyttlasset från lägenheten till huset. Sitter ju fast här så jag kan inte vara med men just nu är jag sjukt trött på flytt! Har självklart ställt upp och hjälpt till hela tiden men nu ska det bli skönt att få slippa det haha

Nä, bäst att börja jobba igen *suck*

Som vanligt

Som vanligt är det länge sen jag skrev, måste verkligen skärpa mig men snart är semestern här så då lär det inte bli mycket bloggning heller...

Hur som helst, helgen var jätte trevlig, i fredags var vi ute och åt gott på Thaiboat. Gillar verkligen den restaurangen!

  

I lördags tog vi en riktig turisttur i stan, gick mot slottet och gamla stan där vi åt lunch. Sen promenerade vi genom hela stan och åkte hem på eftermiddagen

 

På kvällen kom Bobbo förbi och vi grillade och hade det trevligt. På kvällen bar det av ut i stan, det blev stures

 

I söndags tog vi det bara lugnt, sen körde vi Kim till arlanda där vi fikade innan hon steg på planet och åkte hem. Ser fram emot att träffas igen!

Efter arlanda åkte vi inom ett köpcentrum, var sugen på att köpa lite saker till semestern men det är inte lätt att gå runt och titta när man har en suckande C i hälarna....slutade med att jag blev sur och gick ut ur centrum utan något! Nästa gång ska jag åka själv!

Vi körde iaf hem till Kjelle och Jessica och fick träffa underbara Melina, så söt hon var och så liten!

Lyxdag

Idag har jag haft en riktigt lyxig dag, en dag där jag fixat mig själv...
Vid 11 var jag på min mosters salong, där fick jag en pedikyr i en timme så nu har jag riktiga sommarfötter. Efter det tog min moster hand om mig, hon klippte mitt hår (dock bara ½ cm eftersom det inte var slitet alls) hon färgade håret, färgade ögonbryn och fransar och klippte till min lugg.
Åh vad jag önskar att jag kunde ha fler dagar som denna....tur att man kan unna sig lite lyx ibland!

Nu har jag landat lite här hemma, ätit lite lunch och snart ska jag iväg igen. I eftermiddag ska vi åka till huset och hjälpa till att lägga golv i det lilla huset, blir nog bra.
Men innan ska jag fixa lite ärenden som mamma bad mig göra.

Åter ikväll!

Lördag

Ska berätta allt om helgen imorgon men just nu är C´s vän Kim här på besök från Holland. En underbar tjej men det var väldigt jobbigt att prata engelska igår, hittade inte orden! Men idag är det mycket enklare, mer flyt i talet och det är kul!

Ikväll vankas det utgång, har precis avslutat en grillkväll här hos oss och vart det är av senare vet vi inte ännu men det lutar på antingen Berns eller Sture så vi får se!

Som sagt återkommer jag imorgon då förhoppningsvis med bilder för jag har totalt glömt att fota men ikväll så!

Hoppas ni har en bra helg

Grattis

Grattis världens finaste prinsessa på din 6 års dag

JAG ÄLSKAR DIG


Dålig

Har varit en dålig uppdatering här inne men har verkligen har TOKMYCKET att göra den senste tiden! All ledig tid har gått åt att hjälpa mamma men oj så fint det blir! Riktigt avis på deras hus!

Hinner inte uppdatera mycket nu heller för jag ska slänga mig i duschen och sen ska vi på kalas men ska försöka uppdatera mer ikväll!