Välkommen!

Välkommen till världen lilla Neo
Stoffe och Pernillas son

Jobb jobb jobb

Sitter på jobbet och har äckligt tråkigt som vanligt, längtar verkligen tills jag är färdig med skolan och får ett "riktigt" jobb som är 8-17 som alla andra. ALDRIG i hela mitt liv ska jag någonsin mer jobba helg eller några röda dagar! Visst det här jobbet är min inkomstkälla och det är ju det (självklart tillsammans med C) som gör att vi kan göra alla saker vi gör men jag är så trött och less på det här, har varit här i 9 år nu *illa* Nästa år ska jag iaf få skumpa av dom haha

Det gör inte saken bättre att jag ska spendera hela mig helg här med, bara det får mig att längta sjukligt mycket till måndag! Eller iaf till söndag kväll...

Ikväll händer det inte mycket, blir väll att ära middag sen kolla TV och sen sova, samma gamla vanliga..

uscha jag hör hur pessimistisk jag är, är väll en sån dag där inget är roligt....längtar tills klockan blir 20.00 och jag iaf får mysa med C en stund!

Nytt

Detta var det enda jag shoppade igår: En halsduk

image317

Jag och mamma åkte till den omskrivna outletten på gärdet (som många bloggerskor nämnt i sina bloggar) men vet ni vad som fanns där? Inte ett sk*t, eller det var inte helt sant för min halsduk köpte jag där men resten var nästan hemskt! Alla klänningar såg ut som sopsäckar, alla skor var från 1980 talet och alla väskor var urplockade, inga fina alls kvar!
Men jag ger inte upp, har andra hittat fina saker där kommer jag också att göra det, får gå dit nästa gång med!

Beroende!

Mitt nya beroende:


 

image316

Vad är du beroende av?

Onsdag

Dagen har verkligen flugit förbi! Känns som att jag vaknade för 1 timme sedan! Hm dagen har iaf bara inneburit plugg.
Börjar gå bra det här, imorgon ska jag åter igen till min moster för att plugga, hon är min räddare i nöden! Då hon har pluggat ekonomi och varit lärare på handels samtidigt som hon doktorerade vet hon vad hon sysslar med om man säger så. Alltid bra att gå lite extra trix och knep för att det ska gå bra, är evigt tacksam för hennes hjälp!

Uscha den här bloggen handkar ju bara om mat och plugg numera men samtidigt speglar den ju min vardag...inte för att min vardag består av mat...äsch de här blev krångligt men ni förstår nog vart jag vill komma!

Sen har jag varit duktigt och gjort dagens middag, jag ska nämligen åka och shoppa med mamma och C jobbar som vanligt till 18 och kommer hem vid 18.30 så då är det lika bra att göra maten innan och värma när vi kommer hem. Idag blir det ris, fläskfilé och massa grönsaker i ugn *mums* får se hur många poäng jag har kvar för då kan det eventuellt bli lite sås också! Men det är lika gott utan sås!

Nu blir det duschen och tvätta håret sen shopping! Visar när jag kommer hem om jag hittar något, vet iaf vad jag är ute efter!

Shoppat

Orkar inte fota alla kläder jag köpt sedan jag visade sist så det får bli bilder på det jag har shoppat i helgen och i veckan. Var nämligen iväg till Skärholmens Centrum med C´s syster, vi skulle leta efter present till P som fyllde år men självklart hittade vi lite till oss också!

     

* 2 Knästrumpor, snyggt över stövlar
* 2 Strumpbyxor, lite omväxling till leggings
* Skjorta till C som jag gav honom på vår 2½ års dag
* Kms saltvatten spray, nu ska dom fina lockarna fram!
* Kms torrschampoo, första gången jag köper torrschampoo så får se om det fungerar
* Termosmugg, perfekt på tåget till skolan då jag aldrig hinner dricka kaffe hemma

Lite annat som en är med på bild:
* Bas linnen, ett brunt och ett rött
* En klänning i lila
* En klänning i grått


God morgon!

God morgon världen (okej Sverige då)

Har haft en riktigt skit natt, har drömt så sjuka drömmar så det är ja helt sjukt! Drömde att jag rånade en bank med en vän, vi pratade på engelska och hade oss. Allt utspelade sig i en skidort för sen åkte vi skidor och träffade vi på flera andra vänner. Polisen kunde absolut inte förstå att det var vi men jag såg direkt likheterna när vi fick se videofilmen från rånet på tv så jag började smått förändra mig och helt plötsligt kunde jag inte alls prata engelska haha där vaknade jag!
Hur kan man drömma att man rånar en bank?

Idag är jag ledig från föreläsningar, det börjar lida mot tenta dags! Imorgon är det föreläsning och sen är det bara nästa måndag, tisdag och torsdag och sen är vi lediga i 2½ vecka så vi kan tentaplugga, det behövs verkligen när det är en så svår kurs!

Nu blir det frukost, återkommer med lite shoppingfynd snart!

Rosor

Dessa rosor fick jag av älsklingen idag, han är sååå gullig!

image308

image309

Dagens mat

Hade tänkt att lägga in dagens mat under den nya kategorin som lite tips på vad man faktiskt kan äta, ni kommer märka att man kan äta rätt mycket!

Dagens mat - tisdag:

   

* Frukost: knäcke bröd med keso och krydda, ägg smörgås utan äggulan (det är där allt fett sitter)
* Lunch: Fiskbullar i dillsås, potatis och rivna morötter
* Mellanmål: En halv melon
* Middag: Scampi wook med ris (nej vi äter inte i lunchlådor,glömde ta kort på min tallrik)
* Kvällssnack: (ej med på bild) popcorn

Allt detta och jag har fortfarande 4 poäng kvar att spara till helgen!

2½ år

2 ½ ÅR AV KÄRLEK OCH LYCKA


image303

JAG ÄLSKAR DIG

Stupid stupid

Jag har gjort det igen, försovit mig så jag missade min föreläsning! Andra gången på kort tid *ångest* hade ställt klockan som vanligt på 5.50 och skulle snooza 10 minuter till men när jag hör klockan ringa igen tänkte jag " de där är inte min signal" "vad lång tid 10 minuter är" tills jag får upp ögonen och hjärnan börjar fungera igen. Märker att det är C´s klocka som ringer och att hon är 08.00. Inte undra på att 10 minuter kändes långt när jag sov i 2 timmar och 10 minuter!

Det var bara till att ringa Susan och säga att jag inte kommer sen la jag mig igen och sov till 10.30 *nice*

Idag har jag inte gjort många knop, betalat räkningarna resten får C ta, pluggat lite som vnligt, tittat lite i tidningar och småplockat lite hemma.

Ska återgå och plugga en liten stund till, eller iaf till klockan 17.30, då är det dags att göra lite middag.

Mitt nya jag!

Idag startar min nya kategori: Beas sundare liv.
Egentligen startade det hela förra måndagen men då jag inte visste om jag skulle orka med detta (trots att viljan varit där) eller om det skulle fungera valde jag att vänta en vecka.

Det är inget nytt fenomen men för mig är det nytt, självklart har jag hört talas om det men aldrig provat det själv trots att jag provat nästan alla dietkurer!

Mina damer och herrar (om det är några herrar som läser?) låt mig presentera: Vikt Väktarna - Ät och Njut!
Denna version av Vikt Väktarna innebär inga möten, inga offentliga vägningar, ingen förnedring eller något!
Det fungerar såhär:

* Köp CD-skivan Ät och Njut genom Vikt Väktarnas hemsida
(Eller skaffa den på ett mindre lagligt sätt *host* dock är den mindre lagliga versionen från 2005 men det fungerar exakt lika bra)
* Fråga dig själv om du verligen är redo för detta för det går inte att fuska om man ska ha ett reslutat som är bra!
* Börja vilken veckodag du vill, men jag tycker det är bäst att börja på måndag morgon, ska förklara varför senare.
* Installera programmet eller skivan och börja fylla i den dagen du känner dig redo att börja.

* När programmer väl är installerat är det enkelt att börja, man väger sig och mäter både höft och midja. Det är viktigt att man gör det vid samma tidpunkt varje vecka framöver så man får en rättvis bild av sin viktnedgång.
* Sedan börjar man fylla ivad det är egentligen man har stoppat i sig under dagen och det är här kruxet börjar. Du kommer märka att du INTE kan fortsätta stoppa i dig mat och sötsaker på samma sätt som du gjort innan, du MÅSTE ändra dina matvanor!

Programmet baseras på ifall man är kvinna/man, hur lång man är, hur mycket man rör sig i sitt arbete och vad ens BMI är. Programmet räknar sedan ut hur många poäng man får äta under en dag. När man sedan skriver in allt man äter under dagen dras det hela tiden poäng beroende på mängden man äter och vad det är man stoppar i sig. Det är här man verkligen vaknar till liv när man ser hur mycket skit det egentligen är i pizza, hamburgare, chips och godis!

För varje dag får man spara maximalt 4 poäng som kan utnyttjas till helgen exempelvis (nu förstår ni nog varför jag föredrar att väga mig på måndag morgon) Det viktiga är att när söndagen är slut ( om man nu väljer att veckan ska börja på måndagen) att man ätit upp ALLA sina poäng, även de man har sparat annars kommer man minska fort i vikt i början men sedan rubbar det ämnesomsättningen och man kommer att gå ner mindre och mindre.

Det som förvånade mig är att man faktiskt får äta ganska mycket mat, i början var jag hungrig konstant eftersom det i början är svårt att veta hur många poäng man ska "slösa" under dagen så man har kvar poäng till middagen då middagen är den måltid som oftast kräver flest poäng men nu när jag har lärt mig hur jag ska äta är jag inte hungrig alls, jag är förvånad över hur mycket mat man får äta om man väljer rätt mat!

Det här handlar absolut INTE om att banta utan att lära sig välja rätt produkter att stoppa i sig för ett sundare liv.
Sedan har Vikt Väktarna en hel del produkter som de själva tagit fram och dessa innehåller färre poäng men dessa produkter är ganska dyra om man jämför med andra "vanliga" märken men man måste inte köpa deras märke för att få det att fungera, det räcker med att köpa light produkter och produkter med mindre fett i. Tänk på att nästan all frukt och nästan alla grönsaker är poängfria, alltså får du äta hur många som helst av dom! (dock finns det undantag såsom avokado, plommon, annanas och vindruvor t.ex. som innehåller poäng)

Programmet har även en del där man lätt slår upp hur många poäng varje vara innehåller och hur man ska välja mat när man exempelvis går på restaurang.

Jag är väldigt prositiv till detta då jag redan sett resultat på vågen!

På min första vecka har jag gått ner 1.4 kg. Midjemått och höftmått mäter jag inte varje vecka utan kommer att mäta ungefär varannan vecka eller en gång i månaden.
Mitt mål är inte att jäkta mitt viktras mot tiden, det får helt enkelt ta den tid det tar att gå ner till min målvikt men jag vet att om jag sköter mina poäng kommer jag att nå dit fortare än om jag bantar på måfå.l

Lycka till den som nu hänger på detta och skriva gärna och tala om hur det går för er om ni provat eller har några frågor eller andra tips!

Viktigaste!

Årets viktigaste match spelas ikväll, AIK mot Äckelgården.
Det värsta är att jag inte kan se hela matchen, måste verkligen plugga ikväll, och min moster kan bara sent på kvällarna när de små terroristerna har lagt sig så vi kan få vara i fred. Men nu ska jag inte hänga läpp, kan roa mig med att sjunga lite trots att jag inte kommer att se!

*Aaaallmänna idrottsklubben AIK
Vi är överallt
Men det är inte ni
För ni är djurgårdsjävlar
Aaallmänna idrottsklubben AIK....*


Zombie

Är som en zombie idag, helt totalt slut i skallen. Var jätte trött när jag vaknade, sov på tåget till västerås, sov på tåget på vägen tillbaka till sthlm, sov 1½ timma i soffan när jag kom hem och hade det inte varit för att jag var tvungen att göra mat och för att jag ska iväg och plugga med min moster så hade jga lagt mig i sängen och sovit till imorgon!

Men nu går det ju inte så istället har jag lagat mat, det står i ugnen nu och under tiden har jag tagit en powerdusch. Nu ska jag klä mig och sedan vänta på C.

Skulle berätta om det roliga jag skrev imorse men det hinner jag inte göra nu, ska snart åka iväg och C har inte ens kommit hem och vi har därför inte ätit middag heller ännu. Skriver om det ikväll om det inte blir för sent annars imorgon!

wihoo!

Det fungerar, det fungerar *hoppar upp och ner*
Berättar mer ikväll, nu strax är det dags att åka mot föreläsning!

Fredag

Fredag idag och jag har varit ledig. Men har ändå haft fullt upp med lite ärenden och liknande.
Nu sitterj jag och väntar på att mamma och pappa ska komma förbi på lite fika innan de åker till landet. Sedan ska jag hämta C vid halv sex då jag har haft bilen idag.

Ikväll blir det väll inte så mycket mer än god middag bestående av krabba och sen kanske någon film eller liknande, återstår att se. Kvällen är nämligen oplanerad för en gångs skull!

Imorgon blir det Ekerö på eftermiddagen tror jag det är eftersom Patrik fyller 19 år. Måste åka och köpa en present, antingen idag eller imorgon! Vad ska man köpa?

Vad ska ni hitta på ikväll?

Tidsfördriv

Vi har spenderat en del av kvällen med att spela Yatzy och vi kan ju konstatera att jag är bäst (nästan alltid iaf)


image301
(Bilden tagen från: http://www.kemedia.com/kemedia/Pics/large/115147_6167.jpg)

Skor!

Gillar dessa skor skarpt!

image299

image300

De översta har jag provat och de sitter jätte snyggt! Men pumps kan man heller aldrig ha för många av!

(Skorna kommer från Scorett)

Tråååkigt!

Var länge länge sen jag hade såhär tråkigt! Vet inte alls vad jag ska göra, finns iofs en hel del att göra såsom: städa, tvätta, plugga och så vidare men just nu är inget av det lockande...
C är inne i duschen och sen ska han titta på Heros och det ser inte jag på så med andra ord ska han vara tråkig hela kvällen *suck*
Vill hitta på något nu!

lite nyheter

Har gjort en del shopping den senaste tiden. Har köpt lite ego grejer till mig själv så nu ska jag få bukt både med mina knäppa naglar och med min torra hud som blir ännu torrare på vintern men även med mitt torra hår.

  

* Ansikts peeling från Decleor, fick även med prover på arom essensen som jag ska köpa om den är bra och ett prov på en ansiktsmask som även den ska inhandlas om det blir ett bra resultat.

* Nagelvård, nagelstärkare, nagelbandsremover både i kräm och sticka, glasfil och ett nytt nagellack till naglarna när de blir fina!

* Hårvård, ett leave-in balsam från Sebastian (Tack Denise för tipset) ska prova denna då min från Loreal Expert är slut nu

Sedan blev det lite nyehter till hemmer också:



* fruktkorg till bodet, behövs lite svarta detaljer nu när kyl/frys är svart och övriga detaljer utom luckorna kommer att vara svarta

* underlägg till kastrullet, även de i svart fast de syns lite dåligt på bilden
.

Onsdag

Onsdag idag, skulle haft föreläsning men som jag skrev igår blev jag hemma idag, tycker de är bättre att ta en dag extra än att bli sjuk på väg eller så.
Har istället suttit och pluggat lite hemma, börjar komma ikapp nu. Har haft en hel del övningsuppgifter att göra men nu är jag på väg iaf, ska försöka hinna ikapp helt till nästa vecka, det är mitt mål!
Även om det är 5 veckor kvar till tenta så kommer 5 veckor gå fort!

Känner mig hyffsat pigg idag, det känns fortfarande att man varit sjuk, lite mör i kroppen men som sagt börjar jag återhämta mig. Aldrig mer pizza där iaf!

Idag ska vi hem till min mormor som fyller år imorgon men som ska firas idag. Har köpt lite spa produkter till henne så hon kan skäma bort sig själv lite och så ska hon få blommor såklart!

Återkomma med en inlägg om lite shoppingnyheter!

checkat ut!

Har varit utcheckad i 2 dagar nu!
Har varit totalt nollställd och inte gjort mer än att titta på tv.

Det hela började i söndags när vi bestämde oss för att äta pizza till middag, eller det kanske är fel att säga att det började då för att för mig började det på måndag morgon och för C natten till måndag. Det blev ett himla spring till toaletten, alltså magsjuka/matförgiftade, kalla det vad ni vill!
Sedan dess har jag legat i sängen med illamående, frossa, ont i kroppen och allt man kan tänka mig! C har mått lite bättre men har varit hemma i 2 dagar och tagit hand om oss.

Nu känner jga mig dock lite bättre men fortfarande svag i kroppen så jag blir hemma även imorgon. C ska nog gå till jobbet imorgon om det inte händer något under natten.

Nu orkar jag inte skriva mer, återkommer!

Fredag

Det blev ingen promenad idag, tog istället cykeln och cyklade till affären och köpte lite grejer till middagen ikväll.
Blir oxfilé med potatis och grönsaker i ugn och till efterrätt blir det äppelpaj med vaniljsås *mumma*

Har precis börjat med maten, C kommer hem om en liten stund.

Imorgon är det fest hos Kjelle och Jessica då Jessica fyller 30 år idag *grattis*
Men innan festen ska jag jobba hela dagen och det blir även jobb på söndag då hela kroppen och hjärnan lär vara ur funktion men sen är jag ledig från föreläsning på måndag så då kan man ta en sovmorgon :)

nu ska jag sätta igång och baka pajen!

God morgon!

Kanske lite sent att säga god morgon och jag har varit vaken länge men för bloggen är det god morgon iaf då det är dagens första inlägg.

Igår lyckades jag nästna somna i badet tills C kom hem och då var jag som ett russin efter 1 timma i vattnet som nästan var helt kallt! Men usch så underbart det var att bara ligga där med tända ljus, nu när det är höst och snart (!) vinter kommer det bli många många skumbad.

Idag är jag hemma, har hela dagen tänkt ge mig ut på promenad men inte tagit mig i kragen. Det är sådär halvsoligt och riktigt höstigt ute. Det ligger redan en massa löv på gatorna och jag har helt glömt bort hur värme känns...

Har hänt lite sen jag skrev sist, alltså inte sen igår utan sen gången innan.
hm låt mig se...
förra helgen var mysig. På fredagen var si som sagt på bio och såg "På smällen" var faktiskt rolig men lite väl lång tycker jag. Komedier ska bara vara 1½ timma annars blir det lite utdraget men helt klart rolig!
På lördagen var vi bara hemma större delen av dagen och vid klockan 15 åkte vi iväg på kalas, denna gången var det C:s moster som fyllde. Blev bjudna på sallad och äppelpaj (åh nu vill jag baka äppelpaj) vid 19 tiden åkte vi hem till oss, C tog med sig sina killsyskon hit och även sin kusin och Bobo för att se matchen. Annie och Thomas följde med med barnen och undertiden killarna tittade på fotboll och skrev som dårar och barnen sov tittade jag och Annie runt på nätet och snackade en massa skit.
När alla gått hem utom Annie och Thomas bestämde vi att dom skulle sova här och så blev det!
På söndagen åt vi en god fruskot och snackade lite innan de åkte hem och C började damsuga och tvättagolven här hemma och jag plockade undan.
Fram mot kvällen frågade C om jag ville gå på dejt och det ville jag, först skulle vi ut och äta på Bamboo City och sen bjöd han på bio *hihi* såg Shrek denna gången och den var lika rolig som de två första filmerna även om handlingen var rätt lam.
Mycket lyckad helg iaf!

Denna vecka har bara rusat iväg, i onsdags kväll var vi hemma hos Annie och Thomas för att C skulle fixa deras dator, blev även bjudna på middag och jag och Annie spånade lite på idéer man skulle kunna göra i deras sovrum.
Idag är det som sagt fredag, ska hinna med att plugga lite idag med. Annars händer det inte mycket.
återkommer senare!

Trött!

Åh vad jag är trött!
Åkte hemmifrån vid 7 imorse och kom hem 20.30! lång dag i skolan, iofs inte föreläsning hela dagen men det blev en hel del plugg i bibblan efteråt.

C är och spelar poker på jobbet och jag har tappat upp ett riktigt skumbad. Kanske skriver mer senare eller imorgon!

image294
Tyvärr en inte vårat badkar! Hade inte tackat nej till det iaf!

Tack!

Har tittat på dessa skor innan men känns lite sisådär för dom, tycker om modellen och älskar klacken men de är i lack vilket jag inte alltid tycker är snyggt! Dessa ser dock inte alls så lackiga ut på foten och när jag visade dom för älsklingen tyckte han definitivt att jag skulle ha dom så han köpte dom åt mig *tackar tackar*

  

Fredagsmys!

Nu börjar vårat fredagsmys. C kom iväg från jobbet sent eftersom det var en olycka vid täby och det gick inte att komma fram var han kvar på jobbet längre men nu är han iaf hemma :)

Har gjort wok men jag wokar inte lika bra som han men det går nog att äta :)

Efter maten ska vi gå på bio vid 21.00 och innan de vill jag springa i affärer och titta efter nya leggings då nästan alla mina långa är sönder eller urtvättade.

filmen vi ska se är:

image290

Lite bilder!

Äntligen har jag lite tid att sitta vid den bärbara datorn och nu kommer bilder på lite grejer som är nytt hemma!

Sovrummet:
   

Köket:
    

Lite annat:
 

I sovrummet är det inte så mycket osm har öfrändrats sedan innan, det lite ommålat till begie och lite skit har rensats bort.

I köket är det ny kyl och frys och äntligen har vår kökslampa som vi fick av min mormor i inflyttningspresent kommit upp!

Bland annat så har vi fått ett tidningsställ i hallen på väggen och sedan har garderoberna i sovrummet fått belysning så man ser någon när man öppnar dörren :)

Fondue

Blev inga bilder på kyl och frys idag, har inte orkat eller hunnit lägga in dom på datorn ännu, får göra ett nytt försök imorgon!

Ikväll har vi haft mamma och pappa över på middag, bjöd på fondue, så gott!


image278

Nu blir det sängen!

kyl och frys

Fick vår kyl och frys förra veckan men eftersom dom inte fattar höger och vänster i affären var frysen felhängd, fick  en ny igår. Igår var även rörmockaren här och installerade allt så nu är det så fint i vårat kök! Resten av köket kvar bara *haha*

Efter mycket om och men fick vi igång vattnet till dom också, jag hade försökt hur länge som helst tills Conny kom på idén att man nog skulle vrida igång vattenledningen haha! Tur att någon av oss är smart iaf!

Idag ska Connys pappa hämta våran kyl och imorgon frysen sen blir det fint i köket igen.

Kommer komma upp bilder senare när jag sitter vid min bärbara, har inga bilder på denna dator!

Latte

Sitter med min latte i högsta hugg. Den nya espressobryggaren är grym! Den förra vi hade användes inte så mycket då den var ganska krånglig och den skummade inte mjölken tillräckligt bra. Denna masin gör jätte god skummad espresso och under tiden kan man värma koppen på plattan ovanför. Mjölken skummar sig relativt lätt om det inte är för mycket mjölk i bägaren för då krånglar den lite men mjölken blir snabbt varm.

Det mest underbara med maskinen är att det går fort!
Den här maskinen kommer användas bra mycket! När vi gör om köket är min dröm att göra en inbyggd espressomaskin som även malen kaffebönor men vi får se vad det blir annars fungerar den vi har ni perfekt!

Långt inlägg om kaffe men det är en "viktig" del av vardagen *haha* Förra året var kaffet helt okej i skolan men nu i år är det förskräckligt, smackar bara blask så nu blir det inte så mycket kaffe i skolan, där blir det mest té.

Nog om kaffe, ska återvända till soffan och böckerna och avnjuta min perfekta latte

Klantskalle!

Klantskalle Bea försvo sig imorse! Hade ställt klockan på 06,00 och skulle snoosa 10 minuter till men istället stänger jag av väckarklockan och efter en stund vaknar jag av att jag måste ha sovit mer än 10 minuter och det hade jag! Så det blev ingen föreläsning idag, kändes inte lönt att åka dit och vara där 1 timma!
Istället har det blivit plugg här hemma och tvätt och nu är jag på en liten rast innan jag ska fortsätta läsa!

"Bara" 4-5 timmar kvar innan älsklingen kommer hem *jihoo*

Saknar dig!


image277

När du är iväg vet jag vad riktig saknad är
Kan inte tänka mig livet utan dig
Du gör mig hel och lycklig
Jag älskar dig

Färdigt!

Blev en sen natt igår, var inte i säng förren vid 02,30 men jag hann med det jag hade tänkt hinna med. Sydde upp gardinerna och packade tillbaka allt i skåpen så nu är köket jätte fint inne i skåpen.
Sovrummet blev mycket bättre än jag hade förväntat mig, tog bort allt smålock så nu är det sådär stilrent som jag gillar det! Skulle vilja ha så överallt i hela lägenheten men det är svårt eftersom man har så mycket saker...

När jag kom hem från jobbet idag plockade jag undan det sista och dammsög lägenheten, bytte även sängkläder i sovrummet.

Det jag har kvar nu är att slänga en massa grejer i grovsoporna och tvätta golvet i köket och hallen och torka av alla speglar.

Grovsoporna tar jag imorgon, har ingen lust att gå ner dit idag men golvet ska moppas nu!

Sen blir det duschen och till slut sängen, föreläsning imorgon 9,30-12,00

fullt upp!

Som jag misstänkte har jag haft fullt upp med en massa "att hinna med innan helgen är slut" saker! Har hunnit med en del men eftersom jag hela tiden ser saker som behöver göras hittar jga fler grejer att börja på.

Skulle ha plockat undan i köket nu ikväll men det slutade med att jag rev ut allt ur skåpen vi har mat och kryddor i och tvättade rent dom och sprejade med anticimex sprejen så vi blir kvitt mjölbaggarna. Fy sjutton vad det luktar starkt kan jag tala om! Känns som att jag har lungorna fulla med sprej *blä*
Om inte detta hjälper vet jag inte vad jag ska göra! Är så trött på att behöva slänga massa mat för att dom hittar in överallt!
Och NEJ vi är inte smutsiga av oss! Fick möjbaggarna på köpet när vi köpte lägenheten!
Så istället för ett välstädad kök är det en enda stor röra! Saker precis överallt!Kan heller inte plocka in i skåpen förren imorgon för dom måste vädras ut och det tar några timmar!

Nu när jag är klar med skåpen (kommer ta alla skåp så småningom) så ska jag ge mig på att sy upp gardinerna till sovrummet.
Efter mycket om och men och ingen tumme kvar lyckades jag spika upp tavlorna och har ställt tillbaka alla möbler. Det är hur snyggt som helst! Har rensat bort massa saker så jag hoppas inte C kommer få en chock när han kommer hem haha

Nä åter till jobb, ska ju hinna sova lite för jobb väntar imorgon 9-19