Prjoekt!

Projektet har börjat: göra om sovrummet!
Hann med väldigt mycket idag, mer än jag trodde!
Har målat väggarna 2 gånger, tagit bort att maskeringstejp, satt upp gardinstång och rullgardinen och tvättat fönstret! Har en del kvar att fixa men det är mest städning och inredning, kommer inte vara så mycket skillnad i inredningen förrutom lite tavlor och sånt men det blir bra riktigt riktigt bra faktistk!
Är super nöjd!

Ska tvätta gardinerna och sy upp dom innan jag lägger tillbaka dom, tyvärr jobbar jag i helgen så jag får göra lite på kvällarna men jag SKA bli klar tills Conny kommer hem igen!

Kändes piss att säga hej då idag, var svårt att hålla tillbaka tårarna men eftersom alla timmar är fyllda med en massa jobb så ska det gå bra!

Nu in i duschen sen till jobbet för att inventera *blä*

Tack snälla mamma för att du städade badrummet, de blev jätte fint!

Tråkig/fartfylld helg

I helgen blir det inte som någon vanlig jobbar helg inte! C ska på konference som vanligt vid denna tid på året och jag hatar att han åker! Hatar att vara ifrån varandra och inte kunna prata så mycket och inte kunna ses på några dagar.
Vet att det låter larvigt men jag nästan gråter mig till söms varje natt han är borta med jobbet. Jag har i vanliga fall svårt att sova när han är ute på nätterna, kommer inte in i någon djup sömn innan jag hör nyckeln i låset, kommer bli en riktig hönsmamma när den tiden är kommen! Förra gången han åkte iväg var hans syster här hos mig under helgen och det var skönt att få sällskap men denna gången är jag helt själv alla dagar.

På fredag åker han och då är det inventering på jobbet på kvällen och under lördag och söndag jobbar jag och sen på måndag kväll ses vi igen men det är ändå några dagar utan varandra!
Dock ska jag påbörja ett än så länge hemligt projekt medan han är borta så det kommer nog inte bli så mycket bloggande då.

Nu blir det sängen och mys, mycket mys den här veckan innan fredag!

Tisdag

Igår efter skolan var jag såå trött! Åkte hem, plockade undan lite och började med middagen. Efter middagen blev det duschen och sedan top model och efter det deckade jag haha, eller nja inte direkt efter men vid 10 tiden sov jag! Var skönt att vakna utvilad idag för en gångs skull.

Idag var det skola igen, har försökt få kontakt med någon studievägledare men ingen har tid eller svarar så jag fortsätter min jakt på torsdag när det är dags för västerås igen.

Sitter just nu och väntar på att min mosters man ska komma och lämna våra cyklar, dom har varit inne på "kontroll" och så har dom lagar connys punka så vi får tillbaka dom idag. Vi får ju knappast plats med cyklar i vår bil så han körde dom åt oss, snällt!

Hade velat åka till ikea idag och fixa lite småärenden men det får bli imorgon som det ser ut just nu, om inte det blir efter maten beroende på när vi äter.
Skulle kunna ta det imorgon för jag är ledig då, med undantag att jag ska in till jobbet en stund och hjälpa till med några saker.

Nu ska jag sätta igång med maten; blir grillad kyckling, couscous, sallad, ajvar och gräddfil *mums*

Thaiboat

Var som jag skrev innan ute och åt på Thaiboat i lördags.
 

När vi kom dit fick vi ett nummer, sen var det bara att slå sig ner i baren och vänta på sin tur

Vi fördrev tiden med öl, chilinötter och strawberry daquiri´s

Efter ungefär 2 timmar fick vi bord (lång väntan men det visste vi från början så det var ingen fara) och vi beställde in mat

Förrätt; soppa: kyckling i cocosmjölk är min favorit


Varmrätt; wok: grönsaker och scampi och sedan rid vid sidanav.

Maten var mycket god men det var en aning för mycket lime i soppan vilket sänkte betyger något. När vi var och åt på Koh Phangan var intrycket av maten ett snäpp bättre men atmosfären var mycket mysigare på Thaiboat.
Thaiboat var riktigt häftigt, inomhus satt man i båten, där satt de som hade bokat i förväg (fanns ingen plats när vi ringde för att boka) och utanför fanns det små bort för oss som fick ett nummer. Där fanns även en bar och sedan fanns det en sandstrand med solstolar man kunde sitta och vänta i men det var ont om plats där.
Kommer definitivt bli fler besök där, jag är redan sugen!

(fler bilder finns på: http://sthlmprinsessa.bilddagboken.se)

Måndag

Har haft en jobbig natt, drack kaffe alldeles för sent så jag somnade inte förren efter 1 *suck* är hur trött som helst men "plikten" kallar nu och jag kommer vara helt slut när dagen är över. Hatar måndagar!

Tidningen

Jag och Admira och Peter blev intervjuade för Västerås lokal tidning häromdagen och nu finns artikel att läsa här:
Intervju

Thaiboat

Håller på att göra oss i ornding för full, väntar just nu på att plattången ska bli varm.

Vi ska ut och äta först på
Thaiboat har aldrig ätit där men har läst om att det ska vara mysigt och bra. Blir en liten redovisning om det imorgon! Sedan blir det nog bio

Trevlig kväll på er

Ansiktslyft

Min blogg skulle behöva en ansiktslyftning, någon som är villig att hjälpa till?
Jag har varken tid eller ork att pyssla med det just nu.


Lördag

Lördag idag, var en okej dag igår. Pluggade på förmiddagen sen jobbade jag 14-20. En helt lagom tid att ägna sig åt jobb, 6 timmar går fort!

Efter jobbet var det middag hemma och göra sig i ordning, sen åkte vi in till Fridhemsplan och träffade lite kompisar. Satt på ett hak och drack öl och snackade lite skit. När klockan var lite över 01 gick vi för att äta på donken, dumma mig som inte var i totalt sinnesfulla bruk beställde såklart mat *de va den bantningen för veckan*
Efteråt var det hemgång och för en gångs skull så passade vi in alla tunnelbanor annars brukar vi alltid åka på att få vänta 30 minuter. 

När vi kom hem ville C titta på Carolina Kluft som men jag var alldeles för trött, det sista jag kommer ihåg var att C frågade om P kunde komma hit och sova här sen somnade jag som en klubbad säl. Vid 6 tiden i morse vaknade jag av att jag var så fruktansvärt illamående, ingenting ville hjälpa! Gick upp och ser att P ligger i soffan och sover, hade inte ens hört dom böka runt när han kom.
Kunde iaf eller mycket om och med somna om och här är jag nu

De två sover och jag har inte så mycket öfr mig, funderar på att göra lite småärenden innan de vaknar.
Är sugen på frukost med men det är så tråkigt att äta själv och hoppa i sängen så C vaknar är nog ingen bra idé idag om vi ska på middag ikväll så det gäller att hålla sams *haha*
Blir nog att klä på sig och köra lite ärenden!

Onsdag

Då var den här dagen också över, veckorna går ruskigt fort!

Imorse var jag och tränade, jätte skönt att komma igång! Sen hann jag plugga lite innan det var dags att gå till jobbet, skulle ha jobbat 14-20 men var där redan 12,30, Andreas behövde nämligen åka iväg och fixa en grej men det är bra med extra pengar :)
Försökte plugga lite på jobbet mellan kunderna men hann inte med så mycket så jag ska fortsätta lite till ikväll.

Imorgon är det skola igen, sista föreläsningen denna vecka, denna termin går jag i skolan 3 gånger i veckan, rätt mycket för innan har det mest varit 2 gånger per vecka men det är bra med fler föreläsningar! Efter skolan blir det att sitta kvar och plugga lite innan jag åker tillbaka till sthlm och firar mamma som fyller år imorgon.

När jag kom hem hade Conny gjort Lasagnette *mums* men det blev en liten portion till mig och nu avslutar jag maten med lite vattenmelon.

Conny tittar på fotbollen så jag tänkte ta en långdusch och göra lite manikyr och ansiktsmask sen läsa lite till innan det är läggdags, uppgång 6 imorgon bitti.


Tisdag

Inget spääande att skriva om idag, var i skolan i morse/förmiddags. Blir verkligen en svår kurs, måste ta tag i allt redan från början och räkna och räkna och räkna och hoppas på det bästa!

Efter skolan åkte jag hem, var tänkt att vi skulle sitta och plugga men böckerna fanns inte på bokhandeln i skolan så det blev att åka hem. När jag kom till sthlm gick jag till akademibokhandeln och köpte böckerna vi ska ha, så man blev 1700:- fattigare *suck* pengar för böckerna tar verkligen livet av mig! Men hoppas på att jag kan få rätt mycket för dom när jag säljer dom!

Efter det åkte jag till Connys jobb, behövde skriva ut en massa som jag ska ha till kursen och där finns det gratis papper och bläck *hihi*

När Conny hade slutat åkte vi och åt hemma hos mamma och pappa, var riktigt mumisgt! sen åkte vi på present jakt, mamma fyller år på torsdag. Min kusin fyller också år på torsdag men eftersom vi inte kommer fira henne denna vecka så blir det till att leta present på stan kanske på lördag.

På lördag "firar" vi 2 år och 5 månader så vi bestämde att vi skulle ut och äta och sen gå på bio, vart vi ska äta är lite hemligt eftersom jag har valt ett ställe men Conny får inte veta vad det är förren på lördag så jag skriver om det på söndag istället! Sen ska vi se Osceans 13, gillar dom filmerna skarpt!

Nu blir det sängen, träning imorgon på morgonen sen plugg och sen jobb 14-20

Sov gott

Första dagen: avbockad

Första dagen är avbockad och avslutad. Blev en ganska härlig dag, även om det är underbart med semester är det rätt skönt att vara tillbaka i vardagen och alla rutiner.

Gick upp vid 6 imorse, skulle ta ett tåg som var en halvtimma tidigare så jag kunde snacka lite skit med Admira innan vi började. Rolig början förresten, kommer in och alla sätter sig sedan hör man:
"Hej jag heter Ask Hedberg, jag är den som ska hålla i era föreläsningar i 10 veckor. Vill börja med att säga välkommen till den värsta kursen ni kommer ha under era 3 år"
Jahapp, kul välkomnande till helvetet med andra ord!
Kursen är Mikroekonomi, nationalekonomi med andra ord! Och visst har man hört en hel del dåliga rykten om kursen men läsas måste den då det är en obligatorisk A kurs. Men jag tror på det han sa sedan; om man lägger ner minst 40 timmar i veckan på ämnet kommer man klara sig galant! Och det är ungefär så mycket tid jag brukar lägga ner på skolan så det ska nog gå bra.

Efter skolan stannade jag kvar lite med Admira innan jag tog tåget hem och sedan pendeln för att träffa Conny, skulle åka och köpa kurslitteratur men den var slut i Kista så jag ska köpa den imorgon i stan.

Har även börjat mitt nya liv idag, nu ska här kommas i form! Bloggen kommer kanske innehålla rätt mycket tråkigheter men det är bra för mig själv att hålla lite koll på mig. Funderar på att registrera mig på viktkoll.se men det kostar lite så jag får se men jag har testat det förrut och det är verkligen superbra! Mitt mål är att få en lagom kropp med fina former tills det bär av till Thailand i december. Här ska det sluta ätas onyggt, inge godis och skit i veckorna och med måtta på helgerna sedan ingen mat sent på kvällen och mycket motion! Blir kanske inte så mycket gym men de dagar jag är ledig (onsdag och fredag) kommer jag att träna på gymmet.

Nu ska jag avsluta min kiwi sen blir det sägen, tidig dag med skola imorgon med!

Kryssning

Vi åkte på en kryssning från fredag till lördag, ett avslut på semestern. Var inte jätte bra men okej. Båten åkte i fredags kväll så det var bara att gå och äta middag innan man ställde sig på deras dansgolv som mer liknade ett fritisdisco haha. Lördagen var väldigt seg, fanns inte ett skit att göra mer än att gå runt lite på taxfree och sen spela lite på automaterna men vann inget stort som vanligt.

Igår kväll när vi kom hem blev det middag sedan filmen three to tango.

Idag är det sista dagen på semestern och imorgon börjar allvaret (skolan) men det känns faktiskt bra, är rätt "laddad" för ett år till! Kommer kännas bättre till jul då jag läst halva utbildningen! Fort går det....

Conny åkte precis iväg, han och Magnus ska spela golf och jag ska vara hemma och städa lite tänkte jag, även slänga in en tvätt.

Ska hämta mina föräldrar vid 5 tiden och då bär det av ut till Ekerö till Connys familj, vi ska på kräftskiva där. Första gången mina föräldrar är ute hos dom :)
Men det får bli en tidig kväll eftersom jag ska upp vid 6 tiden imorgon.

Måste sätta igång om jag ska bli klar tills Conny kommer hem, bilder från kryssningen hoppas jag få upp under dagen alternativt imorgon!

Beställa?

Beställa eller inte beställa? det är frågan de


image271

För fullt

Håller på för fullt med att lägga in bilder på min bilddagbok; http://sthlmprinsessa.bilddagboken.se 
Ni glömmer väll inte att kika in där med jämna mellanrum, ska bli bättre på att uppdatera både här och där!

Har fortfarande semester, några dagar till innan verkligheten tar vid på måndag *suck*

Kommer att skriva flera bloggar om sommaren där jag delar upp lite, blir för mycket skrift på en gång för att hinna med alla 4 veckor men jag har koll på allt :)

Återgår till bilddagboken så ses vi snart igen!


Länge sen!

Var riktigt riktigt länge sen jag skrev här på bloggen men det är full fart hela tiden här!

Har haft en kanon födelsedag men släkten (min) och fått underbara presenter, speciellt kyl och frys som jag alltid velat ha!  Tack till alla som har gratulerat

Annars har semestern spenderats som jag tidigare nämnt i södra Sverige. En vecka återstår och en massa mer ska hinnas med!

Vi har även hunnit med ett besök med övernattning på Yasuragi (även det en present) och det var lika underbart som alla sa att det skulle bli!

Blir ett kort inlägg idag för vi ska fira vår födelsedag med Connts polare med lite grillning och utgång
Men lovar att återkomma i veckan!

Finns ett väldigt litet urval av bilder på min bilddagbok och mer kommer att fyllas på när det finns tid!