Tack!

Super tack för det fina kortet vännen! Uppskattar det väldigt mycket.
Massa pussar och kramar till dig

Mycket snö!

Det kom en del snö under helgen men imorse innan jag klev upp kände jag mig verkligen sugen på att gå en pomenad. Ändrade mig dock snabbt när jag dragit upp rullgardinen och tittat ut, oj vad mycket snö! Dom hade inte heller hunnit ploga på gatorna så det blev ingen promenad men är fortfarande sugen! Tänk om jag kan få med mig C på en när han kommer hem men han lär vara för trött....

Imorgon ska jag gå en handledarutbildning med min kusin. Ska bli handledare för att hon ska kunna övningsköra. Det betyder att jag blivit gammal eftersom jag har haft mitt körkort i mer än 5 år :(
Så imorgon kväll ska jag sitta där mellan 17,45 och 21,30!! När jag tog körkort behövde man inte alls hålla på med sånt här, det var skönt!

Annars har jag inte gjort många knop idag, plockat undan, tvättat lite och pluggat lite. Ska titta lite på TV nu innan jag börjar med middagen

Tiësto!

Igår var vi som sagt på Tiësto! Det hela var en överraskning till C, köpte biljetterna för ca en månad sedan och igår utan att C visste kom hans bror Patrik och hans flickvän Amy förbi oss. Han trodde först att dom bara kom förbi för att hälsa på men sedan sa vi att vi ska gå på Ti'esto och frågade om han ville följa med :)
Han blev jätte glad och det var ju tur!

Vi åt middag o h gjorde oss i ordning, trots att de kom i god tid fick vi lite bråttom på slutet men blev iaf klara i tid och åkte in till stan.
Drack lite drinkar på Fridays innan vi gick vidare till Berns.

Kom hem vid 4,30 imorse och sen var det raka vägen in i duschen för att få bort allt smink, hårspray och glitter men det var det värt!

Lite bilder:

       

Bilderna är PRIVATA!!!! Ta inte bilderna utan att fråga om lov först!

Har ännu inte fått bilderna från Amy och Patrik men när jag får dom kommer jag lägga upp fler!

Dagen efter!

Igår överraskade vi C med att ha biljetter till Tiesto som spelade på Berns. Det bästa jag vet är att se glädjen i hans ögon och överraskad blev han!

Nu ska vi åka till Stoffe, Pernilla och barnen så jag uppdaterar om kvällen senare med bilder och allt! Får hoppas på att några bilder blev bra iaf :)

Hörs senare!

pust!

Nu är jag äntligen klar!
Har hållt på sen 9.30 imorse men att tvätta och storstäda. Valde att tvätta i tvättstugan idag, skulle tvätta lakan men också för att slippa massa tvätt i lägenheten ikväll och imorgon.
Sen dammade jag, dammsög, torkade golven, rengjorde toa och allt sånt. Har redan hämtat all tvätt och vikt och lagt i skåpen

Nu är jag lite trött!
Ska slänga mig duschen sen kommer mamma och pappa vid 4. Blir väll lite fika och sen ska dom släppa av mig i Täby centrum. Ska leta efter klänningen där och se om jag hittar något annat. När C slutat hämtar han mig där och sen åker vi nog och köper med oss mat hem. Har verkligen ingen lust att ställa mig och laga middag idag!

Sen blir det självklart idol, vem hoppas ni vinner?

Torsdag

Länge sen jag bloggade, en vecka sen men jag har inte haft något att skriva om...
Harj ag inte nu heller iofs men tänkte iaf skriva ett par rader.

Vardagen rullar på som vanligt, jobb, skola och hemmet.
Går inte längre i skolan utan läser allt på distanso ch det känns väldigt bra. Anledningen är väll att jag inte hittat några intressanta ämnen att läsa i skolan och jag är så trött på att pendla. Det tar trots allt 4 timmar om dagen att pendla och det är skönt att slippa den dötiden.
Att läsa på distans kräver en otrolig disciplin vilket jag ibland saknar men jag låter det aldrig gå ut öever mina studier, allt blir klart i tid och det är viktigast.

Jobbar på, var ledig i helgen men har jobbar fredag, måndag och tisdag. Försöker få alla timmar jag kan så det iaf blir någolunda lön i december.

I helgen som va gjorde vi inget speicellt, tog det lugnt. Var och köpte en ny dimmer till hallen eftersom den andra gick sönder men annars tittade vi mycket på film osv.

I måndags kastrerade vi Tiger och det gick jätte bra. Han var så duktig. Många sa att han skulle vara trött och hängig när han kom hem men det var full fart på honom och det är bra. Visar ju på att han är en frisk liten busunge :)

Till helgen ska vi inte göra något speciellt, titta på idol och sen bara vara tillsammans. Har varit så mycket flängande hit och dit den senaste tiden så det känns riktigt bra att bara få vara tillsammans och inte göra något speciellt.

Nästa vecka är det ju dags att börja julpynta till första advent! känns helknasigt att tiden går så fort! snart är julen här och det ska bli mysigt. Hoppas bara vi inte hittar Tiger hängandes i granen! I år ska vi självklart ha gran men vi sätter nog inte upp dom fina julkulorna innan vi vet hur han reagerar på granen. Vill inte att de ska gå sönder...

Och efter jul och nyår väntar 2 veckors underbar semester!

Kaputt

Jaha då var den minimala rösten jag hade i morse så gott som helt borta!
Har fått order av C´s mamma att absolut inte viska och inte prata, det här är ett stort problem för mig för jag ÄLSKAR ju att prata *snyft*
Ska även andas in varm ånga under en handduk och sedan ta min gamla astmamedicin då den innehåller lite kortison och det ska tydligen vara bra....
Har jag inte fått rösten tillbaka på fredag måste jag uppsöka farbror doktorn men hur ringer man och bokar en tid när man inte ens kan säga ett ord?

Imorgon ska jag vara tyst hela dagen (om jag nu lyckas med det)

Så mina kära vänner det är ingen idé att ringa mig, skicka ett sms istället!

Sen har C under kvällen med skratt i rösten berättat om en som hans vän känner som också fick stämbandsinflamation och aldrig fick tillbaka sin normala röst. För resten av livet kommer han gå runt och låta som jag....
Men tack sååå mycket för det, nu blev jag genast lugn!!!! Knappast!!!!
Nu önskar jag att jag hade röst nog att skälla ut honom för hans idiotiska utläggning! Men hämnden är ljuv ;)

Nu ska jag gå och sova, kan ju ändå inte prata så då är det inte ens lönt att vara uppe....lika bra att sova bort hela dagen imorgon med?

Ingen röst

Ingen röst har jag kvar bara någora ljud som låter lite kraksande! Tur för C som får det tyst några dagar *skoja*

Det här var inte alls roligt ju, känner mig sämre idag på något sätt. Kan bero på rösten eller att jag fått världens slemhosta. Sitter med te nu och måste skriva klart mitt arbete för böckerna ska in idag finns ingen återvändo! Började skriva på det men körde fast men nu måste jag verkligen få ner allt. Fast å andra sidan jobbar jag bäst under press!

Sen ska jag försöka vila så mycket jag kan, har inte alls hunnit med det fast jag varit hemma men har hållt på med andra saker som tagit sin tid. Igår gjorde vi iaf ett städryck, C dammsög jag torkade damm och moppade. Fort gick det och nu är det härligt rent igen!
Borde iofs byta sängkläderna.....hur ofta ska man göra det egentligen?

Bäst att börja skriva....

Middag?

När vi var i Thailand köpte vi med oss en hel del kryddor och sånt så vi kunde laga lite mer äkta thaimat hemma. Hittills har allting varit supergott fram tills idag...

Gjorde nyss klart maten, kokade ris och gjorde sen kyckling, grönsaker, cocosmjölk och sen i med grön curry pasta från Thailand men när jag skulle provsmaka dog jag!
Vet inte om det är min känsliga hals just nu eftersom jag gillar stark mat egentligen men detta fick ögonen att bli fyllda av tårar och min hals sa emot toalt....
Kul att man ansträngt sig att göra mat så kan man själv inte äta det!

Vad ska jag äta nu till middag? Stackars C kommer få äta det där i några dagar eftersom det är gjort för 4 personer (lunchlådor)

Får väll plocka upp en burk fiskbullar eller nåt till mig :(


Tisdag

Vaknade vid 10 idag sen har jag sittit i telefon coh förökt få fram fakta men det gick sådär, ska ringa igen vid 1 tiden.

Sitter nu emd en supersen frukost men har inte alls känt mig hungrig fram till nu.
Ska in i duschen efter. Sen måste jag börja skriva på ett arbete, måste bli klar idag eftersom böckerna ska in imorgon men det går bra.

En rolig sak för mig; jag klarade min tenta! trodde jag hade skrivit den sämsta tentan ever men genom något konstigt mirakel klarade jag mig *jihoo* Kan fortfarande itne riktigt förstå hur det gick till :)

Förkylningen sitter i fortfarande, dock är det lite lättare att svälja och natten har varit okej, bara vaknat några gånger men kunnat somna om iaf.

Hörs senare

Te

Sitter och tittar på Prison Break och dricker te, vet inte hur många koppar jag är uppe i idag men många. Det hjälper halsen en kort stund iaf.

Har inte gjort något idag, degat i soffan men gjorde ett ryck och tvättade en maskin iaf. Sen gjorde jag middag, blev kycklingsoppa men den vart inte så god tyvärr. Eller god var den men pastan i den blev lite överkokt, aja shit happens!

Efter prison break är det sängen som kallar, sova är ju det bästa sättet att bli frisk!


Te och koppar från Harrods

Bild; privat

Igen!

Jaha då var det dags igen att vara sjuk! Var ju inte alls länge sen jag var det...
Började redan igår kväll att jag hade ont i halsen och täppt i nästan, tog 2 alvedon och somnade men vaknade vid 5 av att det gjorde sjukt ont att svälja!

Så nu har jag mest legat och degat i soffan med tiger och druckit te.
Ska fortsätta med det tror jag :)


Lista

Har man tråkigt en lördagskväll så har man! Så här kommer lite onödigt vetande:

ALLMÄNT...
Namn: Beatrice
Piercingar: Naveln, i båda öronen och uppe i ena örat
Tatueringar: Nej, funderar på en men vågar inte
Längd: 168 cm
Skostorlek: 38
Hårfärg: Brunt just nu
Är du kär i någon: Störtkär i C
Önskar du att du bodde någon annanstans: Vill flytta utomlands på vinterhalvåret på äldre dar
Tänker du på självmord: Nej
Tycker andra att du är attraktiv: Hoppas det
Vilket shampoo använder du: Kérastase
Vilken parfym använder du: Alltid Gucci Envy eller Envy me
Vad är du rädd för: Förlora någon jag älskar
Gillar du att tvätta: Bättre än att städa
Gillar du Berg-och-Dalbana: Ja, super skoj!

SENASTE...
Film du hyrde: Minns inte, var väldigt länge sen
Film du köpte: Supersugen (C valde)
Låten du lyssnade på: Låtarna i stjärnor på is
Låten du hade på hjärnan: if only you
Låten du laddade ner: Minns inte
Personen du ringde: Denise
TV program du tittade på: Stjärnor på is
Personen du tänkte på: C

FAVORIT...
Mat: Allt möjligt men thaimat och tacos är stora favoriter
Låt: Just be - Tiesto och Curly Sue - Takida
Sak att göra: Göra någon glad
Sport: Simning (man är ju gammal simmare)
Dryck: Kaffe, vatten, vin, champagne osv
Kläder: Leggings och klänning/tunika
Film: Kan inte välja någon favorit
Bil: Lamborghini - Murciélago eller Lexus RX300

ANTAL...
Gånger du varit kär: 2 gånger på riktigt
Gånger ditt hjärta brustit: Brustit låter dramatiskt
Hjärtan brustit på grund av dej: Ingen hoppas jag
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Några
Ärr du har på kroppen: På knäna, på ena axeln och ett litet i pannan (efter att jag sprang in i en gunga osm liten)

SENASTE...
Bok du läste: Stella och Sebastian
Personen du fick mail av: Får bara massa reklam
Personen du fick brev av: Bara räkningar och erbjudanden som dimper ner
Personen du fick sms av: Amy
Gången hela din familj åt middag tillsammans: I söndags

ÖVRIGT...
Vad har du gjort idag: Jobbat, lekt med Tiger och suttit framför datorn
Var det kul: Helt okej
Hur tidigt stiger du upp: Beror på, om jag ska någonstans brukar det bli runt 7 annars sover jag till 9.30 ungefär
Gillar du att slåss: Nej, verkligen inte
Vad ska du göra ikväll: Gå och lägga mig snart

Är du seriös: Om det är viktiga saker så absolut
Vad är du allergisk mot: Kvalseter haha
Var har du ont: Ingenstans som tur är!
Använder du hårspray: Ibland
Kan du stå på händer: Bara i vattnet :)
Favorit serie: Sex and the City

ÖVRIGT MER...
Salt eller socker: Socker
Gillar du ketchup: Ja men inte på allt
Är du glad nu: Lagom
Var du glad igår: Lagom
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Ja
Vad dansar du till: Bra låtar på krogen
Stockholm är: En underbar stad att bo i
Göteborg är: En fin stad
Kan du sjunga: Är helt tondöv
Mer värt än guld: C, familj, vänner, lycka, hälsa osv
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti
Ett land jag helst vill besöka: Maldiverna
Ska bli skoj: Att åka utomlands
Ska inte bli skoj: Att jobba långt pass imorgon
Sparar till: Massa olika saker
Väntar på: Semestern och sommaren
Pålägg som gäller: Skinka för det mesta
Dagens dryck: Kaffe, cola zero, vatten


Nyårsklänning?

Denna klänning har jag tittat på men inte provat, är sugen på att göra det.Jag gillar att klä upp mig på nyår men inte till tänderna om man inte ska iväg på något riktigt speciellt!

Denna är enkel men så fin:


Absolut en kandidat! Eller varför inte på julfesten med jobbet? Vad säger du Camilla?

klipp klipp

Har ju glömt att berätta att jag klippte mig i torsdags :) Ville först färga håret ljusbrunt åt det guldiga hållet men väntar med det tills januari, det kommer även blekas av solen.

Klippte bort det slitna som vanligt så det rök väll 5 cm ungefär, sen stod jag i valet och kvalet om jag skulle klippa tillbaka min lugg eller inte men gjorde det. Har ju ändå håret alltid uppsatt med spännen eller diadem så då kan jag lika gärna klippa till luggen och variera men det blev bra. Denna gång sparade vi lite mer på sidorna så den är inte alls lika bred utan en fin form.

Orkar inte ta några bilder så ni får se en annan gång :)

Revy

Har försökt logga in på bloggen men det har inte funkat förren nu!

Igår var vi och åt på vapiano, god pasta blev det! Efter det tog vi bussen till Circus och tittade på Uggla, Rheborg och Ulveson.

Föreställningen får lite blandade poäng faktiskt, de tre var roliga (de mesta av det iaf) men de var så mycket dans och akrobatik av andra så det blev lite tråkigt. Dom var superduktiga men man är ju ändå där för att se dem tre så det var lite besvikelse.

För några år sedan var jag och såg en Uggla konsert och det var nog det bästa jag sett, iaf en av de bästa konserterna jag varit på! Han är ruskigt duktig och jag gillar hans musik!




Helgen

Helgen har varit rolig och mysig!

Har hunnit med en hel del, firat min kusin som fyllde 19 *grattis igen*, mina föräldrar har varit på besök och det roligaste är att vi har varit på IKEA och ÄNTLIGEN beställt en soffa!
Oj vad jag har längtat efter det sen vi flyttade hit. Vi valde att satsa på annat när vi flyttade hit och pengar räcker ju inte till allt tyvärr och då får man prioritera. Men nu har vi skrapat ihop pengar och äntligen beställt soffan.
Vi valde en soffa från IKEA och jag hoppas verkligen att den är fin i kvaliten för annars känns vet verkligen surt att ha lagt ut sååå mycket pengar på den. Den finns inte på hemsidan så ni får se den när den kommer hem vilket blir den 4:e december.
Vi var inte helt överrens om färgerna till en början, jag ville ha en vit och C ville ha en grå men vi beställde en brun och det känns toppen.

Sen har vi bara varit tillsammans hela helgen och det kändes efterlängtat! Förra helgen var C i köpenhamn och i helgen åker han ner och firar sin kusin som fyller 25, själv måste jag jobba och kan inte följa med så det har varit extra mysigt att göra saker tillsammasn hela helgen.

När vi var på IKEA tittade vi även på kök, vi vill så gärna göra om köket för just nu känns det som att köket drar ner hela intrycket på lägenheten men kök kostar som bekant en hel del...
När vi var på mässan tittade vi på vitvaror som ska matcha våran kyl och frys men nu har vi tänkt om helt. Visst ska det matcha men vi kommer itne att köpa i samma serie för varför ska vi lägga ut en massa pengar på det när vi ändå inte vill bo här hela livet? Vi kommer att köpa andra vitvaror och resten av köket kommer vi köpa på IKEA, vi gör så för att när vi säljer vill vi få ut så mycket som möjligt och sen bygga vårt drömkök i vårt hus. Sparandet till köket sätter igång nästa år så om kanske 1 år har vi nytt kök....vi får väll se....