Sista lasset

Här är sista lasset på vad som blev shoppat...hoppas jag hittar minst lika mycket i Budapest haha


En grå jacka från H&M, trekvarts armar och snygga detaljer över axlarna och halsen. Finns i andra färger också.


Schampoo och inpackning från Redken. Beställde från Bangerhead.se och de var superbilliga! Bra och snabb service så det rekommenderar jag!


Ny ögonskugga från H&M, har aldrig provat deras smink men det var så fina färger. Även ett nagellack från H&M, nagellack kan man aldrig ha för många av :)

Helgen

I helgen jobbade jag men det hanns även emd en del festligheter!

Hamnade på Patricia och Camillas 23 års firande. Mycket trevligt och det var kul att trätfa hennes vänner! Alla var verkligen jätte gulliga, du har fina vänner du

Blev lite bilder
     
Bild 1 &2: Födelsedagsbarnen
Bild 3: C vid middagen
Bild 4: Jag vid middagen, ser ut som en trött groda
Bild 5: På dansgolvet
Bild 6: jag och Camilla, alla kudner tror att vi är syskon är vi så lika?

Vi drog oss hem vid 2 tiden tror jag det var, var bara till att stupa i säng och försöka sova så många timmar det gick...

I söndags efter jobbet träffade jag Andi, hon ska vara så otroligt gullig och vara kattvakt hos oss när vi är borta. Vi åkte och solade och sen åt vi middag innan läggdags. Tusen tack för att du ställer upp!

Fredag

På tok för trött för att uppdatera men jag lever!

Dock väntar jag på att naglarna på tossisarna ska torka, fick bli en fransk manikyr. Vissa tycker de är skabbigt men jag gillar det mycket! Speciellt om fötterna är bruna vilket mina iofs inte är men ändå :)

Åh en störig sak, åkte in till stan för att sola. När jag kommer fram efter mycket parkeringsletande visar det sig att det gått en propp i huset och det går inte att sola. Fick iaf en pratstund med en tjej som också satt och väntade...men till slut efter ca 20 minuter gav jag upp och åkte hem...jaha då får man vara vit då!!
Ska satsa på att sola på söndag och kanske tisdag igen. Får se hur mycket jag hinner på tisdag eftersom det ska packas, jobbas och pluggas också....men jag kanske hinner smita iväg en stund :)

Jobbar imorgon 8-19 sen blir det festligheter hela natten lång...eller jag ska ju jobba på söndag 9-19 så jag kan inte vara ute alltför sent men en stund iaf!

Bäst att borsta tänderna och lägga sig så jag hinner så lite sömn iaf. Känner mig som en levande död just nu
sov gott och ha en trevlig helg!

Igen

Då ska vi se vad jag har shoppat igen :) Väntar som sagt på ett till paket från H&M.

   

Rosa nattlinne - Twilfit (tänker dock ta bort rosetten)
Sandaler med nitar - Laredoute (i underbart mjukt kalvskin)
Puderrosa kjol - Lindex
Mörkblå klänning - Laredoute

Nu blir det sängen och läsa bok!

Torsdag

Idag körde jag C till jobbet, efter det åkte jag till Täby och ställde mig utanför H&M. Dom öppnade 10 sekunder senare och det var itne alls mycket folk. Provade ett linne som var fint men kändes mycket med 500 för ett linne. Sen provade jag det stora skärpet men det kändes som ett boxarbälde och var hur tungt som helst. Inte kunde man sätta sig ner heller så det blev inget köp. Den var mycket finare på bilden ändå!
Det jag hade tittat ut innan var en bikini och en tunika men inget av det fanns. En tjej berättade att kollektionen släpps i två omgångar och det jag sökte skulle släppas den 14 maj....så det är väll bara att vänta då antar jag.
Kom iaf ut med ett vitt linne med spetsdetaljer runt sömmarna och 2 hårband. Måste ha hårband som omväxling till hårnålarna nu när luggen är på utväxt....

Efter det åkte jag och hälsade på på jobbet, satt bara en stund och snackade med Camilla. Alla kunder måste tro jag är mobbad som går till min arbetsplats när jag är ledig haha och ja jag är väll lite mobbad antar jag :)
Men det är kul att sitta och snacka!

Efter det körde jag hem, fotade allt jag fått och köpt hittills så det kommer i nästa inlägg!
Sen efter det plockade jag undan här hemma och vek tvätt.
Åkte sen till ett bibliotek och lånade en bok jag och A behöver till vårat examensarbete.
Efter det åt jag lunch och sedan somnade jag i soffan en stund (rättade sagt 70 minuter)

Klev upp och åkte och hämtade mamma när hon slutat jobba. Vi åkte och köpte mat för jag skulle bjuda mamma och pappa på middag. Gjorde mat när vi kom hem till dom och sen åt vi och pratade. Lämnade av våra skidor som vi inte har plats för. Pappa undrade om det inte var dags att köpa hus snart för vår del. Antar att dom är trötta på att ha våra saker hos sig men vi har ett miniförråd så vi får ju inte plats! Men en dag när det blir villa så lovar jag att flytta på allt!

Efter maten, som bestod av torellini med ostsås och kalkonbitar, fikade vi emd kladdkaka och té. Efter en stund valde jag ut en resväska och åkte för att hämta C som spelat poker på jobbet.

Nu har jag precis duschat, var tvungen att tvätta håret även om jag väntar på en beställning på ett schampoo och en inpackning som jag blev rekommenderad. Kunde inte vänta längre så jag tvättade med mitt vanliga Kerastase och tog någon loreal inpackning jag hade hemma. Det får duga tills det andra kommer! Tvättade ut massa färg och det blev genast lite ljsuare!

Snart blir det sängen men innan ska jag visa kläderna.

oj vilket långt inlägg det blev! cred till dig som orkat läsa hela ;)

roligare

Ibland blir livet lite roligare. Av C fick jag en liten (storleksmässigt) present, en underbar sådan!
Efter att ha tjatat och beklagat mig över att min dator är så tung och jobbig så fick jag en mini dator. Eller mini och mini men betydligt mindre och lättare än den jag har sedan innan.

Gamla till vänster och nya till höger

Bild; privat


Sedan sa han något i stil med: nu kan du blogga vart du vill, även om vi är på semester.
Tycker det var så gulligt sagt! Och en väldigt gullig present måste jag säga. Blev överlycklig!

Han är allt underbar han, tusen tack ♥

Tisdag

Sitter här och skriver på lite skolsaker som ännu inte blivit klara.
Efter att jag kört C till jobbet imorse åkte jag och betalade veterinären, kunde inte betala igår eftersom dom skulle reglera kostnaden med Agria och tur att vi har sån bra försäkring, bara gårdagens nota hamnade på 1900!
Men vi har ju tagit ett ansvar med att skaffa djur och då får det kosta vad det kosta vill...

Efter det åkte jag och hämtade mitt paket från Laredoute, skorna var underbara och klänningen var fin. Den var dock lite stor men det kanske itne gör något om den sitter ganska löst?
Ska visa bilder snart
Köpte även en kjol och massa underkläder på lindex.

Nu ska jag hänga en tvätt och fortsätta skriva.

Sola

Ikväll var vi hos veterinären med Tiger...lång historia men han mår bra och vi har skickat prover till labbet så dom ska höra av sig nästa vecka....

Efter det åkte vi hem och gjorde middag, sen åkte jag och solade. Dom hade bytt rör precis så jag vågade inte ha på förstärkning men ändå blev jag lite röd om näsan :)
Ska sola 2 gånger till innan vi åker så jag har lite färg iaf!

Ska faktiskt gå och lägga mig nu, är ganska trött sen läser jag även boken Aldrig Fucka Upp som är så bra! Älskade snabba casch och denna verkar lika bra! Så nu längtar jag mer till att gå och lägga mig så jag kan läsa lite.

sov gott

Shoppat

Kom på att det inte var så mycket, köpte även en tubtop som inte är med på bild och även underkläder.

  
En svart kjol - gina
en tuptop - H&M
tunika - H&M

Mest nöjd är jag med tunikan, den är så snygg i färgerna, riktigt turkos. Kommer bli snyggt till bruna ben eller vita leggings! Kanske inviger den redan där nere!

Sen blev det även en beställning både från H&M och från Laredoute men det visar jag när dom kommer, dom borde vara här denna vecka!

Tisdag

Hade gjort mig iordning för att åka in till stan och träffa A, vi skulle sitta med arbetet och planera för kommande veckor. Tyvärr ringde hon när jag var på väg ut genom dörren och sa att hon mår dåligt. Jätte tråkigt, det gör ingenting att vii nte sågs idag för vi kan ta "mötet" över msn men det är tråkigt att hon mår dåligt. Krya på dig!

Så det var bara att ta av sig alla kläder igen :) Hade tänkt att åka och låna en bok innan vi sågs och även sola efteråt men nu får jag ta det ikväll istället. Vill sola så jag får lite färg innan vi åker. Nu sa dom att det har blivit kallare i Budapest, runt 20 grader men värmen skulle komma tillbaka på torsdag denna vecka så det borde bli varmare när vi är där. Det kan som sagt bli 25-30 grader och det är inte helt fel :)

Idag ska jag faktiskt fota allt jag köpte som jag lovade! Camilla bara klagar på att jag är dålig på att blogga :P haha men jag vet att jag är det, det går i perioder men idag ska jag fota allt som sagt! Fast jag fotar bara det jag köpte till mig själv, C är ju ingen del i denna blogg och han läser den inte heller...säger han :)

Återkommer om en stund!

Måndag

Kom hem för en stund sen,. har satt upp ca 500 etiketter på jobbet, inte själv tack och lov!
Satt och snackade skit med Camilla ett bra tag för att dryga ut mina timmar haha fuling :)

Har hunnit äta och kollat igenom posten men inget roligt kom som vanligt...

Ska sätta mig och skriva klart ett arbete till skolan, har dragit på det fast det egentligen är ganska enkelt men har inte haft lust att skriva men idag ska jag inte gå och lägga mig innan det är klart!

Imorgon ska jag till stan, sitta på ett kafé med A och plugga lite.
Mycket som ska göras nu men det blir nog bra...snart sommarlov!

Vi åker om 9 dagar och jag längtar tok mycket!

Reslutatet

Tog med min kameran men det fanns liksom ingen tid att fota för allt skulle gå så fort med färgen....
Satt där i ca 4½ timme och jag är så nöjd!
Tog bilder när jag kom hem men det är lite mörkt så håret är lite ljusare i verkligheten.
Det blev inte lika ljust som jag vill ha det men vi får ta det i etapper så inte håret faller av :) Nästa gång ska vi bara köra bottenfärg och sen ljusare slingor...

Det vi gjorde idag:
avfärgade håret
tvättade
torkade
blötte och klippte
torkade
slingade, la i bottenfärg och övrig färg på längderna
fönade och stylade

Luggen blev inte klippt, vill spara ut den till sommaren så det fick bli en nödlösning på den tills den vuxit ut. Men jag är nöjd och det är huvudsaken!

   

Söndag

I fredags tog vi det lugnt, gjorde pizza hemma och tittade på Kill Bill. Jag var så otroligt trött så jag missade 20 minuter av filmen men de gör ju inget, kan se slutet en annan gång.

Igår åt vi en stor frukost och efter det åkte vi till Täby Centrum. Vi köpte en pump till diskmedlen (tack A för tipset) och en tekanna. Har velat ha en sen länge, känns inte så kul att servera te med en vattenkokare haha. C köpte även ett par byxor. Jag hittade en jacka som jag länge velat ha men eftersom jag velat för länge så fanns inte storlek eller rätt färg. Den finns ju ingenstans i sthlm....
Gjorde en beställning av den..ändå 25% på en vara på H&M :)

Shoppade ne del i fredags, ska visa vad senare för just nu sitter jag coh äter frukost. Lingongrova med parmaskinka och till det proviva :)

Om 40 minuter ska jag träffa Alina och åka in till salongen och fixa mitt hår. Tar med mig kameran så får vi se om det blir några bilder på förvandlingen :)

hörs sen, ha en underbar dag i solen!

soligt

Underbart väder ute. Soligt och nästan helt molfritt men det är itne så jätte varmt tyvärr. När kommer den riktiga våren? Jag vill ha sommar nu, gärna igår!

Idag har jag tagit bilen, så jag ska åka till Täby centrum för att kika på lite saker jag behöver innan vi åker. Är ute efter några tubtoppar att strosa runt i. Vill ha något på mig som inte ger ränder, hur snyggt är de att ha 100 ränder när sommaren är slut? Med tanke på att det kan bli upp till 25-30 grader i Budapest så lär ju solen ta ganska bra också...
En dag ska vi iaf bada utomhus, bli skönt att få några timmar i solen

Tänkte även köpa blommor och plantera färdigt på balkongen men mamma sa att många blommor inte klarar av kylan på nätterna. Att bära in blommorna är ingen idé för då äter katterna upp dom :)
Får bli att vänta..jag som ville göra klart där ute...

Ikväll händer det nog inte så mycket, blir väl något till middagen sen lite TV. Förslag på middags mat?
Imorgon är jag ledig och vet inte alls vad vi ska hitta på. Om det är fint väder tänker jag dra med C ut på en promenad iaf. På söndag ska jag till Alina för att få håret fixat, har längtat till de i 1½ år sedan jag blev mörkhårig....Men hittills har inte håret klarat av några ljusa slingor men nu har det blivit friskt och starkt igen! Får se hur jag klipper mig, bort med det slitna iaf men annars vill jag gärna behålla längden. Trivs bäst i långt hår!
Tänkte även kolla på en locktång hon rekomenderade, kan göra lockar med min plattång men vill ha mer svall än lockar...

Nä dags att åka då så jag hinner hem i vettig tid och kan göra annat

Budapest

29 April - 4 Maj
Då åker jag och min underbara C till Budapest.



Har längtat efter att få göra denna resa länge nu, Budapest känns som hemma för mig. trots att jag egentligen kommer från Rumänien är det i Budapest jag spenderat många somrar och semestrar under min uppväxt. Min mamma kommer från den ungerska delen av Rumänien och räknas därför som ungrare så språket kan jag flytande.
Jag har länge velat visa C vart jag känner mig hemma och vart jag har spenderat mycket tid som liten och det ska jag äntligen få göra!

Längtar väldigt mycket till att få strosa runt på gatorna och titta på alla fina byggnader. På kvällarna är det underbart att gå längst Donau när allt är upplyst. Äta god mat och kanske shoppa lite? Vi får se vad vi hittar på när vi väl kommit ner men vad vi än gör så kommer det bli riktigt kul!




Bilder; google

påsken

Bättre sent än aldrig som man brukar säga :)

I fredags hade vi ju städdag och sedan blev det en promenad innan middag och TV.

I lördags jobbade jag 8-16, åkte sedan hem coh gjorde mig iordning. Vid 16-30 hämtade jag upp mamma och pappa och vi åkte ut till C´s föräldrar på ekerö. Där bjöds det på god mat och massa prat. Blev inte så sena så vi var hemma redan vid 22,30. C hade även under dagen hämtat våra nya sommardäck och bytt på bilen så nu är den klar för sommaren och det blev så snyggt!

I söndags klev vi upp i hyffsad tid och sedan begav vi oss till Täby centrum, köpte lite underkläder och lite mat som mamma glömt. Sen åkte vi ut till mina föräldrar. Där var även Andres och Alina vilket var mycket trevligt :)
Vi åkte hem vid 6 tiden tror jag det var eftersom vi skulle möta upp C´s kompisar på stan.
Åkte in till stan och satte oss på Snaps och drack lite öl. Var hemma vid 03,30 och stupade i säng!

I måndags vaknade vi ganska sent och sedan blev det dags för påsklunch hos min moster. Det bjöds på en massa mat och goda tårtor till efterrätt *mums*
Efter den lunchen övningskörde jag coh kusinen hem. PÅ kvällen blev det lite plugg innan sängen

Städdag

Pust nu är vi äntligen klara! Mamma hjälpte mig att tvätta fönster i gästrummet, sovrummmet och på toaletten i onsdags men idag var det dags att göra köket och vardagsrummet. Vardagsrummet är det jag fasar för eftersom det är fönster längst hela väggen! Nu är det klart iaf och nsäta gång ska jag antliga någon att göra det!

Hann även med att städa balkongen och plantera blommor. Ska köpa lite mer blommor så kommer det bli fint.
C har damsugit och tvättat golven.

Vi hann även emd en promenad i det fina vädret

Nu är det dags för middag, blir Taco. Jag äter ju inte kött idag, enda dagen på året, så det får bli en vegetarisk variant. Ska bli intressant och se hur det smakar...

Hur som helst, nu är skalen klara så nu blir det middag!

nackspärr

Ibland är livet bra roligt! reste mig hastigt från stolen imorse och vred till nacken så nu har jag nackspärr. Går bra att titta åt höger men åt vänster är det kört *suck*
Är jag inte förkyld eller har feber så är det alltid något annat....blir så trött.

Sen hade vi en viktig intervju med kronofogden idag till vår uppsats så det gjorde inte saken bättre att jag var tvungen att göra mig iordning och åka in till stan och gå på mötet.

Nu är jag hemma iaf, C jobbar sent så jag ska lägga mig i soffan resten av kvällen. Orkar verkligen inte göra något just nu.

Nu är det dags att vara lite positiv också! vilket väder vi har fått! helt underbart att kunna gå i skinnjacka och converse. Har dock sett folk på stan med jeansshorts och gladiator sandaler men det känner jag är lite överdrivet det är ju faktiskt bara början av april!

Nä nu kallar verkligen soffan men uppdaterar mer senare om en mycket rolig sak :)

Grillpremiär

Ilördags efteratt vi beställt somamrädck åkte vi ut till mina föräldrar. Hade grillpremiär, det var mycket välkommet och gott!

Tog med mig kameran men glömde ta massa bilder, fick dock 3 tagna haha


Hemma hos mamma och pappa

C har svårt att slita sig från fotbollen :)

Dags att äta

Vi åkte hem vid 22 tiden och somnade gott :)

Lördag

Nu är vi färdig duschade och påklädda. Ska äta lite frukost innan vi åker iväg till affären för att titta på ett par sommardäck. Så surt att behöva lägga pengar på sånt, man har ju redan köpt bilen liksom!! Tyvärr betyder det också att vi måste prioritera bort andra saker vilket gör ont i hjärtat (förlåt Denise)

Efter affären ska vi ut till mina föräldrar så kameran förljer med :)
Blir årets första grillning! längtar redan *mums*

Hörs imorgon!

6 timmar

Igår vandrade vi runt på stan i 6 timmar, behöver jag berätta hur mina fötter kändes efter det?
Vi började på drottninggatan och sen vidare till kungsgatan och östermalm. Åt  en god lunch bestående av pasta och skaldjur på creme. Har inte varit där på väldigt längem en när vi gick i gymnasiet bodde vi nästan där :) Sen vandrade vi vidare mot söder. Fick längst götgatsbacken och fikade på muggen.

Köpte inte så mycket, det finns så mycket finns så mycket fint men nu måste vi prioritera sommardäck så jag fick hålla mig. Blev iaf ett linne och en tischa.

Efter den långa vändan på stan åkte och jag och mötte upp C på hans jobb. Vi åkte hem tillsammans och bestämde oss för att ingen orkade laga mat så det gick bli pizza. Vi blev så otroligt mätta så vi gick ut och gick en vända. Skönt att hålla ett bra tempo (för han lugnare men med mina korta ben blev det raskt) och kunna prata om allt möjligt.
När vi kom hem igen blev det film, bedtime stories, som var väldigt bra. Riktigt gullig film!

Sen stupade jag i säng

Med min bästis

Hade en riktigt mysig kväll igår med min underbara vän martina! Vi träffades upp och gick en liten runda för att spana inför fredagens stora shopping runda!

Efter ett tag gick vi bort mot Vapiano som vi skulle äta middag på men det var knökat så vi gick vidare...Vi hade som krav att det skulle vara filtar, soligt och mysigt och allt möjligt...
Till slut insåg vi att vi nog borde sänka våra krav och vi hamnade på TGIF.
Var jätte mysigt att sitta i ett bås och prata ikapp oss. Även om man pratar i telefon är det aldrig samma sak som att ses och prata. Hur som helst satt kvar där väldigt länge och man ville inte avsluta eftersom vi har så mycket att prata om

Kom hem vid 22.30 och då sov redan C. Fick en chock haha han brukar inte lägga sig så tidigt men han var väll trött. Själv roade jag mig med att se lite på the hills och sen somnade även jag gott.

Håller på med plugg hela dagen idag men det känns som att timmarna inte räcker till för allt jag borde göra...

Imorgon är en ny dag och den ska spenderas på stan med min underbara vän. Man får faktiskt ta sig ledigt ibland :)