underbart

Det är verkligen en underbar helg! Sitter med goda vänner i mina föräldrars hus som vi passar nu då dom är bortresta. Längtan efter hus blir bara större och större men en vacker dag!

Slänger in bilder ikväll eller imorgon för nu blir det en sen lunch sen ut i solen igen. Jag jobbar heeela veckan så jag måste fånga all sol jag kan få just nu.

"Ses" senare!
Hoppas ni har en underbar helg, vad gör ni?

Tisdag

Varje morgon vill jag abra lägga mig ner och sova ett par timmar till samtidigt som jag absolut lovar mig själv att jag INTE ska vara uppe efter 22 på kvällen men varje kväll "glömmer" jag bort det och så rinner klockan iväg...

Har iaf en bra ursäkt, har sytt upp min rosa klänning från asos så nu kan jag använda den! Sedan köte jag även en långklänning från MQ (kom på att jag inte visat den ännu) och den sydde jag in för den var lite för lös i modellen.
Skulle behöva sitta och sy ett par timmar till för det finns en del som ska sys upp och sys in men det får vänta till en annan dag.

C kom hem sent eftersom det varit företagsgolf och min älskade kom 2:a av alla 50 som var med! Riktigt duktigt tycker jag.
Han kom med förslaget häromdagen att jag skulle börja spela så vi har en gemensam hobby haha visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Såg framför mig hur vi går på golfbanan i likadana kläder och allt matchar haha vad hemskt! Jag tror dock inte att mitt icke existerande tålamod räcker för golf men vem vet..kanske en dag

Idag gick jobbet ganska fort och vid två fick jag äntligen gå hemåt, skönt att promenera i solen för idag är det riktigt varmt! Vi har inte sol på balkongen här hemma på eftermiddagen så jag kunde itne sitta ute i solen men nästa vecka ska jag cykla ner till sjön och lägga mig. Snodde med min en cykel från mamma som jag ska använda.

Imorgon väntar en ny jobbdag och även imorgon slutar jag 14, ska köra Zorro till veterinären för han ska kastreras. Vi orkar verkligen inte med honom men dom ville vänta tills han är helt återhämtad i sina tarmar men vi kan verkligen itne vänta, han jamar och har sig heeela nätterna. Nu ska han äntligen bli kvitt sina bollar och vi hans gnäll, perfekt!

Dags att lägga sig i sängen, trött efter en lååång powerwalk så jag säger sov gott

Måndag

Igår jobbade jag 9-16, skönt att stänga tidigareo ch få gå hem. Mötte upp mamma och C och åkte tillsamamns till Åkersberga. Pappa bjöd på restaurang innan vi åkte hem till dom.
Hjälpte mamma att fixa lite innan vi åkte hemåt igen.

Idag har jag jobbat 8-14 och dagen gick fort. När jag kom hem kom en enorm trötthet sköljandes över mig och jag somnade i soffan nästan 2 timmar! Var verkligen välbehvligt eftersom jag sovit så dåligt. Slarvat med att gå och lägga mig i tid....

När C kom hem gjorde vi middag och sen blev det en powerwalk med min moster.

Denna vecka jobbar jag:
tisdag 8-14
onsdag 8-14
torsdag 8-20
fredag 8-14
lördag ledig
söndag ledig

Med andra ord har jag en skön vecka framför mig med endast en jobbig dag.

Snart är det semester och det ser jag verkligen fram emot. Mycket roligt kommer att hända och det kommer att resas en del men jag älskar ju att resa! Sen är det ju min 25 års dag....med blandade känslor....inte kul att bli närmare 30 men kul att fylla år :)

Veckan

Veckan som har varit har inte varit nådig, har absolut inte gjort annat än att jobba tyvärr.
måndag 14-20
tisdag 8-20
onsdag 8-20
torsdag 8-20
fredag 8-14
lördag ledig
söndag 9-16

Igår firade vi iaf midsommar ute på ekerö, var hemma hos C´s vän Bobbo. Var jätte trevligt med massa mat, prat och dricka.
VI tog en taxi hem till C´s föräldrar vid 3 tiden och gick och la oss på en gång. Vaknade vid 11 men åkte inte hemmåt förren strax efter 14. Har varit en jätte trevlig midsommar och jag är riktigt trött. Tror det beror på att jag jobbar så mycket och sovit dåligt.

Nu har vi iaf sett en film och det är dags att krypa under täcket så jag orkar med morgondagen på jobbet. Blir en relativt kort dag sen kanske vi åker ut till mamma och pappa en sväng men vi får se.

Ska verkligen försöka ta tag i uppdateringen här på bloggen men ibland räcker tyvärr inte orken till. Nästa vecka blir lite lugnare iaf så jag ska göra ett försök iaf.

sov gott

Söndag

Det har regnat non stop i två dagar nu och jag håller på att bli galen på riktigt! ska även denna sommar regna bort?

Hur som helst, skulle testa en locktång som jag lånat av Alina men jag fattade itne alls hur den fungerar för håret blev rakt och topparna såg ut som en risbuske....
Istället gjorde jag håret vågigt med plattången istället och det blev så fint! Ska visa en annan dag för jag orkar inte fota nu men såhär kommer jag definitivt att ha fler gånger!

I eftermiddags åkte vi hem till Stoffe och Pernilla och deras små prinsar Neo och William. Vi grillade goda hamburgare och hallonpaj. Var jätte trevligt eftersom vi inte setts på jätte länge. Får ta och ses oftare!

Nu ska vi se vidare på filmen på femman innan det är dags att lägga sig, har en låååång vecka framför mig med massa massa jobb....

lördag

var ute och promenerade ca 50 minuter i regnet för det kom regn iaf! resten av dagen har regnet öst ner...så tråkigt! tänk om hela sommaren blir såhär?

Iaf, efter promenaden åkte jag till affären och köpte lite frukost, närj ag kom hem sov C fortfarande så jag ställde mig och gjorde frukost, det blev äggröra, ciabatta och smoothie, gott!

Efter frukosten kammade vi Tiger som blev så fin! och sen körde vi dammsugaren en kort sväng. Duschadeo ch klädde på oss och åkte iväg till zoo affären för att köpa kattsand och mat men maten var slut så det är tur att vi har så det räcker till nästa vecka när dom får in den igen.

På eftermiddagen la vi oss i soffan för att kolla på film men båda somnade...vaknade vid 6 och gjorde middag, Idag blev det tacos framför sommarkrysset på TV.

Just nu kollar C på någon film jag inte har lust att se så jag tänkte gå och duscha och peela, raka och göra ansiktsmask. Mysigt med till för mig själv.

Imorgon ska vi till Pernilla och Stoffe och de två små söta prinsarna för att grilla lite, länge sen vi träffade dom så det ska bli riktigt kul!

Uppe

ÄR redan uppe fast det är lördag.
Har hunnnit sova i cirka 5 timmar så jag är ganska trött.
Är uppe för att jag ska på promenad med min moster, skönt att få sällskap och skönt att ha det avklarat så man slipper tänka på det resten av dagen.

Vet inte alls vad vi ska hitta på idag, det skulle regna hela dagen men än så länge är det bara molnigt. Får se vad C har lust med men jag hatar ju att bara sitta hemma och gör absolut ingenting så jag vill hitta på något....något litet iaf!

Dags att hoppa i träningskläderna nu
hörs sen

lång

Har ju helt glömt bort att visa min långklänning jag beställt från asos. Den är super fint! Nu måste jag bara smöra för min moster eftersom jag är pygmé och hon måste sy upp den :) Det är lite krångligt för jag vill ha kvar volangkanten nedtill så vi måste klippa av den och lyfta upp den....svårt att förklara





I verkligheten är den ljusare, färgen heter nude och den är i blekrosa typ....Hoppas hon har tid att fixa den snart så jag kan inviga den :)

Helgen

Har inget roligt att uppdatera er om. Jobbade igår 8-16, skönt att stänga 3 timmar tidigare kan jag säga helgen känns så mycket kortare. När jag kom hem gick jag ut på en powerwalt mede min moster, blev den korta rundan på 50 minuter idag. Hade tytvärr ingen ork för annat.

Sen blev det lasagnette till middag och underbart goda jordgubbar.

Idag har jag jobbat 9-19, dagen gick hyffsat fort iaf.

Nu är det dags att sova, imorgon börjar mitt sommarjobb som varar fram till semestern om 5 veckor *suck* inge kul att sitta instängd på jobbet i 5 veckor men lite sol kanske jag hinner med om solen behagar att visa sig vill säga. Än så länge lyser den väl med sin frånvaro och kallt är det med. Var hände med alla underbara somrar man hade som barn? Då var det alltid varmt och man kunde bada varje dag....

Hur som helst, imorgon ska jag försöka hinna upp till centrum innan jag börjar vid 2 tiden och sen vill jag ut och gå en promenad med. Ska vi mötas upp i centrum camilla och gå tillsammans?

Till Karin: vad kul med ceremoni, vi har inget sådant tyvärr! Har du hittat något jobb ännu?

sov gott

Shopping

I måndags var jag med mamma på stan hela dagen lång, dessvärre måste vi prioritera andra saker än shopping denna månaden men jag fick med mig två fin fina saker hem :)





En tunika i beige/vit från vero moda
Ett längre linne med virkat mönster baktill från Åhlens

Sedan bjöd mamma på lunch på vårt "stammis" hak när det kommer till lunch, mycket gott!
Mamma fick med sig betydligt fler shoppingpåsar hem. Det var kul att spendera hela dagen med lilla älskade mamma ♥

Blommor

När jag kom hem från min presentation i fredags hade underbara C varit jätte gullig och köpt en bukett med mina favorit blommor till mig. Blev super glad! Tusen tack ♥




Uppdatering

Förlåt min frånvaro har haft fullt upp.

I fredags presenterade vi vårt examensarbete. Vi har ännu inte fått betyg men vi alla fick lite kompletteringar. Vi har kommit överrens om att endast göra de mindre kompletteringarna istället för att göra mycket halvdant så får det bli som det blir. Någonstans innerst inne vet jag att vi kommer att få göra om kompletteringen och lämna in i september men det gör inget för mig.
En del av mig har tagit examen och är väldigt lycklig även om den andra delen av mig vet om att jag ska göra klart examensarbetet och mina två rest tentor.
Hur som helst, imorgon ska jag till min moste och få hjälp med mitt CV sen är det dags att söka jobb så håll tummarna om att jag snart kan säga upp mig från ICA. Dagen jag säger upp mig ska jag bjuda på skumpa! Hör du det Camilla :)

Direkt efter min presentation åkte jag hem och bytte om för att åka vidare till Amys mottagning. Det var jätte trevligt och massa god mat. Satt kvar till 21.30 och då kände jag att jag inte orkade hålla mina ögon öppna längre så vi åkte hem. Började titta på film men jag somnade ganska direkt

I lördags åkte C iväg för att hjälpa sin moster att flytta, själv fick jag ut på en promenad. Åkte och mötte upp honom och sedan åkte vi till Ekerö där Ajja (C´s systersdotter) firade sina 4 års dag. Prinsessan fick en cykel så hon var i sjunde himlen :)
Vi satt ute och solade oss länge innan det blev middag och vi åkte därifrån. Åkte förbi Bobbo och några till av C´s kompisar men stannade inte så länge.

I söndags vaknade vi ganska tidigt, åkte till Täby Centrum och jag köpte en morsdag present till min mamma, sen åkte vi ut till dom. Mamma bjöd på en jätte god lunch och efter några timmar åkte vi till C´s farmor. Hon brukar alltid bjuda på restaurang på morsdag så vi åt massa god mat...

Det var väll helgen i korta drag, som ni märker flängde vi runt rätt mycket men det är alltid trevligt att träffa familjen!

ps. Karin, STORT grattis! Väldigt kul att läsa! Är du helt klar nu? kram