Hemmma igen

Då var vi hemma från landet igen. kom hem vid 19 tiden idag. Åkte ut redan i fredags och datorn följde med men glömde ju det mobila bredbandet hemma haha därav ingen uppdatering.
Vädret har varit skit, regnat hela tiden :( men hade ändå inte hunnit sola för vi har hållt på att packa ihop hela landet. Sjukt vad mycket skit man samlar på sig under 8 år som vi haft stället. Det var som mamma sa, dom behöver nog köpa 3 hus om dom ska få plats med allt!

Just nu håller jag på att laga en oförskämt sen middag men det blir så ibland!

Imorgon ärd et jobb som väntar, jobbar 8-20, kommer dö där! Sen jobbar jag 8-14 på tisdag och sen är jag faktiskt ledig en vecka men riktigt ledig är jag inte eftersom mamma och pappa får nycklarna till huset på tisdagen och då är det flytt som gäller! Ska hjälpa till varje dag.

Nästa helg komm C´s kompis Kim hit från Holland och ska vara här över helgen, det ser jag fram emot. Super gullig tjej verkligen.

Dags att forstätta med middagen så vi kan äta idag :)

Putsat

Blev ingen TV, testa någon sorts guldputs som mamma gav mig, la in några halsband och C´s ring och oj vilken skillnad! Löp och köp säger jag bara, kostar runt 50kr på guldfynd :)
Imorgon ska jag hinna förbi och köpa ett till silversmycken, min Thomas Sabo ring som jag ALLTID bär behöver verkligen putsas!Så nu finns det hopp för den ringen med haha

Blir duschen nu sen sängen, är trött idag...får inte sova ut imorgon heller för jobb väntar ju 8-14.

Lite olika

Då var flädersaften klar, är nöjd med resultatet, får tänka på att det är första gången jag gör det :)

Köpte även det där ögonbryns vaxet dom gör reklam för på TV, tänka testa det! Är så trött på att behöva noppa ögonbrynen hela tiden och sen får man ju inte bort alla ljusa hårstrån, får bara hoppas på att det inte blir helt galet så alla strån ryker :)
Ska inte testa det ännu dock, ska låta mina växa ut lite först för jag noppade dom nyligen....

Imorgon är det jobb, har jobbat hela veckan lång! Och på eftermiddagen åker vi ut till landet en sista gång och säger hej då :(
Kommer hem på söndag men kanske tar med mig datorn så jag kan blogga lite....

Har inte hänt så mycket annars, längtar tokmycket till semestern....den har inte ens börjat med är redan fullbokad men sånt gillar jag!
2 veckor till sen semester i 4 veckor, nice...

Har tråkigt, orkar inte se matchen så ska väll ägga mig isängen och se om det finns något roligt på TV

Bättre sent än aldrig

Sådär ja, nu harj ag hunnit duscha, föna håret, slänga i tvätt , tittat på unga mödrar och laga mat!

På midsommar åkte vi ut till min kusin och hennes ppojkvän på Värmdö. Var ett jätte fint hus vi hamnade i (hans mammas sommarstuga) och det kom även lite andra vänner till dom.
Vi åt och drack gott och pratade i mängder, skönt med en lugn midsommar för en gångs skull! Är trött på all hysteri över midsommar och nyår...
Vid 12 tiden tog vi en promenad och efter det gick vi och knoppade vid 1 snåret. Dagen efter åkte vi hem på dagen.

 
På vä gtill Värmdö (hjälp vad min lugg är kort!)

 
Den fina utsikten från huset

  
Jag och min älskade C

Liten uppdatering

Hann som vanligt inte blogga igår, hade så mycket annat att tänka på.

Kommer lägga upp bilder från midsommar och skriva om de senaste dagarna men först en dusch.
Efter att ha slackat efter med "dieten" vilket har resulterat i några kilo upp på vågen ställde jag mig på trampmaskinen precis så som sagt en dusch först så uppdaterar jag snart!

Söndag

Vad konstigt alla dagar känns nu när C varit långledig. För mig känns det inge speciellt då jag är van att vara ledig på konstiga dagar och flera dagar i sträck.

Orkar inte skriva om midsommar nu men gör det imorgon!

Sitter här med en stor kopp the och läser på en massa bloggar. Det är roligt att se hur andra människors liv ser ut. Allas är ju så otroligt olika men ändå lika på något vis.

Undra hur mitt liv kommer se ut om 5 år? Då är jag nästan 29...
Känns som att det är väldigt långt borta men det är det ändå inte, det går ju så fort! Undra om vi kommer bo här fortfarande då, undra vart jag kommer jobba och en massa andra frågor som snurrar i huvudet. Man ska ju inte planera så mycket för man vet aldrig vad som händer men samtidigt måste man ju ha saker att se fram emot och få drömma sig bort. Jag har en bild i huvudet om hur jag vill att mitt liv ska se ut om 5 år men den behåller jag nog för mig själv. Sen är det roligt att tänka tillbaka och se om det blev så eller inte...
Men förodligen ser det inte ut så, för 5 år sedan när jag tog studenten trodde jag aldrig att mitt liv skulle se ut såhär... Det finns saker jag gärna hade velat göra men som aldrig kommer bli av (tror jag iaf) och sen finns det så mycket som har hänt som jag inte trodde skulle hända....
Men det här skulle ju inte bli ett inlägg om filosofi :)

Så jag säger god natt så skriver jag mer imorgon och förhoppningsvis kommer det upp några bilder från midsommar också.

Hemmafru

Sen jag och C blev sambos så har jag blivit en riktig hemmafru, fast inte en sån som bara fikar och shoppar hela dagarna utan en huslig sådan. Mamma är nog mest glad för nu får hon hemmagjord inlagt sill och hemmagjorda köttbullar och annat på sitt julbord :)

Nu har jag iaf gjort flädersaft, eller det tar ju 3-4 dagar innan den är klar men just nu svalar den till innan jag kan lägga den i kylen. Första gången jag gör flädersaft men hur svårt kan det vara egentligen?

Har inte uppdaterat bloggen på några dagar, har varken haft tid eller ord men ikväll när det är fotboll så kommer jag uppdatera!

Nu väntar hemmagjorda hamburgare men dom står C för idag

Torsdag

Jobbade som jag skrev innan idag, var dock klar redan 17.30. Alltid lika svårt att beräkna hur mycket jordgubbar vi ska ta in men så är det. Bättre att det tar slut lite tidigare än att vi får kasta.
Egentligen skulle jag vara ledig imorgon men jag går in iaf vid 10 och står och säljer. Imorgon är det bara två lådor så det kommer nog gå fort.

Hade 100 saker på min lista att göra idag men har jag gjort det? nej! Så imorgon blir det till att stiga upp i ottan så jag hinner med allt. Ska iaf måla naglarna nu innan jag går och lägger mig så jag har en mindre sak att göra imorgon.  En mindre sak=lite mindre huvudvärk.

Skriver mer imorgon för nu måste jag sätta igång annars kommer jag aldrig få någon sömn!

Jordgubbar

Börjar jobba om 30 min så det är lite brådis. Gick upp i god tid och tog en dusch och sen har verkligen tiden bara flygit fram!

Mellan 10-18 ska jag stå och sälja jordgubbar, det gör jag varje år!
Så kom och köp massor :)



Anledningen....

Anledningen till att vi säljer vårt underbara landställe:

     

Mamma och pappa har köpte ett hus! och det är inte vilket hus som helst, det är välrdens finaste hus! Man ser inte så mycket på bilderna men det bor fortfarande andra i huset och därför ville jag inte fota så mycket. När mamma och pappa har flyttat in så blir det fler bilder.

Bilderna:
Grusvägen upp till dörren
Husets ena sida, fotot är taget från det stora utedäcket
Hallen och trappen upp
En del av vardasrummet
En annan del av vardagsrummet

De får nycklarna den 1:a juli och kommer flytta på en gång, den 1:a augusti ska dom vara ute ur lägenheten. Kommer spendera mycket tid med att hjälpa till, allt måste ju packas och jag ska gå igenom lite (mycket) saker jag har lämnat kvar efter mig och se vad det är jag vill spara och vad som ska slängas...

Längtar efter att få hjälpa mamma att inreda, kommer bli super snyggt!

Helgen

I lördags tog vi det lugnt hela förmiddagen,. på kvällen åkte vi in till Patricia för att titta på fotbollen, äta middag och festa till det lite. Synd bara att Sverige förslorade...

  

Hann inte ta så många bilder :) Men att dömma av sista bilden är jag i väldigt stort behov av att sola! Men får skylla på att Annie varit i Thailand :)

Kom hem väääldigt sent eller rättare sagt tidigt på morgonen. Vart en väldigt lyckad kväll men super mycket dans.

I söndags var vi döda hela dagen, gjorde inte många knop. Gick och åt pizza och sen låg vi i aängen hela dagen och tittade på film, det behövs sånna dagar med

Lördag

Sov ut länge idag sen åkte jag och köpte lite frukost tillbehör.
Nu har vi ätit en sen och stor frukost *mys*

Sitter och lyssnar på musik så jag nästan blir döv här hihi

Ikväll ska vi till Patricia och titta på fotbollen, äte middag och sen festa vidare....
Vet dock inte vad jag ska ha på mig som vanligt...
Min lila klänning från Lindex eller en brun klänning med blommig volangkjol?

Vad ska ni hitta på idag?

Torsdagskväll

Jobbade som sagt 14-20 tiden gick inte så väldigt fort tyvärr.

Imorgon är det åter igen jobb 10-20, bra klirr i kassan.

Har börjar göra lite sommarplanero ch det känns väldigt bra. Nästan hela semestern är nu planerad och det kommer att bli super skoj! Längtar redan massor måste jag säga.
Apropå det så måste jag kolla upp lite saker...

Men nu väntar TV mys med lite popcorn

Torsdag

Igår firade vi Patrik som tog studenten. Hela förmiddagen regna det men sen precis när dom sprang ut så sken solen :)
Efter utspringet åkte vi till C´s föräldrar. HJälpte till med det sista innan dom grilladeo ch vi åt massa god mat.

Var hängig hela dagen igår, men tror det berodde mycket på att jag inte ätit ordentligt under dagen och mitt blodsocker var under jorden ungefär.

Hur som helst, vi åkte hem vid 23 tiden och C´s syster följde med och sov här.
Satt och pratade en liten stund innan vi la oss och så fort jag la huvudet på kudden så somnade jag.

Tog sovmorgon idag, skulle egentligen jobba 8-14 men dom bytte mitt pass till 14-20. Spelar ingen roll då C ska ut och spela golf efter jobbet.
Har lagt i en tvätt nu och ska hänga in den torkade i skåpen. Ska även laga lite mat så det bara är att värma på när vi kommer hem. Vägrar ställa mig och börja laga middag 20.30! Får bli pasta med tonfisk

Bäst att sätta igång för tiden går så fort!

Grattis Sverige

Grattis alla grabbar till segern!
Har tittat lite halvt på fotbollen samtidigt som jag fixat med naglarna. Biter på naglarna i perioder men nu har jag uppehåll haha, vill ju ha fina naglar till sommaren och just nu känner jag inte för att gå och fixa dom på salong. Förstör mina egna naglar och det vill jag inte nu när dom har återhämtat sig.

Tog en röd färg idag, har haft rosa ett tag. Hatar när naglarna är omålade, kan vara snyggt på andra men inte på mig. Men jag föredrar absolut nagellack, ser mer välvårdat ut.

Har försökt att lägga upp en bild men det går inte *suck*

Blir duschen nu

Sov gott

Sälja huset

Känns inge bra att vi ska sälja vårat älskade sommarställe men det är tyvärr nödvändigt.
Vi har haft detta hus sen 2001 och det känns verkligen i hjärtat att det inte längre kommer vara vår.

Jag verkligen älskar detta ställe otroligt mycket.

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/199315

Komplettering

Som sagt jobbde jag 8-14, var inte alls mycket att göra efter 10 så jag och Camilla satt och snackade skit och bläddrade i tidningar.
Hittade mycket fina saker men nu är sommaren och semestern snart här så det blir nog inte till att köpa så mycket mer.
Dock har MQ en vip rea imorgon på morgonen som jag är sugen på men jag får se, får se vad C säger om han vill följa med eller inte. Kanske inte så kul att kliva upp 7 på en ledig dag.

Imorgon är det även C´s bror Patriks student som vi ska gå på. Utspringet är 14.00 och det kommer bli kul!

Ska skriva en kompletterings uppgift till skolan nu så jag höjer mitt betyg i en kurs som jag bara har godkänt i. Ska skriva om den ekonomiska tillväxten och vilka faktorer som påverkat.....
Bäst att sätta igång så jag blir klar tills C kommer hem om 30 min ungefär.

God morgon tisdag

Tråkigt att vakna upp till duggregn, har blivit bortskämt emd fint väder.
Hann inte skriva mer igår, kom inte hem förren vid 23.30 och då var det raka vägen till sängen men ändå är jag väldigt trött idag.

Nu väntar jobb mellan 8-14 sen i kväll är det fotboll och det ska vi ju se när det är Sverige som spelar.

Vad ska ni hitta på idag?

Mitt uppe i

Är mitt uppe i sätdningen, har inte hunnit så värst långt men så blir det när man ska städa riktigt grundligt! Badrummet är nästan klart iaf, golvet ska bara torka och då åker sakerna in i igen. Sovrummet är helt klart.
Ska ta an vardagsrummet nu sen blir det gästrummet. Sist gör jag alltid hallen och köket.

Ska hinna bli klar innan 4, då blir det en dusch och sen göra middag. Mamma kommer hit efter hon har klippt sig, ska hem till henne och pappa sen och fixa lite. Med vad får ni veta om några veckor.

Ha det så bra så länge

Söndagskväll

Även denna söndag är snart förbi. Ledigheten gick väldigt fort men har haft bra dagar med C.
Jobbade ju idag, gick nog fortare än jag trodde mitt på dagen. Nästa vecka jobbar jag tisdag och torsdag.

Har lite att fixa med nästa vecka, ska tvätta klart fönsterna och imorgon är det städa här hemma som står på schemat.
C tvättade bilen idag och då kör jag hemmet imorgon, drog jag nit lott?
Men om det blir fint väder så ska jag passa på att sola lite på förmiddagen på balkongen.
Vädret för nästa vecka ser inte alls lovande ut, ska det bli en lika stor skitsommar som förra året?
I så fall är det tur att dom öppnar solarie i centrum, så då vet ni vart jag kommer bo

Är fortfarande trött, C tittar på fotbollen och jag ska krypa ner i sängen och titta på filmen på trean fast jag sett den 100 gånger.

Hörs imorgon


Trött

Är rätt trött idag, fick 2 myggbett igår som kliade in i....
låg och kliade ett tag men då kliade det bara ännu mer så då började jag tänka sluta klia, sluta klia...och så höll jag på sådär....
Till slut somnade jag iaf men det kändes som om jag bara hade blundat 2 sekunder innan klockar ringde....

Sitter på jobbet, är heldött idag! Kommer bli en lång och tråkig dag men är iaf ledig imorgon :)

Uppe?

Vad sjutton gör jag fortfarande uppe?
Måste genast i säng, bums!

Ska ju jobba imorgon, 9-19

Svårt att slita sig från datorn ibland men nu sängen!

Rensat

C och Bobbo sitter och tittar på fotbollen, själv är jag inte intresserad om inte Sverige spelar.
Istället har jag ägnat kvällen åt att gå igenom min garderob och det har verkligen tagit sin lilla stund.

Innan:


Efter:


Högen till Denise:

I högen finns kjolar, tröjor, byxor, linnen, part toppar osv.

Känns sorligt att städa ur garderoben men jag använder ju inte sakerna! Och nu har jag ju plats för nytt :)

Har en låda till i källaren om jag itne minns fel som jag måste gå igenom. Men det får bli en annan dag, orkar inte mer!

Bea´s student

Har varit iväg på Martinas lillasyster Bea´s student. Alltså Lill Bea´s student ;)

Var jätte trevligt och roligt att träffa släkten, inte ofta man träffar dom nu när Martina bor i Halmstad. Bjöds på god buffé och dricka och tårta.

Bea var så fin!

Känns konstigt att hon är så stor, känns inte som om det var så länge sen hon var en liten skrutt som bara följde efter oss :)
Bara att inse att vi börjar bli gamla eller hur Martina?

Nu ska jag börja ett projekt!

Torsdag

Jobbade 8-13.30, fick gå 30 minuter innan. Åkte hem och duschadeo ch bytte om innan jag hämtade C från jobbet. Åkte iväg till arninge och gick runt och tittade på olika kök och saker. Köpte ingenting.
Stannade till iTäby C och åt lunch, jätte god pasta. Gick runt där en sväng innan vi åkte hem.

Har tagit det lugnt resten av eftermiddagen. Gjorde en super god pastasallad med kyckling, sallad, pasta, fetaost, sockerärtot, minimajs, avocado, gurka, lök och tomater. Åt ute på balkongen och till hade vi kex och ost.



Ska titta på en Beck film nu sen lägga oss, sov super dåligt i natt så jag är hur trött som helst.

Imorgon blir det nog att åka och sola, inte legat i solen något alls! Hörde att det ska bli 31 grader imorgon så det gäller att passa på!

Grattis Andrea

Grattis kusin Andrea på studenten
~2008.06.03~





Blandade bilder från dagen:
   

Ledig

Har bestämt mig för att inte göra tentan på lördag, är inte alls förberedd och har fortfarande en del saker jag inte förstår så jag hoppar över den helt enkelt.
En del av mig säger försök men den andra delen av mig säger att jag ska vara realistisk, och den senare delen vann.
Jag är ingen som ger upp i första taget men ibland måste man inse fakta tyvärr..

Hur som helst, C ligger hemma idag och mår dåligt :(
Själv ska jag hämta Martina snart och bege oss till Täby och köpa present.

I eftermiddag ska jag ge mig på fönstrena i vardagsrummet för nu ska det bli ordning och rent här hemma!

Skriver mer i eftermiddag

Helgen

I lördags på förmiddagen åkte vi och uträttade några ärenden. Mötte upp Martina i centrum för att åka ut och äta glass i vaxholm.

   
På väg ut mot Vaxholm

 
Framme i Vaxholm

Glömde fota när vi var där haha men vi åt en glass och promenderade runt i butiker.


Vi på väg hem igen

När vi kommit hem så började vi grilla efter en stund, även bobbo kom över.

  
C har missuppfattat det här med grillning och tror det ska flamberas :) själv undrar jag nog vad han pysslar med

 
Till middag åt vi grillat och räkor *mums*

I söndags på förmiddagen var jag och klippte mig, resultatet ser ni i förra inlägg :) blev nöjd med håret, rök lite på längden och sen blev det lugg. Kände att jag verkligen måste ha en förändring nu och det blev det verkligen!

På eftermiddagen åkte vi ut till Ekerö där lilla Sebastian fyllde 4 år. God mat och trevligt sällskap. Kom hem vid 22 tiden och då slängde vi på ännu en Beck.

Nya jag



Trevlig söndag!

En Tös!

31 Maj 2008 - 23,13

Välkommen till världen underbara tjej.

Grattis till föräldrarna; Kjelle och Jessica


Curly Sue

Gillar denna låt väldigt mycket - Takida Curly Sue

Your strength is so hard to find,
I feel so much stronger now,
the feeling´s alright.
Your words make me whole again,
those eyes cannot ever lie,
you´re so divine
I´m not ever alone, you´re not ever alone

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found,I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive
I´m not ever alone

Your smile is heavenly,
I don´t deserve all the love that you'r giving to me
Your touch makes it hard to breathe,
the shiver´s around me now, you´re so fine

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

The heart is pumping for my life, the mind is happy and I will love you to the day I die

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
the glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

Hej då Maj

Orkar inte skriva så mycket, har varit en mysig dag idag men skriver mer imorgon.

Ska krypa ner i säng strax för imorgon blir det en tidig dag, och sedan kalas

Sov gott