blä

Ont i huvudet
Allmänt seg
Trött på allt

Nu drar  jag täcket över huvudet och hopas på en bättre morgondag

Garderob

Nu när jag lägger in bilder kom jag ju på att jag helt glömt bort att visa hur garderoben blev! Hör och häpna så har jag faktiskt städat den!

Tycker själv det blev en jäkla skillnad! numera hittar jag vad jag behöver och hittade även en massa nya kläder jag haft som jag inte ens har tagit bort prislappen på! roligt med "nya" kläder

Innan städning:

 

Efter städning:
     

Gjorde även plats för min smycken i garderoben i form av små tyglådor. En för halsband, en för armband och en för ringar och örhängen.

smycken

Måste ju visa en bild på dom fina örhängena kom jag ju på!
image200

Passar på att lägga upp en bild på ett armband jag gjorde för ett bra tag sen
image201

helgen

Jaha då har ännu en helg passerat.
I fredags var jag med Admira och pluggade sen på eftermiddagen körde jag ut min mamma, moster, kusin och mormor till landet. På kvällen vid 12 skulle vi hämta Connys föräldrar på arlanda men eftersom det är kaos med flygen var dom försenade till 2 så jag gick och la mig och Conny åkte ut själv. Fick ett par jätte fina örhängen av Ingalill och Lennart som de köpt i Rom, super söta!

I lördags jobbade jag 8-19, åkte hem och fixa till mig. Sen åkte jag till Annie och Thomas för att lilla Aurora fyllde 2 år men vi var bara där i 30 min innan vi åkte hem till Pernilla och Stoffe. Grillade och hade det trevligt. Pernilla fyllde 25 nämligen. kom hem vid 3 tiden och stupade i säng.

I söndags jobbade jag mellan 9-19 sen åkte jag till hökarängen för att hämta Conny som varit hos sin farmor och firat mors dag, en tradition i deras familj. När jag kom hem igår var jag helt slut! Duschade och åt lite sen somnade jag direkt efter oceans 11.

Idag har Admira varit här, vi har pluggat en del. Hon satt och skrev frågorna till bokföringstentan och jag satt och läste igenom hennes PM. Jag skrev klar min i förra veckan så nu väntar jag bara på att det ska onsdag så jag kan redovisa och få hela kursen avslutad!

Ikväll harj ag tackat ja till att jobba för Micke, ska gå in senast 16 men tidigare om jag vill, får se när tvätten blir klar och så, sen jobbar jag till 20. Ikväll blir det till att åka hem till mamma och pappa för att se matchen mellan AIK och Djurgården *heja heja*

Nä nu blir det lunch!

ha!

Ha här åker dom fast! Mordbranden hände i samma hus som mamma och pappa bor i, hon vars lägenhet dom ville åt är stamkund hos oss, hemsk händelse!

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1077470,00.html 

vill ha

Är jätte sugen på dessa jätte söta skor, vill haaa!

image199

ingenting

Ingenting känns lockande att göra idag, hade velat sitta ute i det fina vädret men vi har ju bara morgon sol på balkongen *suck* hade gett vad som helst för att få en balkong på andra sidan så man kunde sitta ute i solen hela dagen! Eller ännu bättre, en trädgård! Längtan efter att bo i villa blir större och större men det är ju några år kvar dit...

Ska försöka sitta och få ner något på mitt PM arbete iaf, får se hur mycket jag kan åstadkomma idag. Eller så tar jag tag i tentan men jag gillar inte att göra lite av varje valvdant.

Idag är det förskolansdag på mammas jobb, tänkte först åka dit och titta på mina kusiner som ska sjunga men jag tror jag hoppar över det, känns lite lustigt att gå dit bland alla föräldrar och syskon när jag varken har syskon eller barn. Får hoppas på att mamma slutar lite tidigare så vi kan åka och shoppa lite :) fast jag håller fortfarande på att övertala pappa om jackan, förstår inte att just den här saken ska vara så svår övertalad! men jag kämpar på :)
Löning imorgon, men den försvinner väll lika fort som jag får den i handen antar jag, brukar vara så när det ligger en hel hög med räkningar i bokhyllan *suck* Kanske borde gå igenom allt och se hur långt min lön räcker denna gång och hur mycket jag kan spara undan, hoppas på en del iaf!

Nä nu måste jag rycka upp mig och ta tag i något iaf annars vet jag att jag kommer somna med ångest ikväll!


senaste tiden

Har som vanligt inte skrivit på ett tag, har så mycket annat just nu, det sista i skolan tar all min tid och kraft men sen när det blir sommar ska jag blogga mer :)

I lördags skrev jag tenta mellan 9-13 man hade duktig skrivkramp sen! Kunde inte ens hålla i ratten när jag körde hem :) Det kändes väldigt bra, kanske beror på att jag för en gångs skull satte igång och pluggade i tid!
När jag kom hem gick jag och sov i 2 timmar innan det blev dags att göra sig iordning, martina, hennes syster bea och oscar kom för bi och vi grillade och drack en massa sommardrinkar *mums*
Vid 12 tiden åkte vi in till stan, gick till blue moon bar, var rätt mycket folk men vi hade väldigt roligt! Jag och Martina stod på dansgolvet hela kvällen :) Kom väll hem och deckade i sängen runt 4 tiden.

På söndagen gick vi upp väldigt sent, vid 12.30 och sen kom Connys föräldrar förbi och vi körde ut dom till arlanda, som tur va var det inte jag som körde *pust* Efter det gick jag på Alexandras dansuppvisning men älskade gumman var så nervös att hon till sist inte vågade dansa *snuttan* men det kommer bler gånger!

I måndags var det dags att sätta igång med skolan igen, ingen tid att ta det lugnt! Admira kom hit och vi pluggade hela dagen, skrev halva mitt PM arbete. På kvällen var jag och mamma ute och cyklade, oturligt nog började det spöregna och det höll i sig hela vägen så när jag kom hem ställde jag mig i duschen och Conny vred ur alla mina kläder, hade nog kunnat fylla iaf halva badkaret :)

Igår var jag i Uppsala hos Admira, jag skrev klart mitt PM arbete sen fikade vi och gick lite i affärer, finns så mycket nsyggt just nu! Har önskat mig en skin jacka av pappa, har tjatat i princip hela våren och jag fortsätter till hans iaf sponstrar med lite pengar :D Sen SKA jag köpa mig ett par shorts jag har sett, har aldrig varit något stort fan av shorts men man måste ju förändras lite någon gång :)

Idag har jag varit hemma hela dagen förrutom den korta tiden jag var iväg till jobbet och hämtade mitt sommarschema, såg rätt bra ut! Dom hade tänkt fel och trodde jag slutade skolan senare än vad jag gör så jag får en extra vecka semester, fast obetald förstås.

Idag har jag suttit med PM arbete nummer 2, lite lättare att skriva om eftersom det handlar om mitt jobb haha *man måste ju göra de lätt för sig* hoppas att jag blir klar med den imorgon. Sen ska jag träna lite på redovisningen innan jag sätter raket fart på pluggandet till min sista tenta som jag SKA klara! Sista tentan är 9 juni sen är det sommarlov till 14 augusti *nice*

Oj vilket långt inlägg det blev!


hjärta

Jag älskar dig

image198

gnäll

Ber om ursäkt för att detta inlägg kommer låta fruktansvärt gnälligt!

Är så trött på allt man läser i folks blogg, vi har yttrandefrihet i detta land så det är inte alls det jag går på utan mer hur folk tänker!

Allt detta gnäll och ständiga "tyck synd om mig" gör mig helt spyfärdig! Ryck upp er för fan! *ursäkta uttalet*

Överallt i bloggarna läser man:

* Jag är så tjock, inget passar mig. Titta vad ful jag är, jag ser helt gravid ut
Men snälla ni, gör något åt det då! Tror ni att det kommer serverat på silverfat eller? Sitt inte och häll i er cola framför datorn och godis framför TV:n, ut och rör på er och skyll inte på dåligt väder eller är tråkigt för då får ni skylla er själva! Nu säger jag inte att jag har en snygg kropp men jag klagar inte på det iaf!

*
Jag är så trött hela dagarna
Men vad gör er trötta? ut och rör på er, aktivera er istället för att sitta som en soffpotatis! Man blir trött av att sitta och lata sig hela dagen, kärringsjukan kallas det!

*
Ingenting jag gör duger, ingen ser det jag gör
Samma sak här, va fan klagar ni om? sluta gör saker för att markera att det inte är okej! Sluta vara någon som man kan moppa golvet med, ta egna jäkla beslut för en gångs skull! Tror ni det blir bättre av att klaga på nätet istället för att ta tag i det i verkliga livet?

* Jag har ingenting att göra om dagarna, ingen vill vara med mig *buhu*
Men vad har ni egentligen gjort för att ta tag i det själva då? Har ni verkligen visat ert intresse att umgås eller förväntar ni er att alla ska ringa på er dörr och vilja hitta på saker? Många människor har väldigt få vänner, iaf nära vänner och då är det ju extra viktigt att hålla hårt i dom! Innan man klagar på andra kanske man ska titta på hur man själv behandlar sina kompisar!

*
Jag trivs inte med mitt utseende (av olika anledningar) eller jag skapade en trend, måste alla följa efter?
Snälla ni, åter här igen, ryck upp er och gör något åt det själva! Sen snälla ni som "tror" att ni har skapat en trend, vi lever på 2000-talet, det finns inga nya trender. Allt med tatueringar, piercingar och hårfärger har funnits sen gud vet när! Men å andra sidan om ni mår bättre av att blunda för sanningen för att ni är så jäkla osäkra på er själva så be my guest!

Nu vet jag att jag kommer få en del kritik för detta inlägg men det struntar jag fullkomligt i! Spy gärna galla över det jag skrivit men vet ni vad? det är den bittra sanningen!

Om man inte älskar sig själv blir det svårt för andra att älska en!

strawberrynet

Så fort lönen kommer, eller så fort jag har tagit reda på om man kan handla på kredit på strawberrynet, så ska jag beställa dess produkter:

     

Har länge varit utan rengöringsprodukter så nu måste jag verkligen ha något, känns som att min hud går sönder snart! Sen har jag jätte länge velat testa Decleor, har hört så himla mycket bra om dom och nu ska det äntligen bli av!
Tyvärr kommer detta kosta skjortan men de är stora flaskor och det kommer löna sig när man blir äldre (annars finns ju aldrig doktor plastik)

Åh vad jag längtar till lönen!

fredag

God morgon!
Gick upp på tok försent, borde vaknat med älsklngen så jag kan somna tidigt ikväll, imorgon väntar ju jobb! Men nej han gick utan att jag klev upp, desseutom stängde han dörren till sovrummet vilket ledde till att de blev kolsvart i hela rummet och lilla jag sov för länge!

Aja, nu sitter jag här med min gröt frukost *mums* Frukost och middag är mina favoriter, hatar lunch. Kan bero på att sen jag började plugga består de flesta av mina luncher av en macka från kåren vilket har resulterat i några extra kilo! Sen är det alltid svårt att komma på vad man ska äta...

Funderar på om jag ska gå ut och gå en sväng eller som jag ska pallra mig till gymmet, vilket Ilands problem jag har :)
Tror det blir gymmet för jag måste köpa hamburgerbröd i centrum, älsklingen ville ha hemmagjorda burgare till middag. Sen måste jag också titta på ett par nya jobbarbyxor, vägrar ha på mig byxorna vi får av dom! Vill ha ett par lite pösigare typ liknande dom jag har nu men som är sönder, hoppas jag hittar!

Annars ska vi inte göra något kul ikväll, blir nog mat och film eller liknande!

Nä nu ska jag göra mig i ordning för gymmet sen blir det boken resten av dagen tills älsklingen kommer hem!

paus

Tog en paus efter att ha läst i boken i princip hela eftermiddagen, snart klar! Har iofs till nästa lördag på mig men vill vara klar tidigare!

Kände att jag verkligen ville komma ut ur huset så jag ringde mamma och frågade om hon ville cykla en runda och det ville hon. Var iväg i 1½ timme *pust* åkte runt i djursholm och tittade på alla hus, eller ska man kanske säga slott, sen åkte vi runt här där jag bor innan jag åkte hemmåt och mamma hem till sig, frös så jag skakade när jag kom hem, hade ju glömt jacka :(

Nu har jag tagit mig en välbehövlig varm dusch och kom på att jag inte ätit någon middag idag. Blir så när Conny inte är hemma, då tänker jag inte på att laga mat tills han kommer. Så nu sitter jag med mexicana soppa *mums*
Hoppas älsklingen kommer hem snart, inge roligt att vara själv!

Efter maten blir de boken en stund till!

torsdag

Var på banken i förmiddags, skulle fixa en del med lånen eller ja höra efter hur det fungerar. Gick bra men nu gäller det att tänka igenom allt hundra gånger om. OM det blir av är det mycket som händer i mitt lilla liv. Kommer inte ske några förändraringar utåt sett men inom mig kommer jag att ha ytterliggare ett vuxen poäng, det börjar bli en del nu! Man kanske skulle räkna efter någon gång...

Vi ska iaf prata igenom allt någon dag och se hur vi känner men hur det än blir så kommer det vara bra.

Tänkte på det här med kärlek, så fort man säger att man inte vet något om framtiden frågar alltid folk; "litar du inte på honom, känns han inte rätt?" Jo det är självklart att allt känns underbart, annars hade jag aldrig stannat i relationen. Jag stannar så länge jag är lycklig och så länge jag kan säga att jag verkligen har försökt med allt, sen efter det så får det vara för min del.
Är det inte konstigt att folk undrar sådanna saker, jag menar i kärlek finns det ingen garanti för att det varar för evigt.

telefonkö

Uscha sitter i telefonkö hos EON *blä* jag är "bara" nummer 77 i kön!
Tänkte fråga om vår räkning som damp ner i brevlådan nyss. Vi har precis betalat hela räkningen på 8000 kronor och nu kom det en till på 901 kronor, för en månad. Hur går det ihop?

Jag börjar hata att vara vuxen! Behöva ta ansvar för sånna här räkningar som man egentligen inte vet ett skit om...
Får se vad dom säger iaf men jag tror inte jag blir så mycket klokare på dom!

Håller även på att baka bröd emellan läsningen, godare än att köpa bröd men jag brukar inte baka så vi får se hur det blir :)

Åter till telefonen nu är jag "bara" nummer 58, blir en lång väntan *suck*

Onsdag

Dagens sysselsättning:
image193

Kan väll inte direkt påstå att jag längtar efter att läsa den men det måste göras!.
Bäst att hålla ut nu de sista veckorna så man får ett långt och skönt sommarlov för det är jag värd!

städdag

Har faktiskt inte så mycket att skriva om idag, har storstädat lägenheten hela dagen. Var så smutsigt överallt så det blev att damma, damsuga, torka golven, skura golvet i köket, tvätta spis och mikro och så vidare!
Hade från början tänkt att även tvätta lite av alla fönster vi har, omöjligt att ta alla på en gång speciellt i vardagsrummet! Men när jag hade städat i ungefär 6 timmar var jag helt färdig så jag får ta det en annan dag!

På kvällen åkte jag till mamma och pappa, skulle prata med pappa om lite grejer på jobbet och sen när mamma kom hem gick vi ut för att gå en runda, kom ungefär 1.5 km sen stannade hon och ville cykla istället. Vi gick hem igen och tog fram cyklarna, tyvärr har jag inge luft i min cukel så jag fick ta en av hennes. Cyklade runt en timma iaf, bra träning :)
Fast sen när jag kom hem efter middagen åt jag glass *suck* kommer aldrig bli kvitt mitt sockerberoende känner jag....

Imorgon är det plugg HELA dagen som gäller, tenta nästa lördag *blä*

Sov gott!

ps. hoppas du inte tog illa upp gumman!

mysig dag

Har haft en jätte mysig dag med mitt hjärta. Åt frukost på balkongen i det fina vädret, årets första frukost utomhus :)Efter det åkte vi till hagaparken och gick runt och tittade lite, hann fota lite iaf

   

Efter hagaparken åkte vi hem och så har vi tvättat lite.

De senaste dagarna har jag också hunnit med lite shopping:

 

Linnet är så fint, var tvungen att ha det, jätte fina detaljer med det flätade bandet och kors i ryggen. Skorna gör sig inte alls rättvisa på bild, dom är svarta och glittrar fint i guld, jag är en stor sucker för ballerina skor!

Nu blir det duschen för min del sen ska jag börja med middagen. Blir en sen middag för vi åt lunch vid 16 tiden!

fredag

Skönt att det är fredag, fast veckan har varit så kort ändå!
Är ledig denna helg *mys* får se vad vi hittar på men hoppas verkligen på fint väder!

Just nu sitter jag och väntar på mamma, ska träffa henne uppe i centrum en sväng sen ska jag träffa Martina och åka in till stan och titta lite.
Ikväll blir det lugnt, blir nog en god middag och film

Slänger in en dagens outfit trots att det är en väldigt dålig bild, måste lära mig ta automatiska kort så man slipper stå framför spegeln och fixa haha

image187* Vit topp - MQ
* Svart klänning med fickor - Scoop 2
* Svarta korta leggings - Lindex
* Halsband - present från mamma

Ej med på bild:
* Solglasögon - Gucci
* Fendi spy bag
* Vita ballerinaskor - Ten point

borta

Då rök en bra bit från håret idag, mellan 10-15 cm. Jätte tråkigt för det var perfekt långt men jag behövde verkligen det! Men nu är det jätte fräscht och allt slitet är borta.

Såhär blev det:


image184

image185

image186

1 maj

Uscha idag mår man som man förtjänar. Har legat i sängen hela dagen och tittat på tv och film.
Gårdagen vart väldigt lyckad, massa mat, prat och vin och öl *trevligt*

Uscha ska lägga mig i sängen igen, orkar ingenting idag haha

Grattis på 23 års dagen min älskade vän!