packar

Snart klar med packningen, det blev en resväska med kläder och en med 7 par skor, partyväskan och necessären. Det borde räcka för de 10 dagaran vi är borta haha men det gäller ju att vara förberedd!

Har hållt i gång hela dagen och det känns verkligen i hela kroppen, framför allt i ryggen *ont*

Ska gå igenom allt så jag inte glömt något och sen in i duschen och sen sooova!

Ses snart mina kära vänner!

myskväll

Jag och Conny har haft en riktig myskväll med räk och kräft frossa :) Är så mätt jag snart spricker men riktigt gott var det. Tända ljus och massa prat, satt vid bordet i 2½ timme, händer sällan att vi sitter så länge :) Men det här var vår "avslutningskväll" för imorgon ska Johan sova här sen på torsdag åker vi på separata håll.

Igår var vi på Göta Källare och såg Johan Gielen spela, var bra men inte riktigt lika bra som förra gången vi såg honom. var iaf kul att dansa lite och träffa lite nytt folk!

Kommer komma bilder på bilddagboken men vi tog inga bilder från gårdagen, man kan ju inte dansa med väska och grejer haha Men bilder från de senaste dagarna kommer iaf

Har tvättat hela dagen och putsat fönster, äntligen är alla fönster i vardagsrummet klara och det tar tid! Har ju en hel vägg med bara fönster, jätte fint men jobbigt!

Imorgon återstår det jobbiga: packa! vet inte alls för fem öre vad jag ska ha med mig, tror folk kommer skratta åt mig eftersom jag kommer ha med mig så mycket, blir en väska med kläder och en med skor, strandhandduk och necessär. Men vad för skor och kläder väskorna kommer innehålla är just nu en gåta!

Har suttit och fixat låtar nu ikväll/natt, har fixat Justin Timberlakes skiva och sen en skiva med 20 blandade låtar. Conny är super snäll och fixar runt 300 låtar till min bärbara jag ska ha med mig! Han sitter och väljer ut massa låtar eftersom vi har runt 8000 låtar på vår dator och alla får inte plats på min bärbara, världens underbaraste att han orkar göra det!

Ska nog borsta tänderna och slänga mig i säng, blir en lång dag imorgon!
Först hjälpa pappa att fixa växel på banken till jobbet, han har inte möjlighet att åka iväg själv. Sen ska jag åka med Conny in till stan när han ska klippa sig och under tiden ska jag gå runt och leta efter ett par pumps, är verkligen i behov av ett par (eller jag intalar nog mig att jag är i behov) sen ska vi gå och träna om klockan inte blir för mycket och efter det ska jag hem och städa lägenheten. Conny måste hoppa in och jobba en stund på kvällen och då ska jag packa både hans och min resväska och fixa middag!

Snart åker vi *yeey*

Boktips!

Tänkte tipsa om en bok jag läste klart igår, det är den svenska versionen av Djävulen bär Prada. Visst den är inte lika bra som Djävulen bär Prada men helt klart läsvärd!


image270

På andra sidan Venus

tråkigt

Uscha har så tråkigt! Har gjort absolut ingenting hela kvällen, Conny tittade på film men jag hade ingen lust att se den. Det roliga på hela kvällen var att Nisen ringde, snart ses vi!

Vet inte alls vad vi ska hitta på imorgon, får se vad det blir för väder men dom säger ju att det ska regna i 3 veckor nu så! Om det regnar ska jag ta tag i det sista i städningen sen fixa med låtarna till resan, ska ha med mig massa skivor till bilen sen min dator med massa låtar. Om det mot all förmodan blir fint blir det nog stranden!

Får väll slänga mig i soffan och zappa tills man somnar....men jag tror jag kommer sitta och slösurfa som vanligt...

1:a dagen

Första dagen på semestern börjar lida mot sitt slut! Har haft en bra dag, vaknade och kände mig lite lite friskare, bara lite täppt i näsan och hostig men tar rinexin och hostmedicin så det blir bra :)

Åkte ner till Ösbysjön och la oss för att sola i det fina vädret men eftersom vi kom dit såpass sent så låg vi bara där i 2 timmar innan vi åkte hem. Smörjde in mig med hawaiian tropic olja för att få en snabb bränna men eftersom vi låg där så lite fick jag inte så mycket färg, hade hoppats få lite bruna ben iaf för det behövs verkligen fast som det är nu vill jag inte visa med ben eftersom jag har 9 myggbet (ja myggor älskar mig) och 3 blåmärken. Fattar inte hur jag bär mig åt men som det är som pappa säger; jag har riktiga killben med blåmärken och ärr. Måste börja bli mer försiktig men har tyvärr väldigt lätt att få blåmärken, det borde jag kolla upp för det är inte alls bra!

Nu ikväll har Conny städat vårt allt i allo skåp, jätte fint blev det! Jag har vikt tvätt och nu lagar jag mat, blir potatis, sallad, stek och beasås, har inte ätit beasås på över ett år!

Har ju glömt att skriva att jag var hos min moster som fixade mitt hår! Skulle göra en liten akut grej med utväxten men hon satte igång och gjorde värsta slingorna haha hon är så gullig! Det blev sjukt bra! Dock syns utvästen lite för hon la inte i lika mycket slingor som jag hade innan men jag gillar det här bättre och sen hann hon inte göra om lite mörkare slingor i resten av håret så det skulle bli lika men till hösten när det är dags att fixa håret igen ska jag gå till henne och göra det och då kommer de bli sjukt nice!
Hon sa förresten att mitt hår hade blivit mycket bättre sen jag började med tabletterna, har fått mer hår så alla som har problem med tunt hår prova Folacin och zink!
Sen färgade hon mina ögonbryn och mina fransar. Så nu ser man bra ut på semestern haha

Åh vad jag längtar tills vi åker! Först några dagar utan varandra då jag ska till halmstad och Conny ska till gotland men det tror jag blir toppen, får man roligare tillsammans sen när man saknat varandra lite. Tycker det är viktigt att få sakna varandra! Alla frågar hur jag kan släppa iväg honom till gotland och i år känns det verkligen kanon att han ska åka, första året var det inte lika kul för då var man inte lika särker på varandra men nu känns det bara roligt! Litar på honom till 110%

Åter till maten! Lägger in lite bilder på bilddakboken sedan!

semester!



Jag har semester wihoooo!!!

jahapp

Eftersom jag har längtat ihjäl mig till semestern har jag självklart blivit sjuk på kuppen!
Lite febrig, trött, ont i kroppen och huvudet känns överkört av tunnelbanan.
Allt detta har resulterat i att jag knaprar piller som en dåre för att bli frisk!
Rinexin, alvedon i kombination med ipren, c-vitamin och en rumänsk medicin med liiite (läs förmodligen hyffsat mycket eftersom de kommer från rumänien) antibiotika i. Den här kuren har alltid fungerat så nu förlitar jag mig på den igen! Dock skulle jag behöva vara hemma och sova och sova, denna kur i kombination med att sova ett helt dygn är susen! Man vaknar helt frisk! Men vad gör jag? Jo jag sitter och ugglar på jobbet! Nu är det inte arbetsnarkoman Bea som talar utan att det verkligen inte finns någon som kan jobba istället för mig!

Aja ska sluta tycka synd om mig själv, såhär går det ju när man är ute och festar hela natten i tunna kläder fast man fryser!

Åter till jobbet, återkommer ikväll!

några dagar

Har inte kunnat blogga på några dagar då sajten har varit nere!

Vet inte när jag bloggade sist så jag minns inte vart jag är i tiden haha

Var iaf hos kussen och Magnus på middag i lördags, jätte god mat och mycket trevligt sällskap. Bjöds på toast med kantareller till förrätt, kyckling i ugn med lök, paprika, couscous och sås till huvudrätt och chokladkaka till efterrätt!
Blev kvar där till 01.30 innan vi beav oss hemåt!

Isöndags var vi en sväng till barkarby och jag fick äntligen köpt min jacka som jag har längtat ett år efter! Men den som väntar på något gott ;)
Är tokigt nöjd med den, sitter precis som jag har tänkt mig!
Nu ska jag bara införskaffa ett par snygga pumps till så är allt great!

Igår och idag har jag bara jobbat, 8-20 båda dagarna, va jätte trist att jobba igår eftersom det var så fint väder men det kan man ju inte veta innan!

Imorgon ska jag till min moster som ska fixa en nödlösning för min utväxt på håret, något smart som håller det fräscht till hösten! Ska ju egentligen inte hålla på att färga håret under sommaren eftersom jag genomgår en behandling med recept belagd medicin för håravfall men nu är det ju inte så mycket sol i detta land så det ska nog gå bra :)

Har förresten börjat lägga in lite bilder på min bilddagbok, mest för att bloggen krånglar så mycket men det kommer komma bilder här med ibland!

Annars hittar ni dom på:
http://sthlmprinsessa.bilddagboken.se 

lördag

Igår när jag kom hem från jobbet var Bobo hemma hos oss sen kom även Kjelle och Jessica hit, vi åt mat och spelade poker fram till 3 inatt! somnade ovaggad!

Idag sov vi länge, klev upp strax innan 11 sen efter frukost åkte vi in till stan. Tog bilen men det var dumt eftersom dom firade kronprinsessan så halva stan var avstängd, hittade iaf en parkeringsplats efter en lång stund! Gick runt på stan och letade efter en ny plattång. Gick in på ett ställe och där frågade jag om dom hade en plattång som inte var av keramik och hon tittade på mig som om jag var dum i huvudet och sa att lycka till att hitta en sån, det kommer du aldrig att göra för dne är inte bra för att bla bla bla, gick ut därifrån rätt fort! ska hon tala om för mig vad jag kan ha och inte ha? tror jag vet lite bättre hur mitt hår funkar eftersom jag har plattat det i typ 10 år! Hittade iaf en i PUB huset som jag köpte *jippi*
Efter det gick vi inom en golaffär för Conny letar efter en ny golfbag men hittade ingen som föll honom i smaken.

Efter stan åkte vi till Svedenbadet, ett poolbad utomhus. Jag tog 2 dopp och så solade vi en timma innan vi åkte och köpte sushi och åkte hem.

Nu har jag fixat mig och Conny står i duschen, ska strax åka hem till Enikö och Magnus för middag. Blir spännande att se vad dom bjuder på!

Återkommer imorgon!

Ha det så roligt ikväll Nisen, önskar att jag också var där nere! Men vi kommer ha många roliga kvällar tillsammans!

fredag

Sitter på jobbet fortfarande, har mer eller mindre suttit och stirrat ut i intet sen 8 imorse, nä men jag har faktiskt läst lite tidningar och pluggat(!) lite!
Har 1 timma kvar ungefär innan jag får gå hem, i helgen är jag ledig, ska bli såå nice!
Sen är det bara nästa vecka kvar, måndag, tisdag, fredag och lördag!

Bobo skulle vara hemma hos oss ikväll, får se vad dom ska hitta på, om det är något roligt kan man ju alltid följa med annars lägger jag mig i sängen och tittar på någon tjej film :)

Igår var jag på landet hos mina päron, åkte ut på morgonen och överraskade dom, vi åt frukost och sen åkte jag och mamma till en blomster- och grönsakshandel, dom odlade tydligen alla sina grönsaker själva. Blommorna var det rea på så vi köra så mycket som fick plats i vår lilla bil, även jag gick en jätte häftig växt till balkongen, ska lägga in bild på sen någon gång. Sedan köpte vi jätte mycket bigaråer som vi åt upp i bilen och sjukt mycket jordgubbar som vi åt till efterrätt med glass *mums*

Vid 18,30 körde jag hemåt igen och både Conny och jag var så slut så vi deckade innan 22,00 igår! Tror inte det har hänt någonsin att båda somnar så tidigt men det var skönt att vakna utvilad!

Imorgon ska jag på plattångsjakt och sen blir det middag hos Enikö och Magnus!

äckligaste

Det sjukaste och äckligaste hände mig igår! Mitt i mitt pyssel skulle jag platta håret, stoppar in plattången i kontakten men ser att det ryker lite ur den. Tänkte att ni har de väll fastnat ett hårstrå i den och så tar jag upp den för att ta bort hårstråt, vad tror ni händer då?
Hela skiten SPRÄNGS i min hand! Det blixtrar och låter som en bomb, slänger den i golvet och elen slås av av vår huvudströmbrytare!
Helt förskräckt tittar jag på handen, har ingen förmåga att röra mig, fattar ingenting! Ser att min hand är svart och "vaknar" av att grannen ropar på mig och undrar vad jag pysslar med, då har dom hört smällen här nere!

Det är det sjukaste jag varit med om! Fick världens huvudvärk av allt och på toppen av allt var ju inte Conny hemma så ingen kunde trösta mig :)

Vad hade hänt om jag stått på stålskenan som avgränsar vår klinkers från parketten? Då hade jag fått en kyss som heter duga, eller om huvudströmbrytaren inte hade funkat, ja då hade jag förmodligen inte suttit här och skrivit detta inlägg och inget annat inlägg i framtiden heller!

När jag vaknar ligger Conny brevid, han kom hem vid 03.30 tiden men då hade jag lyckats somna!
Han väcker mig med att vräka ur sig att han fått en p-bot!
Man somnar med huvudvärk och så fort man vaknar så får man en till huvudvärk!
Men som dom säger, en olycka kommer sällan ensam!

Happ, nu måste man lägga ut 800 kr på en ny plattång *suck* och 450 på en p-bot, hjälp vilken rolig sommar!

hmpf

Surprise surprise (not) så ska Conny ut idag!
Känns rätt tråkigt men jag har valt själv att inte följa med så för min del blir det pyssel kväll, ska göra manikyr och pedikyr, älskar att pyssla med sånt när jag är ensam hemma. Sen blir det inpackning och allt sånt som hör till, ska njuuuta :)

Funderar också på att lägga in lite bilder på lite nya saker men å andra sidan kanske det inte intresserar någon?
Undra om det ens är någon mer än Nisen som läser min blogg? Nu försöker jag definitivt INTE fiska kommentarer för det behöver jag inte, är mer det nyfikna som tar över...
Men jag har iofs aldrig skrivit för att få feedback, roligt för mig själv bara!

Nu blir det att säda upp efter middagen, Conny har nämligen inte tid, han surplar kaffe för fullt så han inte somnar men ut ska han...

återkommer garanterat!

onsdag

Onsdag idag, dagarna bara flyger förbi! Men det är bra för det betyder semester snart! Jag vet att jag tjatar men det har varit ett lååång halvår sen vi kom hem från thailand, behöver få lite semester och göra roliga saker!

Har faktiskt pluggat hela dagen idag, har gått bra men det finns fortfarande massor att göra! Har också förberett min moster på att jag behöver hjälp med statistiken så vi ska ses någon dag och se hur mycket jag kan, eller snarare inte kan :)
Annars har jag inte gjort mycket, vikt tvätt och plockat ihop hemma som vanligt!

Imorgon tänkte jag åka ut till landet och överraska mina päron, dom tjatar att jag ska komma ut eftersom vi inte har träffats så mycket i sommar. Pappa hade tidig semester i år så han börjat jobba nästa veckan och vi är knappt hemma när vi har semester så...
Ska även lägga in bilder på det vi fick från cypern, jätte fina saker!

Håller på med middagen nu, blir oxfilé, potatis och sallad och gorgonzola sås *mumms*

Conny kanske ska ut ikväll, någon bra dj som spelar trance på Göta källare idag men jag har faktiskt ingen som helst lust att gå, inte som det känns nu iaf! Får se om han följer med Johan eller inte...

Måste fortsätta med maten!

heja heja!

Ska kanske gå på matchen ikväll, beror om dom dyker upp med våran dator för vi ska få tillbaka den idag.

Men laddat har jag gjort iaf:


   

Landet

Vårt landställe, I love this place:

image258

Ingången

image260
Stora huset

image262
Stora huset - baksidan

image263
Mellersta huset

image264
Lillhuset


måndag

Happ då var det måndag igen och veckorna flyger förbi!
Sitter med min frukost (!) som innehåller ägg, té och baguette. Blev en jätte sen frukost idag, vaknade rätt sent (behövde verkligen sovmorgon) sen tog jag ner lite tvätt och vek och sen stoppade jag i en ny tvätt i maskin.

Idag ska jag faktiskt plugga och städa sovrummet om jag hinner, eller möjligtvis i en pluggpaus, måste verkligen plugga även om det tar emot eftersom man har sommarlov men tenta snart! Har ni 2 veckor på mig innan semestern sen 1 vecka när vi kommer hem från malmö, det är den tiden jag har på mig så nu börjar det bli bråttom!

Tråkigt väder är det också, vilken skit sommar det har varit i år! En superfin vecka i juni räknas inte som en bra sommar! Hoppas det fina vädret kommer tills jag får semester *haha*

Inatt kommer mamma och pappa hem, dom tycte inte de va någon bra idé att jag skulle hämta dom 3 på natten eftersom jag jobbar 8-20 imorgon så jag gör väll inte de då! Dom gjorde det bästa valet att åka bort nu när det bara är regn och regn hela tiden!

Nä nu ska jag äta upp!

2 veckor

2 veckor kar till semstern! Går på semester från söndagen den 22. Men innan dess ska jag hinna med 6 arbetpass till på 12 timmar *pust*

Igår sov vi ut länge sen åt vi en härlig frukost, älskar helger när jag är ledig och vi sitter tillsammans vid frukostbordet och äter massa frukost, då brukar vi alltid göra en rejäl frukost med té,kaffe,juice,ägg,pålägg,grönsaker,youghurt och flingor och massa massa mer.
Efter frukosten och en varm dusch åkte vi ut till Ekerö, Conys kusin och hans flickvän var uppe på besök från skåne och Conny ville så gärna träffa dom. Vi hann dock inte vara där så länge för vid 5 skulle vi vara hos Eva och Ben för att vara barnvakt på Sebastian medan de åkte på 50 års kalas.
Det gick bra med Sebastian, roligt att se  Conny byta bjöja *hihi* men han är faktiskt väldigt duktig med barn, iaf barn i den åldern!
När Sebastian hade somnat kom bobo och jag gick ner och hyrde film och köpte chips och godis. vi såg Göta kanal 2, riktigt rolig film!
Vi 00 tiden kom dom hem igen men vi satt kvar och pratade vill nästan 2! Sen åkte vi hem och som vanligt när jag måste sova så kan jag inte, somnade nog vid 3 tiden.

Idag har jag varit på jobbet sedan 9, ska vara här till 19 så det är ganska många timmar kvar!

Hade gärna velat vara ledig för jag skulle behöva åka ut till barkarby och titta på en sak men det får bli nästa helg eller i veckan om vi hinner.
Satt och tänkte lite, även om det är 2 veckor kvar så ska vi åka till västkusten snart! De här 2 veckorna kommer ägnas totalt åt jobb och plugg, måste plugga för min tenta som är den 14 augusti och jag har inte ens öppnat boken, kommer gå åt helvete,. Sen måste jag städa klart lägenheten också!
Den veckan vi har semester är nästan fullbokad redan som den är, conny har jour på jobbet fram till onsdag, sen ska han klippas på onsdag och jag ska fixa ögonbryn/fransar sen är det städa ur akvariet som ska göras och tvätta kläder och allt sånt. Så jag har faktiskt börjat fundera lite smått på vad jag ska ha med mig!
Känner att packningen kommer vara stooor! även om vi bara är borta 1½ vecka så är det mer som behöver tas med nu än när man åker utomlands, här ska man ju ha kläder ifall de regnar, kläder ifall de är sol, badkläder och allt sånt, sen party outfits och en massa skor och gud vet vad...jag vet inte ens vad jag ska ta med mig!

Aja, får funderao ch skriva en lista sen kapa listan alölteftersom väskan fylls och jag ser hur mycket plats det finns kvar!

Nu åter till jobbet!

fredagskväll

Fredagskväll hemma hos familjen Bea och Conny:
Conny smäller upp ett tält i vardagsrummet och jag dammar och städar huset haha Brukar inte ni göra de på fredagskvällar ;)

 

Ja som ni ser har vi köpt ett tält idag, jag och tält? aja kan väll vara kul att ha! Hur stort som helst är det, upp till 4 personer faktiskt! hela tältet är inte uppe på bild här ovanför men ni får se hela nästa gång vi tältar *om vi någonsin gör det* Satte upp det för att se så att alla delar är med och allt är helt.

Idag har jag hunnit med en del iaf, städade undan alla mina skolpapper, tror jag slängde en hel papperspåse haha sen tvättade jag fönster i gästrummet och nu ikväll dammade jag och dammsög, ska torka golvet imorgon
sen städade jag badrumsskåpet, det behövdes, städade bort 4 plastkassar med en massa skit! Sedan planterade jag om blommorna på balkongen så nu är det fint där med!

Badrumsskåpet innan:

 

Badrumsskåper efterår:

  

mycket

Har så mycket jag måste ta tag i att jag inte ens vet vart jag ska börja!
Behöver tvätta fönster, storstäda hemma, plantera om blommorna, tvätta soffan, plugga med mera.
Mitt huvud känns som 40 kg, är helt koko i bollen just nu. Har haft ont i huvudet i flera dagar ni, beror nog på det knäppa vädret

Körde mormor och moster till arlanda imorse, stod och väntade med dom i 2 timmar. sen när jag kom hem plockade jag undan i köket och la i en tvätt. har gått och småplockat i en timme nu men det är fortfarande massa småskit överallt. måste ta tag och städa bland alla papper också, så mycket skolpapper överallt, vissa behöver jag andra inte.

måste åka förbi mamma och pappa pch rensa upp posten och vattna blommorna och sen åka och handla till middagen.
när conny kommer hem ska vi till mekonomen för att höra hur vi ska göra med bilen.

Åhh jag skulle ge allt för att slippa det här!

jobbet

Sitter på jobbet och har precis ätit lunch (ja jag vet att det är sent) men det är min grej, alltid lunch vid den här tiden på jobbet för att ha så lite arbetstimmar kvar som möjlig sen! Idag köpte jag mat från Deli, hade ingen lunchlåda med mig så det fick bli pasta med skaldjur i hummersås *mums*

Jobbar idag 8-20
Imorgon 8-20
Söndag 9-19

Helt okej faktiskt, sen på fredag ska jag köra min moster och mormor till flygplatsen och sen ska jag fortsätta med min storstädning, har nämligen påbörjat en sådan och den innehåller även fönstertvätt! De ni ;)

Nu ska jag masa mig upp igen och fortsätta läsa min bok, det är ungefär det jag gör här :)

kalas

Har varit på kalas under eftermiddagen/kvällen. Var mycket folk och prinsessan fick massa presenter...
Lite bilder från kvällen (även om bilden på mig och alexandra är sjukt dålig!)

   

* Lukas leker med sin nya bil
* Alexandra fick ne prinsessklänning i present
* I full färd med att öppna
* Dålig bild på oss

Grattis

Grattis på 5 års dagen världens finaste prinsessa!

image246


Tack så mycket för bilden, Denise

sweet home

Då är man tillbaka efter en helg på landet! Har varit underbart att få komma ut dit även om vädret kunde ha varit bättre. Vi kom iväg ganska sent i fredags och väl ute spelade vi en testomgång poker innan det var läggdags. På lördagen efter frukost begav vi oss in till norrtälje för lite shopping och promenad. På eftermiddagen grillade vi och sedan spelade vi den "riktiga" omgången poker, alla gick in med 50 kr var och till en början gick det väldigt bra för mig, hade mest marker ett bra tag men efter en tabbe gick det åt helvete och jag åkte ut som tvåa, conny tog hem hela skiten *som vanligt* men roligt var det!
Idag efter frukost tittade jag och conny på film medan Annie och Thomas vilade en stund med barnen, efter det blev det en sen lunch och sen en långpromenad längst vattnet och runt i området.

Känns jätteskönt med miljöombyte och att få vara ute i stugan, älskar vårt land :)

När vi kom hem klev vi in i duschen på en gång, även om vi har dusch där så är det inte alls samma sak som att få ställa sig i sin egen dusch och tvätta bort landetlukten....

Nu blir det sängen!

Lägger in bilder imorgon dock är det inte en enda bild på mig haha!