spontan utgång

A ringde för 30 minuter sen och sa att hon tar ett tåg till sthlm vid 22 och jag ska vara redo att möta upp dom för spontan utgång vid 23. Jaha, inge snack om saken jag är på :)

Så det var bara att slänga sig i duschen, ska göra mig iordning och åka in. C har kul i Norge och jag tänker inte sitta hemma och tråka!

Men vad ska man ha på sig?

Beställning & störningsjouren

Har tillbringat eftermiddagen med mamma i centrum och kvällen med mamma och pappa hemma där. Blev bjuden på jätte god kyckling till middag.

I centrum fanns inte kavajen, den var helt slut och dom skulle inte få in några fler. Beställde den istället på internet, ibland är det tur att man har lite större byst för då finns det storlekar kvar :) Hoppas bara den sitter bra och är snygg i verkligheten! Det finns även en rabattkod som gör att man får 30% rabatt så det blev en hundring rabatt totalt eftersom det tillkommer frakt.

Efter middagen färgade jag bryn och fransar på mamma, aldrig gjort det innan men det blev bra! Jag är för nojjig över att göra sånt hemma, jag kör alltid på salong. Sen var pappa snäll och körde hem mig.

Imorgon väntar jobb så nu blir det duschen sen sova, om det går för grannen nedanför har fest i vanlig ordning! det är okej att de spelar musik för det är C väldigt duktig på själv men att de springer och skriker i trapphuset är irriterande! Har varit i bråk med henne innan för att hon skriker mitt i natten och har allmänt oväsen och vi andra måste sova på vardagar för att kunna orka med dagen. Skärper hon sig inte snart får man väll ringa ut störningsjouren eller vad gör man?

Kavaj

Har tittat på den här kavajen ett bra tag nu. Skulle ha provat den när jag var på Lindex men det blev inte så.

image618


Om det blir centrum idag och om den sitter bra så blir det nog ett köp :)

Bild: Lindex.se

Tomt

C gick för 20 minuter sen och det känns redan tomt! Mer tomt än vad det brukar vara eftersom jag vet att han inte kommer hem ikväll...och inte imorgon heller :(

Hur som helst, ingen idé att gå och lägga sig igen nu när jag ändå är uppe. Blir nog att göra frukost och äta i sängen *hihi*
Lite lyx ska väll jag också få ha?

Blev inte plugg igår, åkte hem till mamma och pappa istället. Blev bara där 1 timma innan C kom från pokern och vi möttes upp.Så idag får det bli lite plugg. Kanske möter mamma i centrum och går runt och tittar lite.

Var ju katalysatorn (vet ej hur det stavas) som var sönder på bilen! Tur att det var nu när det finns garanti än sen då vi får stå för det själv! Dom har lovat att bilen ska vara klar idag vilket den måste eftersom dom tar vår bil till Norge. Hoppas det blir bra bara så vi slipper det problemet mer!

Nu frukost

måttligt trött

Är ganska trött efter en alltför sen kväll och en väldigt tidig morgon. Hade iaf seminarium om vår maktartikel och det gick bra.

Nu är jag ensam hemma, C är och spelar poker på jobbet. Ska plugga lite sen blir det nog soffan och TV. Är ledig imorgon och har inga direkta planer. Blir nog lite plugg och sen ta det lugnt, Jobbar hela helgen

C åker till Norge imorgon, J som spelar hockey där har kommit till slufinal och C med några kompisar ska åka över och se en match, Blir alltså hemma hela helgen själv. Han kommer hem sent på söndag kväll. Jag ska ju jobba hela helgen så det gör inte så mycket. Bättre än att de åker en helg jag är ledig :)
Men jag kommer sakna honom iaf.

Har preics tryckt i mig en god sushi *mums* det var länge sen!

Nu blir det lite plugg men först en dusch!

Uscha

Borde vara olagligt att gå upp såhär tidigt!
Är så trött att jag snart faller ihop..

Nu väntar västerås *suck*

Promenad

Efter att ha varit inne hela dagen och tvättat och pluggat tog jag en promenad upp till centrum.
C lämnade in bilen på verkstad imorse för det är någon lampa om avgas grejen som lyser. Ska bilen börja krångla redan? Vi hade beställt tid på verkstan idag men i eftermiddags ringde dom och sa att dom ännu inte hunnit titta på bilen och att vi får lämna kvar den till imorgon. Varför ska man beställa tid om dom ändå inte gör jobbet?
Men men, alltid samma visa med bilar...

Hur som helst, gick upp till centrum och var där innan C så jag tog en tripp till Lindex och köpte en klänning jag spanat på ett tag. Tycker om färgerna och den satt fint. Kommer inte använda den ännu utan väntar till i vår. Hittade även lite legging som var på rea, behövs alltid :)

image617
Bild: Lindex

Face sthlm

I julklapp fick jag av mina älskade föräldrar en privat smink kurs på Face Stockholm.
Jag gick på kursen igår.
Träffade en tjej i en av deras smink studios, hon lärde mig allt mellan himmel och jord under 1 timme. Jag var inte så intresserad av att lära mig lägga foundation och pudero ch dylikt då jag I.D och inte deras produkter så vi koncentrerade oss på ögonskuggor och rouge. Hon lärde mig baserna för att se sminkad ut på ett väldigt naturligt sätt. Sen kan man alltid byta ut färgerna för att få en "hårdare" sminkning men jag ville lära mig neutrala färger till vardag.

Fick med mig lite saker hem också:

image613
1.

2.
 3. 4.

1: Allt jag köpte; borste för ögonskuggor - nummer 27
eye-lip liner - Correct

2.
Ögonskuggor:
Till vänster: Pearl
Mitten: Discrete
Höger: Reality

3. Rouge
Peach

4. Allt mitt smink som är till vardags. Det börjar samlas på nu men jag älskar ju smink :)

Bilder; Privata

Vår dag

Igår var det ju den 25 mars, vår 3 års dag. Tiden har gått galet fort men jag njuter av varje sekund!

C hade fixat hela kvällen alldeles själv, jag ville bli överraskad.
Först möttes vi upp i stan, han hade bokat bort på Italiano. Var super länge sen jag var där så det var ett mycket bra val.
Vi drack raspberry martinis till fördrink.
C åt scampi till förrätt och jag åt antipasto
Båda tog hummerpasta till huvudrätt och gott vitt vin till det
Till efterrätt blir det kaffe, C tog glass och jag åt vanlijpanacotta
Maten var underbart god!

Efter maten stod bio på schemat, C hade ju fixat kvällen så vi såg Jumper. En okej film även om jag stundvis tycker den var lite för överdriven.
Efter bion åkte vi hem. Där hade jaa lagt ett paket på C´s säng. Paketet innehöll boken " En kärleksförklaring" där man som par fyller i saker som hänt/händer i förhållandet. Ska bli så kul när den är ifylld och man kan läsa den och minnas...

Tack så jätte mycket för en super mysig kväll!

image612
Bild: Privat

3 år

DU & JAG - VI
ALDRIG SKA JAG SLUTA ÄLSKA DIG

image611

VÅR DAG 2008-03-25


Halvdag

Ligger i soffan och skriver, inte det bästa sättet men det funkar. Tar bara lite längre tid att få fingrarna till rätt tangent...

Idag jobbar typ hela Sverige halvdag men jag ska ju självklart jobba på fel halva!
När C kommer hem från jobbet har jag precis gått till jobbet, vi går alltså om varandra *suck*
Jag jobbar 14-20, på ett sätt tråkigt eftersom hela dagen går till spillo, men på ett sätt är det skönt för då är det mycket folk och tiden går fort.
Sen är det extra gulligt idag för småbarn klär ju ut sig till påskkärringar och hmmm påskgubbar? och så kommer dom och ger oss fina påskkort och i utbyte får dom en påse godis av oss. Gulligt att se alla fina teckningar och givetvis sätter vi upp dom på väggen :)

Kommer ihåg när jag jobbade heltid en period mellan gymnasiet och högskolan, alla fina presenter man fick av barnen. Har fått fina armband och teckningar och lite annat, värmer att ens kunder är så omtänksamma. Även numera frågar alla kunder hur det går med skolan och tentor och så vidre. Lite läskigt att dom vet så mycket om en men inte så konstigt när jag jobbat där så länge.

Hur som helst, om 2 timmar är det dags att knata till jobbet, fint väder ute just nu men skulle inte alls förvåna mig om det börjar snöa så fort jag kliver ut genom dörren!

Nu ska jag slå ihjäl dessa 2 timmar med....ja vad ska jag göra egentligen?

Dagens shopping

Var som sagt i stan med mamma idag, och kom inte hem tomhänt :) Dock hittade jag ingen vit skjorta som jag var ute efter men det blev lite annat

    

* Foundation - I.D Bare minerals
*
Dagkräm - Decleor
* Ögonkräm - Decleor
* Bikini -
Åhlens
Bikinin gör sig inte rättvis på bild, den är mörk mörk brun och super snygg med gulddetaljer! Kommer bli en stor favorit i sommar och på resor framöver!

Nu blir det sängen sen nanna kudde, imorgon väntar jobb 14-20

Ögongodis

Förstår mig inte p ådet här vädret, nog för att man längtar till våren men framförallt sommaren, men vad har vi för väder nu egentligen?
Ena sekunden snöar det, nästa sekund skiner solen och just nu haglar det! Kan inte vädret bara bestämma sig för hur de ska ha det?
Får bli att ta med paraply till stan eller kanske min nya mössa?

Hur som helst, såg på aftonbladets hemsida att Wentwort Miller var i stockholm igår och delade ut pris på TV galan, hade såå gärna velat va där. Han är riktig ögongodis

image604

Bild: google


Jag säger bara: Wentwort Miller = Worth-Waiting-For Miller :)

Bättre

Känner mig mycket bättre idag, bara näsan som rinner men med rinexin löser även det sig :)

Igår gjorde jag ett ryck på eftermiddagen, att ligga i soffan en hel dag är verkligen inte min grej! Städade undan lite hemma och gjorde middag.
Efter maten åkte vi till citygross och handlade, dom har bäst utbud när det kommer till vikväktar mat :) Kom även hem med två disney filmer
* Ringaren i Notre Dame (mitt val)
* The three caballeros (C´s val)

När vi kom hem tittade vi på the three caballeros men jag trodde det skulle vara mer som en film så en liten besvikelse men den var rätt rolig...

Idag blir det stan med mamma en sväng när hon slutat jobba. Ska köpa en ny ansiktskräm, min börjar ju ta slut... Tråkiga pengar men man investerar ju i sig själv iaf...
Ska kolla om jag hittar något annat med men är inte ute efter något speciellt

Nu blir det duschen sen ska jag fixa det sista på vår debattartikel som i princip är färdig

Soffpotatis

Idag har jag legat i soffan hela dagen hittills och där tänker jag stanna tills det är dags att göra middag. Enda gången jag rört mig ur fläcken är när jag gått för att ta något ätbart.
Skönt att ligga och lata sig men om jag blir tvungen att ligga och kurera mig imorgon med kommer jag bli knäpp! Tycker inte om att bara göra ingenting, vill gärna alltid vara sysselsatt.

Här bor jag just nu
image603
Bild:privat

Vad säger ni andra? vara soffpotatis eller hålla igång?

Trist

Hjälp vilket trist väder det är ute! Det snöar lite men mest är det bara blött och geggigt.
Tycker inte om när det är slask, antingen får det vara mycket snö (fast nej tack) eller så ska det vara vår (ja tack)

Innan vi la oss igår kände jag av min hals och lite täppt i näsan och när jag vaknade imorse var förkylning ett faktum *suck*
Jag som har så mycket att göra dessa 2 veckor...

ska lägga mig i soffan med datorn och skriva arbete och dricka massa the.

En underbar helg

Tänkte skriva (äntligen) om helgen då Denise var här uppe och hälsade på!

På fredagen mötte jag upp henne på Arlanda.
Efter ett riktigt kramkalas så åkte vi vidare mot IKEA
  

Efter det åkte vi och shoppade på Outlet butike på gärdet men för min del hittade jag ingenting som var värt att lägga pengarna på :)

När vi kommit hem till oss tog vi det lugnt en stund innan det var dags att göra sig iordning för att gå ut och äta middag
    

Efter en god middag åkte C hem och jag och Denise begav oss mot Friday´s för att dricka drinkar.
     
C var snäll och hämtade oss i stan vid runt 1 - 1.30
Somnade gott när vi kom hem efter att ha hållt igång hela dagen!

På lördagen vaknade vi i hyffsad tid och gjorde en stor och mumsig frukost och gjorde oss iordnind för shopping
 

C körde oss till tunnelbanan och sen bar det äntligen av mot stan!
        

Hem från stan fick vi med oss ett antal påsar med fina saker, vad vi köpte har ni fått se innan så det hoppar vi över :) Vi gick även förbi mataffären och köpte med oss godsaker till kvällen
 

Efter att ha tagit det lugnt ett tag var det dags att sätta igång med både maten och bakandet, det blev goda cupcakes
         

Efter bakandet var det dags för middag och melodifestivalen
 

Efter melodifestivalen körde vi in C och hans vänner till stan innan vi begav oss hem igen för att äta massa godis, fixa naglarna och ha en massa tjejsnack
  

Sent på natten var det dags för att gå och lägga sig, C kom he moch skrämde livet ur oss mitt i natten. Har nog aldrig hoppat så högt upp i sängen som då :) Och söta Denise gömde sig under täcket hahahaha

Sen var det söndag och innan jag lämnade Denise på Arlanda åkte vi till Kista centrum för att fika och gå lite i affärer
 

Så var denna helgne slut och Denise åkte hem.
Känns inte alls roligt att tänka på att det dröjer tills vi ses igen

Älskar dig vännen ♥

Jihooo

C har lyckats fixa en ny lösning så nu fungerar mitt internet på min dator :)
Tack älskling!

Förmiddagen spenderades i Västerås, fick en ny uppgift på kursen innan den är slut. En rolig uppgift för omväxlings skull :)
Vi ska skriva en debattartikel som ska redovisas som i ett rollspel där vi ska vara den vi undertecknad artikeln av. Vi kommer att skriva om balkong händelserna och sen vinkla det ur samhällets syn och åtgärder men även ur kvinnorjouren och närståendes perspektiv, kan verkligen bli roligt!

Väntar på att C ska komma hem, är så hungrig!

Slut på helgen

Då var även denna helg slut.
Har jobbat hela helgen men det har otroligt nog gått fort, inte för att det var mycket folk utan mer för att jag var inställd på att jobba. Ska komma ihåg att gå med den inställningen varje gång jag ska jobba så går tiden fortare.

Igår tittade C och en kompis på film, själv skulle jag lyxa till det med nya Cosmo men det slutade med att jag bläddrade 5 sidor sen slocknade jag. Vaknade inte ens av att C kom och la sig, det betyder att jag är tröttare än tröttast!

Ikväll har det inte hänt allför mycket, blev god middag och C var kocken, sedan blev det film på TV.

Nu är jag färdig duschad och redo för nästa vecka. Blir två tunga veckor framöver skolmässigt, mycket att plugga men två veckor går fort och snart är terminen och mitt andra år slut. Känns som att man ska börja 3:an på gymnasiet och längtar till studenten :)

Nästa helg är det även påsk, som vanligt är det massa "fläng" bland familjerna, först blir det landet och mina föräldrar fredag - lördag sen C´s familj söndag - måndag. Innan dess ska jag jobba torsdag och fredag, men vad gör man inte för lite mer klirr i kassan?
Vad vi ska hitta på på lördag kväll vet vi ännu inte.

Men på tisdag, den speciella dagen, ska vi hitta på något mysigt tillsammans. Tyvärr är det ju en vanlig dag och C ska jobba men efter jobbet så....längtar

sov sött ♥

Nu väntar sängen
image555
Bild: privat

Suck

Jahapp, det blir inga bilder på ett tag. Igår bestämde sig internet på min dator för att checka in!
C har förgäves försökt fixa den åt mig men det ser ut som att det är nätverkskortet osm är paj.

Hej hopp Macbook air, jag vill ha dig :)
men det kommer inte hända....

Hur som helst, då bilderna ligger på min dator och jag nu använder C´s dator blir det inga bilder från min och Denise helg förren datorn bestämt sig för att fungera.
Men efter det lovar jag att det kommer bildet :) Och bilder ni inte sett hos Denise såklart ;)

Jag har sagt det för och nu menar jag det med hela mitt hjärta - jag hatar datorer som inte vill som jag vill!

Ska lägga mig och tröstläsa nya Cosmo, C har en kompis här men jag orkar inte vara social...

Indiskt

Ikväll blev det indiskt till middag.

Kyckling i någon indisk röra med cocosmjölk, naan bröd och raita sås *mums*

Annars blir det en lugn kväll, kanske får över bilderna från Denise :)

Dagen?

Vart tog dagen vägen egentligen?
Ville hinna med så mycket mer än vad jag gjort men jag antar att det alltid är så?
Vad har jag gjort då?

* Skrivit talet till seminariet imorgon
* Läst lite i boken (ska snart fortsätta)
* Tvättat alla kläder
* Tvättat kuddarna
* Tvättat sängkläder och sängskydd
* Satt ut annons på blocket
* Bokat tågbiljettre till västerås
* Postat fler CV

Hela dagen har alltså mestadels ägnats åt tvätt, usch vad jag hatar att tvätta! men det måste göras....när jag tog bort sängkläderna insåg jag hur smutsiga sängskyddet och kuddar/täcken var så det fick bli en tvätt av det med. Våra täcken hann jag inte med så det får jag ta nästa gång.
Ska bli underbart att lägga sig en totalt ren säng :)

image554
Bild: Google.com

Torsdag

Torsdag redan! snart är det helg igen vilket betyder att jag ska jobba en hel helg...bara att gilla läget :)

Hur som helst, har börjat dagen riktigt bra trots att jag knappt sov något inatt. Har redan slängt i en maskin tvätt och snart åker sängkläderna i tvätten.

Idag blir det plugg, ska fixa med mitt tal till seminariet imorgon sen ska jag även läsa lite i en bok och sist samla in lite fakta till mitt arbete om makt.

känns som att det kommer bli en full dag

Första

Första lugna stunden på dagen då jag kan sitta ner!

Efter förra inlägget ställde jag mig och bakade, allt gick super bra tills jag skulle vända kakan till en skärbräda så jag fick bort bakplåtspappret men vad händer då? jo skärbrädeskiten är så jäkla tung att halva kakan glider rakt ner i golvet och går i tusen bitar! Visste inte om jag skulle skratta eller gråta....
blev till att köra till affären för att köpa mer socker och mjöl och ställa sig och baka en till!

Till slut gick det bra och det blev en kaka!

image553

Det blev snoddas :)

Har precis stekt lite lax kokat potatis och gjort sås, är super hungrig!
C är på pub kväll på jobbet så han ska jag hämta om en stund....

nockad

Känner mig helt nockad...ont i huvudet och i magen och känner mig allmänt opigg.

Skolan gick iaf bra men hjälp vad mycket kunskap man tappar! blir att att plugga som sjutton för tentan SKA jag klara så är det bara!

Skulle helst vilja ta en varm dusch och bädda ner mig i soffan men det blir till att tvätta och baka istället...

Onsdag

God morgon!
Uppe med tuppen :)
Nej inte riktigt kanske, inte jämfört med igår när jag fick kliva ur sängen vid 6!
Idag är jag tröttare än igår, beror nog på att vi låg och tittade på film igår, Die Hard 4.0. Kom inte i säng förren vid 1 tiden tror jag!

Ska fortsätta göra mig iordning innan det är dags att gå...tiden går ju så fort på morgonen!

baka kaka

Imorgon är det åter igen dags för Västerås, vi ska få en genomgång på informatiken. Klarade inte tentan i kursen och har sedan dess bara skutit upp den hela tiden och nu var det så länge sen jag gjorde den att jag glömt bort allt *inte så smart*
Hur som helst har vi lyckats övertala en av lärarna att ha ne special genomgång med oss :)
Nu är det pinsamt om jag inte klarar tentan, det är ju ett ämne som C kan utantill och borde hjälpa mig med men som vanligt är jag för stolt för att fråga om hjälp...

Imorgon när jag kommit hem ska jag baka åt mamma, hon ska ha fika med sig till jobbet...
Nu är frågan vad jag ska baka? några förslag?

Helgens shopping

Då jag inte fått bilderna från Denise ännu (tog inte så många med min kamera) så får ni hålla till godo med helgens shopping.

Jag shoppade detta:

     

* Espandrilos - H&M
* Leggings - Lindex
* Ballerina skor - ?
* Pumps - Scorett
* Pumps - fått av snälla Denise
* Jacka - H&M

Behöver väll inte tillägga att jag älskar skor :)

Bilder; Privata

Faros

Igår blev vi bjudna på restaurang av C´s moster med familj, hennes mans syster och hennes man var med. Likaså var C´s mormor och ena bror med på middagen.

Blev cosmopolitan, rött vin, massa små rätter och scampi spett till mat, var gudomligt gott!
Har aldrig varit på denna grekiska restaurang men det kommer bli fler besök för maten var bara så god!

image546
Bild: google.com

Tråkig dag

Vilken tråkig dag det har varit sen Denise åkte hem :(
Jätte tråkigt att helgen redan är slut och det nu dröjer ett tag tills vi ses igen. Dagarna vi ses tar slut otroligt fort!

Sen jag kom hem från Arlanda har vi bara legat i soffan och ätit godis och tittat på TV.
Nu står C och lagar middag, entrecote potatis beasås och sallad *mums*
Själv ska jag slänga mig in i duschen nu

Det kommer inlägg om helgen när jag fått bilderna från Denise

Städdag

Har hållt på att städa hela kvällen *usch* C gav sig på badrummet och han är så underbart! Han skurade HELA badrummet och alla fogar på golvet och väggarna med nagelborste, det kallar jag att städa pedantiskt! Såhär rent har inte badrummet varit sen vi flyttade in haha

Själv tog jag resten av lägenheten, skurade plattorna i köket och putsade diskbänken. Ett bra tips är om man har sån där ful bänk som vi har att ta svinto och silverputs, blir super fint resultat!

Nu är jag slut, har precis duschat och ska slänga mig framför TVn en stund innan sängen kallar.

Åh låt morgondagen komma fort!

Ibolya Design

Min moster har äntligen öppnat sin webbutik; Ibolya Design.

image545
Set (Andrea) med halsband, armband och örhängen.

Ibolya Design

Ändrat

Det blev ändrade planer idag. Orkade inte göra mig iordning för att lämna mina CV, ska göra det på fredag förmiddag.

Hur som helst, har haft en slapp dag, spelat Wii och degat i soffan. Vid 15.30 åkte jag hem till mamma och pappa. Fikade en sväng och pratade lite. Måste ha världens bästa mamma för jag fick pengar att shoppa en jacka och ett par skor för :) Ska titta efter jacka i helgen och skorna ska jag titta på imorgon. Mamma hade sett ett par skor i centrum som hon trodde jag skulle gilla så dom ska jag spana in imorgon men om jag inte gillar dom får det bli några andra i helgen.

Ikväll har vi varit och tvättat bilen, oj så den blänker nu :)

image544
såhär fint var det utanför vårt vardagsrumsfönster idag, men tror ni jag njöt av vädret ute? nej....känns hemskt att inte utnyttja det fina vädret men får hoppas det blir lika fint till helgen!

Nu blir det duschen sen bok och sängen

Bild: privat

Underbart

Vilket underbart väder det är ute idag! Men iofs har jag inte rört mig ur huset...

Ska snart göra mig iordning för att åka till Täby C för att lämna in mitt CV där med. Det gick bra igår, de flesta sa att de skulle höra av sig, så får vi se hur det går. Jakten fortsätter iaf.

När jag varit i Täby ska jag åka en sväng till mamma. C är hemma idag med

klockor

Är sugen på att köpa en klocka. Egentligen vill jag ha en stor "killklocka" men det får vänta. Har sett dessa två på ur&penn, är väldigt sugen på en av dom.
Någon som sett dom i verkligheten? Vilken är finast?

image542 image543
Bilder;
www.uropenn.se

Helgen & måndag

Helgen gick väldigt fort. Jobbade i lördags 8-19. C var inte hemma på kvällen eftersom det var hockey. Min prins och hans lag vann och han kom hem hel utan blåmärken :)
På kvällen satt jag och knåpade ihop mitt CV, blev väldigt nöjd med reslutatet.

I söndags jobbade jag 9-19, även söndagen gick fort annars brukar ju den alltid gå långsamt!
När jag kom hem åkte vi iväg till Kista för att gå på bio lite spontant. Åt även middag där. C valde film och vi såg Arn men den var mycket bättre än vad jag trodde. Var inte alls bara krig och sånt som jag hade fått för mig :)

Idag var det seminarium så det blev Västerås för min del. Det gick kanon bra på semniariet, vi var den enda gruppen som var klara men skulle göra lite finjusteringar. Nästa fredag är det presentation av arbetet.
När jag kom hem var C redan hemma, han hade mått dåligt vid lunch och åkt hem. Lagade en snabb middag och efter maten somnade jag i soffan, var helt slut!
Som tur var fick jag ett sms av Denise annars hade jag sovit där hela natten. C var också super trött så han tackade för sig redan vid 20! Så tidigt har jag aldrig sett honom gå och lägga sig. Stackars älskling som inte mår bra. Bara han inte vaknar mitt i natten och har tråkigt så han väcker mig :)
Har iaf hunnit med allt jag skulle göra ikväll, tvätta håret, fixa naglarna, noppa ögonbrynen och välja kläder till imorgon.

Imorgon är det jobb som gäller, 8-14. efter det ska jag gå och dela ut mitt CV. Tror det blir första gången jag går sminkad till jobbet (hinner ju inte göra mig i ordning mellan jobb och bankens öppettider) men det är viktigt att göra sig fin!
Du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck!

Nu blir det sängen och min bok

CV

Äntligen har jag fått min rumpa ur vagnen och börjat skriva på min CV. Det har tagit ungefär 3 månader men nu är det igång! Har dragit ut på det då jag inte vetat riktigt hur jag ska skriva.

Jag har haft turen att glida på en räkmacka hela livet och aldrig ha behövs söka ett jobb och då är det svårt! Vill inte ens tänka på hur intervjuerna kommer va *hjälp*

Hur som helst har jag fastnat. Jag måste få reda på hur man skapar en ny hotmail adress. Vill inte lämna ifårn mig min skolmail för den kollar jag inte så ofta och min nuvarande hotmail adress känns inte alltför seriös :)

Aja, bäst att sätta igång med det personliga brevet så jag blir klar snart!

(Tack kussen för att jag fick låna ditt CV som en mall)