Här

Vi hämtade hem den lille och var hemma vid 8 tiden. Tiger udnrade vad det var för någon hårboll :) Dom är itne vänner ännu, Tiger går mest och luktar efter den lille *inget namn på honom ännu* och den lille är sten cool och går runt och leker. Tiger fräser lite och den lille reser ragg men än så länge inge slagsmål :)
Han är verkligen liten! Kan itne fatta att Tiger också varit såhär liten! Vi har alltid tyckt Tiger är ganska liten men nu när man ser honom brevid Tiger ser man hur mycket han har vuxit!

Bjuder på lite bilder och tar gärna emot namnförslag :)







Sen även en bild på vår underbara Tiger



Städkväll

När C kom hem från jobbet blev det middag, hade gjort potatis, pannbiff och löksky *gott*
Efter det började vi städa och nu är vi klara! Blev dammning, dammsugning och moppning av golvet. Nu luktar det gott här hemma. Städningen var verkligen behövlig!
Ingen av oss har hunnit städa, trots att jag är hemma hela dagarna måste jag prioritera att plugga...

Nu ska jag slänga mig i soffan coh om en stund blir det duschen coh sen sova.
Jobbar 8-14 imorgon och sen när C slutat ska vi åka och hämta katten *inte bestämt namn ännu*

Torsdag

Jag är helt dagvild, igår trodde jag det var torsdag och att det idag är fredag men så är det ju inte!
Sitter här med min bok och läser, för att hinna med deadlinen måste boken vara utläst senast tisdag kväll så jag kan börja skriva på onsdag men det betyder att jag måste läsa i snitt 54 sidor om dagen. Låter inte så mycket men jag kan tillägga att boken är på engelska! Sen måste jag även anteckna allt jag läser så jag kan skriva ihop allt snabbare så det tar mycket längre tid!
Men jag läser på iaf....

På fredag ska vi äntligne hämta hem en vän till Tiger. Fick tag i en jättesöt katt som är svart och vit men nu är frågan vad han ska heta.
C tycker han ska heta Lakrits och jag tycker han ska heta Simba eller Zorro. Vad tycker du?
Shoppas dom inte har ihjäl varandra bara :)

Imorgon börjar min vecka fylld av jobb. Jobbar fredag - fredag och hela helgen. Men det går nog bra.

Sen har jag även börjat titta på en överraskning till C som han ska få på vår årsdag den 25 mars. Han läser inte här (tror jag) men vill ändå inte säga för mycket, får berätta när dagen kommer.

Bäst att bege sig tillbaka till boken om jag ska hinna bli klar med dagens sidor

Välkommen

Vi säger välkommen till världen Tilde
En underbart söt prinsessa
Dotter till två underbara föräldrar
En otroligt efterlängtad tös

Det ska bli så roligt att följa dig genom livet

Denise och Peter, äntligen har ni fått erat mirakel
Ni är världens bästa föräldrar
Denise jag älskar dig min vän

Fredagskväll

Nu sitter vi och slötittat på Let´s Dance.
Gjorde hemma gjorda hamburgare innan, riktigt mumsigt!

Dagen har gått i raketfart!
Pluggade faktiskt rätt bra under dagen och på eftermiddagen vid 4 träffade jag min kusin och lämnade lite saker till henne som hon hade här.
Efter det kom A och hennes pojkvän hit och tittade på vår TV eftersom de funderar på att köpa en likadan och det förstår jag för jag verkligen älskar den!
Efter det åkte jag till bilia och hämtade vår nya bil :) ska visa bild på den imorgon eller på söndag.
När jag var klar där hämtade jag C från jobbet och vi åkte och köpte 2 presenter.
Imorgon ska vi nämligen dela lite på oss, C ska till hans pappa som fyller år och jag ska till min moster som fyller år.

Nu är jag ganska trött, efter att ha varit sänkt mer eller mindre hela veckan så tar orken slut fort...men jag känner mig mycket mycket bättre, bara den envisa snuvan kvar.

Funderar på att slänga mig i soffan och måla naglarna, det är så surt för mina naglar var super långa men de flesta har gått av så jag får väll fila av alla annars ser det liet komiskt ut :) vilken i-lands problem egentligen!

Återkommer senare eller imorgon!
Hoppas ni har en trevlig kväll allihopp!

Doktorn

Då var jag hemma igen, det var inget trevligt besök hos doktorn eftersom han stoppade upp en slang i min näsa! men det gick bra. Han såg att jag var svullen men inget som behövde medicineras vilket är tur!
Han gissade på att jag kommer vara förkyld runt en vecka till *suck* hur ska jag orka det jag menar jag är redan helt skinflådd runt näsan!

Bad honom även att skriva ut Rinexin men det var han skeptisk mot, han tyckte jag kunde ta nässprey men jag förklarade att jag fått Rinexin utskrivet i typ 10 år och att jag har provat även med bebis nässpray men det går inte. Till sist gav han sig och skrev ut.

Nu står det plugg på schemat igen, skrev faktiskt färdigt igår och läste igenom en artikel så nu är det bara att skriva nästa grej. Kom i säng jätte sent runt 02 men jag är inte så trött som jag trodde att jag skulle vara.

Vad ska ni andra hitta på idag?

Uppe

Sitter fortfarande uppe, har lovat mig själv att inte gå och lägga mig förrens jag har skrivit klart det jag håller på med. Men jag lovade inte mig själv att läsa igenom det och göra det helt färdigt :)
Så snart kan jag krypa ner i sängen! Den ser lockande ut just nu...

Uscha, hoppas farbror doktorn kan hjälpa mig imorgon! har så ont och det känns som att ögonen håller på att ploppa ut.
Helst av allt skulle jag vilja ta damsugaren och stoppa upp slangen i näsan och suga ut allt skit! Undra om det skulle funka?

C sitter och roar sig med film...kul för honom då!
Nu låter jag sur och det är jag! jag vill också hitta på en massa roliga saker på kvällarna och aldrig behöva tänka på att jag måste plugga istället...
Fast å andra sidan när jag får ett jobb med riktigt bra lön kommer jag aldrig behöva (förhoppningsvis) tänka på att jag inte kan köpa ett klädesplagg för att jag inte har pengar....
så jag står ut!
Vi har ju faktiskt möjlighet att plugga och bli vad vi vill i det här landet så jag tycker att alla ska ta den chansen! Även om man inte tycker om att plugga så får man faktiskt stå ut 3-4 år för att ha det mycket lättare resten av livet! Tänk på att man ska faktiskt jobba ca 40 år vilket är en lång tid därför ska man pyssla med det man vill göra :)

Bäst att skriva klart och tänka på vad en lärare sa till mig när jag hatade ett ämne jag läste: tänk vilken fin brasa du kan göra av böckerna sen när du är klar!


Bild; google

Bubbelsessan!

Du bejbi, om du har semester i sommar och om vi har lite pengar över ska vi säga: Londooon Baaabyyyy??



Bild: google

läkartid

Ringde upp och fick en läkartid till imorgon på morgonen. Kände imose att det gör ont i bihålorna och jag brukar inte ha det så det är bäst att kolla upp om jag behöver medicin eller inte....

Idag ska jag orka ta mig till bilia, har varit många turer med bilen och till sist gjorde vi en anmälan hos allmänna reklamationsnämnden för att häva vårat köp men efter anmälan kom det fram nya fel och nu visar det sig att det är läckage i motorvärmaren och bilen inte är säker att köra så dom har återkallat den! äntligen har vi fått rätt om att det är fel på bilen, precis som vi har sagt ett bra tag nu! det är inte normalt att en bil är inne 7 gånger på ca 6 månader!
Just nu kör vi en super snygg lånebil, en volvo c30 den var vi sugna på att byta till men den är så liten i bagageutrymmet så det får bli en v50 som vi hade innan.
Idag ska vi iaf dit och se vad dom har att erbjuda oss så får vi se vad vi kommer hem med :)

Ska lägga mig på soffan ett tag och vila och snyta mig, tror jag snart är skinflådd efter all snytning *suck*

hörs senare

Soffan

Hela dagen har jag legat i soffan, sovit i omgångar och läst lite kurslitteratur med betoning på lite :)

Pallrade mig upp för att göra middagen, det enda jag orkade med var att slänga in lite kycklingklubbor i ugnen och koka lite ris...men det funkade...

Känner mig lite bättre men ska inte ta ut något i förskott för jag vet inte hur morgondagen blir....

hoppas jag känner mig lite bättre så vi kan åka in till stan coh köpa min alla hjärtans dag present! C var så gullig men tyvärr var ahn tvungen att avslöja den innan men det gör mig ingenting, och eftersom affären var stängd i söndags ska vi ta det så fort jag blir frisk och då ska ni få se hur underbar han är! Den är sååå fin!!

har även sett en film ikväll, baserad på någon Stephen King bok men minns inte namnet på den....den var okej

sov gott

Sjuk

Igår blev jag en riktigt sjukling med hela kittet...
hosta, feber, frossa, svettningar, snorig osv

Det här är inte roligt! jag som hade massa planer i veckan men får ställa in allt *suck*

Ska ligga på sofan hela dagen och kurera mig!

Helgen

Helgen var kanon. ska summera den.

Fredag:
Amy kom hit och vi gjorde oss i ordning inför kvällen. Tog det lugnt i början som vanligt och som vanligt fick vi panik på slutet haha. Men vi blev iaf färdiga i tid och hann dit.

Vi var på Bar54 och firade Annie och hennes kompis Tina som fyllt år. Det var trevlig middag och sen dansade och drack alla på. Trevligt att prata med alla och umgås.

   

Vid 2.15 tog vi våra jackor, gick till donken och köpte mat och hoppade sen in i en taxi.

Lördag:
vaknade rätt sent så det var bara att klä på sig och bege sig till Ekerö. Vi firade Gunnar som fyllt år. Det bjöds på smörgåstårta och semlor *mums*
Vi 7 tiden rullade vi därifrån, åkte inom citygross och handlade lite och sen hem. Hann bara se slutet på melodifestivalen men vi såg kissing a fool istället :)

Söndag:
Vaknade vid 10 och åkte iväg för att handla lite. Gjorde en stor brunch som C vaknade lämpligt till. Brunchen bjöd på ägg, bacon, pannkakor, kaffe, nybakta frallor mm.
Efter det gjorde vi oss iordning och åkte in till stan.


Vi gick runt en bra stund, sen fikade vi. Gick en vända till och sen skulle vi gå coh äta på Italiano men det var stängt så vi gick till Jensens istället. När vi ätit klart gick vi mot bion och såg Twilight. Jag tyckte den var riktigt bra! annorlunda och bra.

Tack för en mysig helg ♥

Måndag

Dagen började med att pappa ringde och bad mig komma in till jobbet på en gång. Var där på 20 minuter!
Jobbade till 15 och sen gick jag hem igen så det blev några timmar aif!

Hemma blev det lite läsningen, ligger efter eftersom det varit helg och jag har tagit det lugnt men jag kommer nog snart ikapp.
C är redan hemma, står i dsuchen och jag håller på med middagen. Fick bli lite panik middag eftersom jag inte visste vad jag skulle laga. Fick bli lax med ris blandat med champinjoner och lök och kryddor. Blir nog bra...

Känner mig lite små krasslig, som om jag börjar bli förkyld. Lite ont i halsen och snorig och C känner likadant. Tror det beror på gårdagens promenad.

Ska skriva lite mer om helgen efter maten

Här?

Är det här ni har alla goda grejer?



Bild: privat

Frisören

Då var jag ehmma igen, tog sin stund!
Vi började iaf med att färga mitt eget hår (alltså utväxten) i en mörk färg så det passade ihop med resten av håret som var mörkare innan.
Sen la hon på ljusare slingor men de blektes inte upp så mycket osm jag ville men det gör inte så mycket .Tyvärr klarar mitt hår längst nere inte av att blekas ännu, om jag vill bli blondare måste jag klippa av allt som varit blondt innan och det ville jag inte! Nästa gång och andra gånger tills jag klippt bort det gamla blonda får jag bleka det mörkt igen. hgåret har återhämtat sig jätte bra men eftersom det varit färgat så många gånger vill det inte riktigt som jag vill!

Iaf, slingorna blev inte så jätte ljusa men dom syns. Tyvärr är bilderna inte alltför bra så slingorna syns knappt men i verkligheten gör dom det :)

Sen klippningen...tog bort allt det slitna som vanligt och sen blev det lugg iaf. Var ju valet och kvalet men det är roligtare med lugg så man kan variera sig....
blev iaf nöjd och det är huvudsaken!

 

En färgade vi även mina ögonfransar som blev jätte bra.

Plattång

Använde min plattång i Thailand några gånger och nu i förra veckan när jag skulel använda den här hemma så är den död! Sjukt irriterande eftersom den inte alls var gammal 1 år tror jag!

Men iaf i söndags kom pappa med en överraskning till jobbet; en ny plattång! Det är inte vilken som helst utan en super bra! Den kommer från Björn Axen (OBH Nordica) och man kan även locka med den

Jag har varit sugen på att locka håret så många gånger och jag har köpt spolar men jag fick rådet att inte använda dom då det inte alls blir bra.

Testade iaf den nya tången och gjorde lockar. Nu gjorde jag iofs slarvigt emn jag tycker det blev bra!
Såhär blev resultatet:

 

Ursäkta mitt osminkade ansikte :)

Förresten så ska jag till frisören imorgon! Blir sjukt skönt eftersom det var ett tag sen. De slitna topparna ska bort, fransarna ska färgas och sen får vi se vad som mer sker.
Ligger dock i valet och kvalet om jag ska klippa lugg eller inte, vad tycker ni? (Fast iofs så är det aldrig någon som tycker något här i bloggen!)

Grattis

Grattis på födelsedagen min underbara vän



Helgen

Helgen var fylld med saker.
I fredags spelade vi ju poker. I lördags jobbade jag 8-19 sen när jag kom hem bytte jag om och sen åkte vi ut till Ekerö för att äta på någon restaurang. Det var jätte fint och trevligt men de va lite för hög musik sen när "klubben" satte igång. Vi vart kvar till 12 sen begav vi oss hem.
Väl hemma tänkte jag lägga mig på direkten men så blev det ju inte. Vi satt och tittade och spanade på framtida idéer. Vad det är behåller vi för oss själva eftersom vi inte har bestämt hur vi ska göra. Det är svårt eftersom jag inte vet vart jag befinner mig efter maj. Om jag får ett jobb eller om jag ska läsa 1 år till. Den dagen den glädjen :)

Kom i säng vid 2.30 och sen var det jobb på söndagen 9-19. Dagen gick så fruktansvärt långsamt! Trodde den aldrig skulle ta slut men det gjorde den!
Väl hemma blev det tv hela kvällen och trots att jag var dödstrött blev det sent. Måste lägga mig tidigare, säger det hela tidne men det går ju inte! skärpning!!

Igår pluggade jag en del på förmiddagen och vid 14 mötte jag upp Andi. Åkte till Tumba och hämtade bilen som hon övningskör med när hon kör med mig. Vi körde runt en stund innan jag åkte hem.

Lördag

Sitter på jobbet och slutar om mindre än 1 ½ time!
Idag är jag super trött, de va lite folk hemma hos oss igår och spelade poker. Jag vann första omgången och blev 5:a andra! Men det blev sent...kom i säng vid 2.30 och somnade säkert inte förren vid 3 sen var det dags att gå upp vid 7.30.

Hade sån lust att bara gå hem och lägga mig i soffan under filten efter jobbet men så blir det inte! när jag kommer hem är det dags att göra sig iodning för att möta upp C´s 2 kompisar och äta middag någonstan ute på Ekerö.
Men efter middagen är det hem och sängen på direkten!

Ska försöka ta foton ikväll om det inte är för mycket folk som stirrar haha
sen ska jag lägga upp det jag shoppade i stan, det blev lite iaf :)

men det får bli imorgon eller på måndag

Stan

Nu har jag hoppat ut ur duschen och smörkt in hela kroppen. Fy vad torr man är oich all färg har ju flagnat bort trots att jag smörjer mig hela tiden!

Nu ska jag göra mig iordning för att åka in till stan och möte upp min vän A. Vi ska ta en fika sen kanske kika lite i affärer.
Ikväll ska jag passa Alexandra och Lukas då deras föräldrar ska på möte. Passade dom även förra torsdagen och det gick ju super :)

Dags att föna håret om jag någonsin ska bli klar!

Camilla: haha vad rolig du är, du var ju ledig igår!

Huvudvärk

Ja jag har haft huvudvärk nästan hela dagen idag och i eftermiddags blev det värre så jag la mig ner och sov med Tiger på magen en liten stund. Tyvärr hjälpde det inte och inte heller hjälpte mat så det fick bli en tablett till slut.
Jag som aldrig har ont i huvudet annars....men men

Ska faktiskt gå och lägga oss snart, duscha först bara. Sen vi kom hem har jag inte varit i säng innan 01 en enda natt så nu är det på tiden att få igång ordentliga sovrutiner för jag orkar inte med mig själv på dagarna...

Imorgon fick jag ett erbjudande om att jobba så jag tog det, det är inte alls många timmar tror jag men det kom väldigt lägligt eftersom jag inte fått några extra tider under februari. Börjar iaf 9 sen får vi se när jag slutar. Tar med mig skolboken eftersom det ändå är så lugnt på förmiddagarna. Inte många som får betalt för att plugga haha

Sov gott!

denise: nej jag tror inte heller att jag får skorna men man kan ju alltid önska sig :)

Underbara!

Att jag är en riktig sucker för skor är ju ingen nyhet och dessa skor var de snyggaste jag sett på bra länge!

 

De kommer från asos och kostar strax över 600 vilket inte är mycket i sig men då jag har så få timmar i februari är det inte aktuellt ändå tyvärr....

Men snart är det ju alla ♥ dag och då får man väll önska sig presenter?
Så snälla underbara C dessa önskar jag mig :)

Måndag

Fick för mig att det var idag IKEA skulle leverea den nya delen till soffan eftersom när vi fick den när vi köpte den så var den lite sönder i botten. Men jag kanske missförstod? aja leveranstiden skulle vara mellan 9-15 så den kanske dyker upp senare....

Idag ska jag hinna med att läsa en hel del så det är väll bara att sätta igång.

helgen gick kanske fort även om lördagen var rätt tuff med ett långt pass och sen inventering men det gick bra.

Ringde även veterinären idag för att höra om vad dom tycker. Vi har funderat ganska länge på att köpa en till katt så Tiger har lite sällskap när vi inte är hemma och dom tyckte det var en bra idé. Vi funderade på när det var dags och dom tyckte så fort som möjligt innan han blir helt vuxen. Så nu börjar jakten på en söt kattunge. hoppas bara dom tycker om varandra sen! Men sen får det verkligen räcka med djur, vi tyckte det var nog med en först men som sagt måste vi tänka på att Tiger har det så bra som möjligt och det tror vi att han har om han har en vän här.

Dags att börja läsa.....