Time to say goodbye

Som ni säkert har förstått har denna blogg varit på väg till graven en längre tid och nu är det verkligen dags att lägga ner den

Har haft den i många år och har skrivit mycket till och från...

Tänkte avsluta denna blogg med att berätta följande:

Anledningen till att vi sålt vår lägenhet och flyttat hem till mina föräldrar är för att vi ska bygga ett hus. Ett alldeles eget hus precis som vi vill ha det! Vi har en tomt som vi får köpa, det vi går och väntar på och har gjort sedan i mars är bygglovet. Detta tar väldigt lång tid och får vi avslag kommer vi att överklaga. Därför hade jag inte velat berätta innan vi fått ok att bygga men det händer hela tiden så mycket saker runtomkring detta projekt redan nu så det är lättare att berätta redan nu och blir det ett avslag som ej går att överklaga får ni istället följa oss på jakten efter det perfekta huset. För hus blir det oavsett!

Jag och min bästa vän har skapat ett projekt vi länge gått och funderat på! Vi har gjort en blogg tillsammans och kommer att uppdatera den mycket mycket flitigare än vad denna blogg någonsin gjorts. I denna blogg kan ni följa vår vardag,  vårt husbygge och mycket mer.

Den nya bloggen är endast i uppstartningsfas och därför har vi inte kommit speciellt långt men jag hoppas att ni väljer att gå in där och läsa varje dag :)

Vi ses på
Ourway



länge sedan

Var länge sen jag skrev något i bloggen och det har sina orsaker.

För det första flyttade vi för lite mer än en vecka sedan. Vi bor nu hemma hos mina föräldrar där vi har inrett gästrummet till vårt rum. Här kommer vi spendera lite mer än ett år. Hoppas tiden går fort :)

Sedan har jag självklart varit upptagen med att dels få upp alla våra saker här, alltså våra kläder och det nödvändiga vi behöver, resten har vi i ett förråd vi hyrt.
Sedan har vi städat ur lägenheten och i torsdags lämnade vi nycklarna vilket kändes helt okej. trodde det skulle bli jobbigt men det blev inte så jobbigt, kanske för att vi hela tiden tänker att vi gör det här för vår framtid.

Det allra jobbigast den senaste tiden är att Connys älskade Farmor gick bort i söndags :( Hon är otroligt saknad och himlen har fått en underbar ängel.

Vet inte om jag kommer behålla denna blogg eller om ni kommer att få se mig på annan plats. Jag återkommer om det!

Ha det så gott så länge