tråkigt

Idag skulle Thomas ha kommit och gjort klart all elarbete som ar kvar i lägenhete och vi skulle kompensera allt med en middag! Mne tyvärr blev det lite krångel så det blev inte av så där stod vi i morse med all mat och dricka, inte kunde vi frysa in oxfilen igen eftersom den varit fryst en gång innan så ja såg alla pengar ruttna bort men vi bjöd över Kjelle och Jessica istället så de blir nog bra! Får hoppas på att thomas har tid en annan gång!

Sitter här på jobbet nu, ska skynda mig allt jag har hem, måste dock cyckla eftersom Conny va tvungen att ha bilen idag och hans bil står på han jobb! Sen väl hemma ska de göras iordning och sen lagas mat!

Igår träffade jag tjejerna i stan, satt och pluggade några timmar och sen begav vi oss hem men först var jag dum nog och stannade på indiska så ja köpte ett halsnad, ett armband och en ring, blir de ikväll tror jag :)
Igår kväll mötte jag upp Conny utanför East, hade bokat bord till 18,00. Tittade på menyn och bestämde oss för att ta en middag för två bestäende av 5 förrätter.3 huvudrätter och 3 efterrätter till de drack vi först öl. sen vin och sist kaffe med likör i, allt detta innan vi dog av notan! Trodde den skulle hamna på strax över 1000 men när vi fick den så va den på 1850!!! kunde ju inget annat än att se glad ut och betala men gisses va de känns i plånboken!

Igår fick jag äntligen min efterlängtade telefon, lämnade ju in min gamla som mamma tappade i diskho och det har varit en massa strul men nu kan ni äntligen skicka mms till mig igen :)

nä de kanske är lika bra att jobba lite den sista tiden som är kvar!


Länge sen

Har inte skrivit blogg på ett tag, har egentligen inte förklaring till det faktiskt! men idag så :)

har varit en del i skolan, rätt långa dagar men nu kommer det bara vara några få tillfällen jag kommer behöva åka dit, nu kommer vi fokusera på vårat arbete som ska in om några veckor och sen är det tenta igen!
Annars har jag bara pluggat, varit med Conny och pysslat lite hemma. Ihelgen kommer Thomas och ska fixa det allra sista med våran el sen ska Conny sätta upp garderoben i hallen för dörrarna kommer imorgon *yeey*
Imorgon kväll ska vi ut och äta på East, ska "fira" våra 1 ½ år :) kommer bli mysigto ch dom har såå god mat!
På lördag och söndag ska jag jobba men på lördag kväll ska vi ha Annie och Thomas här på middag, det blir våran betalning för att Thomas fixar el sakerna!
Har även shoppat en del:

Från H&M:



Från den nya skoaffären i centrum:



Blir en kort blogg idag för nu ska vi lägga oss och njuta i badet :) Återkommer efter helgen!

1½år

Då "firar" vi 1 ½ år tillsammans idag. Har haft en del strul på senaste tiden men igår pratade vi igenom allting och det känns tusen gånger bättre nu! Behövsen del förändringar för oss båda om detta ska hålla i längden men nu har vi rett upp allt iaf!
Vi va väldigt överrens om att vi ville fortsätta leva med varandra men också om att det krävs mer jobb för att få det att fungera.

Nåja, Conny var i Spanien i helgen, saknade honom nåt så fruktansvärt!

Fredag:
Köre Conny till flygplatsen vid 5 på morgonen, kom hem coh somnade om till 9,30. Åkte till bauhause och köpte färg. Kom hem och började flytta på möblerna och sätta upp maskeringstejp. Vid 5 tiden åkte jag och hämtade Annie. Köpte med oss sushi hem och när vi kom hem började hon ta fram alla sina saker hon skulle använda eftersom hon skulle göra naglar på mig. Hon går sin utbildning och behövde någon att träna på! Medan hon gjorde det började jag måla väggen i sovrummet. Var mycket skepiskt till en början men det blev bättre och bättre! Satt iaf upp till halv 5 på morgonen och gjorde naglaro ch satt och snackade och tog några drinkar!

Lördag:
Fortsatte med naglarna, skjussade hem henne vid 6 tiden och åkte hem till mamma på middag, stannade inte så länge för jag skulle hem och måla en gång till. Efter målandet var jag inge vidare trött så jag började sy gardinerna,alla längde var för långa så de va ett jobb att mäta upp, klippa och sy upp dom på nytt! höll på till klockan 2 på natten då ögonen gick ikors!

Söndag:
Vaknade tidigt och började stryka gardinerna och satte upp dom, fixade tillbaka alla möbler i sovrummet och tvättade. När sovrummet var klart togj ag itu med resten av lägenheten, dammade,dammsög,våttorkade, tvättade vitrinskåp/spelgar. Var helt färdig när jag var klar!
Vid 4 tiden åkte jag ut till arlanda för att hämta Conny. Fick en underbar överraskning. För ett halvår sen hade jag tittat på en parfym och sagt bara i förbifarten att den luktade såå gott och va tror ni han kommer hem med? jo just den parfymen, då har han lagt det på minnet och köpt den. Det betydde jätte mycket!

Måndag:
vaknade idag med världens ryggont, har haft problem sen i juni och nu har de gått så långt att jag får knapra massa smärtstillande och conny får hjälpa mig med strumporna och att kliva ur sängen så idag ringde jag till en naprapat och fick en tid på fredag. Det är långt dit och jag skulle behöva hjälp nu men jag har skola varje dag nu till fredag från morgon till kväll så man har inte direkt några val. Sen åkte jag till Solna Centrum och fixade med csn pengarna så jag får in pengarna på kontot direkt. Sen köpte jag 2 överraskningar till conny som han ska få ikväll. Blev en tröja från MQ som han hade sen innan men tappade bort och saknar sen hittade jag också en t-shirt när jag var där inne så jag tog den också, får bara se om han gillar den eller inte...
Nu ska jag gå och laga lite mat, blir thai för hela slanten och desseutom 3-rätters. Tanken var att vi skulle gå ut och äta ikväll men jag känner inte för att gå någonstanns eftersom jag knappt kan röra mig så vi tar det på fredag istället!

kom ihåg: http://sthlmprinsessa.pixbox.se

Måndag

Måndag idag, väckarklockan ringde som vanligt 06,00 men klev Bea upp?? nee för Bea fick inte ens upp ögonen! Har varit en så tuff helg så¨jag var helt slut! Gjorde en fuling och togsovmorgon så jag missade föreläsningen, men jag åkte iaf till skolan så jag var där till 12 och kunde fortsätta på vårat arbete!

Helgen då:
Lördag:
Jobbade 8-19, hem och göra sig iordning. bobbo och älgen var redan här med Conny så det blev lite drinkar och shottar (inte mitt smartaste drag då jag inte hade ätit på 8 timmar) Lagom runda under fötterna tog vi sedan taxi till Patricia där middagen skulle börja 21.15. Fick en välkomst drink och sen blev det massa vin till maten. Ja ni kan ju föreställa er vad detta resulterade i! Dansade och hade kul, kvällens tema va cowboy så vi fick några väldigt osmakliga hattar med oss hem, har så mycket saker från Patricia nu så vi kan nog öppna en buttricks butik snart :)
Kom iaf hem vid 03,30 och somnade som en stock!

Lördagens outfit:
*svart pennkjol från Zara
*Vit tanktop från H&M
*svart tanktop från H&M
*mörkblått sidenband i midjan från H&M
*svarta pumps inköpta i Budapest

Söndag:
Jobbade 9-19, kan nog inte påstå att jag var särskillt nykter när jag kom till jobbet, kan bara tänka mig hur jag luktade när far min rynkade på näsan haha Dagen flöt iaf på och till slut blev det dags att stänga. Åkte hem och lastade av all mat jag köpt hem och åkte för att rösta.
Kan ju säga att jag inte alls skäms övet att vara moderat så därför gick förståss mina röster till dom.
Till komunfullmäktige lade jag min röst på min älskade moster!
Till landstingen valde jag Filippa Reinfeldt
Till stadsminister valde jag ingen mindre än Fredrik Reinfeldt
Till biltullarna blev det ett starkt NEJ!!
Har egentligen inte lust att kommentera mina val men om ni har synpunkter kan vi gärna disskutera :)

Ja så idag har jag inte gjort mycket annat än varit i skolan, tog tåget hem vid 17,30 och hämtades vid stationen av Conny älsklingen, åkte hem och gjorde middag,tvättade en tvätt, duschade och nu blir det snart kudden!

Dagens outfit:
* Mörkblåa jeans från Fornarina
*vitt linne från MQ
*Mörkblå huvtröja från ?
*vita gymnastikskor från Gucci

Ha en trevlig kväll!

Lördag

Sitter på jobbet och bloggar, ja då förstår ni ju hur oligt jag har det! Förvisso är det kul att blogga men det är inte så roligt att vara här och göra det. Hade mycket hellre varit hemma nu och tagit en tupplur. Dessa tidiga mornan tar kål på mig! Känner mig som en 5-åring som vill gå och lägga sig efter bolibompa, man ligger helt utslagen i soffan redan vid 19,30 och bara väntar på att klockan ska bli minst 22,00 så man kan börja närma sig sägen!

Dessvärre blir min älskade sambo lidande, han sa senast igår att vi knappt hinner umgås med varandra bara han och jag och han har tråkigt nog rätt. Känns som att just nu tar skolan upp det mesta av min tid, när jag inte sitter i skolan till sent på eftermidagarna spenderar jag min tid med att ta mig hem från västerås. Tågresan går fort, hinner iaf slumra till en timma men sen ska det åkas tunnelbana och sedan gå. När man väl är på väg hem nästan springer man för att man vet att man har någon där hemma som väntar på en och när man väl är innanför dörren så är det tillbaka till alla vardagsrutiner, äta middag, duscha, plocka in i diskmaskinen, kanske slänga in en tvätt eller plocka ihop kläder som bara ligger i en häg och väntar och när alla sysslor är klara ja då lägger man sig i soffan och väntar på att tiden ska gå så man kan gå och lägga sig eftersom ögonlocken redan har checkat in sedan länge!
Känner att när jag är klar med det här arbetet är min första prioritering min älskade, önskar att jag bara kunde pyssla om honm en hel helg men de förblir nog bara önsketänkande...

Nåja, utgång idag (jaja jag vet att jag inte borde) alltid samma problem med klädval! Sitter här och funderar över två val.
nr 1:
*blåa jeans
*svart topp med blått sidenband i midjan
*svarta pumps

nr 2:
*svart pennkjol
* tanktop i antingen vit,svart eller brun (eller lager på lager?)
*svarta pumps

Gillar inte att vela, gillar de få dagar när jag bara vet redan när jag vaknar på morgonen vad jag ska ha till kvällen.

Nä åter till sysslorna, tittar in en sista gång innan jag klär mig för kvällen, kanske fått några bra tips tills dess :)

Torsdag

Dagen har bestått av tvätt, matlagning,plugg och shopping.
Tvättade lite svarta kläder imorse sen åkte jag till Connys jobb för att äta lunch med honom och Johan, blev sushi *mums*
När jag kom hem hann jag plugga lite innan jag åkte för att träffa mamma och Alexandra och åka in till stan. Fick lite shoppat faktiskt men letar fortfarande efter att par pumps!


Dagens Outfit:
Svart kjol från H&M
Rosa topp från H&M
Vitt linne från MQ
Vita ballerina från Ten Points

Dagen shopping:

Svart pennkjol från Zara
Kjol 14/9

Kamel färgad tröja från H&M
Tröja 14/9

Dagens vll ha:
Nya svarta pumps
Kappan från H&M