C 30 år

Självklart ska man bli firad på sin födelsedag:

   

Så kom då äntligen dagen då C skulle firas på riktigt:

Middagen och lite mingel
          

Under middagen blev det lite tal och sång:
  

Efter god mat och tal var det mingel, skytte, lotteri och pilkastning
                  

Sen var det dags för paketöppning
       

Grattis ännu en gång, jag älskar dig ♥


Trevlig middag

Hann inte lägga in bilderna igår kväll, när jag var hos mamma ringde C´s syster Annie och frågade om vi skulle ses. Självklart ville jag det! Så hon kom över efter jobbet, vi lagade lite middag och satt och snackade.
Hon åkte hem vid 10 tiden och jag duschade och stupade i säng.
Bilderna får komma upp idag istället och nu ska inget komma emellan!

Idag har jag varit i skolan, hade föreläsning. Kursen är mycket intressant och känns som att alla borde gå den då den är ganska allmänbildande.
Hur som helst, nu är C på konference och jag saknar honom redan. Väntar på att han ska komma in genom dörren men det gör han inte idag...inte imorgon heller :(
Men på fredag blir det puss och kramkalas

Ska hoppa in i duschen nu sen slänga mig i soffan och plugga lite. Har en hel del att läsa....

Tiger

Han är ju bara för mysig




Liten uppdatering

Ska iväg till mamma en sväng nu men jag lovar att visa upp bilder från C´s fest och berätta mer om den ikväll.
Ska också försöka hinna fota det jag shoppade på stan, är super nöjd med min väska!

Imorgon åker C iväg på den årliga konferencen med jobbet och jag blir alltså hemma ensam till söndag. Det gör inte så mycket eftersom jag ska jobba hela helgen och på söndag är det även inventering på jobbet, tack för dom extra pengarna :)

Hörs ikväll

Shopping

Idag var jag som jag skrev tidigare inne i stan, vi började med att gå lite på söder men köpte inget där. Åkte vidare in till norrmalmstorg och gick upp mot centralen. Fick en del shoppat men kom nu på att jag glömt en del småsaker men det kan jag ta en annan dag.

Orkar inte visa bild på det jag köpte så det får bli imorgon.

Lovade mig själv att vara i säng innan 23 men det kommer nog inte att ske! kommer vara trött imorgon för jag måste upp redan 05,45

Bäst att lägga på ett kol så jag hinner sova något iaf!

21

Vi såg filmen 21 har länge velat se den och äntligen gjorde vi det! Den var lika bra som jag hade förväntat mig faktiskt, kommer kunna se om den fler gånger :)

Nu blir det sängen och fånga en dröm
sov gott

The dark night

I torsdag var jag och Martina ute och åt middag, supermysigt! Är så glad när hon är i sthlm och vi kan umgås precis som förr :) Älskar dig min vän!

Vid 21 mötte vi upp C och hans bror Johan och gick på bio, såg the dark night. Kändes konstigt att se Heat Ledger göra sin sista roll, sorligt!
Men filmen kan jag verkligen rekomendera, den var super bra! Hoppas han vinner oscar för den för han  tolkar rollen kanon


Jobbhelg

Då har jag jobbat färdig för denna sommaren, har jobbat hela helgen och nu fortsätter mitt vanliga schema.
På tisdag börjar jag skolan igen, förmodligen mitt sista år men man vet ju aldrig. Den värsta känslan enligt mig är ovisshet och just nu känns det lite som att jag lever i ovisshet. Vet ju inte alls vart jag är om 1 år, eller jo det är klart jag vet att vi kommer bo här och så men jag vet ju inte om jag kommer plugga om ett år eller jobba eller hur det nu ser ut....jobbig känsla

imorgon ska jag in till stan med Martina, ska köpa lite saker inför skolan såsom kalender och mappar och liknande. Ska även titta på ett skärp jag sett och se om jag hittar någon väska. Min väska blev förstörd på C´s fest då jag fick massa sterain över den, så typiskt eftersom den var i perfekt storlek för böcker och allt och jag älskade den väskan! Aja....
Får visa upp mina fynd imorgon!

Nu ska vi nog titta på någon film, verkar ändå inte vara något bra på TV

Mycket lyckat

C´s 30 års fest var mycket lyckat, dock orkar jag inte skriva om den just nu. Jag lovar att återkomma med allt och massa bilder, kanske imorgon redan men vi får se. Just nu finns det något annat jag måste och vill prioritera och det är jobb och att hjälpa min älskade mamma som opererades i fredags.
Får se om jag hittar en lucka imorgon så jag kan skriva om allt men annars får det bli en annan dag

080812

Grattis på 30 årsdagen min underbara C



Jag älskar dig ♥

Tiger

Här är jag; Tiger!








(får inte ha min plats kvar i soffan)

Sista dagen

Sista dagen på semestern och det är inge roligt alls! Dessa 4 veckor har gått otroligt fort och nu väntar en lång och mörk höst och vinter. Tur att man som pensionär kommer flytta till varmare breddgrader.

Har tagit det väldigt lugnt i helgen, var och handlade massa saker till Tiger innan vi hämtade hem honom igår. Kan ju säga att han är riktigt bortskämd men det är så det ska vara!
Natten var lite jobbig eftersom han jamade och pep mycket men det förstår man eftersom allt är så nytt. Han vågade inte hoppa upp i sängen eftersom han tyckte att täckena prasslade så läskigt :)
Men efter ett tag la vi upp honom och så sov han mellan oss länge.

Idag har vi varit hemma, jag var iväg en stund och fixade lite ärenden.
Håller på att göra en sen middag nu. Måltiderna är helt rubbade efter semestern men det blir det ändring på när rutinerna sätter fart igen.

Nästa vecka ska jag jobba en del,
måndag 8-20
tisdag 8-14
onsdag 8-20
torsdag 8-14

Ser framemot nästa lördag då C ska ha sin 30 års fest.

Presenter

Mina fina födelsedagspresenter:


Wii fit spel


Spa saker


Mobil - HTC touch diamond

  
Vår nya familjemedlem - Tiger

  
Fina blommor

080808

080808 var det min födelsedag! Inte många som fyller år då inte! Trots det fick jag inte en enda grattiskommentar! Men tusen tack till alla som ringde och skickade fina sms.

Fick en jättefin födelsedag, det började med frukost på sängen. Vid 17 kom gästerna och vi bjöd på mat och tårta. Efter det var det presentöppning (visar i ett annat inlägg vad jag/vi fick)
På kvällen åkte vi in till stan och gick på 08 festivalen. Tittade på fyrverkerierna och sedan gick vi till den stora stureplans festen. Vart en trevlig kväll!

Skriver mer senare!

Dunderförkyld

Ja det har jag gått och blivit. Brukar inte vara den som klarar men fy fan vad det här suger!
Dum som jag var badade jag utomhus när det var iskallt så jag får skylla mig själv. Trodde det skulle bli bättre till idag men nu är det värre än någonsin. Går runt och kallsvettas, mår illa, snorar, hostar och är svimfärdig

Det värsta är att jag bjudit över släkten imorgon och nu undrar jag hur sjutton jag ska klara av det? Till råga på allt så har vi tvätt och städdag här hemma, C sa iofs att han kunde göra allt men jag vill ju hjälpa till....gör så gott jag kan.

Ska fortsätta nu så vi blir klara snart och då kan jag krypa ner i sängen igen. Sömn är den bästa medicinen!

Mellanlandningar

Har en vecka kvar av semestern och vi har flängt överallt sedan vi gick på semester för 3 veckor sedan!
I tisdags kom vi hem från Bulgarien och i onsdags förmiddag tvättade vi sedan åkte vi och grattade C´s mormor och på kvällen åkte vi till mina föräldrar. Där har vi varit fram till i eftermiddag.
Nu mellanlandar vi hemma, för imorgon åker vi upp till Hälsingland till C´s släkts sommarhus. Ska vara där till onsdag kväll. På torsdag är det dags att tvätta och städa för på fredag är det min dag :)

Nu ska vi in mot stan och gå på bio. Får se vad vi ska se, ska även hinna äta något innan.

Vår resa

Den 22 juli lyfte planet mot destinationen Bulagrien och Sunny Beach. Resan var en gåva från mina föräldrar till oss men framför allt till C som fyller 30 år den 12 augusti. Vi fick själva välja vart vi skulle åka och valet föll på Bulgarien. Jag var där 2005 med mamma men för C var det ett nytt ställe.

Vi spenderade veckan med bad, god mat, shopping och varandra. Har varit underbart att få åka iväg och njuta av varandra i en annan miljö.

Lite bilder från resan:
 
Väntar på att checka in på arlanda

   
Vårt hotell samt utsikt från rummet och flyget

                          
Lite av varje

Tack för denna underbara vecka