måndag

Som vanligt är det länge sen jag skrev...känner inte för att blogga nuför tiden.
Vet inte om jag kommer att ha kvar bloggen eller inte, vi får se

Har inte hänt så mycket, kanske därför jag inte har så mycket att skriva. dagarna rullar på och jag har jobbat hysteriskt mycket. Nu har allt jobbade lagt sig så nu ska jag begrava mig i skolböckerna resten av året!!

Ligger så långt efter i skolan att jag inte ens vet vart jag ska börja *suck*
men men, ska göra en prioriteringslista och beta av den vart efter.

Köket är som sagt klart, lite små justeringar kvar och lamporna som ska upp men det kommer det med.
Nästa projekt blir att flytta härifrån! Fast först ska vi byta dörrar....byta badkar....och ja lite annat fix som ska göras! Tänkt när man bor i hus, om jag känner oss rätt kommer vi aldrig att bli nöjda :)

Förmodligen kommer vår lägenhet att gå ut till salu redan i vår eftersom priserna just nu är på topp i och med räntan. Sedan blir det kanske att flytta hem till päronen innan vi hittar något bra till ett vettigt pris. Känns väldigt trist att flytta hem till mamma och pappa vid 25 års ålder när man flyttade ut därifrån för 7 år sedan med inställningen att man aldrig kommer tillbaka...som tur är det ju bara temporärt tills vi hittar något bra, någonstans där vi ska bo tills vi blir gamla och grå :)

Allt löser sig, ingen idé att gå runt och oroa sig för jag tror att vi kommer hitta något när vi minst anar det.

fääärdigt

Då var vi ÄNTLIGEN klara, tog bara en månad :) Men vi är mäkta stolta över att vi har gjort allt utom kaklet själva, till och med luckorna har vi sågat och fixat själva det ni!

Ska visa före och efter bilder, tyvärr hann vi börja riva lite på kaklet innan vi kom på att ta kort och en söt liten Zorro kom med på bilden men äh...

Före



Efter




Lägger in fler bilder senare men visst blev det bra? :)

sm guld

SM GULD SM GULD SM GULD SM GULD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!