Måndag

Måndag, ny vecka och nya tag. Det gäller det mesta i mitt liv just nu.

Har en rad olika saker som jag verkligen måste ta tag i denna vecka, det största är skolan. Eftersom jag har jobbat och så så har jag halkat rejält efter i skolan *suck*
Så nu denna vecka blir det att plugga för glatta livet.

Samtidigt måste jag även fortsätta att söka jobb, har inte velat jobba med bemanningsföretag men kanske värt att prova iaf tills jag fått mitt första jobb sen verkar det vara enklare. Tåls att tänka på!

Sen måste jag börja med mina promenader igen, känner mig så trött när jag inte får frisk luft och ut och röra lite på mig. Behöver ju inte vara ett slaviskt promenerande men en liten tur iaf.

Samtidigt måste jag hålla hemmet snyggt, visst får jag hjälp men C är ofta trött efter en hel dag på jobbet och det förstår jag. Han vill gärna städa på helgerna men med 2 katter i en lägenhet måste det dammsugas minst varannan dag, inte ett stort jobb men det måste ändå göras.

Som ni ser kan listan göras lång, allt blir vad man gör det till.

Själv har jag startat dagen med att plugga lite, eller snarare att se över vad som ska göras först så jag kan prioritera vissa saker före andra.

Nu blir et en liten promenad i det härliga vädret. Man märker verkligen att det är höst ute men solen har iaf tittat fram och det ha slutat regna. På med skorna!

Missar

Tänkte avsluta dagen med att visa lite söta bilder på våra missebebisar. Dom tycker verkligen om varandra!
Såhär hittade jag dom för några dagar sedan


hus

Är ensam hemma idag, C´s ena bror fyllde år i veckan så C är där och firar. Själv kände jag att det inte var någon större mening att åka ut. Jag jobbade till 19 och ska jobba imorgon så det är för långt att åka dit för några timmar bara. C ska sova kvar, inge kul för honom att komma hem när jag ska gå och lägga mig.

Själv har jag roat mig några timmar med att titta på hus. Vår dröm är att flytta till hus snart. Tyvärr är priserna som dom är i strhlm så vi funderar mycket på vad som är mest värt, att bygga eget eller köpa något...
Sen är det svårt att veta hur mycket lån vi får eftersom jag inte vet hur mycket jag kommer att få i lön när jag får jobb. Vet ju på ett ungefär men inte säkert. Sen har vi ju en hel del i kontantinsats och mer blir det beroende på hur mycket vinst vi gör på denna lägenhet.
Åhh jag vill lixom flytta nu nu nu men helst igår :)

Har hittat ett jätte fint hus som jag ha spanat på idag, men tyvärr kan jag inte gå på visningen eftersom jag jobbar imorgon....även om man inte köper så tycker jag det är kul att gå och kolla....

Aja, får gå och lägga mig och drömma om det istället :)


4½ år

För 4½ år sedan fann jag min själsfrände

Jag älskar dig ♥


Delar

Ville så gärna visa er bilderna igår men datorn fick fnatt. Det gick inte att föra över bilder och datorn hakade bara upp sig hela tiden. Ett tag var jag helt förstörd, trodde inte ens den ville starta sig! Men efter en god natts vila (haha) så ville den äntligen som jag ville!

När jag tog dessa kort kom jag på att det inte går att visa så mycket. En hel del saker ligger nerpackade och jag vill inte öppna kartongerna för då kommer missarna att leva loppan med dom! Så det ni får se nu är det enda som jag gick att fota, resten får ni se när vi är klara!

 

Detta är då kaklet, det kommer att vara en silvergrå fog så plattorna framhävs mer. Mycket likt vårt golv fast där är plattorna sstora.

 

En ny blandare och en ny ho. Vi kommer att ha en bänkskiva i ek men den är inte hemma ännu.

 

Här ser ni köksluckan, självklart kommer det handtag till :) den andra bilden visar allt vi har hemma, som ni ser så är nästan allt nerpackat.

Det är svårt att beskriva hur det kommer att bli eller hur det är tänkt att bli men ni får se.

Hällen och ugnen blir det inga bilder på, hällen är nerpackad och ugnen är sen i sin leverans. Hoppas vi får den snart men tills dess får vi leva utan ugn tyvärr men det kommer nog gå bra.

Storstädning

Har varit dålig på att blogga men har helt enkelt inte haft någon lust!

Idag håller jag på att storstäda lägenheten, är klar med badrummet (mest damm) och har redan sprungit några varv till tvättstugan. Använder mig av tvättstugan när det är dags att tvätta sängkläder eller om jag har mycket tvätt. Idag är det båda delarna...

Har ju lovat att visa lite av det kommande köket så det har jag faktiskt fotat för några dagar sedan så det kommer upp idag! Inte mycket ni kan få se eftersom mycket är nerpackat i sina kartonger men jag gör ett försök :)

Sen tänkte jag visa lite bilder från den fest vi hade i lördags som var mycket trevlig. Hjälp vilken stor släkt vi båda har och då var ändå inte alla där!

Bäst att springa ner i tvätten igen sen måste jag få i mig lite lunch, är vrål hungrig!

Återkommer senare idag!

bara för att

Bara för att jag skrev i måndags om att jag fortfarande jobbar så blev jag idag klar med mitt uppdrag för företaget. Jag kommer att stanna kvar som extra när det behövs tills jag hittar ett permanent jobb. Sen vet man aldrig om det blir några tillfällen att jobba eller inte, vi får se!

Var skönt att vara klar, jag trivdes där till slut och det har varit väldigt lärorikt men samtidigt är det inte något jag vill göra i längden och jag behöver verkligen vara på ett ställe där jag kan stanna.

Ska dit på tisdag och prata lite samt få ett rekomendationsbrev som visar att jag varit anställd där.
Innan jag gick hem idag gav jag mitt CV till chefen på marknadsavdelningen. Förväntar och hoppas inte på något men jag gav det iaf en chans. Jag har inget att förlora!

Så nu sitter jag här igen :)
Som sagt känns det rätt okej ändå. Har redan början leta efter lite jobb och skickat iväg några CV till olika företag nu gäller det att hålla tummarna!

Sen har jag ju skola att tänka på och nu kan jag ta extra pass på mitt vanliga jobb igen. Det är knappast så jag sitter och är sysslolös direkt!

Hur som helst, har det varit riktigt kul att få känna på arbetslivet och jag längtar verkligen tills jag hamnar på ett företag där jag kan utvecklas och som jag kan kalla mitt jobb men den dagen kommer!

Ny vecka

Ny vecka men för mig är det mitt uppe i ett 12 dagars jobbrace!
Helgen har jag jobbat på mitt andra jobb så det har varit fullt upp sedan förra helgen med andra ord.
Dock börjar jag snart bli färdig med mitt projekt jag var anställd för att göra, iofs var ajg klar efter 2 veckor men då fick jag ett nytt projekt. Hon har sagt att hon vill ha kvar mig som extra så vi får se hur länge jag stannar :) Alltid kul att höra att man är duktig *hihi*

Hur som helst, till helgen blir det kalas igen. Jag, mamma som fyllt 55 och mormor som fyller 75 ska firas tillsammans av släkten, mina svärföräldrar och C´s syskon kommer att vara med, kommer nog blir mycket trevligt.

Det mesta har vi köpt till köket så nu vill jag att dessa 3 veckor ska gå fort så vi kan sätta igång! Vill ni ha en tjuvkik?

Ska hoppa in i duschen och sedan väntar hollywood fruar, ska ni se det?


äntligen

äntligen är det helg!

Som jag har längtat efter denna helg, det är tufft att jobba 12 dagar i rad innan man får vara ledig i två ynka dagar!! Aja, det är ju jag som har valt det så jag kan väll inte klaga heller...

Annars har det inte hänt så mycket, förra gången jag var ledig var vi på IKEA och handalde lite. Imorgon ska vi fortsätta att handla lite för om ca 1 månad börjar vi ÄNTLIGEN renocera vårt kök!!!
Vi kommer att ta det i 2 etapper tror jag, så först ut är ny ugn, häll, kakel, bänkskiva, ho och blandare samt nya lampor. Tror det kommer bli grymt och självklart kommer det före och efter bilder (även om det nästan aldrig är någon som kommenterar bilderna :P )

Hur som helst, nu väntar jag på att pajen ska bli klar i ugnen, gör en likadan paj som vi bjöd på när jag fyllde år. Broccoli, kantareller och skinka *mums* till det blir det en god sallad!

Sen ikväll ska vi titta på en film, en shoppaholics bekännelser. Jag har läst många av hennes böcker och jag älskar dom! Lättlästa och riktigt tjejiga.

Vi "ses" snart igen!