Fredag kväll

Snart kommer C hem, har saknat honom! Maten är iaf färdig, det blir spagetti och köttfärssås. Jätte gourmet såhär på en fredag haha men det är gott!

Ikväll blir det väldigt lugnt, mitt mål är att vara i säng vid 22 och sova vid 23 så får vi se om jag lyckas med det.
Har ägnat dagen åt att läsa och även en massa telefonsamtal, orkar inte gå in på vad men det ser iaf ljust ut och jag tänker kämpa om det så ska ta år och dar! Om dom drar upp det i rätten eller så så har jag iaf lagen på min sida!

Bäst att vika lite tvätt så man får bort det också.


Fredag


Fredag idag och jag sitter som vanligt begravd i plugg idag! kommer nog vara begravd i plugg hela denna terminen eftersom det är slutspurten men det är det väl värt!
Dock har jag tagit en liten paus för lunch, det fick bli minestronesoppa och 2 skinksmörgåsar till.

Imorgon blir det en helvetes dag, först jobbar jag 8-19 sen är det inventering! Så jag jobbar ungefär 15-16 timmar imorgon vilket är lite lagom kul!
C´s syster Annie frågade om hon kunde komma förbi oss på middag men jag måste ju gå och lägga mig senast 10 så det får tyvärr bli en annan dag! Jätte tråkigt eftersom vi inte setts på så länge....
Men men har iaf tagit ledig så jag kan vara med på hennes fest 13 februari :)

Äh bjuder på lite bilder från Thailand












Bilderna är privata!

1 vecka

Tänk att vi redan har varit hemma i 1 vecka eller rättare sagt 1 vecka och 1 dag :) Tiden går så jäkla fort och det känns som att all färg bara rinner av en! Måste ta mig till ett solarium minst 1 gång per vecka så jag kan behålla lite färg till våren iaf! Solariet här uppe i centrum är ett stort skämt! Får bli att jag tar bilen om kvällarna och åker in till stan istället.

I helgen jobbade jag, sen på lördagen var vi på Patricia och firade Stoffe som fyllt 29. Blev god middag och sen lite bar häng innan vi åkte hemmåt. Med andra ord blev det en väldigt lugn kväll.

Till helgen jobbar jag igen och även helgen därpå. Blir så när jag valt att jobba extra och sen bytt en helg så jag kan vara med på roliga festligheter.

Nu är jag begravd i plugg men jag ska kämpa, det är ju trots allt sista terminen för mig! (dvs om jag får jobb annars fortsätter jag) De här 3 åren har gått såå fort, helt sjukt!
Men som sagt, bäst att gå tillbaka till de jätte roliga (not) böckerna och hoppas på att jag inte somnar medan jag läser!


Fredag

Har inte gjort annat än att städa och plocka undan idag. C får damsuga och tvätta golven i helgen för nu säger jag upp mig som städtant!

Har även hunnit tvätta allt och lagt undan allt som vi hade med oss och köpte där. Julen är också borta ur huset och det känns skönt!

Väntar på att C ska komma hem, ska iväg till Täby Centrum och handla en present till hans bror Johan som fyllt 25.
I helgen ska jag jobba extra, behöver lite timmar eftersom vi varit bortresta. Sen imorgon ska vi till Patricia och fira Stoffe (c´s polare) som fyllt år i veckan. Tur att jag börjar 10 både lördag och söndag :)

Även räkningarna är betalda och för första gången på längde känns det bra eftersom jag fick en riktigt super bra lön! men det var jag värd för alla timmar jag slavat där i december!

Nu skaj ag slänga mig i soffan framför TV:n

Vår resa

Vår resa har varit helt fantasisk! Vi har lagt all fokus på att vila ut oss och inte stressa runt en massa som vi brukar göra.
Vi har mestadels legat och degat på någon strand, vi gjorde även en utflykt till Similian Island som var helt otroligt fint. Riktigt paradis! Vi gick på marknader, spelade minigolf (som jag vann haha), promenerade, åkte in till Phuket Town, spelade biljard och var ute och åt gott varje kväll.
Vi hann emd att besöka några stränder som låg en bit bort från hotellet.

Jag kommer lägga upp bilder och skriva vilka stränder det är ifrån.

Trots att vi har varit där 3 år i rad nu ( det var min 6:e gång i Thailand) så längtar jag tillbaka så fort jag satte mig i planet. Det är verkligen något magiskt med det där landet. Varje gång jag är där känner jag mig otroligt hemma, kanske bodde där i mitt förra liv :)
Kanske ska börja skriva på en resguide haha

Som sagt, jag lägger upp bilder lite allteftersom

Thailands shopping

Tyvärr tyckte jag att utbudet var katastrof denna gång vi var där, vet inte om det beror på att det är lite mellanperiod med turister just nu. Självklart finns det turister men itne alls lika många som under jul/nyår. Elelr så beror det på att de inte har fått tag i så bra saker denna säsong....
C sa nog att det beror på att vi varit där och jag tröttnat eller köpt det som jag redan funnit intressant men lite shopping blev det iaf!

          

* bodybutter
* kjol
* tygväska
* Skor - flipflop
* sidensjalar
* Skor - ballerina
* linne med spets och paljetter
* One tree hill - säsong 1-5
* spegel
* leona lewis CD
* Converse (ångrar att ja inte köpte fler eftersom de kostade 1/3 av priset här, ja de är äkta!)

Sedan köpte jag även annat som jag inte orkat fota:
* klänningar
* byxor
* stor klocka i herrmodell
* högtalare till datorn
* spel till Wii
* prydnadsdrake
* massa saker till C

Sen kommer jag nog inte på något mer just nu.....

Thailand

Därför älskar jag Thailand:












ALLA bilder är privata!

Hemma

Då var vi hemma igen. Är så trött så jag orkar inte skriva idag, har varit fullt upp sen vi landade i morse. Biler och sånt kommer förhoppningsvis imorgon!


Thailand 2009

1 vecka kvar

idag är det en vecka kvar tills vi åker. vi landar hemma i sthlm igen nästa onsdag tidigt på morgonen. C kunde inte fixa så att datorn kan ladda upp bilder så jag får visa när vi kommit hem!

Annars har vi haft det super här, idag måste det ha varit den varmaste dagen? 41 grader! men det har blåst mycket så man har inte kännt av temperaturen,
Vi har legat vid stranden här utanför idag, I förrigår var vi på en annan strand; Nai Harn som var riktigt toppen! ska visa bilder därifrån med.

Imorgon åker jag och C på utflykt, vi ska åka till Similian Island. Det ska tydligen vara ett av världens bästa dykställen men eftersom vi åker med vår resebyrå kommer jag inte kunna dyka utan bara snorkla.

Nu känner man av att det inte är så många dagar kvar här men det finns så mycket vi skulle vilja göra! det ärcker nästan inte med 2 veckor här, ja gskulle vilja stanna 3-4 veckor någon gång så man verkligen hinner med allt man vill!

Har det hänt något rolig där hemma som jag har missat? försöker ta igen mig på bloggarna men hinner inte med alla....

hur som helst så skriver jag väll mer en annan dag!
puss

ps. Camilla: jag har redan köpt 3 par skor :D och fler kommer det att bli!

ps. Martina: vi får höras när jag kommer hem, jag ringer dig! love you

fredag?

hej igen!

Är det fredag idag? man är ju totalt dagvild här nere!!!
IDag är det första dagen som det är lite molningt men det gör ingenting eftersom jag lyckades bränna mig lite på halsen igår. Eller okej jag är ganska röd! så det var elakt av mig att skratta åt C som glömde smöjra in sin arm, tji fick jag!

Idag har vi iaf varit nere på stranden men jag låg mest och sov i skuggan, vill inte riskera att bränna mig ännu mer så jag mister fler dagar...
Blev en tidig uppgång, gick upp redan efter lunch och nu softar vi på balkonen.
Ska ta en tuktuk in till Central Festival (stort shopping centra) om en stund och strosa runt där. Tror inte jag kommer hitta ås mycket, eller visst dom har mycket saker men det kostar ungefär lika mycket som i sverige och då köper jag hellre hemma där jag kan byta eller lämna tillbaka eller reklamera...
men vi får se om jag göra några fynd, tror det är stor rea där vid den här tiden

Annars har det inte hänt så mycket, vi gick runt på en marknad igår men jag hittade ingenting, var så dåligt utbud tycker jag. C köpte någon fotbollströja eller vad det nu va, vad de nu ska va bra för? va har man den till liksom???
Enligt mig är det heeelt onödigt, bättre med väskor och skor som man faktiskt använder!! :)

Dags att börja duscha så vi kan åka iväg sen!
 puss!

C har lovat att försöka fixa med bilderna igen!

hej från Thailand!

hej hej!
tanken från början var att jag skulle uppdatera bloggen varje dag med bilder från dagen men C´s dator vill inte samarbeta med kameran så det blir inga bilder så länge sen vägrar! hoppas han kan lösa det snart iaf!

Igår ankom vi till Thailand, mitt på dagen var vi på hotellet. Vi lastade in sakerna och gick ner och åt lunch. Så otroligt gott med thaimat :)
sen gick vi ner en sväng till stranden för att doppa oss. var inte alls där länge.
På kvällen åt vi gott på hotellet och sen gick en jätte kort runda här omkring!

Idag åt vi en god frukost innan vi gick ner till stranden. Vi låg på stranden till ungefär 2 då vi gick och åt lunch. Tanken var att vi skulle gå tillbaka till stranden efter maten men så blev det inte, istället gick vi upp på rummet och sen låg vi vid poolen.

Nu har vi precis kommit tillbaka till rummet, klockan är ca 23.05. Vi har varit ute och ätit middag och sen tog vi en pormenad. Hittade ett par sjukt snygga skort för 300 bath (dela med 4 för kr) men köpte dom inte. De va bruna så jag ska se om jag hittar som i svart! C var inte alltför glad över att jag letade skor första dagen men men :)

Nu är det dags att packa ihop, för när iv kom igår hade de inga vanliga lediga rum så vi fick ett rum på nederstaplan med altan mot poolen! tyvärr måste vi lämna rummet imorgon och flytta upp någon våning eftersom det kostar extra att bo här nere och det har vi ingen lust att betala!

Annars är allt super, det har stått att det ska vara dåligt väder men det är det verkligen inte! hur varmt och skönt som helst....C glömde msörja in ena armen så den är illröd haha klant :)

Dags att stänga ner nu! Hoppas jag är tillbaka snart med bilder annars får ni bilder när vi kommit hem!

puss

sleepless in sthlm

Självkalrt är jag fortfarande uppe, hade planerat ut hur jag skulle göra ikväll men självklart flyget tiden fram och jag hittar på massa andra saker jag ska göra och inte det jag måste göra!

Nu sitter jag iaf med en ansiktsmask, har precis noppat och färgat ögonbrynen.
Duschad och rent hår men ska platta det med.
Har plockat fram småsaker som jag ska packa ner om en stund.

Denna packning har varit totalt oplanerad, hoppas jag hittar något att ha på mig iaf! Nästa gång måste jag packa tidigare!!!

Tror inte det blir mycket sömn inatt, ska vara hos mina föräldrar vid 8,15 och sen åker vi tillbaka hit och hämtar C och våra väskor. Planet lyfter 13,55

Uscha, vill inte tänka på morgondagen när jag måste lämna Tiger :( Det är ju sjukt hur fäst man blir vid ett djur det trodde jag aldrig...
Han kommer ha det super bra, min kusin Andi ska bo här under tiden vi är borta. Undra hur det blir när vi kommer hem igen? kommer han vara reserverad eller bara glad?
Kommer säkert gråta när det är dags att säga hej då till plutten :(

Nyår 2008/2009

Igår var det ju nyårsafton och den spenderades hemma hos oss med familj och vänner, totalt var vi 15 personer plus en söt bebis. Det blev inte så många bilder men bjuder på de jag har!

Vi åt god mat: förrätt: västerbottenpaj med caviar, gräddfil och lök. Huvudrätt: Oxfilé, potatis och gorgonzola sås, Efterrätt: Tiramisu.

Efter middagen tog vi påp oss kläderna och gick ut på gården, tittade på fyrverkerier, skålade i skumpa, blåste i tutor och ringde nära och kära. Att det var ca -10 grader var ju inget vi tänkte på haha!
När vi kommit in igen var det mingel coh dans och prat.

Som sagt ett riktigt lyckad nyårsfirande.








Bilder; privata

Julen i bilder

Kom på att jag helt glömt bort att lägga in lite bilder från julafton så det tänkte jag göra nu. Dock tog vi inte så många kort, vi glömmer alltid bort kameran!

Men dessa blev det iaf, vi firade hemma hos mina föräldrar.














Bilder; privata