Helgen

Helgen var kanon. ska summera den.

Fredag:
Amy kom hit och vi gjorde oss i ordning inför kvällen. Tog det lugnt i början som vanligt och som vanligt fick vi panik på slutet haha. Men vi blev iaf färdiga i tid och hann dit.

Vi var på Bar54 och firade Annie och hennes kompis Tina som fyllt år. Det var trevlig middag och sen dansade och drack alla på. Trevligt att prata med alla och umgås.

   

Vid 2.15 tog vi våra jackor, gick till donken och köpte mat och hoppade sen in i en taxi.

Lördag:
vaknade rätt sent så det var bara att klä på sig och bege sig till Ekerö. Vi firade Gunnar som fyllt år. Det bjöds på smörgåstårta och semlor *mums*
Vi 7 tiden rullade vi därifrån, åkte inom citygross och handlade lite och sen hem. Hann bara se slutet på melodifestivalen men vi såg kissing a fool istället :)

Söndag:
Vaknade vid 10 och åkte iväg för att handla lite. Gjorde en stor brunch som C vaknade lämpligt till. Brunchen bjöd på ägg, bacon, pannkakor, kaffe, nybakta frallor mm.
Efter det gjorde vi oss iordning och åkte in till stan.


Vi gick runt en bra stund, sen fikade vi. Gick en vända till och sen skulle vi gå coh äta på Italiano men det var stängt så vi gick till Jensens istället. När vi ätit klart gick vi mot bion och såg Twilight. Jag tyckte den var riktigt bra! annorlunda och bra.

Tack för en mysig helg ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback