Måndag

Ny vecka....

Idag hade jag upprop på den nya kursen, var lite för het på att börja så jag var där redan en timma innan jag skulle haha. nej men jag trodde helt seriöst att jag skulle vara där 9.15 men det var 10.15.

Kursen är Marknadsinriktad Kommunikation, kommer bli en jätte rolig kurs! Som grupparbete ska vi göra en reklamkampanj för Mimer. Tentan är redan om 3 veckor, den 21 december men det är bara bra att den inte hänger över julen!

Kom hem vid 3 tiden och fixade klart den sista plankan på golvet så nu är golvet helt klart. Målade också alla hyllor en sista gång. Får börja med dörrarna och listerna när C kommer hem och vi ätit middag.
Hoppas verkligen på att få klart allt denna vecka så vi kan julpynta lite. Är inte så fint att julpynta när hela lägenheten ser ut som en krigszon! Måste också städa väldigt grundligt. Har iaf fått upp ljusstaken i sovrummet och julstjärnor i köket och självklart adventsljusstaken.

Nu ska jag läsa lite i kursboken innan det är dags att börja med middagen, idag blir det kycklingklubbor, potatismos och sallad.

men först gå ner med soporna till grovsoprummet, vill inte gå ut för det spöregnar! Vart är snön?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback