Barcelona

Jag och mitt hjärta har packat resväskan och begett oss till Barcelona. Som ni vet så är resa det absolut bösta vi vet och eftersom det inte blev något Thailand bestämde vi att vi åker till Barcelona några dagar.
Båda har varit här tidigare men det var så länge sen att vi knappt kommer ihåg :)

Vi åkte väldigt tidigt imorse och efter att ha räknat fel på tiden höll vi nästan på att missa flyget! Men vi hann till slut och tusen tack till damen på arlanda som hjälpte oss med allt!

När vi kom fram till hotellet checkade vi in och sedan gick vi ner på stan för att äta lite lunch. Gick tillbaka till hotellet och la oss och sov i 2 timmar för ingen av oss orkade hålla ögonen öppna :)
Sen begav vi oss bort till Camp Nou för att köpa fotbollsbiljetter till Barca - Osasuna. Vi fick tag i grymma biljetter, satt 3 rader från plan på långsidan och det var en riktgit häftig känsla att se allt på plats! Råsunda kan ju slänga sig i väggen haha

Nu ska är vi tillbaka på hotellrummet och ska göra oss i ordning för natten så vi är utvilade till imorgon och en hel dag fylld av roliga saker!

Blev ingen bild, har försökt över en halv timma nu...försöker imorgon igen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback