igång

Då var renoveringen igång!

Vi fuskade lite och började med att riva kaklet redan i slutet av veckan, dock ska vi slipa ner resterna av fogen idag. Sedan har vi fått hem bänkskivan (tack svärfar för hjälpen) och har redan vaxat in det. Vi valde att inte olja den för vax håller det fräschare mycket längre! Hoppas jag inte får äta upp dessa ord senare :)

Sedan har vi även gjort klart en av köksluckorna som vi har gjort som prov innan vi kör resten, lika bra att göra ett prov så vi ser att det fungerar som vi tänkt oss.

Vi har köpt en ny snygg svart micro som vi har byggt in i en hylla i skåpet så vi får ännu mer utrymme på bänkskivan. Sedan sitter även fläkten på plats så vi har verkligen kommit igång!

Det vi ska göra nu idag är att slipa bort resten av fogen, ta bort nuvarande bänkskivan och lägga in den nya. Sedan ska vi såga hål för ho och spishäll. Sedan ska vi koppla in hällen och den nya diskhon och den nya blandaren. Sedan ska det även målas ovanför och under skåpen. Nu är det vitt men det kommer att bli svart då hela köket kommer att gå i ek och svart. tror det kommer bli toppen!

Nästa vecka kommer han som ska kakla och fixar det. Det vi har kvar sedan är luckorna och dom måste ut till svärföräldrarna så vi kan kapa dom där och göra klart dom. Med andra ord kommer luckorna att dröja lite men det gör inget. Om en månad är allt klart har jag bestämt!

Dags att sätta lite fart så vu hinner inom en månad också!

Ha en underbar helg fina ni!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback