tråkigt

Tråkig dag idag! Alla längtar tills det är fredag men jag längtar inte alls till idag, för det betyder att jag ska jobba hela helgen *suck*
Pratade med mamma om det härom dagen, shit vad jag är trött på det här jobbet! Jag är så less på det att jag känner mig gråtfärdig! Man gör samma sak dag in och dag ut! Inga kunder är roliga längre och ingenting som händer är nytt... Har stannat där alldeles för länge och hade det inte varit för lönen och de fria arbetssättet hadej ag gått för länge länge sen! Det här är inte alls det jag vill göra av mitt liv men jag får härda ut tills jag är klar med studierna, blir gråtfärdig när jag tänker på hur långt det är kvar!
Men det som finns att välja på är: härda ut och tjäna pengar eller säga upp sig, vara ledig men ta csn skuld och få betala tillbaka större delen av mitt återstående liv. Ser man det så är valet lätt för min del, när jag väl kommer ut i ett "normalt" arbetsliv så vill jag se hela min förtjänta lön på kontot utan att csn har dragit bort sin del! Så med andra ord får jag härda ut i 3-4 långa härliga år till!!!

Skulle ha gått på middag idag hos Ben och Eva men lilla Sebastian är sjuk i feber så dom bokade av det, lite tåkigt men jag har inte tid att bli sjukt just nu!

Har ägnat förmiddagen åt att tvätta lite och sedan ägnade jag 1½ timme åt att trassla upp hela knuten med utebelysning vi ska ha på balkongen och vad möts man av när det är färdigt? jo dom är trasiga!!! åh hur kunde jag vara så dum att jag inte provade innan jag började trassla upp?

Håller för tillfället på med vårat nya projektarbete, och för en gångs skull är det faktiskt väldigt roligt! Kanske för att jag har gjort liknande på gymnasiet tidigare så allt är inte nytt för mig eller så är det för att vi får disskutera våra egna val, ingenting är varken rätt eller fel utan det är våra lösningar som ska ner på pappret. Roligt!

Nä nu ska jag fortsätta med arbetet lite så jag inte behöver ägna hela dagen åt det!




Kommentarer
Postat av: Denise

haha, man kollar alltid att lamporna fungerar FÖRST! =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback