helgen

Skrev ett blogg inlägg i förrigår men de kom tydligen inte med :(

Helgen då
* fredag: tog det bara lugnt efter stan, var helt slut!
*lördag: Åkte till systemet och köpte lite gottis och sen hem för att städa, dammade och dammsög. Vid 2 åkte jag in till stan och mötte upp Martina, vi gick en liten sväng på stan och sen var vi på bio och såg Djävulen bär prada, har velat se den sen jag läste boken! Filmen var rätt bra men tyvärr var hon mycket snällare än i boken....Efter bion gick vi och köpte massa mat och åkte hem till oss och åt och åt och åt! Hade gjort plockmat: räkor, lövbiff rullar, bakpotatis, massa såser och chips och ost med pepparkaka *mums*
Satt och pratade sen gick vi och la oss och kollade film
*söndag: när vi vaknat åkte vi runt lite och handlade sjukt mycket! köpte: julstjärnor,krukor,tomar, sagan om ringen boxarna, ljusstake, 2 torn med lampor och lite annat smått! På kvällen var vi hos mina föräldrar och åt advents middag!

Idag har jag varit i skolan, är helt död just nu! bara längtar till prison break så man kan sova sen! Gick och la mig vid halv två inatt och upp 6!! När vi kommit hem från mamma och pappa igår började vi julpynta lite och medan vi höll på kom vi på att vi skulle möblera om lite i vardagsrummet så vi satte igång! blev inte klara förren efter 12! Har fortfarande lite julsaker som ska upp. Efter skolan idag åkte jag hem och bytte sängkläder till julsängklader och satte upp vår minigran i sovrummet *enda plastgranen vi någonsin kommer ha!* får se om ja orkar få upp lamporna på balkongen idag annars blir det imorgon! Ska även plantera om några av våra blommor imorgon!

Nä nu ska jag börja med maten, blir rödspätta och potatis *mums*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback